Til innholdet

Fantastisk og sjelden flott beliggende eiendom med panorama utsikt over innseilingen til Tønsberg og byen.

Teigenveien 5
Prisantydning 12 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 284
BRA: 375 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1999
Tomtareal: 1452 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - RÅELÅSEN

Adresse

Teigenveien 5 3113 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Fantastisk og sjelden flott beliggende eiendom med panorama utsikt over innseilingen til Tønsberg og byen.  Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i blindvei og med solrike og svært barnevennlige omgivelser på Råel - et strategisk beliggende område med tilknytning til både skog og mark samt sjø og strand. Kort avstand til idrettsanlegg, flotte tur- og rekreasjonsområder ( skogen i Råelåsen kun et steinkast unna) samt dagligvareforretning, ellers kort vei til barne- og ungdomsskole og flere barnehager. Sykkelavstand til flotte strender og til Tønsberg sentrum med alt av fasiliteter. Nærmeste badeplass på Nes er kun 4 minutter unna på sykkel. Gangavstand til Kilden kino og Kilen handelsområde. Gode bussforbindelser.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1999

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Romslig entrè med garderobe samt trapp ned til sokkeletasjen. Stue med peis samt utgang til stor deilig, delvis overbygd og skiferlagt terrasse. Stort flott kjøkken med hvitevarer samt spisestue med peis, her kan man virkelig nyte den flotte utsikten når man nyter et godt måltid. Gang. Seperat wc. Vaskerom. Hovedsoverom med walk-in closet og stort bad/wc med dobbel servant, dusj, boblekar og bidè.

Sokkeletasjen inneholder:
Gang. Stor peisestue. Teknisk rom. Trimrom. 2 store soverom. Seperat wc. Bad/wc med dusj og badstue. 1 stor bod. 1 bod med utvendig adkomst.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 284 kvm, Bruksareal: 375 kvm, Bruttoareal: 414 kvm

1. etasje:          P-rom: 177 kvm. BRA: 177 kvm. BTA: 194 kvm.    
Sokkel etasje: P-rom: 107 kvm. BRA: 198 kvm. BTA: 220 kvm.  S-rom: 91 kvm.
Sum:                 P-rom: 284 kvm. BRA: 375 kvm. BTA: 414 kvm.  S-rom: 91 kvm.

Standard

Velkommen til denne flotte, innholdsrike og meget påkostet eneboligen som er oppført i tre med forblendingsteglstein. Boligen er beliggende på sjelden flott tomt med panorama utsikt over Tønsberg og innseilingen til byen. Boligen er virkelig en pærle og gir et meget godt inntrykk. På gulv er det hovedsakelig lagt parkett og fliser samt at veggene er tapetserte og panelte. Begge badene er flislagte. Selger har i løpet av de siste årene gjort følgende utbedringer, her referte fra tilstandsrapporten fra takstmann: "Motor til boblebad er skiftet i 2011. Det ble da og utbedret rundt sluket ved badekaret. Nytt aggregat til kjølehjørne i 2011. Varmepumpe forvannbåren varme og buffertank er skiftet i 2013. Det er malt noe innvendig. Vinduer i syd og sokkeletasje vest er malt utvendig i senere år. Tidligere bærestolpe på terrassen er skiftet ut med ståldrager. Nye fjærer på garasjeport i 2016. Vindskier på hus er malt i 2019". For standard forøvrig, se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Ole J. Wetlesen.

Det er lagt inn fiber fra altibox med tilgang til tv- og data signaler. Dette er en bolig som gir et meget godt inntrykk. Bildene er flotte, men virkeligheten er enda finere. Velkommen til visning!

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv. Varmepumpe, væske til vann. Det er borret etter bergvarme med varmegjennvinning og kjøling. Peisovn i stue, spisestue/kjøkken og i peisestue i sokkeletasjen.
Det er også vannbåren varme i garasje, terrrasse og hele gårdsplassen.

Parkering

Dobbel garasje med lagringsloft. Stor gårdsplass med plass til flere biler.

Areal og eierform

Areal: 1 452 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pen, nesten parkmessig opparbeidet hage med plen, prydbusker, hekk og trær. Belegningsstein i gårdsplassen. Stor deilig skiferlagt terrasse. Det er flere hyggelig stenlagte utplasser på eiendommen hvor man kan nyte den fantastiske utsikten.

Eier

Per Anders Tuft Turid Tuft

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanent avsatt til: Veg - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019). Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019). Ras- og skredfare Kommuneplan (22.5.2019).
BEBYGGELSESPLAN: Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei
MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK: Ligger eiendommen eller del av eiendommen innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak? Nei
REGULERING UNDER ARBEID: Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Nei
PLANFORSLAG: Eksisterer det planforslag som berører eiendommen? Nei

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 08.10.2003. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

12 500 000,-

Beregnet totalkostnad

12 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 312 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 325 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 825 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Ole J. Wetlesen Formuesverdi : 2 005 231,- Sekundær formuesverdi : 7 218 833,-

Kommunale avgifter

Kr. 14 265

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar: kr. 12.995,-
Meglerprovisjon: 0,625 % av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?