Til innholdet

Elegant villa på solfylt, høytliggende hjørne & eiertomt. Omfattende renovert 2006. Dobbel garasje. Stilfullt & moderne.

Severin Kjærs vei 43
Prisantydning 5 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 216
BRA: 286 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1957
Tomtareal: 774 m²

Finn.no: Lokalområde

SOLVANG - TØNSBERG NÆR BYEN

Adresse

Severin Kjærs vei 43 3117 Tønsberg

Velkommen til Solvang og denne klassiske villaen på solrik og høytliggende hjørnetomt

Severin Kjærs vei 43 er en stilfull og omfattende modernisert villa, høyt plassert på solfylt hjørnetomt ved øvre del av Solvang. Svært populært og bynært boligområde med supre oppvekstvilkår. Solforholdene er optimale, og det hele kan nytes fra herlige uteplasser og have på begge sider av huset. Boligen går over tre plan, har familievennlig planløsning og moderne, påkostet standard. Eiendommen har også parkering i dobbeltgarasje fra 2006.

Villaen, som er omfattende påkostet og modernisert i 2006/2007, har en omfangsrik stue og spisestue med blant annet peis og store vinduer ut mot begge havene. Dessuten er det et flott kjøkken med innredning fra Kvänum og TV-stue/altelièr skjermet fra øvrige stuer. Hjemmet har to store bad, gjestetoalttrom, trimrom og eget vaskerom/teknisk rom.  Det er tre store soverom, garderoberom og et vell av lagringsmuligheter. Et av de store rommene i underetasjen benyttes i dag som husets fjerde soveværelse.

Boligen er lys og hyggelig innredet med vekt på at detaljer og modernisering skal skape et helhetelig preg hva gjelder farge-/materialvalg. I tillegg bys det på flere detaljer som står i stil med husets historie og identitet - la bildene tale for seg selv!

I den imponerende usjenerte og flott opparbeidede haven, kan man finne en rekke lune og solrike plasser å sitte. Selveiertomten er på over 700 kvadratmeter, er skjermet på flotte måter og man kan nyte sol ved eiendommens store terrasser fra tidlig morgen til sent på kveld.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning.

Kort fortalt om Severin Kjærs vei 37

º Meget romslig og innholdsrik familievilla med massevis av plass
º Herlig beliggenhet "midt i smørøyet" på attraktive Solvang
º Bynært med gangavstand til Tønsberg sentrum
º Usjenert og solrik hjørnetomt med flotte terrasser og koselig hageanlegg
º Selveiertomt - høytliggende med ypperlig plassering
º Vakker, solfylt og frodlig haveanlegg
º Velholdt, solid og stilfull villa omfattende oppusset 2006/2007  tilpasset de fleste aldersgrupper
º Gjennomgående arealgenerøse rom med god planløsning
º Vannbårent gulvvarmeanlegg fra 2016 installert i en rekke rom
º To stuer i 1. etasje med gjennomgående løsning
º Spennende TV-stue/atelièr med kjøkkenkrok, himling med åpen røsting og takvinduer
º Nytt kvalitetskjøkken i 2007 fra kvalitetsprodusenten Kvänum m/integrerte hvitevarer
º Stort og lekkert baderom fra 2007 i 2. etasje og omgjort bad i 2016 i underetasje
º Toaletter i alle etasjer og eget gjestetoalettrom i 1. etasje
º 3 store soverom og tilleggsrom med fleksible bruksmuligheter
º Godt med bodplass både i underetasje, på stort loft og i garasje
º Integrert dobbeltgarasje fra 2006
º Flott peis i hovedstue og nyere peisovn i TV-stue/atelièr
º Utstrakt bruk av integrerte downlights i hvitmalte gipshimlinger i de fleste oppholdsrom
º Moderne innredet med tidsriktig material-/fargebruk
º Nyere, vedlikeholdfrie terrasser på hver side av huset
º Nytt yttertak fra 2007 - teglstein
º Omfattende renovert/oppusset i 2007
º Nye vinduer og verandadører i 2006 i 1. og 2. etasje
º Drenert rundt kjellermurer i 2007
º En ypperlig og svært romslig bolig som anbefales besiktiget!

Eiendommens sentrumsnære og flotte beliggenhet på attraktive Solvang

Solvang er et av Tønsbergs fineste og mest ettertraktede boligområder. Her bor man i klassisk villastrøk med fredelig grøntanlegg, men likevel i kort avstand til sentrum. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum og tett på en rekke flotte rekreasjonsområder. Området er kjent for sitt hyggelige og frodige miljø hvor det er hyggelig å bo og vokse opp.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum bor man særdeles sentralt med alt den koselige byen inneholder av tilbud som butikker og forretningsliv, "Brygga" med sitt yrende restaurantliv, Jernbanestasjonen, butikksenteret Farmandstredet og Sentralsykehuset i Vestfold som er Vestfold sin største arbeidsplass.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Ca. 1 km til Greveskogen videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og innendørs treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1957, modernisert i 2006

Innhold

Stor, innholdsrik og suveren familievilla med god plass og flere rom med fleksible bruksmuligheter. Hovedoppholdsrommene ligger på grunnplanet i 1. etasje, i flott nærkontakt med hagen på begge sider av huset. Soverommene er strategisk plasser i hjemmets 2. etasje og en romslig underetasjen byr på en rekke praktiske rom.

Boligens inndeling er som følger:

1. ETASJE:
Flott og overbygget INNGANGSPARTI med skiferkledd trapp ved romslig gårdsplass.
ENTRÈ med skyvedørsgarderobe og utgangsdør til eiendommens hovedinngang.
GANG med skyvedørsgarderobe, trapp til 2. etasje og tilknyttet TOALETTROM.
Romslig og lys HOVEDSTUE med peis og dobbelfløyet verandadør med utgang til terrasse og skjermet hage mot vest.
SPISESTUE med delvis åpen løsning mot hovedstuen.
Lekkert, påkostet og stiltilpasset KJØKKEN med innredning fra Kvänum og integrerte hvitevarer.
MELLOMGANG med skyvedør fra kjøkken og trapp ned til hjemmets underetasje.
TV-STUE/ATELIÈR med åpen røsting, store takvinduer, peisovn og dobbeltfløyet verandadør til terrasse og hage mot sydøst.

2. ETASJE:
SOVE-/BADEROMSGANG med BOD/KLESROM og lukket trapperom til stort, gulvet LAGRINGSLOFT.
3 SOVEROM - alle av god størrelse. Hovedsoverommet har egen walk-in garderobe og utgang til østvendt balkong.
Romslig, lekkert og lyst BADEROM innredet med blant annet innbygget badekar m/dusjanretning, dusjvegg og veggmontert toalett.

UNDERETASJE:
ALLROM/GANG med trappegang til 1. etasje og garderobeplass.
KJELLERSTUE/KONTOR med blant annet stort, nyinstallert vindu.
Lyst, delikat og romslig BADEROM med dusjkabinett, dobbel servant, toalett og skyvedørsgarderobe.
VASKEKJELLER/TEKNISK ROM hvor blant annet teknisk anlegg for nytt vannbårent varmesystem er plassert.
2 LAGRINGSBODER med massvis av medfølgende lagringshyller og tilgang fra MELLOMGANG.

LOFT:
Gulvet lagringsloft på 33 m². Praktisk og flott adkomst via dør og trapp (lukket trappegang) fra 2.etasje.

INTEGRERT DOBBELTGARASJE MED BOD FRA 2006:
Eiendommen har gode garasjefasiliteter. Med direkte inngang både fra hagen i øst og ved inngangspartiet i nord, er det oppført en integrert dobbeltgarasje fra 2006. Det er også etablert en romslig innerbod i sammenheng med garasjen. Se punktet "parkering" for inngående beskrivelse av garasjeanlegget.

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens tre etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Husets lagringsloft er ikke illustrert i skissene.

Terrasser og uteplasser i hagen

Eiendommen ligger solrikt og skjermet med god hageplass på hver side av huset. Dette gjenspeiler seg i eiendommens terrasser og uteplasser. Det er opparbeidet skjermede oppholdssteder med god plass for ulike utemøbler hvor man kan nyte lange soldager.

Ut for hovedstuen i vest er det bygget en romslig terrasse på ca. 37 m² av nyere vedlikeholdsfritt komposittdekke. Ved denne solrike og koselige uteplassen kan du nyte solen fra formiddag og til godt ut på kvelden i sommerhalvåret. Beplantning og nyere levegg (liggende spilevegg) gir god skjerming. Fra den dobbeltfløyede verandadøren i hovedstuen er det 2-trinns, bred skiferkledd murtrapp ned til terrassen.

På motsatt side, mot sydøst, er det oppført en tilsvarende markterrasse, også dette av nyere komposittdekke, på ca. 27 m². Her kan man nyte tidlig morgen-/formiddagssol, og uteplassen er også ypperlig å trekke tilbake til dersom man søker skygge på varme ettermiddager. Terrassen er godt skjermet av både høy, vintergrønn hekkbeplantning og ikke minst av villaens bebyggelse.

Tomten

Tomtens areal: 774,30 m² iht. matrikkelkart.
Type tomt: Selveiet tomtegrunn.

Den store og pent opparbeidede tomten er et idyllisk, skjermet og solrikt hageanlegg. Husets plassering, godt tilbaketrukket fra Severin Kjærs vei, gir en solfylt hage på vestsiden av huset hvor man kan nyte solen til godt ut på kvelden. I tillegg har man en usjenert hage mot motsatt side, på husets østside, hvor det nærmest er dannet en lukket atriumshage godt skjermet fra omgivelsene. På begge sider finner man de romslige, nyere terrassene.

Tomten har massevis av boltreplass for store og små hvor skjermede og usjenerte  tumleplasser i hagen innbyr til alt fra lek og moro for barn til store familie-/venneselskap. Terrenget er tilnærmet flatt og dermed samtidig barnevennlig.

Høy vintergrønn hekk mot syd og øst danner fin skjerming mot naboeiendommer. Det samme gjør de høye og majestetiske løvtrærne ut mot gateløpene. Her finner man blant annet flotte bjerketrær og blodbøk. Blant løvtrærne også er innslag av noe vintergrønt mot vest. Legg også merke til tregjerdet mot syd i "østre hagedel". 

På nordsiden finner man husets gårdsplass og inngangsparti med tilkomst til dobbeltgarasjen, utvendige biloppstillingsplasser og adkomstparti frem til husets hovedinngang. Gårdsplassen er gruset med kantstein mot grøntarealer.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer, se situasjonskart som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Antall rom

Oppholdsrom: 6, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 216 kvm, Bruksareal: 286 kvm, Bruttoareal: 305 kvm

1. etasje:   BTA/BRA/P-rom: 160/152/106 m²
2. etasje:   BTA/BRA/P-rom: 63/59/57 m²
U. etasje:  BTA/BRA/P-rom: 82/75/53 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Alle innvendige rom i alle tre etasjer utenom teknisk rom/vaskerom i underetasje, 2 boder i underetasje, bod i 1. etasje og bod i 2. etasje.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. På bygningstegninger fra 1957 er kontor/kjellerstue oppført som "rulle og tørkerom", baderommet som "vaskerom" og trimrommet som "bod". Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Moderniseringsarbeider i huset er gjort med moderne funksjonalitet i fin harmoni med  husets egenart, og eiendommen fremstår stilsikkert med med god standard, moderne innredninger og påkostede løsninger.

Gulv - innervegger - himlinger:
Huset har klassisk og solid eikeparkett i gang/hall, i begge stuer i 1. etasje og i samtlige rom i 2. etasje. Entrè, kjøkken, deler av TV-stue/atelièr har flislagte gulv med vannbåren gulvvarme. Det samme har begge de flislagte baderommene. Flislagt gulv også på toalettrommet i tilknytning til gang/hall i 1. etasje. Det er oljet, 1-stavs eikegulv i den del av TV-stuen som ikke er flislagt. I underetasjen er det flislagt gulv i allrom//gang og i mellomgang, Teppe på kontor/kjellerstue og i trimrom. Boder har murgulv. 

Innervegger er malt i lune, moderne og stilsikre interørfarger som gir en fin helhet i hjemmet. I 1. og 2. etasje er det i all vesentlighet slettmalte tapeter, mens det er vesentlig malte muroverflater i underetasjen.

Himlinger i 1. og 2. etasje består i all vesentlighet av klassisk, hvitmalte gipshimlinger som gir en fin helhet. Utstrakt bruk av innfelte downlights i himlingene gir et moderne uttrykk og masse godt lys til rommene (se spesifikasjon under rombeskrivelsen under). 

For spesifiserte detaljer rundt overflatematerialer, se utarbeidet tilstandsrapport.

Kjøkkenet med påkostet innredning fra svenske Kvänum:
Dette er et rom som imponerer med sin flotte og rikholdige innredning og godt med vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp. Solid kjøkkeninnredning fra Kvänum som er nytt fra år 2007. Innredningen med malte heltredører gir et flott preg til rommet - ta gjerne å lukk opp dører og skuffer på visning for å legge merke til de ulike kvalitetsdetaljene som bla. treskuffer og solide løsninger.
Kjøkkenet har inngang både fra spisestuen og fra skyvedør ved gang og TV-stue/atalièr. Vinduer både mot hagen i øst og gårdsplassen i nord gir flott lysinnslipp og fin kontakt med grøntanlegget.
Rommet byr på massevis av god og solid innredning, og benkeplater av heltre er enda et bidrag til kvalitetsfølelsen. Legg også merke detaljer som utstrakt bruk av glassdører blant overskap, innslag av smårutede hyller, takhøye overskap og ikke minst utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer. Detaljen med pent tilpasset løsning for skjult Miele kjøkkenventilator m/uttrekk til yttervegg fortjener også å nevnes. Det samme gjør den fine løsningen med forlenget benkeplate under vinduet mot hagen hvor de er plass til spisestoler  - et sted hvor ulike måltider kan nytes med synet rettet mot den koselige baksiden av huset. Vannbåren system gir deilig varmekomfort til gulvet.
Kjøkkenet har også god belysning med integrerte downlights i tak og under overskap.

Alt av hvitevarer medfølger:

* Küppersbusch integrert stekeovn i høyskap
* Küppersbusch ekstra bred induksjonstopp m/5 plater nedfelt i benkeplate
* Küppersbusch integrert mikrobølgeovn m/grillelement i høyskap
* Helintegrert Siemens oppvaskmaskin fra 2017
* Frittstående side-by-side kjøleskap fra 2017 m/frysedel og vanndispenser fra Grundig

Hovedstuen og spisestuen i 1. etasje:
Flott stueløsning hvor store vinduer, masse lys og herlig romfølelse dominerer inntrykkene. Hovedstuen og spisestuen er adskilte rom med store åpning mellom hverandre hvor rommene glir sammen med hverandre på en fin måte. "Hovedpersonen" i rommet er de store vindusflatene mot vest som nærmest blir et "møbel" med flott nærkontakt med haven. I tillegg slipper vinduene mot øst inn morgen-/formiddagslyset på en flott måte.
Hovedstuen preges av god plass til sofa-/sittegruppe i tillegg til den koselige plassen foran den åpne og stemningsfulle peisen innerst i rommet. Rundt peisen er det plassbygde bok-/pyntehyller som rammer inn peisen på en elegant måte. Det er innfelte downlights i himlingen i området rundt peisen i tillegg til i vinduspostene mot vest. Det er videre dobbelfløyet terrassedør ut til haven, og den direkte tilkomsten til terrassen gjør at den store uteplassen nærmest blir en "ekstra stue" i sommerhalvåret.
Spisestuen ligger mellom hovedstuen og kjøkkenet, med plass til stort langbord hvor man kan samle familie og venner til selskap. Det er dør mellom kjøkkenet og spisestuen, og det er glassdør mellom hovedstuen og gang. Hovedstuen og spisestuene har videre identiske eikeparkettgulv og veggfarger som gir en moderne helhetsfølelse.

TV-stue/atelièr med åpen røsting i tak og utgang til bakhagen:
Dette rommet åpner for mange bruksmuligheter og egner seg ypperlig som TV-stue, atelièr, kontor eller annet når man vil trekke tilbake fra husets hovedoppholdrom og til "alenesone". Glassdør m/sidefelt også av glass stenger rommet mot mellomgangen fra kjøkkenet. En varmeeffektiv peisovn fra Nordpeis (ny 2012) har fått en sentral plassering. Rommet har sæpreg i massevis med sin røff "industistil" med murpussede vegger og kombinasjon av store og tidsriktige fliser (vannbåren gulvvarme) og 1-stavs rustikk eikegulv som er oljet. Legg også merke til trebjelkene i de høye himlingene som gir en herlig romfølelse. Store takvinduer med alu-rammer slipper inn godt med dagslys. Det samme gjør dobbelfløyet glassdør mot haven samt vinduer på veggen på motsatt side. Innerste del er innredet med et moderne minikjøkken m/blant annet Miele vinskap, benkeplate m/vaskekum og overskap. Sonen mellom benkeplaten og overskap er kledd i matchene glassmosaikk. Det er innfelte downlights i himlingen. Legg også merke til de innfelte downlightsene over det høye vinduet mot nord.

Husets flotte entre og gang med tilknyttet toalettrom:
Hovedinngangen til huset er via overbygget, skiferkledd trapp fra gårdsplassen mot nord.
Entrèen har flislagt gulv med vannbåren gulvvarme. Gangen har klassisk parkettgulv. Allerede i gangen hintes det om hva man har i vente videre inn i huset med sine gode og klassiske material-/fargevalg. Det er åpen mellom entreèn og gangen, og begge rom har plass-/innbygget 2-dørs skyøvedørsgarderobe. Entreèn har i tillegg et overbygget skap hvor for øvrig gulvvarmen gir god tørk til ytterklær og sko. Den hvitemalte trappen fra byggeåret blir nærmest som et møbel i gangen. Legg også merke til de nyere krysspostvinduene som gir flott lysinnslipp.
Gangen har også direkte inngang til husets praktiske toalettrom som er moderne innredet med mosaikkfliser på gulv og på veggen hvor vegghengt toalett m/skjult sisterne er plassert. Toalettrommet, som for øvrig gjør at man har toalett i alle husets tre etasjer, er videre innredet med håndvask og overskap med speildør.
Både entreèn, gangen og toalettrommet har innfelte downlights i himling.

Baderommet i 2. etasje fra 2007:
Her er det stilsikre og moderne mosaikkfliser på gulv og vegger som gir et stramt, klassisk og særpreget uttrykk til rommet. Den moderne stilen er videreført til innredningen hvor det kan nevnes helstøpt dobbeltservant i grå Terrazzo m/design blandebatterier, veggmontert toalett med skjult sisterne, innfliset badekar m/integrert garnityr og massvis av moderne kolonialskuffer som gir funksjonell og god oppbevaringsplass. Legg også merke til detaljen med åpen dusjvegg. Skjult varmesystem bak bredt veggspeil over Terrazzovasken sørger for å holde dette duggfritt. Svært lyst og innbydende rom hvor to flotte takvinduer gir ekstra god romfølelse og godt lysinnslipp. I himlingen er det innfelte downlights og det er vannbåren varme i gulvet.

Baderommet i underetasjen - delvis ombygget i 2016:
Stort, lyst og innholdsrikt rom. Baderommet inneholder også veggmontert toalett med innbygget sisterne. Innfelte spotter i himling (nivåjusterbare) gir godt med lys. Baderomsinnredningen er utstyrt med doble servantbenker og høyglansede kolonialskuffer som gir funksjonell og god oppbevaringsplass. Det flislagte gulvet er fra tidligere tid, mens all innredning og vegger (baderomspanel) er nytt fra 2016. Innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett med skjult sisterne og innfelte downlights i himlingen.

De tre soverommene og sove-/baderomsgangen i 2. etasje:
Soverommene har til felles at de alle har godt med plass og rikelig med garderobemuligheter.
Hovedsoverommet ligger praktisk plassert nærmest baderommet, har utgang til østvendt balkong og har eget garderobe-/omkledningsrom med skyvedør som adskiller rommene. Østvendte vinduer slipper inn morgenlyset.
De to øvrige soverommene ligger vegg-i-vegg med hverandre med vinduer mot vest og det er garderobeskap på begge rom.
Fra sove-/baderomgangen er det inngang til både et praktisk, innredet bod-/klesrom og til trappegang som fører deg opp til det store, gulvede loftet med masse oppbevaringsplass.
Samtlige soverom har eikeparkett på gulv, det samme har sove-/baderomsgangen, garderobe-/omkledniningsrommet og bod/klesrom.

De øvrige rommene i underetasjen:
Underetasjen tilbyr lyse og praktiske rom i tillegg til godt med oppbevaringsplass. Allrom/gang har flislagt gulv og diverse garderobeskap medfølger. Den lyse og åpne kjellerstuen/kontoret benyttes i dag som soverom, her er det blant annet installert et ekstra stort PVC vindu i 2016 i tillegg til vindu lengre inn i rommet. I vaskekjeller/teknisk rom er det plass til både vaskemaskin og tørketrommel (søyleløsning). I trimrommet medfølger både tredemølle og treningssykkel. Alt av trehyller i begge boder medfølger også.  

Øvrige detaljer:
* Fjernåpner til garasjeporter
* Utstrakt bruk av nivåjusteringsbrytere (dimmere) til taklys
* Alarm med brannvarsling tilknyttet vaktselskap (abonnement kan overtas)
* Massive malte innerdører i det vesentlige fra 2006/07.
* Hovedvannledning v/inntak av plast i baderomsvegg i underetasje
* Avløpsrør i plast
* Utstrakt bruk av måltilpassede og medfølgende plissègardiner
* Sentralstøvsuger er innlagt i huset (ikke vært i bruk)
* Huset er utvendig malt senest i 2016
* El-anlegg med automatiske sikringer - hovedsikring 50A
* Bredbånd og kabel-TV fra Telenor (Canal digital)

Byggemåte - kortfattet beskrivelse

Enebolig bygget i tre, opprinnelig oppført i 1957 på støpte såler i betong. Boligen er tilbygget i 2006 med dobbeltgarasje m/bod og loft. Samtidig er tidligere garasje ombygget til TV-stue/atelèr. Deler av sydvegg er bygget vegg-i-vegg med nabohusets integrerte garasje.
Det er drenert rundt kjellermurer i 2007 bortsett fra grunnmur mot nabohuset i syd.
Yttervegger i kjeller og under terreng er i betong. Øvrige vegger i tre bindingsverk med stående og malt tømmermannskledning. Utvendig overflater er malt i 2016.
Vinduer i underetasje av type topphengslede vinduer med enkelt glass og vinduer på loft i gavlerenkle faste vinduer fra byggeår. Innadslående rømningsvindu i PVC i soverom underetasje fra 2016. Det er etablert lysgrav utenfor vinduet, også for rømning. Vinduer av type sidehengslede losholtvinduer med 2- lags glass + ytre glass av glassrammer med gjennomgående sprosser. Vinduer fra 2006/2007 i både 1. og 2. etasje. Velux takvinduer i tre på bad i 2. etasje med 2-lags glass antatt fra 2007.
Etasjeskiller i tre bjelkelag. Det er isolert i etasjeskiller mellom loft og 2.etasje med sydde isolasjonsmatter som antas å være fra byggeår.
Takkonstruksjon av type saltak som er tekket med tegltakstein, nylagt i 2007. Takkonstruksjon over tilbygg har salingstak, konstruksjon av sperretak på laminert drager.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandrapport for mer inngående beskrivelse av byggemåte for huset og tilleggsbygningene.

Oppvarming

Boligen oppvarmes av vannbåren gulvvarme, vedfyring og elektriske panelovner.

Vannbåren gulvvarme i flislagt entrè,  kjøkkengulv, på baderommene i 2. etasje samt underetasje og i flislagt del av TV-stue/atelièr. Anlegget er knyttet opp mot elektrisk system med trykktank og dobbeltmantlet varmtannsbereder fremført til gulvlagte vannrør som tidligere ble forskynt fra oljefyringsanlegg. Alt teknisk inkl. varmtvannsbereder er plassert i vaskerom/fyrrom i underetasjen. Installert av Gran VVS på Revetal i 2016.

Vedfyrte ildsted med åpen peis i hovedstue og nyere peisovn fra Nordpeis m/glassdører i TV-stue/atalièr. Peisen i hovedstuen er tilknyttet teglsteinspipe fra byggeåret, mens peisovnen er tilknyttet ny elementpipe fra 2012.

Alle elektriske panelovner er nye fra 2016.

I forbindelse med etablering av nytt varmeanlegg for vannbårent anlegg i 2016 ble tidligere oljefyr plassert i underetasje frakoblet og er ikke lengre i bruk. Tidligere nedgravd oljetank er fjernet. 

Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) har senest den 29. november 2017 hatt tilsyn med eiendommens fyringsanlegg. Det ble ikke avdekket avvik på fyringsanlegget som krevde skriftlig tilbakemelding for plan om utbedring eller andre avvik som følges opp videre av brannvernmyndigheten. Rapporten anbefalte tetting av sotluke (er utbedret) og montering av typegodkjent plattform for sikker atkomstmulighet til vestre skorstein. Rapport utleveres på forespørsel.

Parkering

Parkering i dobbeltgarasje og på gruslagt gårdsplass. For øvrig gateparkering.

Garasjen er påbygget ca. 2006 med innkjøring fra doble leddporter av hvitlakket stål og fjernstyrt motorstyring.
To-fløyet, plassbygget dør i tre tar deg på motsatt side ut til hagen på baksiden av huset og gir praktisk tilkomst. Det er også sideinngang til venstre for huset hovedinngang. Garasjen har også et romslig, gulvet lagringsloft hvor det er rikelg med oppbevaringsplass. Innerbod gir mulighet for hobbyrom eller ytterligere lagringsplass. Garasjegulvet har støpt betonggulv og det er innlagt både strøm og lys.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører man Halfdan Wilhelmsens Allè forbi sykehuset mot Heimdal. Ta Severin Kjærsvei til venstre i lyskrysset og følg veien i ca. 400 meter til toppen av bakken. Boligen får du nå på høyre side av gaten med innkjøring fra Grevinneveien.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Jan Ronald Eide

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei (kommunal).

Eiendommen har offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon og odel

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Tønsberg kommune av 22.05.2019 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelag.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for oppførelse datert 28.01.1958. Det foreligger også ferdigattest for tilbygg m/garasje datert 20.01.2016.
Kopi av attestene kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 990 000,-

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 162 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 152 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av: Hans Holt Byggmester/Takstmann
Takstdato: 17.09.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 28 665 kWt, et snittforbruk siste 3 år. Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Sparebank 1 Polisenummer: 14390395

Kommunale avgifter og forholdet til kommunale avgifter

Kr. 10 925 pr. år

De kommunale avgiftene dekker gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing. Det er ikke installert vannmåler i boligen.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Skattemessig formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benttes som primærbolig: kr. 991 136
Lligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 3 568 091

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Forholdet til utleie av eiendommen

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen hybel eller separat boenhet. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 250919 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 990 000,-) (Kr.50 915) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Tønsbergs Blad 09.10.19 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 301019 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.98 400)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?