Til innholdet

Attraktiv enebolig i kjede m/dobbelgarasje, skjermet hage, store terrasser og delikat bad. Barnevennlig beliggenhet!

Jarlsøveien 13A
Prisantydning 5 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 173
BRA: 213 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1983
Tomtareal: 732 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 19. november Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Husvik/Råel

Adresse

Jarlsøveien 13A 3124 Tønsberg

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i etablert og attraktivt boligstrøk på Råel/Husvik, ca. 4 km fra Tønsberg sentrum. Det er umiddelbar nærhet til barnehage og dagligvare, samt kort vei til Olsrød og Tolvsrød med diverse butikker, skoler og idrettsanlegg. Det er også kort vei til lysløyper og fine turområder ved Søndre Slagen kirke.

Området har nærhet til kyststien som byr på vakker natur og god rekreasjon. På Klopp og Nes finner du de populære badeplassene, og det finnes i tillegg flere små, bortgjemte perler langs kysten. Det er ca. 1 km til stranda på Jarlsø og ca. 4 km til Ringshaugstranda med barnevennlig langgrunne og stor gressletter. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden.

Foruten gangavstanden til Nordre Nes Småbåthavn er det kort vei til Vestfolds største småbåthavn, Vallø. Tønsberg har en imponerende skjærgård med nær 500 holmer og øyer. Med båt er det duket for ekte sommeridyll på fjorden, med kort vei til vakre holmer og øyer som Tjøme, Bolærne og Hvasser. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.

Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Ved sentrum ligger også Slottsfjellet, et landemerke med kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt. Den årlige Slottsfjellfestivalen arrangeres i midten av juli og byr på kjente artister fra inn- og utland. Tønsberg kan ellers by på flotte skogsområder og milevis med oppkjørte skiløyper om vinteren.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1983

Bygninger og byggemåte

Kjedet enebolig oppført i tre over mur i 1983. Bygget har saltak tekket med dobbeltkrum betongstein, og er kledd utvendig med stående og liggende trekledning. Tomten er opparbeidet med plen, beplantning, terrasse og garasje. Steinlagt gårdsplass.
Boligen fremstår som normalt vedlikeholdt, og i hovedsak med normal slitasje, men som det fremkommer i rapporten så er det enkelte avvik. Dette sees hovedsakelig i sammenheng med bygningsdelenes alder, bruk og forventet levetid. Foruten enkelte avvik og aldersrelaterte forhold gir boligen
et normalt godt inntrykk.

Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger.

Antall rom

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 213 kvm

1.Etasje: Entré, toalettrom, gang med trapp, kjøkken, stue samt garasje.
2.Etasje: Gang med trapp, 3 soverom, bad samt bod.
Kjeller: Gang med trapp, kjellerstue, vaskerom, gang, kjølerom, 2 boder og garderobe.

Standard

Velkommen til Jarlsøveien 13A v/Erlend Løvold.

Jarlsøveien 13 A er en meget attraktiv og velholdt enebolig i kjede, over tre plan, på solrik tomt i et rolig nabolag. Det er gangavstand til fine badeplasser. Eiendommen har en steinsatt gårdsplass med nyere dobbelgarasje fra 2013, samt en integrert garasje. Det port inn til en idyllisk bakhage med store plenarealer, skjermet av flotte trær og prydbusker.

Boligen har deilige uteplasser hvor solen kan nytes. Ut mot bakhagen ligger en dels overbygd markterrasse, og en inntrukket balkong i etasjen over. Boligen fremstår som velholdt.

Første etasje:

Du kommer inn til en praktisk entrè i det du kommer inn i huset. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet.

Entreen tar deg videre til en flott gang. Gangen har tilgang til et praktisk toalettrom. Toalettrommet har fliser på gulv, malt panel på vegger og takessplater i innvendig tak. Innredet med servant og wc.

Fra gangen kan du gå inn til kjøkkenrommet. Her har du et lyst og flott kjøkken i klassisk stil med kjøkkeninnredning i malt profilert utførelse. Laminat benkeplate med malte fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Boligen har en god planløsning og inneholder en romslig stue. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Fra stuen har du tilgang til den idylliske bakhagen med store plenarealer som er skjermet av flotte trær. Her har du terrasse på ca 50 m2.

Andre etasje:

I denne etasjen har du 3 flotte soverom med god plass til seng og tilhørende møblement. Det ene soverommet har utgang til en overbygd balkong med gode solforhold. I denne etasjen har du god lagringsplass med kneloft, kott og garderobeskap.

I andre etasje har du et delikat bad som ble pusset opp i 2007 av tidligere eiere. Innredet med servantinnredning med to servanter, dusjnisje, hjørnebadekar og wc.

Kjeller:

Boligen innehar i tillegg en trivelig kjellerstue med vindu som gir lys. Her er det også en fin peis med innsats. Rommet har god plass for diverse møblering.

Du har også et praktisk vaskerom med vinylbelegg på gulv med varmekabler, tapet på vegger og panel i innvendig tak. Innrdet med servant, plast skyllekum, skap med arbeidsbenk, dusjnisje, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder.
Rom tildligere brukt til kjølerom i kjeller har heltregulv, forøvrig panel på overflater. Innredet med hyller av tre. Aggregat er fjernet og rommet er nå i bruk som bod.

Ellers er det flere boder som er perfekt for oppbevaring.

Velkommen til en hyggelig visning!

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 26.10.2023 med befaringsdato 25.10.2023 fra Onsrud Taksering som er en uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;


- 1 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.

- 11 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.

- 4 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak

- 21 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak

- 1 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.

- 1 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Eiendommen varmes opp med varmekabler i trappegang, stue, garderobe og vaskerom i kjeller. Varmekabler på bad i andre etasje. Varmepumpe. Ildsteder.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS orienterer om at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 24.10.19. Det ble under dette tilsynet registrert avvik/anmerkningerpå fyringsanlegget.

Avvik - Følgende avvik ble konstatert under tilsynet:
Gradering 1 (Gradering 1, er avvik som brannvernmyndighetene ikke følger opp men overlater til eier at avviket blir fulgt opp og utbedret. Tilsynet regnes som avsluttet fra Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS.)
Beskrivelse av avviket - Tak:
Takstigen er i dårlig forfatning og må byttes til godkjent type. Takstigen skal ligge sammenhengende fra takrenne og opp til møne. Det må monteres taktrinn også på andre siden av møne for enkelt kunne utføre feiing og tilsyn.

Feiing ble utført 24.10.19. Anlegget har ikke fyringsforbud.

Parkering

Det parkering i integrert enkelgarasje og i nyere dobbelgarasje fra 2013 med bod. I tillegg er det plass for flere biler på gårdsplassen.

Areal og eierform

Areal: 732 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en meget fin beliggenhet. Tomten har steinsatt gårdsplass og hvitmalt stakittgjerde mot vei, og gir et velstelt førsteinntrykk. Inngangspartiet ligger inntrukket, og skjermet av garasjen ligger en port med adkomst til bakhagen. Her er det flotte plenarealer og fantastiske uteplasser som bades i sol. Bakhagen ligger skjermet av store trær som vokser langs med tomten. Her er det også prydbusker, hekk, frukttrær, bærbusker, og ikke minst rikelig med tumleplass. Mot nabo er det levegg i mur som gir fin skjerming og ett litt sydlandsk inntrykk.

Uteplassene består av en stor markterrasse med dels overbygg, som gir en lun og skjermet følelse. Uteplassen har skiferdekke og naturligvis god plass for både loungemøbler, spisegruppe og grill. I etasjen over er det en overbygd balkong, også denne med gode solforhold, samt fin utsikt mot nærområdet.

Eier

Benedicte Jahre Jørgen Skoie

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende, areal 732.52 kvm, Kommuneplan vedtatt 22.5.2019.

GJELDENDE REGULERING:
Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Bolig m/garasje har midlertidig brukstillatelse datert 08.02.84.
Frittliggende dobbeltgarasje har ferdigattest datert 27.07.2016.

Kopi av disse kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 990 000,-

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 163 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 153 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 25.10.2023 Formuesverdi : 1 535 157,- Sekundær formuesverdi : 5 526 564,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 21809 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 20 158,25 pr. år Årsprognose kommunale gebyrer på eiendommen inneværende år. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon og feieavgift. Oppgitt beløp er for 2023.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 535 157,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 5 526 564,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Tilrettelegging (Kr.16 950) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.14 400) Markedspakke utlegg (Kr.6 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 990 000,-) (Kr.185 690) Servitutter (Kr.1 800) Totalt kr. (Kr.238 575)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Fremtind, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Følgende følger ikke med:

- Sonos anlegg ink høytalere ute og inne
- Kjøl og frys på kjøkken
- Taklampe over spisebord
- Phipips hue lys og punkter

Kranen på vaskerommet er byttet i nyere tid. Arbeidet er egeninnsats.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?