Til innholdet

Føynland i rolig blindgate; Innholdsrik enebolig m/bl.a. 4 soverom, 3 bad og 2 stuer | tiltalende og moderne!

Nilsåsveien 44B
Prisantydning 4 740 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 157
BRA: 167 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1992
Tomtareal: 419 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Nilsåsveien 44B 3132 Husøysund

Boligens innhold og uteplasser

Frittliggende enebolig som er inndelt med følgende innholdsrike og arealeffektive planløsning:

1. etasje:
Entrè/hall: med skyvedørsgarderobe.
Baderom: med dusjnisje, vegghengt toalett og utslagsvask.
Stue med åpen kjøkkenløsning: og utgang til stor terrasse

2. etasje:
Trappegang:
3 soverom: hvorav et med skyvedørsgarderobe.
Baderom med wc, dusj og badekar

Underetasje:
Trappegang: med dør direkte ut
Stue
Soverom:
Bod:

Uteplass/terrasse:
Stor og deilig terrasse med areal på 37 m². Terrassen ligger flott til i terrenget, vestvendt med gode solforhold og er meget godt skjermet for innsyn. Det er adkomst fra stue og terreng.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse over boligens 3 plan som illustrerer inndelingen av boligen. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen plantegning.

Standard

Boligen er betydelig oppusset de 10 siste årene og bebyggelsen bærer gjennomgående preg av godt vedlikehold. Oppussing er utført i gjennomført stil med lyse og pene fargevalg, og blant annet nytt kjøkken og nye baderom er gjort med moderne funksjonalitet.

Beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger: 

Stuen med åpen kjøkkenløsning:
Boligen har et meget lyst og trivelig stue-/kjøkkenrom med vinduer på rommets fire vegger. Rommet har en flott løsning med naturlige soner for hovedstue i vinkel mot vest, samt spisestuen rett ut for kjøkkenet. Det er utgang til vestvendt terrasse. Kjøkkenet har rikelig med både skapog benkeplass og en flott barløsning med plass til 4 spisestoler. Innredningen fra 2014 fra Drømmekjøkken er delikat med lyse og moderne fronter og komposittstein benkeplater og alt av hvitevarer er integrert fra kvalitetsleverandør Miele (minus kombinert micro- og stekeovn fra Siemens); induksjon platetopp, stekeovn i brysthøyde, kombinert micro- og stekeovn, romslig kjøleskap, samt oppvaskmaskin. Videre er det integrert høyttaler i tak med radio-, cd- og bluetooth-funksjon via Hardon Kardon-anlegg som er integrert i innredning over stekeovn. Moderne ventilator med direkte utlufting plassert over komfyr.

Kjellerstuen:
Boligen har en lys og hyggelig kjellerstue med god plass til møblement, noe som gir ekstra spillerom for hele familien. Her kan barna trekke seg tilbake med gode venner, eller familien samles til en hyggelig filmkveld. Stuen har 2 store rømingsvinduer som slipper godt med lys inn

Bad/wc 2. etasje:
Boligen har 3 baderom, et i hver etasje. Dette badet fremstår moderne med fliser på vegger og gulv. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Badetromsinnredningen består av servant nedfelt i innredning med en stor skuff, to sideskap og speilskap med overlys. Videre er det veggehngt toalett, dusjkabinett og badekar. Badet ventileres via el-vifte i tak og evt. vindu - som også slipper godt med dagslys inn.

Bad/wc 1. etasje:
Dette badet er helfliselagt og varmekabler i gulv gir deilig temperatur året rundt. Innredningen har rikelig med skapplass og består av servant nedfelt i benk med 3 underskap, 2 høyskapm overskap, samt speil og lysarmatur over. Videre har rommet vegghengt toalett og dusjnisje
med inn- og utfeltbare dører. Det er opplegg for vaskemaskin. Badet ventileres via el-vifte og evt. vindu som også slipper godt med dagslys inn.

Bad/wc/vaskerom underetasje:
Boligens tredje bad er i likhet med bad i 1. etasje helfliselagt og med varmekabler i gulv. Innredningen består av servant nedfelt i benk med et skap og speil og lysarmatur over. Videre har rommet vegghengt toalett og dusjkabinett. Rommet ventileres via el-vifte og evt. vindu som også slipper dagslys inn.

De 4 soverommene:
Boligen har fire soverom, fordelt med tre stk. i 2. etasje og ett i underetasjen. Det er plass til dobbeltseng på alle rommene, samt at det på hovedsoverom medfølger skyvedørsgarderobe.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett og fliser. Laminat i bod. 3-stavs parkett i stue og gummigulv i kjøkken er nytt i 2014. Det er lagt nytt parkettgulv i alle soverom og gang i 2.etg. i Desember 2018.
Vegger: Tapet og malt trepanel. Veggflater i stue og kjøkken er nye i 2014
Himling: Hovedsakelig mallt trepanel, ellers malte tak-ess plater og folie- belagte tak-ess plater.

Diverse vedr. teknisk og utstyr:
* Varmtvannsbereder type Høiax- antatt 296 liter, fra 2012
* Ventilasjonsanlegg bestående på loft med ventilasjon av bad i 1.og 2.etasje.
* El- skap med automatsikringer og 40 ampere hovedsikring. Innmat er nytt.

For standardopplysninger for øvrig; se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Beliggenhet og nærområdet

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og du har direkte tilgang til en rekke øyperler med båt. Ved Fjærholmen finner man foruten badestrand også områdets seilforening med bryggeanlegg.

Fra boligen er det kort og trygg vei til Føynland barneskole, barnehager og forretninger på Føynlandsenteret. Husøy og Føynland idrettsforening har et flott og moderne treningsområde på Husøy, kort vei fra Nilsåsveien. På Husøy finner man også blant annet korthulls golfbane. En liten kjøretur unna ligger en av Norges flotteste golfbaner, Nøtterøy Golfbane - 18 hulls bane samt treningsbane med 6 hull.

Fra området er det også gode bussforbindelser til Tønsberg og Teie Torv med forretninger, kafeer, restaurant, vinmonopol og bank. Det er ca. 4 km til Teie torv og 6 km til Tønsberg sentrum. Med E-18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1992

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 167 kvm, Bruttoareal: 189 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 70/65/65 m².
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 51/44/44 m².
Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 68/58/48 m².

Alle rom i under-, første- og andre etasje, unntatt bodrom i underetasje er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og holder til venstre i Nøtterøy veidele mot Teie og skilting mot Føynland. Følg Smidsrødveien forbi Teie Torv og videre sydover på Nøtterøy. Ta så til venstre i Ekeneskrysset mot Husøy og Fjærholmen, og deretter Fjærholmveien til høyre ved Mathiasbakken. Nilsåsveien finner du på høyre side av Fjærholmveien etter ca. 1 km, og eiendommen følger i blindvei mot nord i området.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Boligen er merket med salgsplakat fra Z-eiendom. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen: Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Bygninger og byggemåte

Enebolig oppført over tre etasje plan i 1992.

Oppført i treverk med grunnmur som støpte såler i betong til fast underlag. Drenering til kultet masse/drensledninger..

Veggkonstruksjon av tre - bindingsverk som er isolert og utvendig kledd med stående og liggende malt Sveitser kledning. Yttervegger i underetasje av Leca, som er pusset Etasjeskiller i trebjelkelag.

Vinduer av 2-lags isolerglass og 2 -fags rammer, type sidehengslede losholtvinduer. Underetasje har 3 stk. innadslående rømmningsvinduer 2-lags energiglass og utenpåliggende sprosser.

Yttertaket har saltak takkonstruksjon tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Undertak av sultaksplater.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand, henvises det til tilstandsrapport med befaringsdato 01.11.2018 utført av takstmann/byggmester Hans Holt.

Oppvarming

Nyere peisovn i stuen. Det er gulvvarme på alle 3 baderommene, hall, samt stue, soverom og gang i underetasje. (elektriske varmekabler i alle rom, bortsett fra kjellerstue, hvor det er varmefolie). Øvrig elektrisk oppvarming er basert på panelovner/opplegg for panelovner.

Parkering

Parkering i halvannen garasje med plass til 1 bil. Det er støpt dekke og automatisk portåpner. Utgangsdør til gårdsplass fra sidedør Garasjen har også Innlagt strøm-/lys og stikkontakter.

På tomten er det en romslig gårdsplass med biloppstillingsplasser.

Areal og eierform

Areal: 419 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet og ikke minst skjermet selveiet hagetomt som er usjenert og grenser mot friareal. Her kan med andre ord barn og unge oppholde seg trygt og godt.

Tomten er lettstelt og i det vesentlige flat og pent opparbeidet med plen, diverse prydbusker, noe blomsterbed og vintergrønn beplantning. Mot vest er det stigning i terrenget, og her er det åpne og synlige fjellpartier. Den solrike og store terrassen på eiendommen er pent tilpasset terrenget. Gårdsplann og inngangspartiet til huset er pent steinlagt med belegningstein.

Eier

Eileen Christine Lund Tom Raymond Lund

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Eiendommen har adkomst fra Nilsåsveien, som er privat.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Vest for Fjerholmveien, endring med vedtaksdato13.05.1992, hvor reguleringsformål er boliger.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ifølge Færder kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Eiendommen har midlertidig brukstillatelse datert, 08.01.1993. Se vedlegg i salgsoppgave.

Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998." Kommunen henlegger vanligvis saker som ikke er avsluttet med ferdigattest og  avviser henvendelser om ferdigattest i slike saker.  Dette fikk selger også bekreftet i forhåndskonferanse i forbindelse med mulig tilbygg av sommerstue.

Prisantydning

4 740 000,-

Beregnet totalkostnad

4 740 000,- (Prisantydning) Omkostninger 118 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 740 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 130 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 870 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Ligningsverdi : 986 475,- Sekundær ligningsverdi : 3 156 718,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter

Kr. 15 133

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 740 000,-) (Kr.37 920) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 071118 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.14 990) Nye bilder (Kr.1 875) Tønsbergs Blad 020119 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Totalt kr. (Kr.88 209)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Boligen er idag tilknytet Verisure alarmsentral. Dersom kjøper ikke ønsker å videreføre abonnement, vil alarmsett bli fjernet.

Lampe over spisebord og taklampe på soverom 3 medfølger ikke salget.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?