Til innholdet

FÆRDER/EKENES - NY, STILREN OG MODERNE ENEBOLIG I REKKE - MEGET BARNEVENNLIG OMRÅDE - TRYGG SKOLEVEI - FLYTT RETT INN!

Porfyrveien 14B
Prisantydning 3 890 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 120
BRA: 126 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2018
Tomtareal: 747 m²

FÆRDER/EKENES - NY, STILREN OG MODERNE ENEBOLIG I REKKE - MEGET BARNEVENNLIG OMRÅDE - TRYGG SKOLEVEI - FLYTT RETT INN!


Adresse

Porfyrveien 14B 3140 Nøtterøy

Beliggenhet

Ekenes-høyden ligger på et høydedrag, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Boligen ligger attraktivt til i et nyere og veletablert boligområde. Her leker barn i alle aldre ute i gatene noe som gjør at dette i dag fremstår som et av øyas mest populære boområder for barnefamilier. Eiendommen ligger i solrike omgivelser på Nøtterøy. I umiddelbar nærhet er det fine tur- og friluftsområder med skog, sjø og strand samt Nøtterøys fine skjærgård. Dette er et hyggelig og attraktivt bomiljø med ca. 5 km. til Tønsberg sentrum og ca. 3 km. til Teie Torv med det meste av sentrumsfunksjoner som bank, post,
vinmonopol m.m. Kort avstand til Nøtterøy Golfbane. Det er gangavstand til idrettsanlegg (Nesskogen Idrettspark) og flotte skogs- og turområder hvor det også er lysløype. Ulike badeplasser, familiestrender samt småbåthavn finnes i gangavstand fra eiendommen. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og du har direkte tilgang til en rekke øyperler med båt i den flotte skjærgården. Dagligvareforretning (Kiwi) og restaurant på Hjemseng ligger innenfor ca. 5 minutters gange fra boligen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 126 kvm

Enebolig i rekke som inneholder overbygget inngangsparti:
1. etasje inneholder: entré/hall, vaskerom/teknisk rom, bod, stue og kjøkken med utgang til hage. Utebod med tilgang fra carport.
2. etasje inneholder: loftstue med utgang balkong, 3 soverom, dusjbad, veggmontert toalett og baderomsinnredning med tilhørende speil og bod/teknisk rom.

Standard

Nyoppført, stilren og tøff bolig - rene linjer og moderne preg på arkitekturen. Fasadeveggene er utført med bindingsverk isolert med mineralull. Utvendige fasader er hovedsakelig kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjonen er utført i tre, tekket med sarnafil. Takrenner og beslag i plasbelagt/pulverlakkert stål. Bygningen utføres med bærekonstruksjon i tre. Alle tak og vegger har slette, sparklet og malte flater. Nydelig parkett type enstavsparkett. Moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning, hvitmalte fronter og integrerte hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og steketopp. Badet er flislagt på gulv og vegger og har dusjhjørne med justerbare dusjvegger, veggmontert toalett og tilhørende smekkert speil. Praktisk vaskerom som er flislagt på gulvet og med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Balansert ventilasjonsanlegg. Interiørmessig malt i tidsriktige og moderne farger - dette vil appellere til de aller fleste. En super og arealeffektiv bolig - flytt rett inn og bo lettstelt og enkelt uten de store vedlikeholdsutgiftene i nær fremtid. Velkommen!

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, samt at det er pipeløp i boligen (det er ikke ildsted).
Balansert ventilasjon med varme gjenvinning.

Parkering

Parkering i egen carport. Bod i tilknytning til carporten.
Det er lagt trekkerør fra sikringsskap til carport, dette for å enkelt kunne montere lader for el-bil.

Areal og eierform

Areal: 747 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Andel av fellestomt på ca. 740 kvm hvorav denne boligen disponerer det som naturlig tilligger eiendommen. Hagen er planert og tilsådd med gressfrø. Gårdsplassen og innkjørselen er gruslagt. Det er anlagt hekk ut mot Porfyrveien og langs grense til nabo mot nord. Hagen - her kan man sitte i solrike omgivelser og nyte deilige sommerkvelder.

Eiendommen er seksjonert i 2 selvstendige seksjoner med hvert sitt seksjonsnummer. Det gis veirett til planlagte to boliger mot øst. Første del av veien skal dermed benyttes av totalt 6 enheter (de to enhetene som selges samt 4 øvrige enheter).Det gjøres oppmerksom om at det er planlagt at eksisterende bolig mot øst vil bli revet og erstattet med to nye boliger, og at avstanden til de nye boligene vil bli større enn dagens avstand. Se vedlagt situasjonskart.

Eier

Vendo Eiendom As

Vei, vann og avløp

Offentlig, privat avløpspumpe for Porfyrveien 14 a og b. Strømmåler er plassert i boden til Porfyrveien 14 a.

Tinglyste rettigheter og servitutter

2017/118295-2/200  Bestemmelse om veg  
08.02.2017  rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:22 Bnr:92   Bestemmelse om vedlikeholdsansvar


2017/1315608-1/200  Seksjonering  
24.11.2017 opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/2


2018/1191693-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
28.08.2018  
Kan ikke slettes uten samtykkefra:FÆRDER KOMMUNE

Reguleringsplan

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 17.06.2015.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 17.09.2018 Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

3 890 000,-

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 37 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 927 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 890 000,-) (Kr.58 350) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 101018 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 171018 (Kr.4 500) markedspakke (Kr.12 200) Bildeoppdatering (Kr.1 500) Tønsbergs Blad 260918 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Totalt kr. (Kr.100 079)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?