Til innholdet

Stor og moderne enebolig kun 200 meter fra stranden. Flotte utearealer. Takterrasse. Sidebygg m/godkjent leilighet.

Strandlyveien 8
Prisantydning 12 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 274
BRA: 323 m²
Soverom: 6
Byggeår: 2017
Tomtareal: 929 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

SKALLEVOLD

Adresse

Strandlyveien 8 3150 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har umiddelbar nærhet til sjøen og flott strand på Skallevold i blindvei! Her kan man starte dagen med et morgenbad og avslutte dagen med kveldsbad. Boligen ligger i naturskjønne omgivelser med en rekke fantastiske tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Esso-skogen - perfekt for turer, løping og sykkel, Karlsvika friområde og Skallevoldstranden med lekeplass og sandvolleyballbane ligger kun en kort gåtur unna. Her kan små og store nyte livet på egen eiendom eller ta for seg av nærområdets mange rekreasjonsmuligheter - enten det være seg på turer i skog og mark eller late dager på stranden. Skallevold er et ideelt område for barnefamilier! Trygg og kort skolevei, barnehager innenfor kort rekkevidde, samt en rekke gode idrettstilbud som Slagenhallen og Flint idrettsanlegg med bl.a. flere fotballbaner og tennisanlegg gjør området spesielt attraktivt. Ellers kan vi nevne at Skallevold er et meget attraktivt og velansett villaområde - som passer perfekt for alle aldre. Fra eiendommen er det kun få minutters kjøring til Tolvsrødsenteret og Olsrød Park med et bredt tilbud av butikker. Til Tønsberg sentrum er det ca. 7 km. og det er busstopp rett i nærheten av eiendommen. Svært gode bussforbindelser, bussavganger hvert 15. min på hverdager. Velkommen!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Vindfang. Fra vindfanget og inn til høyre kommer man inn i en eventuelt egen gjesteavdeling som inneholder: Tv-stue med åpen løsning til romslig badstue som har tøff glassfasade mot tv-stuen, foldedører ut til haven. Bad/wc med dusj. 1 soverom.
Fra vindfanget og inn til venstre går man videre inn i hall/gang med garderobe og trapp opp til 2. etasje. Stort deilig vaskerom/teknisk rom. 2 store soverom. Bod. Fra gangen går man inn i en egen deilig hovedsoveroms avdeling med walk in closet på nesten 11 kvm. samt soverom på 14 kvm. og et deilig bad/spa på 11 kvm. med dobbel servant, hjørnebadekar og dusj. Denne avdelingen er virkelig en oase for foreldrene.

2. etasje inneholder:
Gang med utgang til stor deilig og solrik takterrasse på ca. 35 kvm. Stort smakfullt kjøkken med integrerte hvitevarer og vinskap. Stue med peisovn. 1 kontor/soverom. Bad/wc med dusj.

Dobbel garasje med godkjent leilighet som inneholder:

1. etasje:
Dobbel garasje. 2 romslige boder.

2. etasje:
Utvendig trapp opp til leiligheten. Gang med garderobe. Bad/wc med dusj. Teknisk rom  med opplegg til vaskemaskin. Stue med åpen kjøkkenløsning. 1 soverom..

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 6, Bad: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 274 kvm, Bruksareal: 323 kvm, Bruttoareal: 367 kvm

Hovedhus:
1. etasje: P-rom: 132 kvm. BRA: 135 kvm. BTA: 149 kvm.     S-rom: 3 kvm.
2. etasje: P-rom: 96 kvm.   BRA: 96 kvm.   BTA: 107 kvm.
Sum:        P-rom: 228 kvm. BRA: 231 kvm. BTA: 257 kvm.    S-rom: 3 kvm.

Garasje med boligdel:
1. etasje: P-rom:                  BRA: 46 kvm.    BTA: 55 kvm.      S-rom: 46 kvm.
2. etasje: P-rom: 46 kvm.   BRA: 46 kvm.    BTA: 55 kvm.      S-rom:
Sum:       P-rom:  46 kvm.   BRA: 92 kvm.    BTA. 110 kvm.    S-rom: 46 kvm.

Standard

Velkommen til denne fantastisk flotte, nyere eneboligen som holder høy standard og har mange tøffe og smakfulle detaljer. Boligen er oppført i modernistisk stil og gir et meget godt inntrykk. Allerede når man kommer inn i boligen så blir man møtt med et stort vindu fra gulv til tak, med utsyn mot sten/blomster bed og hagen. Tv-stuen med den store glassfasaden mot badstuen er også en detalj som skiller denne boligen fra de fleste andre. Her kan man sitte i badstuen og se på Tv. Tv-stuen kan også brukes som en praktisk gjesteavdeling siden man både har et bad og et soverom i tilknytning til denne. Soverommene i huset er store og romslige, og særlig hovedsoverommet er vel og merke seg. Dette rommet er som stor spa avdeling med en deilig walk-in garderobe og et fantastisk stort og romslig bad som inneholder dobbel servant, badekar, dobbel dusj og wc. Kjøkkenet i boligen inneholder alt hva kokken trenger med koketopp, komfyr, dampovn (Gagenau) med fast tilkobling av vann og avløp, fryseskap med isbitemaskin, kjøleskap med vanndispenser og et stort deilig vinskap. Stenlagt benkeplate.

På gulvene i boligen er det valgt fliser og 1- stavs parkett. Badene er smakfult flislagt. Hovedbadet har fiser på gulv og kalkmaling på vegger, noe som gir et meget delikat og tøft inntrykk. På den store og deilige takterrassen kan man nyte solen fra tidlig morgen til sent på kveld. Man har også noe utsyn til Skallevoldstranden.

Bygning nummer 2 er den romslig garasjen med to store boder. Over garasjen er det en egen godkjent leilighet som også holder gjennomgående god standard og med adkomst fra utvendig trapp.

For standard generelt se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Anders Kjær. Det er rikelig med led downlights i boligen. Det er lagt inn fiber fra Altibox. Det er integerte høytalere i tak i stue, kjøkken, terrasse, hovedsoverom, hovedbad og tv-stue i 1. etasje. Alle høytalere har individuelle forsterkere, dvs. at man kan spille forskjellig musikk i alle rom. Eiendommen er meget innholdsrik og her er det mange muligheter for storfamilien. Dette er en bolig som gir et meget godt inntrykk og her er det bare å flytte rett inn uten å måtte gjøre noe. Bildene er flotte, men virkeligheten er enda finere. Velkommen til visning!

Oppvarming

Termostatstyrt gulvvarme. Balansert ventilasjonsanlegg. Peisovn i stue.

I leiligheten er det termostatstyrt gulvvarme i stue, kjøkken, soverom, bad og gang samt i bod i 1. etasje.

Parkering

Dobbel garasje. 2 romslige boder. Eller god parkering på egen eiendom.

Areal og eierform

Areal: 929 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet med plen og hekk. Asfaltert gårdsplass.

Eier

Jan Christian Vestberg Charlotte T Vestberg

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 25.09.2017. Kopi av denne er vedlagt salgsoppgaven.

Prisantydning

12 500 000,-

Beregnet totalkostnad

12 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 312 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 500 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 325 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 825 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 157 008,-

Kommunale avgifter

Kr. 14 578

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon og utlegg: kr. 150.000

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?