Til innholdet

Bud innkommet! Familievennlig og moderne enderekkehus med solrik terrasse og hage, garasjeplass ZOLGT

Sildreveien 23F
Prisantydning 3 690 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 101
BRA: 104 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1976
Tomtareal: 222 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

torsdag 13. mai Kl 16.00 - 19.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Tom Arild Henriksen

Tom Arild Henriksen

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Eik

Adresse

Sildreveien 23F 3123 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Eik i Tønsberg kommune, ca. 4 km nord for Tønsberg sentrum. I kort gangavstand ligger barneskole, ungdomsskole, barnehage og videregående skole. Ved Eik skole ligger Eikhallen og fotballbaner. Det er også kort vei til populære Greveskogen med bl.a. to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. Fra boligen er det fin sykkelavstand til Byskogen, samt "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Sistnevnte er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt. Fra Eik er det ca. 11 minutters kjøretur til populære Ringshaugstranda, en nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling og lek. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum anbefales.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Meny Eiktoppen og Rema 1000 Eik. Eiktoppen har i tillegg gatekjøkken/kiosk, frisør, apotek, tannlege og legekontor. Rema 1000 har post i butikk. Det er kort vei til Tønsberg sentrum med bymessige servicetilbud, Kilen handelspark og Farmandstredet. Sistnevnte har godt over 100 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Sidsels vei som ligger ca. 400 meter fra boligen. Det er enkel adkomst til E-18 som tar deg til Oslo eller mot Sørlandet. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 22 min. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Tønsberg sentrum, 24 min til Horten, 23 min til Sandefjord lufthavn og 49 min til Drammen.

Fra eiendommen er det kort vei til Eik barneskole, Kongseik ungdomsskole og Wang Ung. Det finnes flere videregående skoler i nærheten som f.eks. Wang toppidrett og Greveskogen videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier, oppført i 1976

Bygninger og byggemåte

Tre på mur. Rekkehus som er bygget rundt 1976. Det er siste ca 2 årene gjort vesentlige oppgraderinger. Dette gjelder i hovedsak mye av innvendige konstruksjoner medregnet el-anlegg og vvs-anlegget. Det er bygget ny platting med levegger og takverk samt gjort enkelte utvendige oppgraderinger på boligen. Bod og garasjeplass er antatt fra husets byggeår. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

1. etasje: Gang, stue/kjøkken
2. etasje: Bad, gang, garderobe og 3 soverom

Annet: Utvendig bod på ca. 5 kvm.

Standard

Velkommen til Sildreveien 23F v/Erlend Løvold.

Boligen er et familievennlig og moderne enderekkehus over to plan med god og praktisk planløsning. Rekkehuset ligger i et svært populært og etterspurt område med mange barnefamilier og kort avstand til flotte
turområder, samt skoler og barnehager. Med sin endebeliggenhet har rekkehuset fine uterom med mye sol og boltreplass for alle generasjoner. Det er siste ca 2 årene gjort vesentlige oppgraderinger. Dette gjelder i hovedsak mye av innvendige konstruksjoner medregnet el-anlegg og vvs-anlegget. Det er bygget ny platting med levegger og takverk samt gjort enkelte utvendige oppgraderinger på boligen. Det er parkering i garasje.

Entré
Boligen har adkomst via et praktisk inngangsparti med utvendig bodrom av god størrelse. Entreen er stor og innbydende. Det er stor skyvedørsgarderobe på 3 meter med god oppbevaringsplass.

Kjøkken:
Flott og moderne kjøkken der kjøkkeninnredningen er fra slutten av 2020. Kjøkkenet er innredet med slette fronter. Det er integrert stekeovn, koketopp, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er også montert komfyrvakt. Kjøkkenet er montert slik at man får effektive arbeidsflater og rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap.

Stue:
Rekkehuset har en innbydende og tiltalende stue med spiseplass og åpen løsning mot kjøkkenet. Rommet har en fin, sosial dynamikk med sin åpne romløsning, samtidig som det er mulighet for å bedrive ulike aktiviteter til samme tid. Det er god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Det er mulighet å montere ildsted hvis ønskelig. Stuen har gode lysforhold og utgang til romslig platting på 60 kvm som er fra 2020. Her er det montert levegger og åpent takverk.

Bad:
Her har du et moderne og flott bad fra 2020. Smøremembran og fliser på gulv er fra 2020. Badet inneholder innredning, benk, servant, vegghengt wc, badekar, opplegg til vaskemaskin og dusjhjørne.

Soverom:
Boligen har tre store og pene soverom med god plassering i andre etasje. Ett av soverommene har utgang til balkong på 7 kvm.

Velkommen til en hyggelig visning!

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter, kr 1 500,- pr. kvartal.
Fellesutgiftene inkluderer: Brøyting og strøing, fjerning av strø, strøm i garasjeanlegg og forsikring av garasjeanlegg.

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter, kr 11 170 pr. år.
Forsikring i Fremtind (polisenummer 24515060), kr 6.348,- pr. år i følge selger.

Andre utgifter:
Årlig festeavgift, kr. 11 170,- pr. år, faktureres én gang pr. år.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Det er montert varmepumpe og det er gulvvarme på badet. To panelovner for øvrig. Varmekabler i gang.

Parkering

Det er parkering i egen garasje med automatisk portåpner i felles garasjebygg fra 1976. Det er også felles
utendørs parkeringsplass med gjesteplasser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Etter referat fra årsmøtet ble det bestemt at garasjeanleggene skal restrueres ved hjelp av firmaet NL Bygg AS. NL vil da gjøre seg ferdig på et anlegg om gangen og de starter der behovet er mest prekært, sannsynligvis garasjer for rekke 11-13-15, deretter garasjeanlegg i Nord.

Det er også diskusjon med å montere el-bil laddere i garasjeanlegget men dette har blitt utsatt og de ser an behovet om noen år. Men flere av beboerne har ordnet seg med egen lader foran inngang.

Areal og eierform

Areal: 222 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2072, Festeavgift: 11170

Tomt og hage

Med sin endebeliggenhet har rekkehuset fine og romslige uterom som følger solen gjennom dagen.

Fellesområdet er pent opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, trær, diverse beplantninger. Det er også felles gressklipper til låns.

Eier

Karoline Marie Paulsen Marius Øya Bendiksen

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp i følge opplysninger fra kommunen.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et området som er avsatt til:

Boligbebyggelse - Nåværende. Kommuneplan (22.05.2019).

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse er utstedt, datert 17.01.1977. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få
prioritet etter disse.

Andel i realsameie
0/990026-1/91 Opprettelse av realsameie
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:0704 Gnr:81 Bnr:1 Fnr:64 1/55

Urådigheter
1973/506881-456/91 URÅDIGHET

1973/506881-342/91 Festekontrakt - vilkår
06.12.1973
festetid: 99 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:0704 Gnr:81 Bnr:1
ÅRLIG AVGIFT NOK
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

1974/504455-2/91 ** Nye vilkår
11.07.1974

1988/5049-3/91 ** Nye vilkår
14.04.1988

1973/506881-456/91 Urådighet
06.12.1973
FESTERETTEN KAN IKKE OVERDRAS UTEN GRUNNEIERS SAMTYKKE
Gjelder feste

1977/506282-2/91 Festekontrakt - vilkår
14.09.1977
festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK
KONTRAKTEN KAN IKKE SIES OPP SÅ LENGE DEN ER PANTSATT
TIL RETTIGHETSHAVER: LANDBRUKSBANK
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste

1977/506283-1/91 Best. om vann/kloakkledn.
14.09.1977
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Gjelder feste

1977/506282-2/91 Festekontrakt - vilkår
14.09.1977
festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK
KONTRAKTEN KAN IKKE SIES OPP SÅ LENGE DEN ER PANTSATT
TIL RETTIGHETSHAVER: LANDBRUKSBANK
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder framfeste

Prisantydning

3 690 000,-

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 106 250,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 107 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 797 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 27.04.2021 Formuesverdi : 707 236,- Sekundær formuesverdi : 2 546 050,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 24515060

Kommunale avgifter

Kr. 12 587 pr. år Kommunale årsgebyrer for 2021 er kr. 12.586,5 og blir betalt kvartalsvis. Festeavgiften er kr. 11.170 (mva fritt).

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eik Vestre felt L er ikke et boligsameie men en velforening som ivaretar beboere på feltets grønt- og fellesareal. Dette inkluderer felles grøntområde, veinett med asfaltering - brøyting etc samt vedlikehold av garasjeanlegg. Hver beboer eier hver sin garasje i anleggene, men den forsikres felles i foreningen. Organiseringen er tinglyst siden starten i 1976. Vedlagt salgsoppgaven ligger kopi av vedtekter, tinglyst informasjon rundt foreningen, samt referat fra siste årsmøte i 2020. Velforeningen har ingen fellesgjeld.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)
Markedspakke (16.950)
Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 690 000,-) (Kr.55 350)
Tilrettelegging (Kr.14 950)
Totalt kr. (Kr.96.100)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tom Arild Henriksen

Eiendomsmegler MNEF / Partner/ Daglig leder / Faglig leder

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tom Arild Henriksen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?