Til innholdet

En ny og fin familiebolig med smakfullt interiør. Eiendommen gir et godt inntrykk - her er det bare å flytte rett inn.

Atles vei 2C
Prisantydning 5 175 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 137
BRA: 164 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2018
Tomtareal: 297 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 14. oktober Kl 17.30 - 17.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Gauterød.

Adresse

Atles vei 2C 3154 Tolvsrød

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum følger man skilting mot Åsgårdstrand gjennom Kilen Handelsområde og videre rett frem i Presterødkrysset. Ta andre avkjøring til høyre i rundkjøringen på Olsrød. Ta så tredje avkjøring til høyre i rundkjøringen på Gauterød og deretter første vei til venstre som er Gauterødveien. Ta så Beles vei til høyre og Atles vei som første vei til venstre. Eiendommen er beliggende på venstre side av veien i Atles vei 2C.

Alternativ adkomst:
Fra Tønsberg sentrum følger man skilting mot Åsgårdstrand gjennom Kilen Handelsområde. Kjør rett frem i Presterødkrysset og ta deretter til venstre i rundkjøring ved Olsrød Park, for så å ta til høyre. Ta deretter Beles vei til venstre og Atles vei som første vei til venstre. Eiendommen er beliggende på venstre side av veien i Atles vei 2C.

Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert boligområde på Gauterød, ca. 3 kilometer fra Tønsberg, med gangavstand til barneskole, ungdomsskole, barnehage og bussholdeplasser. Bare noen få hundre meter unna har du Olsrød Park med stor dagligvareforretning med post i butikk, bank, apotek, flott treningssenter med svømmeanlegg, kafé og diverse butikker. Alternativ er dagligvareforretning, pizzeria og blomsterutsalg tilgjengelig på Gauterød.
Fra eiendommen har du også kort vei til en rekke fine turområder, blant annet ved Bekketjønnmyra, Søndre Slagen kirke og Essoskogen. Skulle det friste med en tur til stranda eller en fottur langs kyststien kan Ringshaugstranda, Skallevoldsstranda og Karlsvika anbefales. For den som er glad i å ferdes på sjøen i den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården, er det kun en liten kjøretur til småbåthavner på Vallø, Klopp, Husvik og Nes.

På Tolvsrød finner du de fleste sentrumsfunksjoner med legesenter, apotek, sport, jernvare, klær og dagligvareforretninger etc. Her er også Flint idrettslag med flere gress- og grusbaner, tennisbaner, sandvolleyballbaner og Slagenhallen som ligger ved Presterød ungdomsskole. Kilen har et stort utvalg av forretninger, bensinstasjon, opplevelsessenter med kino og minigolf med mer. Nærområdet har det meste av det du måtte trenge i en aktiv hverdag.

I Tønsberg sentrum er det variert konsept med en rekke restauranter, barer og kafeer samt gode shoppingmuligheter i blant annet kjøpesenteret Farmandstredet. Det er svømmehall, kino, togstasjon og bussterminal også å finne i Tønsberg. I tillegg tilbyr Tønsberg by et spennende kulturelt tilbud (spesielt om sommeren) med ulike konserter, Slottsfjellet samt ikke minst det yrende folkelivet langs brygga.

Ellers fra eiendommen er det ca. 13 minutters biltur til idylliske Åsgårdstrand, ca. 30 minutter til Horten med ferjeforbindelse til Moss, ca. 30 minutter til Sandefjord med ferjeforbindelse til Sverige samt Torp Flyplass.

Se for øvrige vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført med liggende utlektet royal impregnert ytterkledning på mur. Yttertak er tekket med sveiset membran.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 164 kvm, Bruttoareal: 181 kvm

1. etasje
P-rom med ca. 68 kvm.: Bad, kjøkken, stue, vaskerom og vindfang.
S-rom med ca. 27 kvm.: 3 boder og garasjerom.

2. etasje
P-rom med ca. 69 kvm.: Bad, stue, 3 soverom og kontor/garderobe.

Standard

Ny og fin familiebolig med smakfullt interiør. En innbydende bolig som tiltaler de fleste med særpreg av lyse rom i trendy fargevalg.
Med utstrakt bruk av downlights i tak skapes en koselig stemning i hele boligen.
Eiendommen gir et godt inntrykk og her er det bare å flytte rett inn uten å måtte gjøre noe.

Fra et overbygget inngangsparti med sportsbod kommer man inn i 1. etasje til et vindfang har flislagt gulv med gulvvarme. Det er malte vegger og malt slett tak med downlights. Videre kommer man inn i en gang med praktisk skyvedørsgarderobe med speildører til oppbevaring av yttertøy og sko. Gulv er med enstavsparkett og gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights. Lyssettingen skaper en trivelig atmosfære. Gangen fører videre inn til stuen. Stuen har enstavsparkett på gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights. En trendy peisovn i sort utførelse avgir jevn varme og hygge til hele rommet. Oppholdsrommet har et fint og luftig preg da det er store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys og det er gode innredningsmuligheter. Ellers har rommet trappeadkomst til 2. etasje med kott under trapp samt utgang til en hyggelig treplatting og hage.
Et topp moderne kjøkken med mange finesser og godt med benkeplass. Rikelig med Sigdal kjøkkeninnredning i malt utførelse med Simens hvitevarer som integrert oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, koketopp med flexisoner, stekeovn, varmeskuff, dampovn og mikrobølgeovn. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er også tilrettelagt for et vinskap (30 cm.) med egen stikkontakt. Komfyrvakt er montert og ventilator over koketopp er ført ut over tak. Et innbydende kjøkken med avsatt sted til spisebord samt det er en praktisk skyvedør som kan stenges for innsyn og lukt fra matlaging. Gulver på kjøkkenet er flislagt med gulvvarme, vegger er malt og malt slett tak med downlights.
Lyst og pent flislagt bad med gulvvarme og malt slett tak. Rommet inneholder dusj på vegg med dusjvegger av glass, moderne heldekkende servant med baderomsinnredning og vegghengt WC. Adkomst til flislagt vaskeromsdel med gulvvarme og malt slett tak. Rommet inneholder opplegg til vaskemaskin og opplegg til skyllekum samt ventilasjonsaggregat er installert.

2. etasje:
Loftstue med har enstavsparkett med gulvvarme på gulv, malte vegger og malt slett tak. Et praktisk rom om man søker alenesoner. Utgang til stor vestvendt takterrasse over garasjen hvor 2 sider av rekkverket er med med rekkverk i glass og metall gir fint utsyn over omkringliggende område.
Delikat flislagt bad med gulvvarme og malt slett tak. Gulvvarmen skaper en lun varme. Rommet inneholder badekar, dusj på vegg med dusjvegger av glass, moderne heldekkende servant med baderomsinnredning, vegghengt WC samt 300 liters varmtvannstank. 
3 soverom hvor alle har enstavsparkett med gulvvarme på gulver, malte vegger og malt slett tak. Hovedsoverommmet har stor skyvedørsgarderobe med speildører samt adkomst til eget garderoberom som i dag benyttes som kontor.

Diverse
Det er alarm i boligen med abonnement til Verisure som kjøper overtar med pt. kr. 549,- pr. mnd.
Det er trukket plastrør fra el-skap til garasje for el-bil lader.
Sameiet er pt. ikke opprettet.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven da konklusjon tilstand, overflater på innvendige gulv og innvendige vegger er kommentert.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom (både i 1. og 2. etasje) foruten i kott under trapp, i garasjen og i uteboder.
Peisovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

For bedre inneklima ventileres boligen via balansert ventilasjonsanlegg med tilluftventiler i oppholdsrom, og avtrekksventiler i våtrom og kjøkken.

Parkering

Garasje med leddport av stål med elektrisk portåpner og bod i bakkant med utvendig adkomst.
Egen utgang rett ved inngangspartiet.
Det er trukket plastrør fra el-skap til garasje for el-bil lader.
Sentralstøvsuger er montert i garasjen.

Areal og eierform

Areal: 297 kvm, Eierform: Eiet tomt
Andel av felles eiet tomt i sameiet.
Felles innkjørsel utgjør 162,3 kvm.
Hver seksjon/bolig har eksklusivt uteareal samt felles innkjørsel som fordeles mellom Atles vei 2A og 2B samt Atles vei 2C og 2D i henhold til tinglyst seksjonering.
Utdrag av tinglyste seksjonering med dagboknr. 564559, tinglyst 20.03.2018, følger vedlagt i salgsoppgaven.

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Tønsberg kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Areal er hentet fra nettløsning via kommunen sine kartløsninger og fra Matrikkelkart for seksjonen som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Flat opparbeidet hagetomt med plen samt asfaltert innkjørsel og gangsti frem til inngansparti.

Eier

Damir Mihajlovic Brankica Mihajlovic

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplenanen, vedtatt 03.02.016, er avsatt til boligbebyggelse nåværende og grønnstruktur nåværende.

Eiendommen ligger i regulering område med plan ID 20150113 og plannavn Sandeåsen bliger, vedtatt 08.02.22017, i reguleringsformål boligbebyggelse, gang-/sykkelveg, annen veggrunn grøntareal, frisikt, anlegg- og riggområde.
Gang- og sykkelvei er planlagt etablert langs Gauterødveien mot denne eiendoms tomtegrense.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyst heftelse med dagboknr. 1267, tinglyst 27.05.1938 - Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
- div. betingelser vedtatt
Overført fra: 0704-146/27
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyste grunndata med dagboknr. 564559, tinglyst 20.03.2018 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 3
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/4
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 07.09.2018 og ferdigattest datert 22.10.2018.
Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 175 000,-

Beregnet totalkostnad

5 175 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 175 000,-)) -------------------------------------------------------- 141 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 316 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 07.09.2019 Formuesverdi : 411 000,- Formuesverdi pr. : 31.12.2017
Formuesverdi er innhentet og opplyst av selger.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Forsikring

Sparebank1 Polisenummer: 18562387 Premie: 2598

Kommunale avgifter

Kr. 9 973,75 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp og renovasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig hvor eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".
Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to boligseksjoner i sameiet, med unntak av erverv av fritidsbolig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 180919 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 175 000,-) (Kr.51 750) Markedsføringspakke (Kr.15 995) Tønsbergs Blad 250919 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 09.10.19 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.101 615)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?