Til innholdet

Flott og innholdsrik hytte med suverene turområder like utenfor døren

Storvassåsveien 192
Prisantydning 2 950 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 93
BRA: 98 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2003
Tomtareal: 1108 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 9. november Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Finn.no: Lokalområde

EGGEDAL/STORVASSÅSEN

Adresse

Storvassåsveien 192 3359 Eggedal

Adkomst

Fra Drammen, følger du veien mot Hokksund, og videre til Åmot. Følg så rv 287 gjennom Sigdal, helt til Eggedal sentrum. Følg veien litt nordover, og ta til venstre, skiltet mot Vestbygda. Følg denne veien ca 2,7 km, og ta til venstre ved skilt mot Storvassåsen, inn Frøvoldseterveien (Bomvei kr 70,- for enkelttur). Følg merking mot Madonnaen, og hold høyre i veikryssene til du får Øvre Trytetjønn på høyre side. Følg Storvassåsveien rett frem i ca 1 km langs Langlitjern, ta til venstre i krysset der veien deler seg, og ta deretter første til venstre igjen. Hytta ligger i enden av stikkveien.
Eiendommen blir merket med til salgs-plakat fra Z-Eiendom, og det vil være skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Hytta ligger suverent til med flotte solforhold, på Vestfjell i Eggedal, med umiddelbar adkomst til barskogreservatet Trillemarka. Det er flotte og varierte turområder utenfor døren gjennom sommeren, og skiløyper vinterstid.
Norges flotteste tursti, Madonnastien ligger innenfor gangavstand fra hytta, og er et flott turmål. Alpin anlegg er Norefjell skisenter og Haglebu skisenter som er ca. kjøretid på 45 minutter unna.

Det er ca 2 timer til Oslo, og ca 15 minutters kjøring til Eggedal sentrum, hvor man finner dagligvare osv.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 2003
Soverom Hems 13 m2
Gang Hems. 4.7 m2
Takhøyde på hems er 1.78 m. Takhøyden er for lav til at arealet kan være med i beregninga.

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 107 kvm

1.Etasje: 4 soverom, gang, wc, bad, kjøkken og stue.
2.Etasje: Hems.

Møblering / utstyr

Hytta selges møblert, men selger tar med seg personlige gjenstander.

Standard

Meget pen og velholdt hytte, med en lun og god atmosfære, beliggende med naturen som nærmeste nabo.
Stor stue med god plass til sofakrok og stort spisebord. Stuen har en god takhøyde, som også gir god romfølelse. Stuen har tregulv, samt lysnet panel på vegger, som passer fint inn i hyttas utforming. Fra stuen er det åpen løsning mot kjøkkenet, som har en praktisk og fin løsning, samt god skap- og benkeplass. Kjøkkenfronter av heltre, med håndmalte profilerte fronter. Fra stuen er det også utgang til en sydvendt terrasse, hvor ca 10 kvm er overbygget.
Hytta har 4 soverom i 1. etasje, hvor 2 av rommene er innredet med dobbeltseng, 1 med familiekøye, og 1 med køyeseng. Det er også god soveplass på hemsen, noe som totalt gir 13 sengeplasser på hytta.
Bad med flislagt gulv hvor det er gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, samt wc, dusjkabinett, badstue, og opplegg til vaskemaskin. Separat wc i tilegg.
Bod ute med god lagringsplass, samt hems.

Oppvarming

Peisovn i stuen.
Gulvvarme på bad.
Ellers elektrisk opparming med panelovner med termostat.

Parkering

Parkering på egen eiendom.

Areal og eierform

Areal: 1 108 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Naturtomt, skrånende mot syd.

Eier

Sven Erik Feen Mette Kristin Paulsen

Vei, vann og avløp

Privat vei, vann og avløp.

For Frøvollseterveien betales det kr 2300 i vedlikehold årlig.
For brøyting og vedlikehold av Storvassåsen (stikkvei opp til hytta), samt avgift til vann/avløp er 8.800,- årlig.
Frivillig avgift til løypelaget 800 kr pr år.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i Sigdal kommunes reguleringsplan.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 10.09.2004. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 950 000,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 86 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 036 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 5 502 Kommunale avgifter inkluderer renovasjon og eiendomsskatt

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.4 995) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 950 000,-) (Kr.53 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.82 965)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?