Til innholdet

Flott og solrik enebolig (2015) med garasje og carport. Barnevennlig i skogkanten, innerst i veisnutt! Flytt rett inn!

Løvveien 28
Prisantydning 5 190 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 139
BRA: 149 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2015
Tomtareal: 532 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 21. september Kl 14.30 - 15.15
tirsdag 24. september Kl 16.30 - 17.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Ilebrekke

Adresse

Løvveien 28 3114 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man nedre vei mot Åsgårdstrand og følger denne rett frem i rundkjøringen ved Kiwi på Gauterød. Ta så til høyre i neste rundkjøring ved Maxbo Ilebrekke. Ta første til venstre, og deretter første venstre som er Løvveien. Følg denne til 2. innkjøring på venstre hånd. Boligen ligger så inn en veisnutt på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et trivelig, pent opparbeidet boområde på Ilebrekke ved Ringshaug, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum.

Boligen har en meget fordelaktig beliggenhet i feltet, der den ligger i enden av en veisnutt, uten gjennomgangstrafikk og nydelig til i skogkanten. Gaten og omkringliggende gater består i det vesentlige av nyere boliger, da området ble anlagt som et nytt boligfelt for i overkant av ti år siden. Dette er virkelig en ypperlig beliggenhet for barnefamilier - det er gangavstand til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. I tillegg er det gangavstand til flere barnehager, blant annet Solsikken barnehage på Brekke. Det er flotte gang- og sykkelveier internt i området frem til både skoler og barnehager i tillegg til gangsti/snarveier gjennom nærområdets turstier.

Det finnes diverse grøntlunger i umiddelbar nærhet til eiendommen med bl.a. balløkke, ulike lekeplasser osv. Gangavstand til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Kort avstand også til Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykletur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Fra området er det kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg Brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder.

Nærhet til dagligvareforretning på Gauterød og nylig utvidet handelssenter; Olsrød park. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

1. etasje: Hall, bad, kott, stue og kjøkken i åpen løsning og med utgang til vestvendt og sørvendt terrasse.

2. etasje: Loftstue, bad og 3 soverom, derav ett med adkomst til walk-in closet.

Utvendig sportsbod.

Tilhørende eiendommen er en frittliggende garasje med carport.

Bygget er fundamentert med støpt gulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 149 kvm, Bruttoareal: 168 kvm

1. etasje: 70/77 kvm P-rom/BRA
2. etasje: 69/72 kvm P-rom/BRA

Standard

Dette er den perfekte familiebolig, der den ligger i et nyetablert boligfelt med barn på alle kanter. Samtidig har den et av feltets beste beliggenheter; innerst i veisnutt, uten gjennomgangstrafikk og med skogen som nærmeste nabo. En tryggere skolevei kan man nesten ikke ha, med en tursti som leder rett til Ringshaug barneskole og ungdomsskole. Med en bolig som var ny i 2015 bor man ganske så bekymringsløst. Hagen er flat og lettstelt, bilene har plass i garasje og carport, og velforeningen sørger for brøyting helt til tomtegrensen.

Innvendig er standarden upåklagelig, og løsningen gir en fin flyt og effektiv utnyttelse av arealet. Et overbygget inngangsparti med flotte skiferheller ønsker varmt velkommen, og innenfor venter en åpen og romslig hall. Fliser og varmekabler på gulv gir deilig comfort.

Videre inn finnes en stor, åpen og luftig stue i kombinasjon med kjøkken. Her som i resten av huset er det parkett på gulv og malte vegger. Det gode løsningen gjør møbleringen enkel. Her er en naturlig tv-krok, en spisestue ved kjøkkenet og en sone for avslapping, lesing eller den gode samtalen. Indirekte belysning i tak sørger for stemningsbelysningen på mørkere kvelder. Terrassen man har adkomst til fra stuen er usjenert og solrik. Et nydelig sted hvor man kjenner på nærheten til naturen med frisk skogsluft og fuglekvitter mens man nyter sol hele dagen og til langt på kveld.

Kjøkkenet er et lyst og delikat rom som virkelig innbyr til kos med matlagingen. Et lite vindu mot skogen slipper naturen og behagelig dagslys inn. Både det estetiske og praktiske er ivaretatt med gode oppbevaringsløsninger i takhøye skap. Øyen er ideell for kjappe måltider, og et sted for gjestene å holde kokken med selskap. Hvitevarer er integrerte; 2 stk. kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn. Det er fra kjøkkenet utgang til en solrik terrasse mot sør.

Badet i denne etasjen ligger praktisk til i tilknytning til hallen. Rommet har pene, tidløse fliser på gulv og vegger, og varmekabler som sørger for oppvarmingen. I tillegg til vegghengt wc, servant i innredning og dusjhjørne, inneholder rommet opplegg for vaskemaskin og trommel.

I 2. etasje vil man la seg begeistre av en stor stue med en fantastisk himling med indirekte belysning. Verdt å merke seg her er den fine plassen ved vinduene i hjørnet. Her har man nydelig utsyn mot solnedgangen og kveldshimmelen i vest, noe som også gir et helt spesielt lysforhold inne i boligen, sommer som vinter. Den gode størrelsen på rommet gjør det perfekt som flerbruksrom; tv-stue, gjesterom, bibliotek (bokhyllene medfølger), hobbyrom og oppbevaring (den diskrete skyvedørsgarderobe medfølger).

Det er 3 soverom i boligen, derav hovedsoverom med eget walk-in closet. De to andre har klesskap. Felles for de alle er at de har nydelig utsyn mot skogen og høy himling som gir en god romfølelse.

Baderommet er stilrent innredet med hvite veggfliser og gulvfliser i jordtoner. Varmekabler i gulv. Rommet inneholder servant i innredning, dushjørne og vegghengt wc.

Velkommen til visning av denne lyse, delikate familieboligen!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på begge bad samt i hall.
3 panelovner.
Boligen har balansert ventilasjon m/varmegjenvinning som gir jevn temperatur i hele huset.

Dersom det i enkelte oppholdsrom ikke oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Parkering

Garasje med carport i tilknytning til denne. Gode parkeringsmuligheter også foran garasje og carport.

Areal og eierform

Areal: 532 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Lettstelt og pent opparbeidet tomt. Det er asfaltert foran garasje og carport, og arealet foran inngangspartiet er belagt med flott skiferstein. I hagen er det anlagt plen, og og hekk i tomtegrensen.

Eier

Egill Ulstein Nina Meidell

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.
Privat vei. Medlemsskap i veilaget koster kr 826,- i året og dekker brøyting.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan "Ilebrekke, felt C3" vedtatt 18.06.2014 er regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

2015/225560-1/200  Erklæring/avtale  
12.03.2015 
Bestemmelse om benyttelse for vedlikehold av garasje og bolig
Bestemmelse om drift og vedlikehold av private ledningsanlegg
Bestemmelse om bruk av vei
Bestemmelse om bebyggelse
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder denne registerenheten med flere

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 05.08.2015. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 190 000,-

Beregnet totalkostnad

5 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 142 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 332 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 23.04.2019 Formuesverdi : 1 284 171,- Sekundær formuesverdi : 4 623 016,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A

Kommunale avgifter

Kr. 9 974 pr. år Kommunale avgifter for 2019 dekker vann, avløp og renovasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemsskap i Velforeningen for Basbergrønningen Vest. Kontigent ca. kr. 300,- årlig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 02.05.19 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 190 000,-) (Kr.46 710) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Tønsbergs Blad 080519 (Kr.4 500) Boost facebook (Kr.3 000) Nye utebilder (Kr.1 600) Oppdatering bilder (Kr.1 600) Tønsbergs Blad 120619 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 140819 (Kr.4 500) Nye bilder (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 040919 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 180919 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.15 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.121 875)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Søderberg & Partners, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?