Til innholdet

Fin 2-roms selveierleilighet i 2.etg. på Skjeggerødtunet i Andebu sentrum. Solrikt terrasse.

Skjeggerødtunet 12
Prisantydning 1 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 61
BRA: 64 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2010
Tomtareal: 7508 m²
Få salgsoppgave

Visninger

onsdag 16. oktober Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Skjeggerødtunet 12 3158 Andebu 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Jarlsberglinna mot Sem og E-18 sørover. Ta så mot Andebu. På Gravdal tar man til venstre mot Andebu. Kjør rett frem i Andebu sentrum forbi skolen. Ta etter hvert til høyre inn Skjeggerødveien og boligfeltet ligger etter hvert på venstre side av veien. Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, det vil bli skiltet ved fellesvisning.
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde ca. 900 meter fra Andebu sentrum i Sandefjord kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Leiligheten har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som blant annet vakre Skøråsen, samt Vetan natur- og kultursti som går fra Andebu sentrum til Vetan.

Fra leiligheten er det kort vei til lekeplass, ballbinge og idrettsanlegg, og ved Andebu ungdomsskole finnes det svømmehall. Området har også flere flotte badeplasser, blant annet Stålerødvannet med fin sandstrand og gressbakke. Her er det badebrygge med stupebrett, og toalett tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det er ca. 20 min med bil til Tønsberg, som sommerstid lokker med stor turisme og yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Her finner du også Slottsfjellet - med attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt.

Videre er det kort vei til Sandefjord med gode restauranter, fjorden, skulpturpark og et utvalg av idylliske badeplasser. Byen er et eldorado for vannsport med flere klubber, blant annet Sandefjord Brettseilerklubb. For golfentusiaster byr Sandefjord Golfklubb på en flott, 18-hulls golfbane på Marum, få kilometer utenfor byen.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny og Kiwi, som ligger i gangavstand fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Andebu sentrum et koselig kjøpesenter, med både vinmonopol og et utvalg av butikker. Tønsberg og Sandefjord har alle bymessige fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Flåtten Syd som ligger ca. 4 min fra leiligheten. Ved å benytte bil fra Andebu tar det ca. 16 min til Tønsberg sentrum, 21 min til Sandefjord lufthavn, 24 min til Sandefjord, 31 min til Larvik, samt 1 time og 13 min til Oslo.

Fra leiligheten er det gangavstand til Andebu barneskole og Andebu ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, samt et utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2010

Bygninger og byggemåte

Leilighet beliggende i 2. etasje i en 4-mannsbolig. Det er adkomst via utvendig trapp. Bygningen er oppført i bindingsverk av tre over støpt plate på mark. Det er fasader med liggende trepanel, og taket er tekket med betongtakstein. Vinduer og dører er i tre med isolerglass.
Leiligheten er oppført i 2010 og fremstår med de fleste overflater og innredninger fra byggeår. Det er ikke observert avvik av vesentlig betydning, men det må påregnes normal elde og slitasje som følge av alder.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

2.Etasje: Gang, soverom, bad, vaskerom/teknisk rom, stue/spisestue og kjøkken.
Sportsbod og parkeringsplass

Standard

Velkommen til Skjeggerødtunet 12!
Skjeggerødtunet 12 er en tiltalende og gjennomgående lys 2-roms selveierleilighet fra 2010. Leiligheten ligger fint til i 2. etasje med solrik balkong utfor stuen. Eiendommen ligger i en rolig blindvei i et meget barnevennlig område med gangavstand til dagligvarebutikker, skoler, barnehage og busstopp.
Selve leiligheten ha en arealeffektiv planløsningen med romslige og lyse rom. Stuen har åpen løsning til kjøkkenet, hvor den tidløse innredningen har integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. (kjøleskap kan medfølge) Det er mulighet for å etablere et ekstra soverom, ved å dele av stuen med en vegg. Mulighet for peisovn i stuen.
Videre har boligen et tiltalende, flislagt bad, et praktisk vaskerom/bod og et stort soverom, godt med garderobeplass. Det er godt med lagringsplass i den utvendige sportsboden. Bilen kan du parkere på egen parkeringsplass.

Kort fortalt:
* Tiltalende 2-roms selveierleilighet i 2. etasje.
* Egen parkeringplass
* Solrik terrasse mot syd
* Meget barnevennlig beliggenhet.
* Lys stue/kjøkken med mulighet for ildsted.
* Romslig og helflislagt bad
* Separat vaskerom.
* Sort soverom med garderobeskap.

Oppvarming

- Varmepumpe (luft/luft).
- Varmekabler i bad.
- Elektriske panelovner.
- Mulighet for etablering av ildsted.

Areal og eierform

Areal: 7 508 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Trine Lise Fevang

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn: Felt B14 - Skjeggerød (9.9.2008), og formål: Konsentrert småhusbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

2010/61862-1/200  Seksjonering 26.01.2010 
opprettet seksjoner: snr: 12
formål: Bolig
sameiebrøk: 61/2232

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 08.06.2010. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Skjeggerødtunet
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Sameiet har en egen nettside, se: www.skjeggerodtunet.com

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

1 790 000,- / Fellesutgifter: 800,- Forsikring, regnskap, brøyting, plenklipping

Beregnet totalkostnad

1 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 44 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 790 000,-)) 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 1 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 54 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 844 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 16.09.2019

Forsikring

Eika Polisenummer: 6156985

Kommunale avgifter

Kr. 7 338

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.1 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 1 790 000,-) (Kr.30 300) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Takstrapport (Kr.4 375) Markedspakke (Kr.15 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.71 265)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?