Til innholdet

Enebolig med idyllisk stor tomt - 4 soverom - Dobbelgarasje - Båtplass - Barnevennlig område - Oppussingsobjekt! ZOLGT

Vipeveien 12
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 129
BRA: 162 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1965
Tomtareal: 1028 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Linda Svensson

Linda Svensson

Kort om eiendommen

Velkommen til Vipeveien 12!

Boligen ligger i et populært og barnevennlig område på Nes/Husvik, og har en meget idyllisk stor tomt på over 1 mål. Det har ikke blitt gjort noen moderniseringer av interiør siden byggeår. Her har man stor og lys stue, fire soverom, bad og wc-rom, i tillegg til masse lagringsmuligheter - alt man trenger til familien. I den idylliske hagen finner du mange ulike bærbusker, trær og blomster i tillegg til flaggstang, og hagen er også inngjerdet med hekk. Dobbelgarasjen sørger for parkering til begge familiens biler. Det følger også med en tinglyst båtplass i Nordre Nes småbåthavn, som ligger få minutters gange unna, hvor man har rett til plass for båt opptil 30 fot (bredde ca. 3m).

Her har man alle muligheter til å pusse opp og skape sitt drømmehjem!

Finn.no: Lokalområde

NES / HUSVIK

Adresse

Vipeveien 12 3124 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger på attraktive og idylliske Nes/Husvik og har en fordelaktig beliggenhet med kun få minutters gange til sjøen med privat småbåthavn og badeplass.
Barnehager og Husvik barneskole - en populær og ettertraktet skole, er å finne i nærområdet. Ellers i nærområdet finnes blant annet badestrand på Klopp som er en hyggelig sandstrand og passer perfekt for småbarnsfamilier, Flint idrettsanlegg med fotballbaner, tennisanlegg og sandvolleyballbane, Meny dagligvareforretning samt Tolvsrødsenteret med flere forretninger.
For dem som prissetter natur og friluft kan man ta en sykkelutflykt til "Nøtterøysiden" via fergeleiet hvor minifergen "Ole" tar deg over Husøysundet eller man kan ta en spasertur i fine tur- og rekreasjonsområder, herav blant annet lysløype som begynner noen få hundre meter fra eiendommen. Til Tønsberg sentrum er det ca. 4 km. og det er bussforbindelse langs Husvikveien. I Tønsberg by finner man alt av sentrumsfunksjoner, jernbanestasjon, rikelig med shoppingsmuligheter og kafeer samt Tønsberg brygge med stort utvalg av restauranter.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgave.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1965

Bygninger og byggemåte

Frittliggende enebolig oppført i trekonstruksjon på grunnmur av betong/leca. Boligen er på 2 etasjer med kjeller. Tilstøtende garasje. Boligen har en god planløsning og en normalt god standard på flater, innredninger og installasjoner, referanse til alder.

Eier opplyser om regelmessig vedlikehold, følgende er utbedret på boligen de siste årene:
- Ny taktekking og renner på garasje i 2014.
- Det ble bygget en liten balkong utfra 2 eta. med ny balkongdør på tidlig 2000 tallet.
- Et nyere kjellervindu.
- I ca. 2019 ble septiktank kortsluttet og avløp koblet til kommunalt nett.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 162 kvm, Bruttoareal: 179 kvm

1.Etasje:
P-rom med ca. 99 m2: Bad, kjøkken, stue, vindfang, hall m/trapp, gang 1, gang 2, 2 soverom og wc-rom. Takhøyde: 2,4 m.
2.Etasje:
P-rom med ca. 30 m2: Trapperom, gang og 2 soverom. Skråtak.
Kjeller:
S-rom med ca. 33 m2: 3 boder. Takhøyde ca. 2 m.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

- Fryseboks på vaskerom og integrert oppvaskmaskin, samt frittstående komfyr på kjøkkenet medfølger.
- Alle varmeovner medfølger.
- Parabolantenne på vegg og TV antenne medfølger. Tuner medfølger ikke.
- Bokhylle medfølger ikke.

Standard

Velkommen til Vipeveien 12!

Boligen ligger i et populært og barnevennlig område på Nes/Husvik, og har en meget idyllisk stor tomt på over 1 mål. Boligen er i fra 1965, påbygd med et tilbygg i 1989, og det har ikke blitt gjort noen moderniseringer av interiør siden byggeår. Her har man stor og lys stue, fire soverom, bad og wc-rom, i tillegg til masse lagringsmuligheter i kjeller og knevegger - alt man trenger til familien. I den idylliske hagen finner du mange ulike bærbusker, trær og blomster i tillegg til flaggstang, og hagen er også inngjerdet med hekk og gjerde. Dobbelgarasjen sørger for parkering til begge familiens biler. Det følger også med en tinglyst båtplass i Nordre Nes småbåthavn, som ligger få minutters gange unna, hvor man har rett til plass for båt opptil 30 fot (bredde ca. 3m). Det er også kort vei til barnehager og skoler, samt idrettsanlegg og Tolvsrødsenteret med alle sine forretninger.

Her har man alle muligheter til å pusse opp og skape sitt drømmehjem!

STUE:
Romslig stue med store vindusflater som slipper inn masse lys! Her er det plass til både sofagruppe og spisegruppe, og det er mulighet for vedfyring i eldre vedovn. På veggene er det tapetserte overflater, tregulv og malte overflater i himlingen. Det er også adkomst fra stuen ut til en solfylt vestvendt terrasse på ca. 10 m2 som er belagt med betongheller.

KJØKKEN:
Kjøkken som består delvis av eldre kjøkkeninnredning fra byggår og en ny seksjon med vask. Det er laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum, fliser over kjøkkenbenk og ventilator over komfyr. Det er opplegg for frittstående kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Veggene består av tapetserte overflater, belegg på gulv og malte overflater i himlingen. Det bør påberegnes oppgradering av kjøkkenet for å tilfredsstille dagens krav.

BAD:
Badet som ligget i 1.etg er i fra byggeår har innredning med servant og badekar. Veggene har våtromstapet, og det er flislagt et stykke opp på veggen over badekar. På gulvet er det belegg med gulvvarme, og malte overflater i himling. Badet bør påberegnes oppgradering for å tilfredsstille dagens krav.

 WC-ROM:
Praktisk wc-rom med wc som ligger i tilknytning til badet i 1.etg. Wc-rommet er i fra byggeår.

SOVEROM:
To av boligens soverom finner du i 1.etg, og begge har integrerte skaper. De to andre soverommene ligger i boligens 2.etg og er av omtrentlig samme størrelse. Også disse rommene har skapløsninger. Det ene soverommet har adkomst ut til en hyggelig balkong med deilig sol.

Forøvrig finnes det godt med lagringssplass i kneveggene i 2.etg.

VASKEROM/BOD:
I boligens 1.etg finner man et rom enkelt innredet med vaskekum og benk. Naborommet har vært brukt til oppbevaring av klær og sko, og her finner du også boligens sikringsskap med automatsikringer. Begge rommene har trepanel på vegger og tak, samt belegg på gulvene.

KJELLER:
Praktisk kjeller med romslige rom med masse plass og lagringsmuligheter. Rommene har hovedsaklig mur på vegg og gulv, trepanel i taket. I en av bodrommene finner du boligens varmtvannsbereder på 200L.

GARASJE:
Dobbelgarasje med vippeporter i fra byggeår med god plass til 2 biler og lagring. Halve garasjen har en takhøyde på ca. 2,2 m og den andre delen på ca. 2,65 m. Det er kryploft over garasjen som kan brukes til lagringsplass. Det er også innlagt strøm.

TEKNISK:
- Boligen har enkelte ventiler og kjøkken ventilator.
- Avløp består av soyl og noe plast, vannrør består av kobber og galvaniserte rør. Stoppekran er plassert i den store boden i kjeller.
- Standard sanitærutstyr/-installasjoner i boligen, det meste ifra byggeår. 200 liter varmtvannsbereder av nyere dato, plassert i det store boden i kjeller.
- Åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer, plassert i gang uten for vaskerom. Totalt 8 kurser i henhold til kursfortegnelse, 40 A hovedsikring/overbelastningsvern.
- Ukjent om det er lagt inn fiber i boligen.

BÅTPLASS:
Det er tinglyst rettighet i båtplass i Nordre Nes småbåthavn som ligger få minutters gange unna boligen. Her har man rett på plass for en båt opptil 30 fot (bredde ca. 3m). For årets sesong er avgiften betalt og plassen er i bruk ut sesongen 2021. Vedtektene kan fås av megler på forespørsel.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vedfyring. Vedovn i stue har mulighet for fyring med fyringsolje. Det er ikke nedgravd oljetank på eiendommen. Tidligere ble det brukt et 200L oljefat som var koblet til dagtanken for oljefyring, men denne er fjernet slik at kun dagtanken gjenstår. Se forøvrig tilstandsrapport vedr. fyringsolje.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Parkering i egen dobbelgarasje, eventuelt i steinbelagt innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 1 028 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Herlig hage som er anlagt med plen og beplantet med busker og trær. Hagen er stor og solrik, ligger usjenert til i forhold til omkringliggende bebyggelse.
Innkjørselen og gårdsplassen er belagt med pen belegningsstein. Lun og solrik terrasse på 10 m2 mot vest. Utgang til terrasse fra stue, hvor en kan sitte og nyte deilige soldager. Det gjøres oppmerksom på at deler av gjerdet mot vest går noe over på naboens tomt.

Eier

Øystein Bernhard Karlsen Lise Margrethe S Johansen Tom Egil Karlsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - nåværende, vedtatt den 22.05.2019.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Bestemmelse om bebyggelse 
1968/500038-3/91  
05.01.1968 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om gjerde
Forbud mot næringsvirksomhet
Med flere bestemmelser. Det gjøres oppmerksom på at det foreligger en privat avtale fra 1968 om at det kun kan oppføres enebolig på eiendommen.

Best. om båt/bryggeplass
1965/501712-1/91    
18.05.1965 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:156 Bnr:144  
Bestemmelse om strand/fellesstrand/strandlinje
 
Rettigheter på 3803-156/1
Rettigheter i eiendomsrett

Best. om båt/bryggeplass
1968/500038-2/91   
05.01.1968 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:156 Bnr:144  
Bestemmelse om strand/fellesstrand/strandlinje

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.05.1965. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 115 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 127 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 117 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jon Nyvoll Takstdato : 31.05.2021 Formuesverdi : 1 057 352,- Sekundær formuesverdi : 3 806 466,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

If Polisenummer: 2010497

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år Kommunale avgifter inkl. vann, avløp, renovasjon og feiegebyr.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 090621 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.16 690) Provisjon (Kr.50 600) Tilrettelegging (Kr.19 950) Visning (Kr.2 000) Visning (Kr.2 000) Eierskifteforsikring (Kr.21 114) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Totalt kr. (Kr.125 704)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Linda Svensson

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Linda Svensson

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?