Til innholdet

Enebolig m/innholdsrik og spennende planløsning | nær sjøen | barnevennlig | ingen boplikt

Knarbergveien 30B
Prisantydning 5 750 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 166
BRA: 176 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1986
Tomtareal: 768 m²

Visninger

søndag 31. januar Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Duken

Adresse

Knarbergveien 30B 3133 Duken

Boligens innhold og uteplasser

Frittliggende enebolig med innholdsrik og særegen planløsning over fire plan (to halvplan) med bl.a. 2 stuer, separat kjøkken, 4 soverom, 2 dusjbad med wc, separat toalettrom, samt eget vaskerom. 

Rominndelingen er som følger:

1. etasje:
Entré
Gang med trapp til andre etasje og halvplan ned
Stue/spisestue med ildsted og utgang til terrasse
Kjøkken
Separat toalett

Halvplan ned:
Gang med trapp til 1. etasje
2 soverom
Baderom med dusj, toalett og servantinnredning

2. etasje:
Gang med trapp til halvplan ned og halvplan opp
Soverom med walk-in-closet
Vaskerom
Baderom med dusj, badekar, toalett og servantinnredning

Halvplan opp:
Tv-stue
Soverom
2 boder

Uteplass/terrasser:
Romslig hovedterrasse med areal på 27 m2 utenfor stuen. Terrassen er vestvendt og det er flotte solforhold. Her sitter man meget godt skjermet for innsyn og vind. Videre er det dekke av impregnerte terrassebord. Det er adkomst fra både stue og terreng.

Videre er det også anlagt en terrasse litt lengre mot nord på vestsiden av eiendommen. Arealet på denne er 20 m2 og det er dekke av malte terrassebord, samt levegg mot nord. Adkomst via terreng. Også på denne terrassen er det gode solforhold og godt skjermet.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens etasjer. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Standard

Frittliggende enebolig oppført i 1986 og tilbygget i 2005. I 2005 ble også bygningsdelen fra 1986 strippet ned til grunnmur og reisverk, før det ble og bygget opp igjen og tilbygget. Boligen er forøvrig normalt godt bygget og normalt vedlikeholdt siden byggeår og gir et lyst og godt inntrykk. 

Beskrivelse av de ulike rom og installasjoner er som følger:

Hovedstue/spisestue:
Stuen og spisestuen ligger i åpen løsning og sentralt plassert i åpning står peisovnen plassert. Det er rikelig med vindusflater mot både syd og vest, så dette er virkelig et lyst og trivelig rom. Det er også plass til både salong med tilhørende møblement og langbordet. Det er utgang til den vestvendte terrassen.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre.  Innredningen av type Sigdal er ny 2011 og har godt med benkeplass og skapplass. Det er profilerte, hvite fronter og heltre benkeplater med fliser over. Takhøye overskap gir en pen estetikk og enklere renhold. Videre er det integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Det er ventilator med avtrekk i yttervegg. 

Tv-stuen:
Den andre stuen er et rom med mange funksjoner og muligheter. Rommet egner seg utmerket som tv-stue, men også fint som f.eks. et kontor. Den plassbygde sofaen medfølger salget.

Baderommene / toalett / vaskerom:
Baderom 1 ligger fint plassert med enkel adkomst fra de to omkringliggende soverommene på halvplan ned. Badet er helfliselagt og varmekabler i gulv gir en deilig varme året rundt. Badet er utstyrt med baderomsinnredning med heldekkende servantplate med nedfelt servant, hyller og overhengende speil med lysarmatur. Videre har rommet vegghengt toalett, samt dusjnisje med dusjarmatur på vegg. Badet ventileres med el- vifte i yttervegg.

Baderom 2 ligger med direkte adkomst fra soverom i 2. etasje. Også dette badet er helfliselagt og med varmekabler i gulvet. Baderomsinnredning med heldekkende benkeplate med påliggende servant, underskap, skuffer, samt overhengende speil med lysarmatur. Videre har rommet vegghengt toalett, dusjkabinett (nytt 2019), samt badekar. Ventilasjon via el- vifte i yttervegg.

Vaskerommet er romslig og et svært praktisk rom med vaskebenk med stålbeslag og et-greps blandebatteri. Videre er det benkinnredning med avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon via el- vifte i vegg med av/på bryter.

Toalettrommet ligger fint plassert ved inngangsdøren i boligens 1. etasje. Her er det fliser på gulv og malte MDF plater på vegger. Av innredning er det veggmontert toalett og stålservant. Ventilasjon via naturlig avtrekk.
Soverommene:
Boligens soverom er fordelt med 2 soverom på halvplan nede, et i andre etasje, samt et på halvplan oppe. Det er walk-in-closet på soverom i 2. etasje, mens det største soverommet på halvplan nede har garderobeskap.

Innvendige overflater:
Gulv:
Hovedsakelig eikeparkett. Forøvrig fliser og laminat.
 
Vegger:
Malte panel og MDF-plater.

Himling: 
Malte tak-ess plater. Det er innbygget spotbelysning i entre, gang og kjøkken.

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra takstmann Hans Holt.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger solrikt og fredfullt til i et attraktivt og etablert boligområde. Fra eiendommen er det kort avstand til fine tur og friluftsområder både sommer som vinter, med blant annet gåavstand til flotte badeplasser på Vardun og Ulvøtangen, samt til Knarberg båthavn. Her har man direkte tilgang til vår fantastiske skjærgård!

Oserød barneskole, som var ny i 2004, Barnas Have barnehage, Hårkollen barnehage og Oserød barnehage ligger alle i gåavstand fra eiendommen. I tillegg er det skolebuss til Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy Videregående skole.

Kort vei til flott idrettsanlegg på Nesskogen med flere fotballbaner, tennisbaner, basketballbane og en friidrettsbane, samt til Hårkollhallen. Det er også kort vei til Nøtterøy golfbane som består av en 18hullsbane, en 6- hulls treningsbane og et flott treningsanlegg. Om vinteren er det flotte opplyste skiløypere der.

I nærmiljøet har man også Bergan Vel bestående av beboere fra østre Nøtterøy. På sommerhalvåret drifter og leier de ut nydelige "Barneskjær" hvor de bl.a. arrangerer konserter med kjente norske artister og leier ut kanoer. Det arrangerer også olabilløp om sommeren for de minste og Triatlon for de eldste. På vinterhalvåret er de med å holde is-banen på Nøtterøy idrettspark i stand og arrangerer bl.a. juletrefest og Nissetog fra Eidsvingen til Sjømannshjemmet! Bergan Vel er med andre ord med på å skape et flott og hyggelig nærmiljø på Nøtterøy.

Gåavstand til dagligvare med post i butikk. Det er ca. 7 km inn til Tønsberg sentrum og man har god bussforbindelse inn til Teie og Tønsberg flere ganger i timen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1986, modernisert i 2005

Bygninger og byggemåte

.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 186 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: 61/57/57 m².
Halvplan ned: BTA/BRA/P-rom: 45/42/42 m².
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: 38/35/35 m².
Halvplan opp: BTA/BRA/P-rom: 45/42/32 m².

Alle innvendige rom, bortsett fra to boder i halvplan opp, er medtatt i primærrommene. Det er fratrukket areal for 2.etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. I følge regler for arealberegning.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Tønsberg følger man veien over kanalbroa mot Nøtterøy, og tar til venstre i Teie veidele. Følg så veien rett over Teie Torv, og følg Smidsrødveien ut i Berganveien. Ta til venstre ved skilt mot Veumåsen like før Meny på Skallestad. Følg veien 200-300 meter til Knarbergveien følger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Z-eiendoms visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Oppvarming / teknisk

Elektrisk oppvarming med varmekabler i entre og våtrom. Det er vedfyring ved peisovn i stuen.

El-skap med automatsikringer og 3 x 50 ampere hovedsikringer. Hovedsakelig skjult el- anlegg og digital måler fra 2018.

Varmtvannsbereder innbygget i skap på vaskerom.

Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger og spalteventiler i vinduer.

Sentralstøvsuger type IPC- Foma og med uttak i hver etasje. Sentral og motor er plassert på vaskerom.
Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Parkering på gårdsplass mot øst.

Areal og eierform

Areal: 768 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Solik eiertomt som er pent opparbeidet med hage og noe naturtomt. Mot vest er det hageplen, diverse beplantning, samt innslag
av fjellpartier. Her er det også opparbeidet forskjellige uteplasser og barna kan boltre seg på plenarealer som egner seg til ballspill og annen hygge. Baksiden av eiendommen er meget solrik og usjenert. Gårdsplass mot øst er gruset.

Eier

Line Bülow-Kristiansen Tom Bülow-Kristiansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk. Eiendommen har felles, private ledninger sammen med andre eiendommer.

Det er adkomst til offentlig vei via privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Veumåsen med reguleringsformål byggeområde og offentlig trafikkområde.

I kommuneplan er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ifølge Færder kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen i kommunens arkiver.

Det er ferdigattest datert 11.01.2010 for bruksendring av garasje til bolig, tilbygg og oppføring av garasje. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 750 000,-

Beregnet totalkostnad

5 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 143 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 156 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 906 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 1 034 809,- Sekundær formuesverdi : 3 725 311,-

Kommunale avgifter

Kr. 16 189

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 3811-30/36

Rettigheter i eiendomsrett

2005/12674-2/91  Best. om adkomstrett  
06.09.2005 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:30 Bnr:269  

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Faste kostnader

Det må beregnes kostnader til blant annet kommunale avgifter, forsikring, vedlikehold, strøm-/energiutgifter og diverse andre kostnader.

Vedr. utleie

Det foreligger kun en bruksenhet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Provisjon (Kr.51 750) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.16 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilrettelegging (Kr.11 695) Totalt kr. (Kr.91 570)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk. Ved tilsyn med fyringsanlegget fra brann/feievesen den 15.06.2016 ble følgende avvik avdekket: Takstige må monteres slik at feieren kan stå på takstige for å utføre feiing og tilsyn (mangler ett takstigetrinn på andre siden av møne, for sikker adkomstmulighet).
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?