Til innholdet

Færder/Ekenes - Stor nyere enebolig i kjede. Dobbel carport, 3 stuer, 3(4) soverom, to takterrasser og utsikt. ZOLGT

Granittveien 3 B
Prisantydning 5 650 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 188
BRA: 194 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2018
Tomtareal: 427 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Granittveien 3 B 3140 Nøtterøy

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du over kanalbroa, og tar til venstre skiltet mot Teie Torv i veidelet. Følg Smidsrødveien, forbi avkjøringen til Foynland, og ta Porfyrveien til høyre. Følg veien til venstre på toppen av bakken, og Granittveien 3 vil da være ned til venstre. Eiendommen vil merkes med "Til Salgs" -plakat fra Z-Eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Ekenes-høyden ligger på et høydedrag, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Boligen ligger attraktivt til i et nyere og veletablert boligområde. Her leker barn i alle aldre ute i gatene noe som gjør at dette i dag fremstår som et av øyas mest populære boområder for barnefamilier. Eiendommen ligger i solrike omgivelser på Nøtterøy. I umiddelbar nærhet er det fine tur- og friluftsområder med skog, sjø og strand samt Nøtterøys fine skjærgård. Dette er et hyggelig og attraktivt bomiljø med ca. 5 km. til Tønsberg sentrum og ca. 3 km. til Teie Torv med det meste av sentrumsfunksjoner som bank, post, vinmonopol m.m. Kort avstand til Nøtterøy Golfbane. Det er gangavstand til idrettsanlegg (Nesskogen Idrettspark) og flotte skogs- og turområder hvor det også er lysløype. Ulike badeplasser, familiestrender samt småbåthavn finnes i gangavstand fra eiendommen. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og du har direkte tilgang til en rekke øyperler med båt i den flotte skjærgården. Dagligvareforretning (Kiwi) og restaurant på Hjemseng ligger innenfor ca. 5 minutters gange fra boligen. Kollektivtrafikk med busstopp i umiddelbar nærhet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Eiendommen fremstår med en attraktiv og god beliggenhet, og boligen fremstår som smakfull og flott slik den er bygget. Arbeid utført på boligen bærer preg av god kvalitet og godt håndverk. Boligen er oppført av LillesandHus AS. Byggestart for eneboligen var i mai 2018, og boligen er ferdigstilt og tatt i bruk i 2019. Boligen er oppført i tre over støpt plate på mark. Det er terrasse over carport, samt at det er terrasse over deler av hall og tv -stue. Det er plass til to biler i carport. Liggende og stående trekledning. Vinduer i tre med 3-lags isolerglass. Svakt skrånende takkonstruksjon med banemembran e.l. som taktekking. Takrenner og beslag i aluminium og plastbelagt stål.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 188 kvm, Bruksareal: 194 kvm, Bruttoareal: 213 kvm

1.Etasje: Hall m/trapp, vaskerom, bad, gang, 3 soverom, tv- stue, wc.
2.Etasje: Trapperom, stue/kjøkken, spisestue, vinterhage og to takterrasser.
Dobbel carport og sportsbod.

Standard

Velkommen til Granittveien 3 B!
En innholdsrik og fin nyere (2018) enebolig med beliggenhet på Ekenes-høyden. En flott hage med fine solforhold hele dagen, koselige uteplasser flere steder på eiendommen, samt to store takterrasser.
Romslig og god stue, godt med naturlig lys fra store gjennomgående vindusflater og god romfølelse. Stuen er i en L-løsning hvor det er god plass til både spisestueavdeling, hvor man fint kan dekke opp til langbord for familie og venner, og sofaavdeling, samt en adskilt stue/vinterhage.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, og delvis integrerte hvitevarer samt en åpen halvøy ut mot spisestueavdelingen og stuen.
En innholdsrik koselig enebolig med mange muligheter. Boligen har en herlig atmosfære og meget god plass. Dobbel carport og steinlagt gårdsplass.
Her kan man flytte rett inn!

Inngangsparti, entrè og gang:
Inngangspartiet er overbygget. Gangen i boligen er en stor fin entrè. Her er det fliser på gulv og moderne farger på veggene.
God plass til garderobeløsning i gangen. Inngang til gjestetoalett, bad, vaskerom, tre soverom, tv-stue og trapp til 2. etg. 
Innkjøringen og gårdsplassen er belagt med beleggningsstein, og bilene kan du parkere i den dobble carporten. 

Kjøkken:
Laminert benkeplate. Vask og kum med 1 - greps blandebatteri.
Kjøkkenet er luftig og godt med skap og benkplass. Det er også halvøy med barløsning mot spisestuen.
Rommet er i åpen løsning mot spisestueavdelingen. God plass til stort spisebord hvor man fint kan dekke opp til gjester.

Stue/spisestue:
Stua i 2.etg. har god plass til sittegruppe og spisestue. Det er plass til stort spisestuemøblement, så her kan man dekke opp til langbord for familie og venner.
Det er godt med vinduer, noe som skaper en fin atmosfære og godt med lys i rommet. Rommet er for øvrig i moderne farger. Peisovn i stueavdelingen.
Fra stuen er det utgang gjennom en dobbel fløyet dør til vinterhagen. Denne kan også brukes som en ekstra tv-stue eller kontor.
I 1.etg. er det også en praktisk stue, denne vil passe perfekt for barna, eller som ungdomsavdeling.

Baderom/vaskerom og wc:
Det er et bad, et gjestetoalett samt et vaskerom i boligen. Disse er beliggende i 1.etg.  
Toalettrommet har keramiske fliser på gulv og vegger. Malt panel på vegger og downlight belysning i tak.
Vaskerommet har keramiske fliser på gulv og vegger. Malt gips i tak samt downlight. Oplegg for vaskemaskin.
Baderommet har keramiske fliser på gulv og vegger. Gulvarme. Dusjnisje og dobbelservant. 

Soverom:
Det er hele 3(4) soverom i boligen. Alle i god størrelse og rommene har godt med garderobeplass.
Soverommene er malt i lyse farger og pene gulv. 

Hage og uterom:
Det er flere fine uteplasser på eiendommen. På baksiden av huset er det en god hage med fin gressplen.
To store takterrasser. Den ene vender mot sør og har godt med sol hele dagen. Den andre mot vest med sol utover ettermiddagen.
Nydelig solforhold på tomten og i hagen hele dagen.

Innvendige overflater:
Alle innvendige overflater er ferdigstilt og holder en god kvalitet. Det er fliser og parkett på gulv. Det er malte plater og overflater på vegger.
Det er malt gips i himling. På bad er det fliser på gulv og fliser på vegger. På toalettrom og vaskerom er det fliser på gulv og malte plater på vegger.
Kjøkkeninnredning med slette fronter.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Det er montert balansert ventilasjonsanlegg i boligen. Peisovn i stuen. Varmekabler.

Parkering

Parkering på egen steinlagt parkeringsplass, samt dobbel carport.

Areal og eierform

Areal: 427 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Paul John Carter

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Ekenes -Bruabekken (28.6.1978) og Reguleringsformål: Offentlig trafikkområde.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

2019/1041333-1/200  Seksjonering 06.09.2019 21:00 
opprettet seksjoner: snr: 2, formål: Bolig
sameiebrøk: 225/454

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 02.05.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 650 000,-

Beregnet totalkostnad

5 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 128 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 141 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 791 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Forsikring

Frende Forsikring Polisenummer: 962942

Kommunale avgifter

Kr. 13 249

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 300920 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tilrettelegging (Kr.13 695) Provisjon (Kr.38 625) Eierskifteforsikring (Kr.18 952) Markedspakke (Kr.15 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Styling Pene Rom (Kr.20 000) Relansering Finn.no (Kr.1 000) Totalt kr. (Kr.119 647)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

'Finn.no: Visningstekst'
Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?