Til innholdet

Enebolig m/vakker fjordutsikt, svært sen kveldssol, nydelige uteplasser og flott innglasset hagestue. Bør oppleves!

Hellalia 12
Prisantydning 4 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 145
BRA: 168 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1993
Tomtareal: 406 m²

Dokumenter

Enebolig m/vakker fjordutsikt, svært sen kveldssol, nydelige uteplasser og flott innglasset hagestue. Bør oppleves!


Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - HELLALIA M/PANORAMA TIL SJØEN

Adresse

Hellalia 12 3142 Vestskogen

Velkommen til Hellalia 12 med sjønær beliggenhet og panorama over Vestfjorden

I Hellalia 12 har du en fantastisk beliggenhet og panorama til sjøen. I tillegg ligger eiendommen med ypperlige solforhold med sol hele dagen og ikke minst svært sen kveldssol.

På tomten "bader" man i sen kveldssol. Sol og sjøutsikt nyter du fra tomtens store terrasser i begge etasjer og ikke minst fra en lekker og romslig hagestue som er innglasset med direkte adkomst fra stuen i 1. etasje. Den altoppslukende utsikten fra stor og usjenert takterrasse bør også oppleves!

Her i Hellalia på Nøtterøy sin vestside, har du store friområder rett utenfor døren, og det er en kort rusletur til badeplass i området.
I luftlinje er det kun ca. 250 meter til Vestfjorden med sin livlige båttrafikk og mange flotte rekreasjonsområder i skog og langs kyststi. Legger man til at eiendommen ligger i rolig og trafikkstille bomiljø, skjønner man fort at dette er et svært populært sted å bo!

Dette koselige og arealeffektive huset i "sørlandsstil" er oppført i 1993 og tilbygget i 2004. Boligen går over to etasjeplan, og fremstår som pen og velholdt. I tillegg er huset utvendig nymalt i 2016, så det går mange år til før du trenger å tenke på å malte huset igjen.

Boligen byr bl.a. på et koselig spisekjøkken m/vinduer mot morgensolen, en romslig og møbleringsvennlig stue med spisestue og peis, baderom og toalett i begge etasjer, tre soverom og ikke minst godt med lagringsplass. Fra blant annet hagestuen, de herlige uteplassene mot vest i begge etasjer og fra to av soverommene har man flott utsikt mot Vestfjorden.

Kjøretøy plasseres trygt i eiendommens integrerte garasje og på stor steinlagt gårdsplass - alt på egen eiendom.

På vegne av eier og Z-Eiendom ved Eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av Hellalia 12 på Nøtterøy sin vestside.

Fremtredende egenskaper for eiendommen

- Panorama over Vestfjorden og sol fra tidlig morgen til sen kveld
- Plassert på høydedrag med vakker tomt og fantastiske uteplasser
- Tilbygget i 2004 med stor hagestue og nydelig takterrasse
- Ypperlig sted for alle aldersgrupper med lettstelt tomt og innholdsrik bebyggelse
- Velstelt bolighus over to etasjer og integrert garasje
- Kort vei til Vestfjorden med kyststi, badeplasser og småbåtbrygger
- Gangavstand til dagligvareforretning, skoler og flotte turområder
- Kjøkken med spiseplass og skjermet løsning fra øvriger rom i 1. etasje
- Romslig stue-/spisetue med flere avdelinger inkl. egen peisestue
- Baderom og toalett i begge etasjer
- 3 soverom samlet i husets øverste etasje
- Godt med bod-/lagringsplass
- Stor steinlagt gårdsplass i tillegg til husets garasje
- Ingen boplikt
- En eiendom hvor herlig stemning anbefales å oppleve!

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen er beliggende meget attraktivt på Nøtterøys vestside i Hellalia nær Vestskogen. Det er gangavstand til flott tur- og fritidsterreng med båthavn og badestrand rett på nedside av eiendommen. Kun noen få hundre meter til øyas golfbane på Borgheim som har godt renome for sine flotte fasiliteter. Her kjøres det også opp flotte skiløyper m/lys i vinterhalvåret.

Som nærmeste "nabo" har du et flott skogsterreng med kilometerlange turstier langs kyststien fra Hella.

Området hvor boligen ligger i, er oppført med et helhetspreg som gir klare assosiasjoner til "sørlandsidyll" med hvitmalt bebyggelse og små koselige hager.

Dagligvareforretning i Vestskogen ligger i avstand på i underkant av 1 km. Omtrent tilsvarende avstand til Borgheim sentrum med spisested, kulturhus, dagligvareforretninger, legesenter m.m. Det er også kort vei til Teie torv med en rekke sentrumsfasiliteter, bevertningssteder, vinmonopol m.m.

Barnehage og barneskole (ny skole planlegges i Labakken) i Vestskogen i tillegg til Rudolf Steinerskolen. Ungdomsskole samt videregående skole på Borgheim som ligger i gangsavstand fra Hellalia 12.

Ca. 5 km til Tønsberg sentrum m/gode bussforbindelser og sykkel-/gangvei.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området sine fasiliteter og avstander til disse

Type, eierform og byggeår

Enebolig selveier, oppført i 1993, tilbygget i 2004.

Innhold

Innholdsrik og funksjonelt innredet enebolig oppført over to etasjeplan.
Husets inndelingen er som følger:

1. ETASJE:
Overbygget INNGANGSPARTI med inngang til utvendig sportsbod.
ENTRE/GANG med innfelt plass for garderobeskap.
DUSJBAD/VASKEROM med innredning - praktisk plassert nær utgangsdør.
GJESTETOALETTROM med servant.
KJØKKEN med avsatt plass for spisebord.
STUE med spisestueavdeling, peis samt utgang til innglasset hagestue.
HAGESTUE fra 2004/2005 med flislagt gulv og glassvegger ut mot terrasse og hage.

2. ETASJE:
TRAPPEGANG med  åpen trappegang til rommene i 1. etasje.
3 SOVEROM som alle er romslige og hvor hovedsoverom har utgang til stor og delvis overbygget takterrasse fra 2004 mot sjøen.
SOVE-/BADEROMSGANG som gir adkomst til alle etasjens rom og lagringsloft.
Lyst og delikat BADEROM/WC med dusjhjørne, toalett, servant og benk med skapinnredning.

LAGRINGSLOFT:
Det er nedtrekkbar trappestige (villetrapp) fra bade-/soveromsgang i 2. etasje til gulvet lagringsloft. Gulvet med trebord og det er installert belysning.

UTVENDIG BOD:
Utvendig bod med inngang ved inngangsparti. Denne har betongstøpt gulv og innlagt strøm og stikkontakt.Tilgang til gulvet lagringsloft med takluke fra nedtrekkbar stige. Loftet har god høyde med stedvis ståhøyde så denne innholdsrike sportsboden gir plass for massevis av lagringsplass.

GARASJE:
Garasjen er bygget sammenhengende med huset og ligger vegg-i-vegg med nabohus i syd. Garasjen har adkomst både fra elektrisk garasjeport (malt vippeport) og praktisk dør innerst i rommet mot hagen i vest. Støpt betonggulv og både vegger og himling er kledd med gips. Det er innlagt strøm og stikkontakter.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen.
Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen. Skissene er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Terrasser hvor Hellalia 12 byr på fantastiske uteromsfasiliteter

Eiendommen byr på herlige uteromsfasiliteter, og på disse kan man nyte sol fra morgen til sen kveld. I tillegg kan man nyte den vakre sjøutsikten fra begge hoveduteplassene på vestsiden.

Uteplass i hagen mot vest:
I sammenheng med hagestuen og stuen i 1. etasje, er det oppført platting i hagen av impregnerte materialer. Denne er bygget i 2005 direkte på terrenget og har et gulvareal på ca. 25 m². Terrassen har adkomst både fra hagen og fra skyvedørene i hagestuen. Godt skjemet for innsyn og vind med tett rekkverk av malt treverk og overliggende glass (avtagbart), levegger og port ut til hagen. Elektrisk terrassemarkise dekker helt ut til rekkverk på motsatt side og gir herlig overdekning på dager med behov for dette.
Det er også oppført en lite treplatting ut for hovedterrassen som ligger i sammenheng med steinlagt areal i grensen mot hagen i vest.

Stor takterrasse på ca. 22 m² m/delvis overbygg ut mot sjøen i 2. etasje:
Denne flotte uteplassen er bygget over taket til hagestuen fra 2005. Også her kan man nyte den herlige utsikten og den sene kveldssolen. Legg merke til taket mot nord som gir god overdekning - øverst på denne er det også montert elektrisk terrassemarkise. Tett rekkeverk og overliggende glass (også disse avtagbare) gjør at man kan oppholde seg svært usjenert på denne flotte sol-/utsiktsplassen.

Uteplass mot øst i tilknytning til husets inngangsparti:
Ved husets inngangsparti mot øst danner det steinlagte arealet under kjøkkenvinduene en sval uteplass hvor man kan søke skygge på hete sommerdager eller nyte dagens nyheter og en kopp kaffe i morgensolen.

Kort beskrivelse av byggemåte

Eneboligen er oppført på støpt ringmur med støpt og isolert plate på mark.

Yttervegger i tre bindingsverk som er isolert og kledd med malt liggende dobbelfals kledning. Innkledde gesimser og takutstikk.

Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Vinduer av type toppsving som er glidehengslet, malt og utstyrt med 2- lags glass. Utenpåliggende sprosser. Vindu på soverom i 2.etasje mot vest og terrasse er skiftet i 2016. Velux takvinduer i tre som er malt. på soverom over garasje (2 stk.) og på badet i 2. etasje. Alle med 2- lags isolèrglass.

Takkonstruksjon av typen saltak-/sperretak med undertak av sutaksplater. Isolert i etasjeskiller mot loft og i skråtak. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein. Takrenner og nedløp i aluminium.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte vises det til utarbeidet tilstandsrapport fra Hans Holt.

Arealer og angivelse av innhold i primærrommene

Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 168 kvm, Bruttoareal: 181 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom/S-ROM: ca. 121/112/89/23 m²
Kommentar: Garasjerom og utvendig bod er medtatt i arealsammendraget. Havestue er vurdert som p-rom ut fra standard og bruken av rommet.

2. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 60/56/56 m²
Kommentar: Det er gjort fradrag i areal for 2.etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm, jfr. regler for arealberegning.

Følgende rom er medtatt i primærrommene - se også tilstandsrapport:
1. etasje: Alle innvendige rom unntatt utvendig bod og garasjerom.
2. etasje: Alle rom.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av byggmester/ takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

I Husets overbygde inngangsparti og entrè/gang i 1. etasje I
Dette rommet har inngang fra hjemmets hovedinngangsparti hvor overbygget gir god skjerming. Overbygget gjør også at man kan gå "tørrskodd" inn i sportsboden med utvendig inngang. Inngangspartiet er godt opplyst av taklampe og veggmontert up-/downlight.
Entrèen har innfelt garderobeplass med 2-dørs skyvedørsgarderobe i vegg, eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og himlingsplater i tak.

I Kjøkkenet med spiseplass og østvendte vinduer som slipper inn morgenslyset I
Kjøkkenet er koselig, og de to store vinduene mot øst gjør at man kan innta frokost ved spisebordet med morgensolen skinnende inn i rommet. Innvendige persienner til begge vinduene medfølger. Rommet har adkomst fra foldedør i entrèen og dør i stue-/spisestue. Den lukkede løsningen gjør at man kan forberede måltider i frem og ro skjermet fra hovedoppholdsrommene i samme etasje. Innredning fra opprinnelig byggeår med klassisk L-løsning som gir godt med benke-/arbeidsplass. Hvitprofilert og klassisk innredning med lysarmatur med stikkontakter under overskap og fliser mellom benker og overskap. Det medfølger Bosch oppvaskmaskin. Avsatt plass for kjøle-/fryseskap og komfyr (medfølger ikke). Ventilator med utlufting ut over tak og dobbel vaskekum. Kjøkkenet har eikeparkett på gulv, malt perlefaspanel på vegger og malt trepanel i himling.

I Den store hovedstuen m/spisestueavdeling og koselig stemningsfull peis I
Møbleringsvennlige og lune rom med plass for både stor spisestue, sofagruppe og "egen avdeling" ved peisestuen. Dette er et stort og lyst rom med plass i massevis, og den flotte sammenhengen med hagestuen gir fantastiske hovedoppholdsarealer. Hjørneløsningen gjør at man får flere "avdelinger", og selvsagt nyter du også den vakre utsikten mot sjøen herfra. Sentralt plassert i peisestuen står den varmeeffektive peisen med glassdører og skaper hyggelig stemning på mørke kvelder. Rommet har eikeparkett på gulv, malt perlefalspanel med ulike farger i peisestue og øvrige vegger og malt trepanel i himling.

I Hagestuen - et herlig arrangement med nydelig utsikt og flott kontakt med den vakre hagen I
Dette herlige tilbygget er ferdigstillet våren 2005 og oppført av lokale Byggconsult AS på Nøtterøy. Hagestuen kombinerer på en flott måte funksjon som forlengelse av stuen samtidig som det oppleves som en del av uteoppholdsarealet med sine store glassflater, skyvedører som kan åpnes og ikke minst den sammenhengende løsningen med terrassen mot vest. Innfelte downlights i malt trepanel med nivåjustering i himlingen gir godt med lys som kan justeres etter behov og stemning når solen faller ned sent på kvelden. Dør og vinduer inn til stuen gir flott nærkontakt til peisen, og varmekablene under det flislagte gulvet gir deilig varme til føttene og holder rommet godt temperert. Innvendige persienner gjør at man kan skjerme rommet fullstendig hvis ønskelig.

I Bad med wc i 2. etasje, dusjrom/vaskerom i 1. etasje og husets gjestetoalettrom I
Baderommet i 2. etasje ligger vis a vis hovedsoverommet og er innredet med tidløse fliser på gulv og på vegger. Skråtak med stort takvindu (nytt glass 2016) gir særpreg og dagslys til rommet som er innredet med nytt dusjhjørne med ovale svingdører av herdet glass fra ca. 2008 (tidligere badekar), sokkeltoalett og hvitprofilert baderomsinnredning. Varmekabler gir deilig varme til gulvet.

Dusjrom/vaskerom i 1. etasje har en praktisk plassering nær hovedinngangsdøren. Innredet med dusjkabinett m/glidedører, veggmontert porselenservant m/underhylle, veggskap og plass for "tårn" for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har flislagt gulv med varmekabler, malt tapet på vegger og malt gipshimling.

Det praktiske gjestetoalettrommet har som dusjrom/vaskerom inngang fra entrè. Innredet med sokkeltoalett og nyere servant m/underskap.  Også her er det flislagt gulv med varmekabler, malt tapet på vegger og malt gipshimling.

I Husets tre soverom - alle ligger samlet i 2. etasje I
Soverommene er smart plassert i forhold til hverandre, og ligger samlet i husets 2. etasje. Felles for soverommene er at alle er lyse og har alle plass for dobbeltseng hvis ønskelig.

Det naturlige hovedsoveværelset er meget romslig, har langvegg med plassbygde garderobeskap og har utgang til den herlige takterrasen mot vest.

Soverom 2 ligger i motsatt ende med stort vindu mot øst og har også rikelig med garderobeplass og godt utnyttede løsninger. Rommet har 2-dørs skyvedørsgardeobe i skråvegg og 3-dørs takhøy skyvedørsgarderobe på langvegg. Legg også merke til en artig kuriositet med skjult, lite veggkott bak bilde på vegg.

Soverom 3 ligger over garasjen med skråtak og to takvinduer mot vest som gir særpreg til rommet.

Hovedsoverommet, soverom 2 og sove-/baderomsgangen har eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og himlingsplater i tak. Soveom 3 har teppe på gulv, malt tapet på vegger og malt trepanel i skråhimlingen med innfelte takvinduer. I sove-/baderomsgangen medfølger alt av flotte tilpassede bokhyller.

I Elektrisk anlegg I
El- skap med automatsikringer. 50 ampere hovedsikring. Hovedsakelig skjult anlegg. Digital måler fra mai 2018. Det er montert diverse utvendig belysning som hovedsakelig er styrt over fotocelleanlegg.

Øvrig om standard/installsjoner/utstyr for boligen:
* Malt utvendig med Drywood i 2015/2016
* TV-uttak i kjøkken, stue og på hovedsoverom
* Innlagt kabel-TV og internett fra Canal digital
* En rekke elektriske varmeovner er nylig utskiftet (glasspaneler)
* Varmtvannsbereder fra OSO på 200 liter plassert på dusjbad/vaskerom i 1. etasje
* Installert tråløst tyveri-/brannvarslingssystem med fra Verisure som evt. kan videreføres
* Flaggstang i hagen medfølger

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra byggmester/takstmann Hans Holt - Norsk takst.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Følg Kirkeveien utover Nøtterøy og ta Kjernåsveien til høyre skiltet mot Vestskogen. Følg denne til Amundrødveien, og ta til venstre mot Hella. Ta deretter Hellalia til venstre og følg områdets nummerskilting hvor eiendommen ligger nest innerst på venstre side av veien.
Alternativ kjørerute via. Borgheim sentrum.
Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Det er varmekabler på baderom i begge etasjer og på gjestetoalettrom. Det er også elektriske varmekabler under flislagt gulv i hagestuen. Varmekabler i stue er sannsynligvis defekt, men har ikke vært benyttet av eier så evt. feil er ikke undersøkt.

Peis med innsatsovn fra produsjenten Dovre. Peisen er tilknyttet ett-løps elementpipe og det er feierluke i stue. Det er steinplate på gulv foran peisen, og det er montert stigetrinn på yttertak til pipe med plattform.

Tilsyn av eiendommens fyringsanlegg:
Det har vært utført tilsyn av VIB (Vestfold interkommunale brannvesen) med rapport datert 23/2-2012. Det ble den gang bemerket at tilkomst for feiing ikke var tilstrekkelig tilfredsstillende. Forholdet ble den gang utbedret, og VIB har i brev av 19/3-2012 bekreftet tilfredsstillende tilbakemelding og ansett tilsynet som avsluttet. Hvis ønskelig utleveres rapporter på forespørsel til megler.

Parkering

Parkering i egen garasje samt på steinlagt gårdsplass på eiendommen hvor det i tillegg til garasjeplassen er god plass for 3 biler. Garasjen er nærmere beskrevet i punktet "innhold".

Felles gjesteparkering for områdets beboere og gjester ca. 50 meter fra eiendommen.

Areal og eierform

Areal: 406 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Meget pent opparbeidet tomt beliggende et flott og usjenert høydedrag med flott sjøutsikt og gode solforhold med morgensol ved inngangsparti og formiddag-/ettermiddag-/kveldssol på vestsiden av hagen som vender mot sjøen.

Tomten er lettstelt og videre opparbeidet med bl.a. gressplen, diverse lavtbyggende prydbusker, en rekke blomsterbedd og rikelig også med vintergrønn beplantning. I hagen finner du også massevis av flotte roser.

Hagen er nøysommelig opparbeidet, og innhegningen med beplatning gjør hagen ypperlig og lettestelt med trygghet også for for mindre barn og dyrehold. Den store gårdsplassen inkludert også gangarealer er steinlagt, noe som gjør det enkelt å holde disse områdene rene.

Utvendig belysning på begge sider av boligen.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; Se situasjonskart som følger av vedlegg til komplett salgsoppgave.

Eier

Trine Jensen

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Kommunen opplyser at eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Se vedlagte kart i salgsoppgaven.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune av 17.06.2015 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Området er regulert med planid 722 248, plannavn Hella boligområde vedtaksdato 17.02.1993. Reguleringsformål "kjørevei og boliger".

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov. Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igansatt planleggingsarbeid eller planforslag som inkluderer/berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyste heftelser

1993/16013-2/91  Erklæring/avtale  
17.12.1993 
Pliktig medlemskap i velforening m.v.

1993/16013-3/91  Bestemmelse om veg  
17.12.1993 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 04.11.1993. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det er innhentet godkjente tegninger av 2003 fra Færder kommune for tilbygget hagestue og takterrasse.

Prisantydning

4 950 000,-

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 136 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 086 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport og eiendommens formuesverdi

Utført av : Hans Holt Takstdato : 09.10.2018 Ligningsverdi : 845 669,- Sekundær ligningsverdi : 2 706 142,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2016

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 20 832 kWt.

Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Kommunale avgifter

Kr. 13 908 pr. år Ovennevnte kommunale gebyrer for inneværende år er fordelt mellom med avgifter for vann med kr. 3629,00, avløp kr. 7375,00, renovasjon kr. 2453,00 og feiing kr. 451,00

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen hybel eller separat boenhet. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Forholdet til konsesjon/boplikt og odel

Det er verken odel, krav til konsesjonssøknad eller boplikt på eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før overtagelse av eiendommen.

Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 171018 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 950 000,-) (Kr.49 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Utebilder (Kr.1 500) Tønsbergs Blad 311018 (Kr.4 500) markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger fra infoland, grunnboksutskrift, servitutter inntil 2 stk og tinglysningsgebyr for sikringsobligasjon. (Kr.3 980) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.93 925)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger. Selger opplyser i alt 3 stk. fastmonterte messinglamper ikke vil medfølge. Skipsanker i hage følger ikke salget.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?