Til innholdet

Er du mellom 18 og 34 år og trenger hjelp til å komme inn på boligmarkedet? Tønsberg kommune gir deg nå muligheten!

Anders Madsens gate 7 A
Prisantydning 2 567 150 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 50
BRA: 57 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2019
Tomtareal: 1599 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Anders Madsens gate 7 A 3111 Tønsberg 3. etasje

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i hjertet av Tønsberg sentrum, kun et steinkast unna Tønsberg Torv, biblioteket, kjøpesenter/forretninger, båthavn og bryggeområdet med sine restauranter og yrende liv sommerstid. Svømmehall og flere grønne parker er det også i nærområdet. For de kulturinteresserte ligger både Haugar kunstmuseum og Slottsfjellet i nærheten. Det er ca. 300 meter til Tønsberg Rutebilstasjon med bussavganger til hele Vestfold.
Til jernbanestasjonen er det ca. 250 meter med tilgang til tog på Vestfoldbanen. Med E-18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang. Ypperlig beliggenhet for de aller fleste.
Velkommen til en hyggelig visning!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019

Bygninger og byggemåte

Bygget er oppført i stål og betong, med trevegger kledd med panel utvendig.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 57 kvm

3.Etasje: Gang, bod, bad, stue, kjøkken, 2 soverom og walk-in garderobe/bod.
Sportsbod ved inngangsdøren.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående god standard. Leiligheten har malte glatte vegger i gips/impregnert betong og gulvet har vinylbelegg.
Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning, i et tiltalende rom med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Kjøkkenet er levert av Aubo og har kjøkkeninnredning med hvit laminat og eikekanter. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, kombiskap kjøl/frys, oppvaskmaskin og avtrekk.
Badet har vinylbelegg på gulvet og baderomspanel på veggene. Videre er badet innredet med hvitt skap med speil og dusjvegger i glass. Det er satt inn hvite garderobeskap på soverom.

Tildeling:
Interessenter melder sin interesse til Tønsberg kommune gjennom Tønsberg kommune sin egen hjemmeside: https://www.tonsberg.kommune.no/tjenester/bolig-og-sosiale-tjenester/anders-madsens-gate/

Når du vil selge:
En leilighet i Anders Madsensgate kan være veien inn på boligmarkedet for deg som er ung og ikke har opparbeidet egenkapital!
Du kan få kjøpt en leilighet i Anders Madsensgate 7 selv om du ikke oppfyller kravet om 15 prosent egenkapital for å få lån i banken.
Du får kjøpt leiligheten til under markedspris. Når du vil selge, kjøper kommunen leiligheten tilbake. Prisen du får, er den samme som du gav, regulert for prisvekst i henhold til konsumprisindeksen.
Leilighetene kan ikke selges videre på det åpne markedet, men kommunen forplikter seg til å kjøpe leiligheten tilbake når du ønsker å selge. Prisen blir da regulert i henhold til konsumprisindeksen.
Det betyr at du ikke vil få en fortjeneste ved salg av leiligheten som ligger over den generelle prisstigningen i samfunnet. Men betyr samtidig at du er garantert å få solgt leiligheten, og at du ikke risikerer å tape penger ved et eventuelt krakk i boligmarkedet.

Bygg egenkapital!:
Etter hvert vil du kanskje ha behov for en større bolig. Da vil du ha også behov for egenkapital når du skal be banken om et større lån. Den egenkapitalen kan du bygge opp mens du bor i Anders Madsensgate!
Du bygger egenkapital først og fremst ved å betale ned gjelden din. Hvis du låner penger til å kjøpe den minste leiligheten i Anders Madsensgate, kan du i løpet av fem år bygge opp en egenkapital på 480.000 kroner. Det er nok egenkapital til å få et banklån på 3,2 millioner kroner. Dette eksempelet forutsetter en rente på 2%, 30 års nedbetalingstid på lånet og 2,5% årlig prisvekst.

Tønsberg kommune velger ut kjøpere etter fastsatte kriterier. Disse kriteriene er::
- Kjøper må være mellom 18 og 34 år.
- Det skal fortrinnsvis være førstegangskjøp av bolig.
- Kjøper kan ikke ha eierinteresser i annen bolig.
- Kjøper har ikke nødvendig/tilstrekkelig egenkapital på kjøpstidspunktet.
- Kjøper må ha tilfredsstillende økonomi til å kunne betjene husleie og privat lån på tildelingstidspunktet.
- Kjøpere som på søknadstidspunktet har fast bostedsadresse i Tønsberg kommune, vil ha fortrinnsrett fremfor øvrige kjøpere. Det er ikke et formelt krav å ha bostedsadresse i Tønsberg på søknadstidspunktet.
- Fristen på søknaden til kommunen er onsdag 09.12.21. Alt av papirer og dokumenter må være levert innen dette.

Oppvarming

Elektriske varmekabler på bad. Radiatorer forøvrig. Det er innlagt fjernvarme fra Skagerak Varme i hele prosjektet. Fjernvarmen brukes til oppvarming og varmt tappevann og betales via felleskostnadene. Dette akonto og avregning foretas årlig.

Parkering

Parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 1 599 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Tønsberg kommune

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Reguleringsforhold

Området eiendommen ligger i er regulert til andre sikringssoner, båndledding etter lov om kulturminner, bolig/tjenesteyting, offentlig eller privat tjenesteyting, gatetun og uteoppholdsareal etter reguleringsplan Anders Madsens gate (vedtatt 4.2.2015 og plan-ID 704 20140100). Reguleringsplaner som berører eiendommen er Anders Madsens gate (vedtatt 22.6.2011 og plan-ID 20090017). Det er planleggingsarbeid i Storgaten 49 (plan-ID 704 20160147).
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for kombinert bolig og kontorbygg datert 16.01.2020. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Diverse opplysninger

Sameie: Eierseksjonssameiet Ung i sentrum, Orgnr.: 923549889
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 567 150,- (Fast pris) / Fellesutgifter: 2 514,- Kommunale avgifter, varmtvann og oppvarming (a-konto), drift og vedlikehold, forr.fører, tv og internett, forsikringer m.m.

Beregnet totalkostnad

2 567 150,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 170,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 567 150,-)) -------------------------------------------------------- 72 912,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 640 062,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP3378419

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (forutsatt salgssum: 2 567 150,-) (Kr.30 000)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.
Leiligheten er ferdig utvasket, og vil ikke bli ytterligere utvasket innen overtagelse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Prisantydningen er fastpris, og "budgiverne" vil bli gitt til Tønsberg Kommune, som tildeler boligen til en interessent etter gitte kriterier.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

1878/918501-1/91  Erklæring/avtale 15.01.1878 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:38  
Rett til bruk av innkjørsel
Overført fra gnr 1001 bnr 131
Overført fra: 3803-1001/65/0/1

1879/900127-1/91  Erklæring/avtale 29.07.1879 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: 3803-1001/65/0/1

1959/691-1/91  Bestemmelse om bebyggelse 12.03.1959 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:116  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m
Overført fra gnr 1001 bnr 20
Overført fra: 3803-1001/65/0/1

2014/688896-1/200  Bestemmelse om bebyggelse 19.08.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:233  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:234  
Overført fra: 3803-1001/65/0/1

2014/688994-1/200  Best. om adkomstrett 19.08.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:233  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:234  
Overført fra: 3803-1001/65/0/1

2018/342920-2/200  Bestemmelse om adkomstrett 19.01.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:411  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:412  
Overført fra: 3803-1001/65/0/1

2020/3404697-2/200  Erklæring/avtale 27.11.2020 21:00 
Bestemmelse om prisregulering
Bestemmelse vedrørende sameiets styre
Bestemmelse om tilbakekjøpsrett/gjenkjøpsrett

2020/3537250-2/200  Forbud mot salg og pantsetting uten samtykke fra rettighetshaver 28.12.2020 21:00 
Rettighetshaver:TØNSBERG KOMMUNE  
Org.nr: 921383681

2020/3192579-1/200  Reseksjonering 19.10.2020 21:00 
snr: 17. formål: Bolig
sameiebrøk: 80/3740
Endring av fellesareal

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Etter avtale. Godkjente kjøpere utvelges av Tønsberg kommune.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Dersom eiendommen selges (budaksept) etter 31.12.21 selges eiendommen etter den nye Avhendingsloven. Dette medfører at ovennevnte avsnitt utgår. Videre medfører dette at boligkjøper får en sterkere undersøkelsesplikt, herunder at opplysninger som er gitt i prospekt, tilstandsrapport og lignende salgsdokumentasjon, er å anse som kjent informasjon for kjøper. Kjøper kan således ikke reklamere på disse forhold. Videre vil det medføre at kjøper har en «egenandel» på en reklamasjon på kr. 10.000,-. Dvs at kjøper kan reklamere på krav/erstatning for beløp over nevnte egenandel.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra Kommunen og tegninger. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom  selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?