Til innholdet

Enebolig med fantastisk opparbeidet, solrik og usjenert have. Dobbel garasje med godkjent kontor/atelier i 2. etasje.

Kirkeveien 130
Prisantydning 4 290 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 223
BRA: 317 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1948
Tomtareal: 1111 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 25. august Kl 15.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - HERSTAD

Adresse

Kirkeveien 130 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Herstad i Færder kommune. Borgheim er administrasjonssentrum for kommunen og foruten kommuneadministrasjonen finnes det både ungdomsskole, videregående skole, dagligvarebutikk og bakeri m.m. I tillegg er Herstad barneskole i umiddelbar nærhet og fremtidige Labakken barneskole som skal stå ferdig i 2020 blir liggende i gangavstand. Kort avstand til steinerskolen. Sykkelavstand til diverse badestrender og avstander til Tønsberg sentrum og Teie torg.

På Borgheim er et nytt trenings-/parkouranlegg (Tuftepark) klart for bruk. Anlegget ligger ved siden av Wilhelmsenhallen som er en av tre idrettshaller på Nøtterøy. Bak hallen er det beachvolleyball-bane. 

Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.  Fra Borgheim er det gang- og sykkelvei over til Hella og Vestfjorden. Hellastranda er en populær badeplass for både liten og stor, med sandstrand og gresslette. Herfra kan du følge kysstien til Øra badeplass og videre sørover.

Nøtterøy er videre kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Vinterstid, så fort værforholdene tillater det, kjøres det opp skiløyper i området og spesielt Lysløypa anbefales.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Borgheim, Kiwi Vestskogen og/eller på Meny på Teie som de nærmeste. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torv et variert utvalg av fasiliteter som f.eks klesbutikker, blomsterbutikk, vinmonopol, bank og apotek, samt hyggelige Nøtterøy bakeri.

Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Herstad og ligger kort vei fra eiendommen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1948, modernisert i 2009

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Entre med garderoberom. Hall. Wc med håndvask. Stort deilig kjøkken med hvitevarer og spiseplass (her er det også 2 utslagsvasker, en for tilbreding av mat og en for oppvask). Spisestue. Stue med peisovn og utgang til vestvendt terrasse. Bad med dusjkabinett. Vaskerom. 1 soverom.

2. etasje inneholder:
Gang. 2 kott. Bad/wc med innebygd badekar og dusjhjørne. Mellomgang. 3 soverom hvorav 1 med stort garderoberom. Stue. 1 gjesterom.

Kjeller inneholder:
Gang. Matbod. Vinbod. Trimrom. 2 kjellerboder (kjøl og fryseskap i kjeller medfølger). I kjeller er det montert eget ventilasjonssystem som går kontinuerlig, se vedlagte tegning i salgsoppgaven.

Kontor/atelier over garasjen inneholder:
Gang. 2 disponibelt innredede rom. Bad/wc med dusj. Anretning. Stue. Innredningen over garasjen er godkjent i kommunen som kontor.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 3, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 223 kvm, Bruksareal: 317 kvm, Bruttoareal: 351 kvm

Hovedhus:
P-rom: 174 kvm.
Bra: 223 kvm.
Bta: 248 kvm.

Garasje:
P-rom: 49 kvm.
Bra: 94 kvm.
Bta: 103 kvm.

Standard

Velkommen til denne innholdsrike eneboligen som holder normal god standard. Boligen er betydelig oppgradert både innvendig og utvendig i perioden 2008/09 med bl.a. nytt kjøkken fra IKEA og nytt bad. I 2010 så ble det pusset opp nytt bad i garasjen. Det ble lagt ny takstein mot sør i 2014 og kjeller var drenert på sørsiden i 2013 og takvannet er ledet bort over hele huset. Syd- og vestveggen er lydisolert med dobble gipsplater hengende på metallskinner. Det er lagt inn kabel-tv fra Canal Digital (Telenor). For nærmere beskrivelse av standard se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann. Dette er en meget innholdsrik enebolig med mange muligheter og med en fantastisk opparbeidet hage. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmepumpe. Varmekabler i alle bad. Peisovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Dobbel garasje med bod. 2. etasjen er innredet og er godkjent i kommunen som kontor/atelier og inneholder.: Gang. 2 disponible innredede rom. Bad/wc med dusj. Anretning. Stue.

Ellers god plass til parkering på gårdsplassen.

Areal og eierform

Areal: 1 111 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Velkommen til denne fantastiske flotte parkmessige opparbeidede haven som bugner av nydelig blomster, prydbusker, bedd, plen og trær. Gårdsplassen er tekket med belegningsstein og derfra går man gjennom en lukket portal og inn i hagen som er en fantasisk oase og er utrolig godt skjermet fra både veien og innsyn. Det er også satt opp et koselig lysthus. I denne hagen har selger brukt utallige timer på opparbeidelse og her kan man nyte late sommerdager i solrike og usjenerte omgivelser. Det er flere usjenerte plasser rundt på eiendommen hvor man kan nyte solen og spise et bedre måltid. Det er også en utegrill i hagen. Eiendommen grenser til friområde mot øst. Hagen må bare oppleves og hører absolutt med til de sjeldene. Velkommen.

Eier

Rigmor Lillan Wold

Vei, vann og avløp

Offentlig. Ny vann og kloakkledning fra huset til offentlig ledning.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd. Det forligger dog ferdigattest på tilbygg datert 05.06.1972.  Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 290 000,-

Beregnet totalkostnad

4 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 119 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 409 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 1 121 821,- Sekundær formuesverdi : 4 038 556,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 14 754

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon 1% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det foreligger rapport fra e-verk datert 12.01.2017 og rapport fra feier datert 14.12.2015. Begge er vedlagt salgsoppgaven.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?