Til innholdet

BYNÆRT M/SJØUTSIKT INNNERST I BLINDGATE I VALHALLA. Høytliggende, romslig og velholdt enebolig m/spennende planløsning.

Frøyas vei 7
Prisantydning 4 790 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 203
BRA: 217 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1988
Tomtareal: 597 m²

Dokumenter

BYNÆRT M/SJØUTSIKT INNNERST I BLINDGATE I VALHALLA. Høytliggende, romslig og velholdt enebolig m/spennende planløsning.


Adresse

Frøyas vei 7 3128 Nøtterøy

Velkommen til Frøyas vei 7

I et barnevennlig og hyggelig villastrøk i Valhalla finner du denne stilfulle, innholdsrike og romslige eneboligen. Man har blant annet flott utsikt over innseilingen til Tønsberg, Ihlene og naturlandskapet for å nevne noe. På dager med klarvær ser man faktisk helt til Skrimfjellene.
Huset ligger solrikt og trafikkstille helt innerst i rolig blindvei med umiddelbar nærhet til flotte skogs- og turområder i Teieskogen og med gangavsand til blant annet Kaldnes brygge og Tønsberg by.

Frøyas vei 7 ligger høyt og flott i terrenget, og har en pent opparbeidet og ikke minst skjermet hagetomt orientert mot vest og derav med ypperlige solforhold. Her kan barn og unge oppholde seg trygt og godt, og det er koselige uteoppholdsarealer for store og små. Det er ingen gjennomgangstrafikk i gaten, så boligen ligger med andre ord perfekt for blant annet barne-/ungdomsfamilier.

Boligen byr på plass i massevis og er oppusset de senere år i lyse og innbydende farger. Hovedoppholdsrommene har nymalte vegger og himlinger inneværende år, så her kan man med andre ord flytte rett inn! Et av husets "signaturer" er arealgenerøse og innbydende rom med gode vindusløsninger mot den flotte utsikten. Den spennende planløsningen med ulike halvplan gir også huset et flott særpreg. Den innholdsrike løsningen gir også mange spillerom for ulik bruk av rommene.

Med flott utsikt og solrik beliggenhet er det naturligvis etablert flere usjenerte terrasser og uteplasser. I boligen blir du møtt av en herlig stor entre og hall i hovedetasjen - en etasje som for øvrig blant annet byr på et herlig stort spisekjøkken og en meget romslig hovedstue med flere "avdelinger" i hele husets bredde mot sjøen. Huset byr også på to baderom hvorav et gedigent bad i husets toppetasje, TV-/loftsstue med flott sjøutsikt og tre romslige soverom (mulighet for inndeling av flere). Det er også etablert en rekke praktiske rom som meget romslig vaskerom, garderobe-/omkledningsrom, ekstra kjøkkenanretning, kjølerom, stort loftsrom og diverse boder. Det er etablert egen inngang m/entre og gang i husets nederste etasjeplan i tillegg til hovedinngangen på midtre etasjeplan på østsiden.

Familiens kjøretøy plasseres trygt og godt i garasje - denne har for øvrig også bod/arbeidsrom i praktisk sokkel-/underetasje.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en eiendom som vi tror vi begistre deg!

Fremtredende egenskaper ved eiendommen

- Vakker sjøutsikt over Ihlene og innseilingen til Tønsberg by
- Flotte solforhold og sen kveldssol
- Særdeles trafikkstille innerst i blindgate
- Høytliggende utsiktstomt med skjermet hageanlegg
- Bynært men samtidig svært fredelig
- Gangavstand til Tønsberg by med den nye gangbroen fra Kaldnes
- Få steinkast til Teieskogen med sitt flotte rekreasjonsområde
- Planløsning med halvplanetasjer som gir flotte og åpne løsninger
- Meget innholdsrik og romslig bolig med store utsiktsvinduer mot sjøen
- Inngang både ved midtre etasjeplan samt egen inngang på nederste etasjeplan
- Nymalte vegger og himlinger i en rekke rom i 2018
- Utstrakt bruk av parkett i de fleste rom samt innslag av flislagte gulv
- Gjennomgående store og luftige rom
- Boligen bærer preg av forsiktig bruk og velholdte overflater
- Meget romslig hovedstue mot sjøen med en rekke åpne avdelinger
- Flott loftsstue mot sjøen
- Stort spisekjøkken med god plass for spisebord 
- 3 store soverom med mulighet for inndeling av ekstra soverom hvis ønskelig
- 2 bad i tillegg gjestetoalettrom
- Frittstående garasje med hobbyrom plassert i byggets sokkeletasje
- En herlig beliggende eiendom med fleksibel planløsning

Nærområdet og beliggenhet

Boligen ligger høyt og fritt i ett av områdets mest attraktive villaområder. Frøyas vei 7 ligger i en liten, barnevennlig og koselig blindvei og dermed fri for sjenerende gjennomgangstrafikk. Her opplever man bynærhet i skjønn harmoni med naturskjønn og rolig beliggenhet.

Med gangbroen fra Kaldnes har man i dag gangavstand til Tønsberg sentrum. Gangbroen går mellom Kaldes brygge og "Brygga i Tønsberg".

Det er gangavstand og trygg gangvei også til skoler, barnehage, badeland/treningssenter, flotte rekreasjonsmuligheter bl.a. i Teieskogen samt offentlig kommunikasjon. En kort gangtur unna finner du Spar dagligvareforretning på Kaldnes.
Kort vei til blant annet Tønsberg jernbanestasjon og Sykehuset i Vestfold som ligger på motsatt side av Tønsberg sentrum.

Kaldnes brygge på nedsiden av Valhalla er ett område under stadig utvikling og nyutbygging hvor det er skapt en helt ny, ''levende'' bydel med bl.a. ulike forretninger, restauranter, cafèer, en rekke kulturtilbud, friområder m.m. Ikke langt unna finner du også Ollebukta med stor småbåthavn.

E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra eiendommen til Oslo gjøres unna på en drøye time. Til Torp Flyplass er det ca. 20-25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1988, modernisert i 2018

Innhold

Boligen byr på en åpen og spennende planløsning hvor ulike halvplan gir et flott særpreg. En ypperlig familiebolig for alle aldersgrupper med fleksibel planløsning hvor man enkelt kan gjøre omprioriteringer hvis ønskelig.

Husets inndeling er som følger:

HOVEDETASJE:
INNGANGSPARTI direkte fra eiendommens gårdsplass.
Meget romslig ENTRÈ med tilknyttet GARDEROBEAVDELING og inngang til GJESTETOALETT.
Vid og lys HALL med dobbeltfløyet glassdør fra entrè.
Stort SPISEKJØKKEN med massevis av innredning og god plass for stort spisebord.
Herlig stor STUE-/SPISESTUE-/PEISESTUE plassert i hele husets bredde mot sjøen. Disse rommene ligger et halvplan ned fra øvrige rom i hovedetasjen og har utgang til stor terrasse mot syd-vest.

TOPPETASJE:
LOFTSSTUE med flott vinusarrangement ut mot sjøen. Rommet kan evt. enkelt avdeles som soverom dersom ønskelig.
Stort SOVEROM med utgang til luftebalkong.
Særdeles romslig og lyst BADEROM med dusj, badekar, toalett og bidè.
BOD med videre inngang til stort LAGRINGSLOFT som er gulvet.

SOKKEL-/1. ETASJE:
ENTRE OG GANG med adkomst fra hagen på vestsiden av eiendommen.
TO SOVEROM som begge er romslig og plassert på hver side av entrè.
BADEROM med dusj og toalett.
ANRETNINGSROM m/kjøkkeninnredning.
På neste halvplan finner man nå:
GANG med nedgang.
Særdeles romslig VASKEROM m/innredning.
KJØLEROM med diverse hyller
BOD med teknisk anlegg for husets varmesystem
GARDEROBE-/OMKLEDNINGSROM med diverse medfølgende garderobeskap.

Utvendige boder:
Eiendommen har godt med lagringsplass i utvendige sportsboder. På bakkeplanet mot syd (under terrasse) er det en stort sportsbod innkledd mot huset. Det er også godt med bod-/lagringsplass i garasjen sin 1.-/sokkeletasje med praktisk inngang fra gårdsplass vis a vis boligens hovedinngangsparti.

Garasje:
Den frittstående garasjen er oppført ca. 1990 med et totalt areal på ca. 35 m². Arealet er fordelt med 19 m² BTA i 1. etasje for parkering og ca. 16 m² BTA i nedre del. Garasjeporten er malt leddport.
Ytterligere beskrivelse av garasjen finner du i tilstandsrapport som følger av komplett salgsoppgave.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Garasje og sportsbod er ikke illustrert. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Det er også utarbeidet alternativ planløsning dersom man ønsker flere soverom i boligen. Disse er kun å anse som ideskisser.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Terrasser og uterom

Det er gode solforhold på eiendommen, og dette gjenspeiles i eiendommens terrasseløsninger og utemiljø. De fleste uteplassene er godt skjermet, og fra flere av disse kan du nyte sol og den flotte utsikten over sjøen og nærmiljøet.

Terrassen ut for stue mot sydvest i hovedetasjen er på ca. 18 m² og bygget med impregnerte materialer og nye gulvbord. Dobbelfløyet terrassedør gjør at man får ekstra bred inn-/utgang.  Det er i tillegg lagt tett sjikt over underliggende bod ca. 2010. Denne flotte uteplassen har stort overbygg og er også utstyrt med elektrisk terrassemarkise ved ønske om skygge eller tildekning ved duskregn. Terrassen har for øvrig malt rekkverk av tre.

Det er balkong i toppetasjen mot nordvest ut for hovedsoverom. Også denne er bygget i impregnerte gulvmaterialer og malt rekkverk.

Hagen har også områder på gressplen og ved steinsatte plasser på gårdsplassen som danner naturlige områder med mulighet for plassering av utemøbler.

Boligens byggemåte i korte trekk

Enebolig oppført i tre og fundamentert på fjell og steinmasser. Gulver av betong over lastbærende isolasjon.

Vegger mot grunn er av betong. Innvendig påforet med lettklinkerblokker og trekonstruksjoner. Utvendig er boligen kledd med stående tømmermannskledning samt partier med liggende dobbel falset panel.

Sidehengslede vinduer med to lags enkle glass i koblede rammer. Fastkarmvinduer med to lags isolerglass.Vinduene er fra byggeår med unntak av to takvinduer fra 2008.

Plassbygd takkonstruksjon med sperrer. Taket er tekket med dobbeltkrummet betongstein fra byggeår. Malte vindskier og israfter av beslag. Utvendige renner og beslag består av plastbelagt/lakkert stål og er fra byggeår.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte vises det til utarbeidet tilstandsrapport fra Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 7, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og angivelse av innhold i primærrommene

Primærrom: 203 kvm, Bruksareal: 217 kvm, Bruttoareal: 243 kvm

Garasje og sportsbod under terrasse er ikke medtatt i noen av de ovennenvte arealer.

Følgende rom er medtatt i primærrommene - se også tilstandsrapport:
Samtlige rom i boligen er medtatt med unntak av bod i toppetasje (ca. 2 m²) og garderoberom-/omkledningsrom, kjølerom og bod/teknisk rom (totalt ca. 12 m²) i 1. etasje.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av sertifisert takstmann Anders Auen - Norsk takst. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard og utstyr

Velholdt og gjennomgående solid bolig som preges av et enheterlig materialvalg, store rom med åpne løsninger og svært godt med plass. Huset er godt tatt vare på og bærer preg av forsiktig bruk. Oppholdsrommene gir et meget lyst inntrykk, og beskrivelse av de ulike rom og installasjoner er som følger:

I Gulvflater I
Det er klassiske parkettgulv i de fleste rom i tillegg til enkelte rom med fliser. Dette gir en flott helhetsfølelse og et solid inntrykk. Parkettgulvene finner du blant annet i alle tre soverom, i stue-/spisestue, i TV-/loftsstue (nær nylagt), i hall, i omklednings-/garderoberom, i entrè på nederste etasjeplan og i de fleste gangarealer i huset. Det er varmekabler i alle gulv som er flislagt, herunder i entrè ved hovedinngang, spisekjøkken, begge baderom og i toalettrom. Det er belegg på gulv i vaskerom og heltregulv i kjølerommet.

I Innervegger og himlinger I
Innervegger i huset har lyse farger, og dette gir en fin helhet. Veggflatene består i stor utstrekning av moderne og oppussede flater med malt tapet samt stedvis innslag av tapetserte innervegger. I 2018 er det nymalte innervegger i hovedentrè, hall/gang, stue-/spisestue, TV-/loftsstue og på spisekjøkkenet. Samtidig er også de fleste himlinger nymalt. Hvitmalt trepanel og hvit-/beisbehanldet trepanel i samtlige himlinger skaper også en fin helhetsopplevelse.

I Inngangsparti med entrè med tilknyttet toalettrom I
Noe inntrekk i bygningskroppen gir le for husets hovedinngang hvor det er anlagt en bred og dyp betongtrapp som er skiferbelagt.
Entreèn er et imponerende stort rom med "egen garderobeavdeling". Det er praktisk dobbeltfløyet glassdør mot hall, og både østvendt vindu samt vindu i den sorte hovedinngangdøren sørger for godt med lys til rommet. Innredet med åpen garderobeløsning i form av hylle med oppheng, men her er det mulighet for andre løsninger i dette arealgenerøse rommet.
Både dette rommet og det tilknyttede toalettrommet har praktiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Gjestetoalettet er innredet med sokkeltoalett og veggservant med underliggende servantskap. Vindu mot øst.

I Hall/gang I
Hallen særpreges av den elegante, dobbeltfløyede glassdøren og ikke minst den brede nymalte trappen som tar deg et halvplan ned til stue-/spisestue og halvplan opp til TV-loftsstue. Lyst rom som på en flott måte binder sammen hjemmets hovedoppholdsrom og spisekjøkkenet på samme etasjeplan. Skyvedøren inn til kjøkkenet og stort vindu mot nord gir en lys og åpen løsning, og den sentralt plassert peisovnen i rommet er praktisk plassert med tanke på varmespredning i boligen.

I Stue-/spisestue - et stort og svært lyst rom på ca. 63 m² I
Dette er et møbleringsvennlig og ikke minst arealmessig romslig rom. Lyst med store vinduer orientert mot tre sider slipper inn svært godt med lys (syd-vest-nord), og den imponerende vindusrekken mot vest slipper inn flott sjø-/landskapsutsikt og ikke minst kveldssol. Stuen er inndelt med flere "avdelinger" med plass for lenestoler eller lignende ved peisestue, god plass til spisestue og ikke minst plass til en rekke sitte-/sofamøbler. Alt ligger i åpne løsninger med hverandre med delvis hjørneløsning ved peisestuen som skaper noe skjerming mot øvrig del av den store stuen.
Den doble terrassedøren mot syd tar deg ut til den solrike og i stor utstrekning overbygde terrassen. Den flotte og påkostede peisen med ny innsatsovn fra 2017 gir deilig varme og blir et naturlig samlingspunkt på mørke vinterkvelder.

I Lofts-/TV-stuen i øverste etasje I
Også herfra kan man nyte den vide utsikten mot vest, så det er ikke uten grunn vinduene i rommet nærmest fyller vestveggen fullt ut. Dette rommet er det ypperlig rom å trekke seg tilbake i eget selskap, og fra de fine vinduene er utsikten på sitt aller beste i huset. Den brede trappen fra hallen gir en åpen, sosial og lys løsning med enkel adkomst fra øvrige hovedoppholdsrom i huset. Det er god plass til sofagruppe. Rommet kan evt. også med enkle grep omgjøres til soverom dersom man ønsker å etablere ytterligere soverom i etasjen sammen med husets hovedsoverom på samme plan.

I Det romslige kjøkkenet med stor plass for spisebord  I
Vinduene i dette rommet vender ut mot øst og syd, hvilket gir et flott innslipp av morgensol og sol utover ettermiddagen. Den åpne løsningen med skyvedør mot hallen bidrar til god romfølelse, og god plass til spisebord for 6- 8 personer gjør at rommet fint kan benyttes som et av boligens samlingspunkt for familien. Innredning med klassiske heltrefronter av eik som gir et solid inntrykk. Innredning med over-/underskap og lyse benkeplater som skaper en fin helhet til eikeinnredningen. Under det flislagte gulvet er det lagt varmekabler. Det medfølger stekeovn fra MIele i underskap, separat induksjonstopp fra Miele,  oppvaskmaskin fra Miele og kombinert kjøle-/fryseskap også fra Miele. Ventilator m/avtrekk til Villaventsystem ved kjøkkenets "stekehjørne" hvor det er ekstra god benkeplass.

Boligen har ytterligere en enkel kjøkkeninnredning i anretningsrom i lavere etasje enn hovedkjøkkenet. Dette er bestående av overskap, benkeskap og vaskekum i benk. Frontene er folierte og benkeplaten i laminat. Kjøkkenet i dette rommet har plass for komfyr og kjøleskap.

I De to baderommene hvorav et gedigent hovedbad på øverste etasjeplan I
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen?

Hovedbadet er et svært lyst rom som med sin imponerende størrelse nærmest blir som et oppholdsrom i seg selv. Her er det faktisk også plass til møbler som stoler/benker hvis det skulle være ønskelig. Meget lyst rom takket være lyse overflater, sydvendt vindu og stort vestvendt takvindu som slipper inn godt med lys og gir særpreg til rommet. Rommet er innrededet lyse og tidløse gulvfliser med diagonale "småfliser" i lys grå kontrastfarge til hovedflisene på gulvet. Det er selvsagt varmekabler som gir god varme og fin lunhet til rommet. Alle vegger er også flislagt. All innredning er velholdt, og rommet inneholder blant annet et romslig dusjarrangement med dusjkabinett m/glassvegger og glidedører samt frittstående badekar m/løveføtter og dusjanretning strategisk plassert under takvindu. Videre er det installert pent tilpasset søylevask med veggspeil og sidebelysning, sokkeltoalett og bidè. Legg også merke til det langsgående, flislagte utforingen mot skråveggen som gir en naturlig hylle i rommet. Hvis ønskelig medfølger det frittstående møbelskap med glassdører.

Baderommet på lavere etasjeplan er også innredet med flislagt gulv som matcher fint til de lyse veggene av fliser og malt tapet. Påkostet dusjkabinett fra Hafa bad med herdede glassdører hvor kan man starte dagen med en forfriskende dusj. Det store kabinettet er blant annet utstyrt med takdusj med tillegg av tradisjonelt dusjhode, innfelte ryggdyser og integrert sitteanordning. Pent tilpasset baderomsinnredning med hvite "rilledører" med helstøpt servantbenk, 4 under-/overskap samt speil med overlys og sideskap. Rommet har også sokkeltoalett. Varmekabler gjør rommet lunt og gir god varme til føttene.

I De tre romslige soverommene og garderobe-/omkledningsrom I
Soverommene er strategisk plassert i forhold til hverandre og øvrig del av huset. Alle soverommene er volumiøse og har plass til godt med garderobeplass, dobbeltseng og dersom ønskelig arbeidsbord eller annet. Muligheten for ekstra soverom  vegg-i-vegg med hovedsoverommet på øverste etasjeplan gjør at det enkelt kan etableres et fjerde soverom hvis ønskelig.

Det naturlige hovedsoveværelset ligger på hushjørnet mot syd/vest med både takvindu og flott lysinnslipp fra glassflatene i verandadøren som tar deg ut til den nordvendte luftebalkongen. Det medfølger frittstående garderobeskap og er god plass til en rekke ekstra skap dersom ønskelig.
De to øvrige soverommene ligger vis a vis hverandre adskilt av inngang fra hagen i vest. Begge rommene har godt med vinduer mot den vestvendte hagen, noe som skaper en flott nærhet til det skjermede uteområdet. Man ser i tillegg sjøen fra flere av vinduene. Det er god plass til dobbeltseng i begge rom i tillegg til plass for f.eks. sovesofa/TV-stue møbler, arbeidsplasser eller lignende. Det er god plass også til garderobeskap. På et av rommene er et plassert to doble, frittstående garderobeskap.
Garderobe-/omkledningsrom er et praktisk og funksjonelt rom med plass til diverse lagringshyller i tillegg til diverse garderobeskap som medfølger i rommet. 

I Stort vaskerom vegg-i-vegg med kjølerom I
Meget romslig praktisk og smart plassert rom plassert på halvplan nedenfor husets spisekjøkken. Dette et rom man blir glad i med sin enormt gode plass for installert innredning og tørkeplass. Det er god plass for å etablere garderobeløsning hvis ønskelig. Vindu mot syd gir lys til rommet, og spillvarmen fra kjølerommet vegg-i-vegg gir god varme og ypperlig til tørk av klær. Praktisk innredet med nyere underskap, benkeplate med nedfelt vaskekum log et høyskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det tilknyttede kjølerommet med inngang fra utenforliggende gang har godt med plass og rikelig med trådhyller.

I Elektrisk anlegg I
Elektrisk anlegg med hovedsakelig skjult anlegg. Sikringsskap med automatsikringer og 63 ampere hovedsikring. Anlegget er utstyrt med 16 fordelingskurser.

Øvrig om standard/installsjoner/utstyr for boligen:
º Installert ventilasjonsanlegg
º Nytt terrassegulv i 2017
º Elektrisk terrassemarkise
º Noe bruk av innvendige persienner og liftgardiner som medfølger
º Ny innsatsovn i peis fra 2017
º Nye takvinduer fra 2008 i husets toppetasje
º Alt av måltilpassede persienner og fullgardiner medfølger
º 200 liter Høiax varmtvannsbereder fra 2009
º Innvendig røropplegg av kobber for vann og plast for avløp
º Innlagt brann-/tyverialarm hvor evt. abonnement må videreføres hvis ønskelig å overta
º Innlagt fibernett for TV-/internett fra Altibox

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og til høyre i rundkjøringen. Følg veien og ta Sundveien (ved Kaldnes brygge) til venstre og følg denne bakken til toppen og derretter Tors vei videre til høyre. Frøyas vei går så inn til venstre og eiendommen er i enden av blindveien.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Elektrisk varmeanlegg:
Det er installert effektivt varmeanlegg med sentralstyrt anlegg plassert på nederste etasjeplan. Anlegget er drevet på strøm, er termostatstyrt og gir varmluft til gulvventiler som gir flott varmespredning i huset. I tillegg er det lagt varmekabler i en rekke gulv da alle flislagte rom har gulvvarme.

Vedfyring:
Peis med innsatsovn i stue-/spisestue. Det er også installert Jøtul 3 peisovn strategisk plassert for god varmespredning i husets hall. Begge ildstedene er tilknyttet husets elementpipe.

Parkering

Parkering i frittstående garasje.

Det er for øvrig avgiftsfri gateparkering i nærgatene.

Areal og eierform

Areal: 597 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen ligger usjenert og er opparbeidet med en koselig og skjermet hage med blant annet gressplen, busker og trær. Tomten har også et større parti med belegningsstein ved både inngangsparti og på syd-/vestsiden av huset hvor disse danner flere koselige uteplasser.
Da tomten er solrik, er det opparbeidet en rekke uteplasser på tomten hvor du kan oppholde deg ute i usjenerte omgivelser.

Tomten har både flate og noe lett skrånende partier hvor opparbeidelse glir pent inn i omgivelsene. I vest er det en romslig hageplen avgrenset av forstøtningsmur i ytterkant med vintergrønn hekk av Smaragdthuja. Det er også en rekke vintergrønne prydbusker mot øst og høy vintergrønn hekk ut fra gårdsplassen i nord.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; se situasjonskart som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Eier

Aage Steinar Nygaard Lillian Borgny Kirkeberg-Nygaard

Vei, vann og avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Kommunen opplyser om at eiendommen har fellesprivate stikkledninger sammen med andre eiendommer. Se vedlagt kart i salgsoppgaven.

Adkomst fra privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune av 17.06.2015 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Området er regulert  med plannr. 113, plannavn Valhalla - Midtåsen. Reguleringsformål "Boligbebyggelse". Eiendommen gbnr. 129/157 tilgrensende i nord er pr. i dag ikke bebygget, men avsatt til boligformål, ref. reguleringsplan. Plan med bestemmelser finnes som vedlegg i salgsoppgave.

Det er ikke igansatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen. Det er ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Eiendommen har tinglyste rettigheter på eiendommene gbnr. 129/63, 129/96, 129/97, 29/103 og 29/413 i forbindelse med vei og adkomst. Dette dokumentet er tinglyst 22/12-1987 med dagboknr. 18574 og du finner kopi av dokumentet i salgsoppgave. Tinglyst forkjøpsrett på eiendommen vil bli slettet da det er gitt avkall på denne for all fremtid.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver iht. innhentede opplysninger av megler.

Det foreligger godkjente bygnings tegninger godkjent av bygnings-/reguleringssjefen i den gang Nøtterøy kommune datert 1/10-1987 for bolig og 1/12-1987 for garasje.

Prisantydning

4 790 000,-

Beregnet totalkostnad

4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 132 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 922 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport /formuesverdi

Utført av : Anders Auen Takstdato : 08.09.2018 Ligningsverdi : 1 433 017,- Sekundær ligningsverdi : 4 585 654,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2016

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 32 505 kWt.
Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.  Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kr. 14 508 pr. år

Beløpet er fordelt på vann kr. 3629,-, avløp kr. 7375,-, renovasjon kr. 2453,- + kr. 600,- (frivillig tilleggsleveranse) og feiing kr. 451,-.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen hybel eller separat boenhet.

Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Forholdet til konsesjon/boplikt og odel

Det er verken odel eller boplikt på eiendommen. Det er ikke nødvendig å søke konsesjon ved ervervet av denne eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før overtagelse av eiendommen.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 790 000,-) (Kr.45 505) Kommunale opplysninger (Kr.875) Tønsbergs Blad 190918 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Drone (Kr.2 100) Tønsbergs Blad 031018 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 241018 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.92 050)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z-eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?