Til innholdet

Flott og råstilig prosjektert enebolig beliggende innerst i blindvei i meget populært boligområde. Lave omkostninger. ZOLGT

Trollheggveien 1B
Prisantydning 9 250 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 0
BRA: 178 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2021
Tomtareal: 633 m²

Adresse

Trollheggveien 1B 3152 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende meget usjenert innerst i stikkveien, godt tilbaketrukket fra Trollheggveien. Beliggende meget sentralt på Tolvsrød. Det er gangavstand til Tolvsrødsentret og Olsrødsentret med butikker, bank, post, apotek, lege m.m. Gangavstand også til badestrand og båthavn samt idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Nærhet til Flint Idrettspark, Tønsberg tennisbaner, Tønsberg Sandvolleyball, Slagen Innendørshall + splitter nye Flint Håndballhall.

Kort vei til offentlig kommunikasjon. Gangavstand til barne- og ungdomsskole.  Dette er en meget solrik eiendom, og det er flotte turområder så og si rett utenfor stuedøren. Her bor man supersentralt men likevel usjenert og tilbaketrukket.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2021

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Romslig hall med trapp opp til 2. etasje. Garderoberom. Tv-stue/evnt. gjesterom. 2 soverom. Bad/wc. Vaskerom.

2. etasje inneholder:
Stor deilig stue med åpen kjøkkenløsning på ca. 75 kvm. med utgang til overbygd terrasse. Fra terrassen går det en vindeltrapp ned til hagen. Gang. Hovedsoverom på ca. 17 kvm. inkl. walk-in garderoberom. Romslig bad/wc med plass til dobbel servant, badekar og dusj. Bod.

Dobbel carport.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 178 kvm

Standard

Z-eiendom har gleden av og presentere denne flotte prosjekterte eneboligen som er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Vårdal arkitekter. Råstilig og særegen enbolig som vil få høy standard med gode tekniske kvaliteter. Komplett leveransebeskrivelse fåes ved henvendelse til megler, og her følger utdrag av elementer fra denne:

Gulv:
Gulv i stue/kjøkken/allrom/soverom leveres med 1-stavs parkett, 13 mm tykkelse. Gulv i hall leveres med fliser, 30x60, grå. Vedrørende parkett og laminat golv. Her er det viktig at kjøper følger leverandørers FDV dokumentasjon vedrørende golvvarme i golv og luftfuktighet. Ved uttørking kan det forekomme knirk og krymp i spesiele perioder. Dette kan det ikke reklameres på

Bad leveres flislagt, 20x20 grå.

Innvendige vegger:
Gipsplater. Skjøt- og flekkesparkling samt dekkende hvit malebehandling. Badet er flislagt, 20x40, hvit.

Himlinger:
Standard gipsplater. Skjøt- og flekkesparkling samt dekkende malebehandling.

Kjøkken/Bad:
For kjøkken så står kjøper valgfritt til å velge dette selv, det er satt av Kr 100.000,- til kjøkken og 25000.- i baderomsinnredninger for dette i kjøpesummen.

Dører og vinduer:
Vinduene leveres Svart alubeslag utvendig, og forbehandlet hvit innvendig fra fabrikk. Balkongdøren leveres Svart alubeslag utvendig, og forbehandlet hvit innvendig fra fabrikk. Ytterdør og karm leveres i hvit farge fra fabrikk. Innvendige dører leveres fra Swedoor, type compakt easy hvite slette.

Listverk:
Fotlister og dørgerikter leveres i hvit utførelse fra fabrikk/ leverandør med synlig spikring. Tak blir levert listefritt. Foringer mot vinduer leveres som listefritt med skarpe hjørner. I et nybygg vil det kunne oppstå svinnriss ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialene seg imellom. Det påpekes spesielt, fra oss som utbygger, at oppsprekking mellom listverk og tak/ veggflatene samt hjørner på dør og vindusbelistningen ikke kan kreves utbedret så lenge det ikke fraviker normal og god håndverksmessig utførelse.

Ventilasjon:
Leveransebeskrivelse fra Bacas, leveres med balansert ventilasjon .Anlegget plasseres i innvendig vask/teknisk. Det kan være nedforet innkassinger i himlingen i innvendig teknisk/bod for fremføring av tilluft- og avtrekkskanaler som går i yttervegg og gjennom utvendig bod. Aggregatet leveres iht gjeldende forskrifter om luftmengder og støy, det må regnes med at aggregatet støyer noe da dette ikke er helt lydløst.

Tv/Bredbånd:
Det vil bli lagt klart for fiber fra Altibox.

Uteplass/terrasse:
Utføres i impregnerte materialer og brun impregnert NORD kledning. Det sveises membran med avrenning til renne, nedløp, evnt sluk.. Rekkverk utføres i brun imregnert NORD kledning, liggende,med 30 cm glass på toppen, ca 15 lm

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme. Boligen vil ble levert med balansert ventilasjon. Mulighet for ildsted.

Parkering

Dobbel carport.

Areal og eierform

Areal: 633 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Gårdsplassen blir asfaltert samt at tomten vil bli planert og tilsådd etter ferdigstillelse. Heldekkende stakitt over forstøtningsmur mor nabo 3B.

Eier

Eide & Døtre as v. Anders Eide

Vei, vann og avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er tinglyst adkomstrett på privat vei som er tilknyttet offentlig vei. Denne stikkveien vil bli asfaltert når huset er ferdig bygget.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er avsatt til boligformål. Det skal bygges ny tomannsbolig sør for Trollheggveien 1b, i samme arkitektur, med adkomst fra Ulvikveien. Det er vedlagt illustrasjonsfoto hvor den nye tomannsboligen fremkommer. Se også vedlagte reguleringsplankart.
Eiendommen Ulvikveien 24a med gnr. 141 bnr. 43 har søkt om omregulering til en tomannsbolig uten ytterligere informasjon.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Selger har ansvaret for at det foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på boligen senest ved kjøpers overtagelse av eiendommen. Kjøper har heller ingen plikt til å overta før midlertidig brukstillatelse foreligger.

Prisantydning

9 250 000,-

Beregnet totalkostnad

9 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 51 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 301 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Eventuelle tilleggsarbeid / bestillinger blir fakturert utenom underveis. Fakturaer blir sendt med forfall i henhold til leveranser og utført arbeid. Faktura blir sendt ved avtale inngåelse/kontraktsignering.

Energiforbruk og energimerking

Entreprenøren skal oppgi energimerke og farge på grunnlag av prosjekteringen av bygget, og senest før overtakelse fremlegge attest for kjøper. Energimerkingen gir relevant informasjon om hvor energieffektiv boligen er, og karakter strekker seg fra A (høyest verdi) til G (lavest).
For mer info: se www.energimerking.no.

Kommunale avgifter

Kr. 12 807

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon 0,62 % av salgssum
Tilrettelegging Kr.13 695

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jmf. Bustadoppføringslovens §3. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Kjøpekontrakt vil også bli skrevet iht. Bustadoppføringslova også i de tilfeller hvor kjøper etter loven ikke anses som forbruker, med andre ord hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person. Dog vil ikke bestemmelser som krav til § 12 garanti, § 18 om dagbøter, § 19 og 20 om skadebot, § 24 vedr. tilbakeholdsrett, § 49 om deponering og § 52-54 om avbestillingsrett komme til anvendelse for de som omfattes av å være enten juridisk person eller har gjort kjøpet hovedsakelig som ledd i næringsvirksomhet.
Ihht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt. Garantien utgjør 3% av kjøpesum frem til overtagelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesum og står gjeldende i 5 år etter overtagelsen, jmf. Buofl. § 12, 3. ledd.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?