Til innholdet

*VISN: 19/1* Attraktivt & høyt beliggende mot vest - Nytt bad & kjøkken 2019 - Ingen forkjøpsrett - Varmtvann inkl! ZOLGT

Bjørnsons vei 4A
Prisantydning 1 480 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 33
BRA: 33 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1973
Tomtareal: 4580 m²

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Bjørnsons vei 4A!
Drømmer du om å bo i en innholdsrik og smart leilighet med sentrumsnær beliggenhet, samt flott utsikt på populære og bynære Solvang/Heimdal? Da bør denne leiligheten passe deg bra.

Området er svært populært grunnet sin bynære plassering og er et ypperlig sted for alle aldersgrupper.
Leiligheten, som for øvrig ligger vestvendt med gode solforhold ligger i byggets 3. etasje, er en urban leilighet med alt på ett plan.
Her møter du en lys gang og entre, nytt bad fra 2019, soverom, kjøkken med romslig innredning fra Marbodal i 2019 samt en lys og fin stue med sovealkove.

Inkludert i felleskostnadene er det aller meste, og det nevnes spesielt varmtvann, tv og internett, renter og avdrag på felleslån, kommunale avgifter m.m.
Husk at det IKKE er forkjøpsrett i dette borettslaget!

Det medfølger også en mindre bod i byggets underetasje.

På vegne av eier og Lars Ole Frydenlund Wittingsrud i Z Eiendom, ønskes du velkommen til en trygg og hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - HEIMDAL/SOLVANG

Adresse

Bjørnsons vei 4A 3117 Tønsberg Oppgang 4A, 3. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Heimdal og "midt i smørøyet" i et av byens mest populære boligområde.

En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt og med "alt" nesten rett utenfor egen bolig. Det er kort gangavstand til Tønsberg sentrum og bl.a. til Tønsberg jernbanestasjonen. Sykehuset i Vestfold ligger kun et drøyt stenkast unna, og MENY dagligvare på Heimdal m/bl.a. post i butikk m.m. ligger vis a vis.
Kilen handelsområde ligger også i nærmiljøet.
Det videre er gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger, bank og busskommunikasjon.

Fine tur- og rekreasjonsområder i nærheten, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet.
Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.
Enkel tilkomst til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn
(ca. 20 minutter med bil).
Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1973, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

Borettslaget består av 104 andelsleiligheter.

Andelsleilighet i lavblokk 4 etasjer + sokkeletasje med næringslokaler. Bygget har felles inngang på bakkeplan med innvendig trappegang. Bygningen er oppført i betongkonstruksjoner og kledd med fasadeplater. Utgang til vestvendt balkong.

Innhold:
3.etg.: entré/gang med garderobeskap, flislagt baderom med dusjhjørne, servantinnredning og vegghengt wc. Kjøkken med innredning. Stue med utgang til vestvendt balkong samt sovealkove.
Bod i kjeller, samt felles vaskeri, sykkelbod, søppelbod m.m.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 33 kvm, Bruksareal: 33 kvm

3.Etasje: 33 / 33 kvm p-rom/BRA. Bod i kjeller kommer i tillegg til målte arealer.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Vegghengt svart hylle i stua medfølger ikke i handelen. Muligheter for kjøp av møbler etter nærmere avtale med selger.

Standard

Gjennomgående normalt god standard i leiligheten. Overflater består hovedsakelig av tapetserte veggoverflater og laminat på gulv. Slette, malte himlinger.
Kjøkken og bad er renovert i 2019 og fremstår som meget flotte rom!
Kjøkkenet har innredning levert av Marbodal. Badet er renovert i regi av borettslaget, og har en oppgradert standard i forhold til standardleveransen.

Stua er romslig med plass til både spisebord og sofaløsning.
Leiligheten har skjermet og flott plassert balkong mot vest hvor solen kan nytes utover kvelden. Her man sitte her selv på dager med litt "duskregn", og den inntrukne løsningen gjør at du sitter usjenert - i tillegg kan man skjerme seg for solen med montert markise. Det er utgang direkte fra stue/spisestue til denne ca. 5 m² balkongen som også kan by på fin utsikt.
Balkongen har støpt gulvdekke og rekkverk med frostet glass.

I leiligheten er det også innredet/bygget en sovealkove som rommer en enkelseng. Praktisk!

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Vannrør: Inspiserbare rør er av kobber.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Boligen har et skjult el-anlegg med 3 kurser på automatsikring og 4 kurser på skrusikring. Sikringsskap er plassert i fellesgang.

For ytterligere teknisk info om boligen, se komplett prospekt med tilstandsrapport.

Oppvarming

Det er varmekabler på badet. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner.

Parkering

Det er utvendig parkering for borettslagets beboere samt mulighet for å søke om garasjeplass (liste - etter ledighet og ansienitet).

Areal og eierform

Areal: 4 580 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Kristian Andre Sørum

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligområde nåværende.

Ferdigattest

Bygningen har ferdigattest for nybygg datert 05.07.1974, samt ferdigattest for renovering av rør/avløpsanlegg datert 12.09.2019.
Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slike attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Bjørnsonsv 2-4 borettslaget, Orgnr.: 950910135
Borettslaget består av 104 andelsleiligheter.

Andelsnr.: 28
Andel fellesgjeld: kr. 243.777,- pr. 01.12.2020. 
Andel fellesformue: kr. 29.975,- pr. 01.12.2020.

Forkjøpsrett: Nei
Styregodkjenning: Ja
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Forsikret hos: Gjensidige Forsikring - polisenummer 82651773.

Viktig info fra borettslaget;
Styret har vedtatt en refinansiering av fellesgjelden i OBOS-Banken i tillegg til å øke lånerammen ytterligere til totalt kr 35.000.000,-. Total gjeld pr 01.12.2020 er i dag kr 29.544.737,-. Låneopptaket skal benyttes til fasaderehabilitering i 2021. Fellesgjelden vil derfor øke når hele lånerammen er utbetalt, men måndelige fellekostnader vil i utgangspunktet ikke økes.

Selskapets totale lån og vilkår:
* OBOS01-98207908223 A 29.544.737,- 30 år 12 Flyt 1,55%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er IKKE forkjøpsrett i dette borettslaget.

Prisantydning

1 480 000,- / Felleskostnader: 2 915,- pr. mnd Inkl. renter og avdrag felleslån, kommunale avgifter, nett/tv, snømåking, utvendig vedlikehold, drift og styre av BRL, m.m.

Beregnet totalkostnad

1 480 000,- (Prisantydning) 243 777,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 723 777,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 729 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie/fakturautlegg (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 150) Provisjon (Kr.35 040) Tilrettelegging (Kr.13 695) Iht. grunnbøker og tinglyste servitutter (Kr.920) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 200) Kommunale opplysninger (Kr.1 000) Tønsbergs Blad 060121 (Kr.2 750) Totalt kr. (Kr.82 125)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt, så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Er du i risikosonen? Kontakt megler for eget, avsatt tidspunkt eller privatvisning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?