Til innholdet

Attraktivt og barnevennlig beliggende enebolig med mye plass! Oppussingsbehov. 4 sov & 2 bad - Gangavstand til skole m.m

Bueråsveien 15
Prisantydning 4 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 205
BRA: 211 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1983
Tomtareal: 1075 m²

Visninger

lørdag 19. september Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Bueråsveien 15 er en særdeles barnevennlig og tilbaketrukket beliggende enebolig med mange muligheter. Boligen har mye plass og store, åpne rom som gir et meget godt inntrykk. Det er totalt 4 soverom i boligen og 2 bad, samt 2 stuer. Boligen har behov for enkelte oppgraderinger innvendig og utvendig, men potensialet er stort!

Kort fortalt;
- 4 soverom
- 2 bad med dusj (ett med dobbelt massasjebadekar)
- Store og lyse rom i hovedetasjen med flott utsyn særlig mot øst
- Vegger og himlinger i stue og kjøkken er i senere tid pusset opp med slette overflater
- Nytt vann og avløp til kommunalt punkt i 2020.
- Glasert takstein
- Garasje med carport
- Mange bruks- og utviklingsmuligheter
- Trygg skolevei - kun noen få hundre meter til skolen.
m.m. 

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning! Husk påmelding.

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - FØYNLAND

Adresse

Bueråsveien 15 3132 Husøysund

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbrua til Nøtterøy. Følg Smidsrødveien rett frem og forbi Teie Torv. Ved Ekenes tar man til venstre mot Husøy/Føynland. Ta så Føynveien som første vei til venstre etter broen. Bueråsveien følger til høyre hvor eiendommen så følger på venstre hånd. Huset vil få "Til Salgsskilt", og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen har en fin og attraktiv beliggenhet i et solrikt, barnevennlig og veletablert boligområde på Føynland. Eiendommen ligger i blindvei uten gjennomgangstrafikk og er trygg og rolig for barn.

Her er det nærhet til sjøen med badestrender og småbåthavn, samt gangavstand til barnehage, barneskole og dagligvareforretning. Spesielt nevnes det trygg gangvei til skolen, som ligger kun noen få minutters gange fra boligen.
Fine tur- og rekreasjonsområder samt kort sykkelavstand til populære Fjærholmen med bademuligheter, småbåthavn, camping og Tønsberg Seilforening.

Det er gode bussforbindelser, og gang-/sykkelsti hele veien inn til Teie og Tønsberg.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1983

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpte murer.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, kjøkken og stue i åpen løsning med trapp til sokkeletasje, baderom med servantinnredning, wc og dobbelt massasjebadekar. Hovedsoverom med walk-in-closet.
U.etg.: gang, 3 soverom, omkledningsrom/garderobe/bod, treningsrom/kjellerstue med egen inngangsdør, vaskerom med opplegg for vaskemaskin m.m, bad med dusj, servantinnredning og wc.
Loft med mulighet for lagring.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 205 kvm, Bruksareal: 211 kvm, Bruttoareal: 236 kvm

1.Etasje: 104 / 110 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje: 101 / 101 kvm p-rom/BRA.

Garasje på 18 kvm med tilhørende carport.

Møblering / utstyr

Hvitevarer som er på kjøkkenet i boligen medfølger i handelen.

Standard

Enebolig med gjennomgående hovedsakelig standard fra byggeåret, samt fra oppussingsarbeider utført i senere tid.
Boligen har stort potensiale.

Innvendig består overflater hovedsakelig av slette, malte flater på vegger, samt panelte flater i sokkeletasje. Hovedsakelig merbau-parkett i de fleste rom.
Himlinger av malte plater og panel.

Garasje i tilknytning til boligen via carport.

Det henvises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for ytterligere opplysninger, samt selgers egenerklæringskjema.

Øvrig teknisk info (utdrag av tilstandsrapport);
Innvendig røropplegg fra byggeår med vannrør av kobber.
Stoppekraner under sittebenk på bad i underetasje.
Avløpsrør og sluk av pvc.
Bereder fra 1998 med kapasitet på 200 liter.
El- anlegg i hovedsak fra byggeår med åpent dels skjult ledningsnett.
Sikringsskap i underetasje med automatsikringer til alle kurser til underetasje samt hovedsikringer (skrusikringer) til anlegget.
Fordelerskap med automatsikringer plassert i soveromsgang.

Oppvarming

Det er peis stua. Varmekabler på begge bad, samt på vaskerom og 2 soverom i sokkeletasjen.
For øvrig oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i garasje og carport, samt ellers i egen oppkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 1 075 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hagetomt delvis beplantet med plen, busker og trær samt noe naturtomt. Store, solrike terrasser. Fra terrassen med utgang fra stuen har man fint utsyn over
omkringliggende landskap og bebyggelse. Innkjørselen er delvis asfaltert/gruset og gårdsplassen er belagt med belegningsstein.

Eier

Stener Frostad Paulsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp (nytt i 2020).
Adkomst fra privat vei. Det er opprettet et veilag for området som bla. sørger for brøyting og vedlikehold - Bueråsveien Veilag.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger område regulert til boligområde, småhusbebyggelse - 3811 350- Reguleringsplan for gnr. 18 bnr.185 og del av gnr. 15 bnr. 1- (3.11.2010).
Det er planer om utbygging til boliger i skogen, retning Kalvetangen (nord-øst) for eiendommen. Disse planene grenser til gjeldende eiendom. For mer info, ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1980/6823-1/91  Bestemmelse om bebyggelse 03.11.1980 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:18 Bnr:170  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1 m

2016/331632-1/200  Bestemmelse om veg 14.04.2016 rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:18 Bnr:170

2019/1395238-1/200  Erklæring/avtale 21.11.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:15 Bnr:19  
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:15 Bnr:165  
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:18 Bnr:170  
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:18 Bnr:231  
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:18 Bnr:232  
Bestemmelse om pumpekum med tilhørende ledningsnett

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillattelse datert 20.08.1982. Godkjente bygningstegninger for bolig og tilbygg.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 500 000,-

Beregnet totalkostnad

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 125 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 625 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 926 859,- Sekundær formuesverdi : 3 336 693,-

Kommunale avgifter

Kr. 15 267 pr. mnd

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 020920 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 500 000,-) (Kr.49 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.86 570)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?