Til innholdet

Enebolig med mange muligheter på stor og solrik eiertomt - Etterspurt beliggenhet - Kort vei til sjøen!

Thorvald Bergs vei 22
Prisantydning 4 890 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 129
BRA: 211 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1962
Tomtareal: 631 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 19. september Kl 12.40 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Tom Arild Henriksen

Tom Arild Henriksen

Finn.no: Lokalområde

Teie/Ørsnes

Adresse

Thorvald Bergs vei 22 3120 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Det vil bli skiltet med Z-eiendom visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Beliggenhet

Thorvald Bergs vei 22 har en meget fordelaktig og sentral beliggenhet nært til sjøen. På Færder-siden på Ørsnes bor du med kort vei til både Teie Torv og Tønsberg sentrum - det er faktisk omtrent den samme korte avstanden til begge steder.

Her bor du midt i smørøyet, men likevel utenfor bykjernens larm. I løpet av ca. en time med bil/tog kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass. Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet.

En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg sentrum og brygga i Tønsberg eller det koselige handelssenteret på Teie med apotek, vinmonopol, restauranter og butikker. Det er kort vei til barnehager, samt barne- og ungdomsskole ved Teieskogen. Det er også kort vei til Steinerskolen på Vestskogen.

Hva med en skogstur i Teieskogen eller hygge i Rosahaugparken noen få steinkast unna? Rosahaugparken er en park på Rosanes. Parken har store gressområder og to dammer, og er et av få friluftsområder på østsida av øya. I parken er det også en fotballbane og lekeplass, og de bratte bakkene brukes som akebakker om vinteren. Nedenfor Rosahaugparken ligger Rosanesstranda som tilbyr lek og bading på sommerhalvåret. Her finner man også Teie småbåthavn med muligheter for båtplass som gir deg direkte tilgang ut til den fantastiske skjærgården.

I Thorvald Bergs vei ligger det også en stor gresslette med fotballmål og en liten lekeplass som brukes av barna i nabolaget.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte. Tønsberg har også et rikt kulturliv.

Type, eierform og byggeår

Enebolig selveier, oppført i 1962

Bygninger og byggemåte

Enebolig som er bygget i 1962. Det er gjort en del oppgraderinger fra 2006 og frem til 2017. Det kan nevnes bad, wc, kjøkken, drenering, veranda, vedovn, to vinduer, noe på vaskerommet, noe innvendige overflater, en del på el-anlegget og vvs-anlegget. Frittliggende garasje er antatt oppført samtidig med boligen. Det er bygget drivhus i 2010.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 211 kvm, Bruttoareal: 234 kvm

1.Etasje: Entré, gang, trapperom, stue, spisestue, kjøkken, bad, wc og soverom.
2.Etasje: Gang, bod og 3 soverom.
Kjeller: Vaskerom, bod, kjellerrom 1, kjellerrom 2 og kjellerrom 3.

Annet: Garasje og drivhus.

Standard

Velkommen til Thorvald Bergs vei 22 v/Erlend Løvold.

Thorvald Bergs vei 22 er en familievennlig enebolig med mange muligheter som ligger på en solrik og flat tomt som er pent beplantet med staudebed, frukttrær og busker, samt et drivhus Eiendommen ligger i et etablert villastrøk på Ørsnes med kort vei til både Teie Torv og byen. Det er lekeplasser og grøntområder i umiddelbar nærhet, samt kort vei til kollektiv. Boligen har fire soverom, og har en innholdsrik og god planløsning som går over to etasjer pluss kjeller.

Første etasje:
Boligen har adkomst via et praktisk inngangsparti som tar deg videre til gangen med flere innebygde garderobeskap for oppbevaring av ytterklær.

Boligen har to stuer der den ene stuen i dag brukes som TV-stue. Den andre stuen har en fin, sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har gode lysforhold og utgang til terrasse. Terrassen er bygget i 2012 og dekket måler 28 kvm. Her er det god plass til utemøbler og grill, og gode solforhold. Stuen har også en flott peisovn fra 2006, og det er heltre eikeparkett på gulvet.

Flott kjøkken fra 2009 med god benkeplass og mye skapplass. Innredning med slette fronter i bøk og hvit utførelse, ventilator med utlufting. Det er montert fliser og belysning over kjøkkenbenk. Det er integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Flislagt bad fra 2009 med varmekabler i gulv som inneholder innredning, servant og badekar. Det er mekanisk avtrekk i vegg.

Boligen har separat wc med fliser og varmekabler på gulv fra 2009 og tapet på vegger som er malt i 2017. Rommet inneholder vegghengt wc, skap og vask fra 2009.

I første etasje er det også et soverom med plassbygd garderobeskap og god plass til seng og skrivebord, med nyslipt heltre eikeparkett på gulvet.

Andre etasje:
Fra trappen opp til andre etasje kommer du til gangen som tar deg videre til tre soverom som alle har heltre eikeparkett på gulvene som er slipt senere år. Hovedsoverommet har god plass til en dobbeltseng, og plassbygde garderobeskap langs den ene veggen. Også de andre soverommene har plassbygde garderobeskap. I denne etasjen har du også et uinnredet loft. Videre er det også kneloft innenfor to av soverommene.

Kjeller:
Kjelleren inneholder tre romslige boder pluss matbod og vaskerom. Alle rommene har betong på gulv og vegger. Den mellomste boden benyttes i dag som snekkerbod, og har utgang til hage. Vaskerommet har betong på gulv fra byggeåret som er malt i 2021. Vaskerommet inneholder wc, opplegg for vaskemaskin, skap og servant som er fra 2016.

Oppvarming

Boligen varmes opp med peisovn, gulvvarme på bad og wc. Oppvarmingen ellers er panelovner hvor noen er fra nyere årgang. Peisovnen er installert i 2006 og gulvvarme er fra 2009.

Parkering

Det er parkering på gruslagt gårdsplass samt i garasjen.

Areal og eierform

Areal: 631 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor og flott tomt med gjerder og hekk mot nabo og vei. Tomten er flat og beplantet med staudebed, frukttrær og busker og har gode solforhold hele dagen. Det er bygget drivhus i 2010.

Eier

Marianne Tellmann

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, men har egen septiktank.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som er avsatt til:

Gjeldende reguleringer: PlanID 3811 101, reguleringsplan Rosanes (09.08.1960), reguleringsformål boliger.

Ferdigattest

Boligen ha ferdigattest datert 01.03.1963. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 890 000,-

Beregnet totalkostnad

4 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 890 000,-)) -------------------------------------------------------- 135 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 025 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 08.09.2021 Formuesverdi : 1 166 398,- Sekundær formuesverdi : 4 199 032,- Formuesverdi pr. : 01.01.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

Frende forsikring Polisenummer: 956608

Kommunale avgifter

Kr. 14 091 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 166 398,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 199 032,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 150921 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.16 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 890 000,-) (Kr.48 900) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.94 150)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Taklampene på kjøkkenet, gangen og TV-Stuen følger ikke med.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tom Arild Henriksen

Eiendomsmegler MNEF / Partner/ Daglig leder / Faglig leder

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tom Arild Henriksen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?