Til innholdet

FILTVET - Sydvestvendt, svært attraktiv boligtomt i blindgate med sjøutsikt - Barnevennlig og populært boligområde!

Granittåsen 83
Prisantydning 990 000 , -
Boligtype: Boligtomt
P-ROM: 0
BRA: 0 m²
Soverom: 0
Byggeår: 0
Tomtareal: 589 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Granittåsen 83 og denne svært flott beliggende boligtomten. Her har du noe utsikt mot Oslofjorden, gode solforhold og svært stille og rolig boligområde.
Granittåsen er et barnevennlig og trygt boligområde, med kort avstand til barneskole, barnehager, butikker, strand m.m.

Tomten er tidligere sprengt ut, og nåværende eier har nylig hugget ned det meste av trær på eiendommen. Forslag til bygningstegninger på enebolig kan eventuelt forelegges ved forespørsel, samt at en total byggeprosess kan gjennomføres via eier av tomten om ønskelig (ingen klausul om dette).

Totalt utnyttelsesgrad for tomten er 25% BYA. 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med undertegnede megler.

Adresse

Granittåsen 83 3480 Filtvet

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E18 mot Asker, ta av mot Asker/Heggedal. Kjør gjennom Heggedal og videre utover mot Røyken.
Alternativt fra Oslo: Følg E6/E18 forbi Tusenfryd og ta mot Drammen etter Nordbytunnelen. Følg så videre gjennom Oslofjordtunnelen og ta første avkjøring til Tofte.
Fra Drammen: Følg skilting R23 mot Drøbak. Ta andre avkjøring mot Tofte - rett før innkjøring til
Oslofjordtunnelen.

Felles: Følg hovedveien videre utover mot Filtvet. Etter Filtvet kirke, ta Skoglundveien ned til venstre etter ca 800 meter. Granittåsen er andre vei til høyre. Eiendommen ligger nest innerst i blindvei, grensende til friområder.
 Se evt. vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen!

Beliggenhet

Boligtomt beliggende i et veletablert boligområde med kort avstand til både Filtvet og Tofte. Filtvet kan by på mange fine turområder, og i sentrum ligger Villa Malla restaurant og Filtvet fyr.

Tofte er et koselig tettsted langs Oslofjorden med flere strender og båthavner.
Flotte tur- og friluftsområder i nærmiljøet, både langs kysten med bade- og fiskeplasser, og i skog og mark med flotte turterreng sommer som vinter.
På vinterstid er det flere oppkjørte skiløyper i området.

Nyrenoverte Tofte barneskole ligger i sentrum, det gjør også Hurum ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærheten. Tofte sentrum har et bredt servicetilbud, med blant annet legekontor, apotek, treningssenter, nytt og flott idrettsanlegg med kunstgressbane, matbutikker, vinmonopol, spisesteder og klesbutikker

Type, eierform og byggeår

Boligtomt Selveier

Areal og eierform

Areal: 589 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Yes Boss OU v. Renee Mikomägi

Vei, vann og avløp

Vann, avløp og strøm ligger til tomtegrensen (se kart).

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i et regulert boligomåde, nåværende. Total utnyttelsesgrad i området er 25 % BYA.

Prisantydning

990 000,-

Beregnet totalkostnad

990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 37 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 027 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.8 400) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Totalt kr. (Kr.21 750)

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Visning ved selvsyn eller etter nærmere avtale med megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?