Til innholdet

Enebolig beliggende landlig og usjenert med gode solforhold! Dobbelgarasje. Ingen boplikt! ZOLGT

Flåbekkveien 17
Prisantydning 3 250 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 138
BRA: 139 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1902
Tomtareal: 1888 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Erlend Løvold (1)

Erlend Løvold (1)

Finn.no: Lokalområde

Flåbekk

Adresse

Flåbekkveien 17 3077 Sande i vestfold

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Det vil bli skiltet med Z-eiendom visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen befinner seg i flotte naturskjønne omgivelser med kort vei til Sande sentrum og Drammen. Se nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1902

Bygninger og byggemåte

Enebolig over halvannen etasje og kjeller oppført i tre over mur ca 1902. Det er oppført terrasse med tilgang fra stue, og det er medfølger frittliggende dobbel garasje oppført på gårdsplass.

Tomten er opparbeidet med plen og beplantning.

Boligen er oppgradert med bla. renovering av bad i 2006, stålrør i pipe i 2008, skiftet flere vinduer i 2009 og ny ytterdør i 2021.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 139 kvm

1.Etasje: Entré, gang med trapp, bad, vaskerom, kjøkken og stue.

2.Etasje: Gang, soverom 1, soverom 2 og soverom 3.

Standard

Velkommen til Flåbekkveien 17 v/Erlend Løvold.

Dette er en enebolig over halvannen etasje og kjeller i naturskjønne omgivelser! Det er oppført terrasse med tilgang fra stue, og det medfølger frittliggende dobbel garasje oppført på gårdsplass. Tomten er opparbeidet med plen og beplantning. Boligen er oppgradert med bla. renovering av bad i 2006, stålrør i pipe i 2008, skiftet flere vinduer i 2009 og ny ytterdør i 2021.

Man parkerer lettvint rett ved siden av inngangsdøren eller dobbelgarasjen fra 2003. Videre kan du gå til huset der du kommer inn i en lys og innbydende entré. Entreen tar deg videre til en stor gang med god plass til skapplass samt kontorpult. Boligen har en god planløsning og inneholder en romslig stue. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement samt peis. Stuen har gode lysforhold og utgang til stor terrasse.

Flott bad fra 2006 med fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og takessplater i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, speil, skap på vegg, dusjkabinett og wc.

Vaskerommet har vinylbelegg på gulv, vinyltapet på vegger og takessplater på innvendig tak. Innredet med opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Lyst kjøkken fra 93 med kjøkkeninnredning i malt profilert utførelse. Laminat benkeplate med vinyltapet på vegg og koketopp. Integrert koketopp og stekeovn. Opplegg for vaskemaskin.

Gangen kan ta deg videre opp til andre etasje der du har 3 flotte soverom med god plass til senger og skapplass.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

[Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 15 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 15 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  2 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 26.11.2020. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget.

Parkering

Parkering i dobbel garasje samt ved innkjørselen.

Areal og eierform

Areal: 1 888 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Meget solrik og pent opparbeidet hagetomt med massevis av boltreplass for store og små.

Hagen og dens uteområder er godt planlagt. Her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt hvor utomhusområdene innbyr til både privatliv og muligheter for store hageselskap med plass til ulike utemøblement, soner for grilling og andre utendørsfasiliteter.

Hagen er videre pent opparbeidet med gressplen hvor trær og beplantning skaper en lun atmosfære. Beplantingen er møysommelig planlagt. Omgivelsene i og rundt tomten er rolige, solrike og barnevennlige.

Eier

Erling Winje

Vei, vann og avløp

Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig nett.

Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig eller privat nett.

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Veiavgift i 2022 var på kr. 4000 ifølge selger. I tillegg kommer brøyting og strøing av oppkjørselen til nr. 17 - Betalt kr. 3.700 for sesongen 2021/-22.

Privat avløpsløsning: Ved kjøp av eksisterende hytte eller bolig som ikke kan knyttes til offentlige avløpsløsninger gjør Holmestrand kommune kjøper/kjøpere oppmerksom på at kommunen kan pålegge utbedringer av allerede eksisterende avløpsløsning. Dette gjelder de som ikke bor i nærheten av offentlige ledninger, og som har utslippstillatelse fra før 1.1.2007, eldre anlegg fra før tiltaket ble søknadspliktig 15.05.1972, eldre anlegg av for dårlig kvalitet og defekte anlegg.

Det foreligger en privat brønn med pumpe i brønnen. Trykktank og vannfilter for rensing av vann i kjeller.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et området som er avsatt til:

LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende - Kommuneplan (29.10.2014).

Ferdigattest

Boligen har ikke ferdigattest.

Prisantydning

3 250 000,-

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 101 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 351 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 06.05.2022 Formuesverdi : 755 533,- Sekundær formuesverdi : 2 719 917,- Formuesverdi pr. : 01.01.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 8528840

Kommunale avgifter

Kommunalt standardgebyr for bebygde eiendommer som er tilknyttet kommunalt/interkommunalt tjenestetilbud (årlige avgifter): Renovasjon kr. 3.641,- Branntilsyn, feiing kr. 581,- Eiendomsskatt kr. 2.310,-

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:755 533,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 719 917,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.15 050) Visninger (Kr.1 875) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Provisjon (Kr.48 576) Tilrettelegging (Kr.15 950) Totalt kr. (Kr.95 051)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Privat avløpsløsning: Ved kjøp av eksisterende hytte eller bolig som ikke kan knyttes til offentlige avløpsløsninger gjør Holmestrand kommune kjøper/kjøpere oppmerksom på at kommunen kan pålegge utbedringer av allerede
eksisterende avløpsløsning. Dette gjelder de som ikke bor i nærheten av offentlige ledninger, og som har utslippstillatelse fra før 1.1.2007, eldre anlegg fra før tiltaket ble søknadspliktig 15.05.1972, eldre anlegg av for dårlig kvalitet og defekte anlegg.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold (1)

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold (1)

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?