Til innholdet

Bud innkomet! Attraktiv og innholdsrik familiebolig med stor og solrik hage | Garasje | 3(5) soverom ZOLGT

Dags vei 8
Prisantydning 5 650 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 158
BRA: 158 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1976
Tomtareal: 474 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Erlend Løvold (1)

Erlend Løvold (1)

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Sandeåsen

Adresse

Dags vei 8 3150 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i svært barnevennlige omgivelser med kort vei til skoler og barnehager. Kort vei også til dagligvareforretning og diverse butikker på Tolvsrødsenteret og Olsrød park. Til sjøen med flotte strender og småbåthavn er det ca 3 km. Ca 4 km til Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1976

Bygninger og byggemåte

Enebolig over halvannen etasje og kjeller som ble oppført i tre og leca over støpt plate i 1976. Det er oppført frittstående garasje med bod på gårdsplass. Tomten er opparbeidet med terrasser, plen og beplantning. Boligen er oppgradert med bla. ny kjøkkeninnredning i 2010, renovert vaskerom i 2014, renovert bad i 2016, og flere vinduer er skiftet i perioden 2006-2018.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 158 kvm

1.Etasje: Entré, gang med trapp, wc, trapperom og stue/kjøkken.
2.Etasje: 3 soverom, bad samt gang med trapp.
Kjeller: Bad/vaskerom, bod 1, bod 2 samt kjellerstue.

Annet:
Garasje med tilbygget bod.

Standard

Velkommen til Dags vei 8 v/Erlend Løvold.

Dette er en flott familiebolig over halvannen etasje og kjeller med frittstående garasje. Eiendommen er beliggende i svært barnevennlige omgivelser med kort vei til skoler og barnehager. Kort vei også til dagligvareforretning og diverse butikker på Tolvsrødsenteret og Olsrød park. Tiltalende bolig som er oppgradert med bla. ny kjøkkeninnredning i 2010, renovert vaskerom i 2014, renovert bad i 2016, og flere vinduer er skiftet i perioden 2006-2018.

Man parkerer lettvint rett ved siden av inngangsdøren eller inn i garasjen. Her har du tilbygget bod som er kjempepraktisk. Mulig å innrede boden som eksta kontor eller ekstra rom.

Videre går du til en romslig entré som gir deg en god romfølelse i det du kommer inn i huset. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet.

Fra entreen har du en stor og flott gang som tar det videre til stuen. Boligen har en god planløsning og inneholder en romslig stue. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement samt varmepumpe. Fra stuen har du utgang til stor og flott terrasse på ca 29m2 med dekke og levegg av tre.

Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen og er fra 2010. Kjøkkeninnredning i malt profilert utførelse. Heltre benkeplate med fliser over benk. Integrert oppvaskmaskin. Kjøkken er senere oppgradert med nye benkeplater og fliser over benk.

Toalettrommet er innredet servant og wc. Rommet har vinylbelegg på gulv, malte slette plater på vegger samt takessplater i innvendig tak.

Andre etasje inneholder blant annet 3 soverom med plass til seng og tilhørende møblement.

I andre etasje er det et flott bad fra 2016 innredet med to servanter, dusjvegger, hjørnebadekar og wc. Her er det fliser på gulv med varmekabler samt fliser og baderomsplater på vegger.

Eiendommen er kjempe innholdsrik med innredet kjeller. Etasjen inneholder gang med trapp, bad/vaskerom samt 2 rom der det ene er innredet som soverom og det andre innredet som kjellerstue (ikke godkjent soverom).

Bad/vaskerommet er fra 2014 og har fliser på gulv med varmekabler. Fliser og baderomsplater på vegger. Innredet med servantinnredning, dusjnisje, arbeidsbenk, opplegg for vaskemaskin samt varmvannsbereder.

Velkommen til visning!


Heftelser

1976/502697-5/91  Elektriske kraftlinjer  
14.04.1976 
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

[En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  16 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  14 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Boligen varmes opp via varmepumpe, varmekabler på bad og bad/vaskerom i kjeller samt peis. Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Parkering i garasje ellers på gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 474 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Romslig eiet og usjenert tomt med gode solforhold. Tomten er opparbeidet med terrasser, plen og beplantning.

Eier

Dan-andré Heide Syversen Janne G Gausdal Syversen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er knyttet til offentlig vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:

Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019)

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest 16.09.1976. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 650 000,-

Beregnet totalkostnad

5 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 135 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 148 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 798 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 07.06.2022 Formuesverdi : 863 655,- Sekundær formuesverdi : 3 109 158,- Formuesverdi pr. : 01.01.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Forsikring

Sparebank 1

Kommunale avgifter

Kr. 12 334 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:863 655,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 109 158,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.16 950) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Eierskifteforsikring (Kr.30 726) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Provisjon (Kr.39 900) Tilrettelegging (Kr.15 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Pantattest selger (Kr.387) Totalt kr. (Kr.113 983)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold (1)

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold (1)

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?