Til innholdet

Arkitekttegnet, moderne & romslig enebolig fra 2017. Rålekkert m/imponerende planløsning. Solfylt hage og 48 m² terrasse

Vårflueveien 3
Prisantydning 4 290 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 138
BRA: 140 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2017
Tomtareal: 425 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - BJELLANDHAGEN/VEAR

Adresse

Vårflueveien 3 3172 Vear

Velkommen til Vårflueveien 3 og sentralt beliggende Bjellandhagen på Vear

Velkommen til Vårflueveien 3 og denne lekre, innholdsrike eneboligen fra 2017.

I området kalt "Bjellandhagen" bor du med kort vei til Tønsberg sentrum (ca. 5 -6 minutter med bil) nærmest så sentralt du kommer på Vear. Vårflueveien er en koselig og rolig boliggate uten gjennomgangstrafikk som byr på ypperlige oppveksvilkår . 

Dette delikate og lyse huset med lekker standard og funksjonaliske løsninger er tegnet av lokale Vårdal arkitekter. Boligen har to fulle etasjeplan og byr blant annet på romslige stuer i hver etasje, et flott kjøkken med integrerte hvitevarer og åpen løsning mot spisestue, innbydende entrè, tre soverom, to lekre og flislagte bad, ekstra gjestetoaletrom, separet vaskerom og godt med innvendig bodplass. Den romslige stuen i 2. etasje er tegnet og omsøkt med ekstra soverom, så det kan enkelt etableres et fjerde soverom hvis ønskelig.

Store vindusflater og gjennomgående bruk av lyse veggfarger gir et moderne og innbydende helhetsinntrykk. Dette i kombinasjon med solid bygningsstandard og trygt bomiljø fordrer for at dette er en fremtidsrettet boliginvestering.

Bilen din parkerer du trygt og godt i egen carport hvor det også er en tilknyttet sportsbod. I tillegg er det flere biloppstillingsplasser til huset på egen, steinlagt gårdsplass.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en eiendom som vi tror vi begistre deg!

Kort fortalt om eiendommen

* Nyoppført i 2017 - arkitekttegnet av Vårdal arkitekter
* Moderne  variasjon av vinduer gir særpreg i massevis
* Svært moderne bolig - alt er gjort klart både inne og ute!
* Meget romslig terrasse på ca. 48 m² med gode solforhold
* Lyse og moderne 1-stavs eikeparkettgulv
* Fliselagt gulv i rom som ikke har 1-stavs eikeparkett
* Imponerende god planløsning
* To lekre, lyse og flislagte baderom - begge med dusj og wc
* Separat gjestetoalettrom gjør at huset har tre toaletter
* Separat vaskerom som også har godt med lagringsplass
* Lekkert og innholdsrikt kjøkken m/integrerte hvitevarer
* 3 soverom - mulighet for et fjerde inntegnet i 2. etasje
* Stor stue også i 2. etasje i tillegg til romslig hovedstue i 1. etasje
* Stilfullt inngangsparti med innfelte downlights i overbygg
* Varmekabler i alle gulv i 1. etasje unntatt på soverom og toalettrom
* Daikin luft-til-luft varmepumpe
* Listefrie himlinger og smyg gir løsninger som bidrar til det moderne preget
* Steinlagt gårdsplass hvor det er rikelig med parkeringsplasser
* Utstrakt bruk av påkostede, innfelte LED-downlights i himlinger
* PVC vinduer gir enkelt vedlikehold og lang levetid
* Balansert ventilasjonanlegg med varmegjenvinner gir godt og sunt inneklima
* Vintergrønn hekk rundt hele eiendommen vil skjerme tomten på en flott måte
* Gårdsplass og beplantning er utført av anleggsgartner
* Kort vei til Tønsberg by
* Flotte turområder rett utenfor egen dørstokk

Eiendommens beliggenhet og nærområdet

Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet på Bjelland, Vear.

Barnevennlig boligområde med koselige miljøgater og rikelig med grøntområder som friarealer, lekeplasser og annet. På Vear, som for øvrig ligger en kort rusletur unna eiendommen, finner du også bl.a. Kiwi dagligvareforretning, tannlege, lege, fysioterapeut og frisør. Det er også ca. 5 min. gange til treningssenter og få minutters gange til bussholdeplass.

Kort vei også til diverse forretninger (bl.a. Meny-dagligvareforretning) på Jarlsberg samt næringssenter på Vear med diverse forretninger, legesenter, idrettshall og utendørs idrettsanlegg. Like i nærheten av eiendommen går det flotte tur-/skiløyper - denne er for øvrig lysløype på vinterstid!

Rask adkomst til E-18 mot Oslo og Kristiansand - du er normalt på denne veien på 3-4 minutter! I nærområdet finner du også golfbanen i Stokke, og det er kort vei også til sjøen og båthavn bl.a. på Rakkevik i Vestfjorden. Til Torp flyplass er det kun ca. 20 minutter med bil.

Til Tønsberg sentrum er det ca. 4 km. Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2017

Innhold

Boligen er oppført over to etasjer med gjennomgående romslige rom og god planløsning. Full etasje i 2. etasje med fravær av skråtak som gjør at begge etasjene er flott utnyttet.

Planinndeling og øvrige fasiliteter for boligen er som følger:

1. etasje:
INNGANGSPARTI med utvendig overbygg m/innfelte downlights.
Lys og åpen ENTRE/GANG med skyvedørsgarderobe og trapp til 2. etasje.
Stor og imponerende lys STUE-/SPISESTUE med utgang til hage og terrasse.
Innholdsrikt KJØKKEN i åpen løsining mot husets spisestue. 
Lekkert BAD/WC med dusj, toalett og baderomsinnredning.
GJESTETOALETTROM med praktisk inngang fra entrè/gang.
Stort SOVEROM med skyvedør direkte inn til baderommet i etasjen.
BOD under trappen til 2. etasje.

2. etasje:
Skjermet TRAPPEGANG med påkostet trapp og særpreg med stort vindu.
Åpen GANG med inngang til samtlige rom i etasjen.
Meget romslig STUE hvor deler av rommet kan avdeles til ytterligere et soverom hvis ønskelig.
2 SOVEROM, begge plassert i motsatt ende av den romsllige stuen. 
Stort og deilig BAD/WC med baderomsinnredning, dusj og toalett.
VASKEROM/BOD med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og diverse tekniske installasjoner.
 
Terrasse:
Leiligheten har stor og deilig terrasse på hele ca. 48 m², solrikt beliggende mot syd og vest. Denne flotte uteplassen har adkomst både fra terrenget og fra stue-/spisestue via balkongdør. Her kan du kan nyte solen fra tidlig morgen og utover ettermiddag-/kveld. Terrassedekket er av impregnert treverk for å gi en god lunhet.

Carport og sportsbod:
Carporten er pent tilpasset husets arkitektur og er elegant plassert med enkel tilkomst. Denne er oppført som frittstående bygg i tre fundamentert med Leca ringmur og støpt betongplate på mark. Det er montert lys i takhimling og dobbel stikkontakt på vegg.
Sportsboden på ca. 5 m² inneholder godt med oppbevaringsplass. Denne er innredet med massevis av hyller og gulvet er av støpt murgulv. Også i denne er det innlagt både lys og stikkontakter.

Planskisser:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens to etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Carport med tilhørende sportsbod er også illustrert i skissen.

Standard

Boligen er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger.

God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken, TEK-10 utførelse m/god varmeøkonomi fordrer til høy trivsel. Alt dette er det lagt til rette for ved eiendommen.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt 1-stavs mattlakkerte og lyse eikeparekttgulv som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester.  Varmekablene i gulvet gir deilig varme til føttene. På begge baderommene, i entrè/gang og i innvendig bod er det flislagte gulv. På vaskerommet i 2. etasje er det belegg på gulvet.

Vegger og himlinger:
Alle innevegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger  - dette gir en flott helhet. I tillegg bidrar fraværet av taklister til å understreke det moderne og funksjonalistiske preget.
Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips som understreker det moderne uttrykket. Det samme gjør stilsikre smyg som gjør at det ikke er listverk rundt vinduer. Utstrakt bruk av  innfelte LED-downlights med nivåjustering i himlingene, se spesifiseringer for de ulike rommene i hjemmet.

Godt ventilasjonsanlegg:
Det er innlagt balansert ventilasjon med varmegjenvinner som er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Ventilasjonssystemet fra Smarty er plassert på vaskerom/teknisk rom i 2. etasje. 

Kjøkkenet - innholdsrikt og lyst rom med U-løsning:
Dette rommet ligger sentralt i bolig, flott plassert ut for husets naturlige plassering av spisestue. Det brede vinduet mellom over-/underskapene gir flott særpreg, mens innfelte downlights i himlingen gir godt med indirekte lys som kan nivåjusteres etter behov og stemning. Det er gjort klart for belysning over benkeplatene. Kjøkkenet er moderne, men likevel klassisk og stilrent fra Epoq. Innredning i hvit utførelse med glatte dørblader. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne preg, som blant annet variasjonene av de ulike skapmodulene og utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer.
Legg merke til den flotte og moderne detaljen med stor oppvaskkum i kvadratisk utførelse som gir et moderne uttryk. Legg også merke til vindu som kan åpnes for utlufting, praktisk glassplate på veggen i stekesonen og ikke minst de stiltilpassede benkeplatene som matcher kjøkkeneninnredningen på en moderne måte.

Alt av hvitevarer er integrert og medfølger:
* Stekeovn fra Siemens i høyskap
* Mikrobølgeovn fra Siemens i høyskap
* Helintegrert kjøle- og fryseskap fra Whirlpool
* Heltintegrert oppvaskmaskin fra Gram
* Separat induksjon steketopp fra Gram innfelt i benkeplate (komfyrvakt)
* Takhengt kjøkkenventilator fra Siemens med utlufting over tak

Den romslige stue-/spisestuen i 1. etasje med utgang til hage og terrasse:
Spisestuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, mens øvrig del av den romslige og lyse stuen ligger skjemet for innsyn til kjøkkeninnredningen. Dette herlig store rommet særpreges spesielt av store og høyreiste vindusflater og ikke minst plass til både sofa-/sittegruppe, romslig spisestuearrangement og skjermet "loungeavdeling" innerst i rommet takket være rommets vinkelløsning. Rommet har yttervegger mot både øst, syd og vest og blir dermed svært lyst.  Ved hjelp av den kombinerte løsningen med kjøkkenet, er dette et stort og godt rom med flott romfølelse. Tross de store og dype vinduene mot yttervegger, er det er godt med veggplass å møblere mot. De store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med utelyset. Det er også integrerte downlights i denne delen av husets hovedoppholdsrom. Varmepumpen regulerer innetemperaturen enten det er kaldt eller varmt ute.

Stuen i 2. etasje:
Dette rommet er også meget romslig og er et hyggelig og flerfunksjonelt rom enten en av familiens medlemmer vil trekke seg unna hovedoppholdsrommet i 1. etasje. På arktiektens og omsøkte tegninger er det inntegnet soverom i delen mot syd-øst, så her kan man på enkelt vis etablere et fjerde soverom og fortsatt ha en praktisk TV-stue i øvrig del av rommet hvis ønkelig. Rommet ligger åpent mot trappegangen i etasjen, og vinduer mot både syd og vest slipper inn dagslyset. I himlingen er det innfelte LED-spotter.

De to baderommene:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. I dusjen i begge rommene er det lagt matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser.
Baderommet i 1. etasje har dusjvegger med inn-utadslående glassdører av herdet glass, mens det er fastmontert glassvegg for nisje på baderommet i 2. etasje. Det er også montert takdusj i tillegg til vanlig dusjarmatur i begge dusjarrangementene.
Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonene. Veggene har tidsriktige, rektangulære veggfliser mens det på gulvet er valgt en sandtonet og lun "spafarge" for å skape en matchende og moderne kontrast.
Baderomsinnredningen i begge baderommene har servantskap med doble kolonialskuffer med overliggende, helstøpte servantbenker. Vegghengt toalett på begge rom med skjult sisterne.
Et moderne bad skal også ha god lyssetting og begge rommene har innfelte downlights med nivåjustering i himling. I tillegg er det også veggspeil med innfelt LED-belysning i sidefelt. Vindu i hvert av rommene gir også lysinnfall på dagtid.

Huset tre soverom:
Hovedsoverommet ligger nord-øst orientert i 1. etasje, en sval og fin plassering lengst unna stue-/kjøkkensonen i etasjen. Et stort rom med eksklusiv løsning med den direkte inngangen via skyvedør til det tilknyttede badrommet. Langsgående garderobeskapsrekke med god oppbevaringsplass medfølger.
De to øvige soverommene ligger vegg-i-vegg med hverandre i motsatt ende av stuen i 2. etasje. Også disse har god plass, og det medfølger 3-dørs garderobeskap på hvert av rommene.

Entre/gang:
Den lyse og innbydende entreèn har både en åpen og godt skjermet løsning. Den malte trappen har tette eiketrinn, noe som gjør den trygg og pent tilpasset rommet. De innfelte downlightsene i himlingen i kombinasjon med stor vindu i i trappegangen gir god belysning til rommet. Plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter helt opp til himlingen gir oppbeveringsplass for ytterklær og sko.

Vaskerommet i 2. etasje:
Dette er et rom som fyller mange funksjoner, og man slipper samtidig å ha vaskemaskinen på noen av baderommeen i huset. I tillegg til å ha godt med benke-/arbeidsplass, er det også godt med bod-/lagringsplass i rommet. Langstrakt benkeplate gir godt med arbeidsplass, og diverse overskap gir rikelig med oppbevaringsmuligheter. Det er sluk i gulvet, og under benkeplaten er det lagt opp til vaskermaskin og tørketrommel. Utslagsvasken er elegant nedfelt i samme benkeplate. Legg også merke til det smale og høystrakt vinduet i rommet.

Toalettrommet i 1. etasje:
I tilknyttning til entrè/gang i 1. etasje er det et flott gjestetoalettrom innredet med vegghengt toalett med skjult sisterne og praktisk servantskap m/doble kolonialskuffer og overspeil.

Bod/teknisk rom - 1. etasje:
Også dette rommet har malte vegger og gulvet er fliselagt. Sluk i gulvet.

Øvrig om teknisk utstyr og standarddetaljer:
* Alle varmekabler er installert med smarte, digitale termostater
* Medfølgende lamellgardiner i stue-/spisestue i 1. etasje gir flott skjerming
* Varmtvannsbereder type Høiax 200 liter
* Hovedstoppekran innebygget i rørfordelingsskap
* Rør i rør system
* Elektrisk tavleskap med automatsikringer og 40 amp hovedsikringer
* Innlagt fibernett fra Altibox
* TV-uttak i stuer i begge etasjer
* Frostsikker utekran 
* Det er klargjort for parabolantennene på sydvegg hvis ønskelig med tilkobling
* Klargjort for nettverkskabel - trådløst nettverk benyttes i dag
* Innbygd spotter i overbygget gesims
* Carport med bevegelsessensor til taklys
* Ytterkledning er grunnet 1 strøk og beiset med 2 strøk

For ytterligere beskrivelse av standard, materialbruk og utstyr vises til det utarbeidet Tilstandsrapport som følger av komplett salgsoppgave.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 177 kvm

Boligen:
1. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 76/70/68 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 76/70/70 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i 1. etasje og 2. etasje er inkludert med unntak av bod på ca. 2 m² i 1. etasje.

Carport med sportsbod:
1. etasje: BTA: ca. 25/BRA: ca. 23 m² inkl. ca. 5 m² sportsbod.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Totalt BTA er oppgitt inkl. ca. 25 m² carport m/sportsbod. Øvrige summerte arealer er kun oppgitt for bolighuset, ekskl. carporten.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Forenklet oversikt over eiendommens byggemåte

Enebolig er fundamentert på støpt plate på mark med støpt ringmur. Yttervegger i tre bindingsverk med liggende beiset trepanel og Steni fasadeplater. Vinduer med 3-lags energiglass av type Norwin - PVC. Etasjeskiller i tre bjelkelag. Takkonstruksjon av type saltak som er tekket med dobbelkrum betongtakstein. Stål beslag i grader og overganger.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandrapport for mer inngående beskrivelse av byggemåte for huset og carport.

Adkomst - slik finner du frem til Vårflueveien 3

Fra Tønsberg kjører man ut av byen mot E-18 i retning Sem. Ved Jarlsberg Travbane - ta til venstre mot Vear, ta deretter neste vei inn til høyre Hogsnesåsen/ Bjellandåsen. Følg Bjellandveien opp bakken og ta første vei inn til høyre. Sving inn på første vei til høyre og boligen kommer da som hus nummer to på høyre side av veien.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisitet, luft-til-luft varmepumpe og balansert ventilasjonsanlegg med varmepumpe.

Det er elektriske varmkabler i alle gulv i 1. etasje med unntak av på soverom og på gjestetoalettrom. Det er også varmekabler på baderommet  i 2. etasje. Øvrig elektrisk oppvarming med elektriske panelovner/opplegg for elektriske panelovner.

Luft-til-luft varmepumpe er fra kvalitetsprodusenten Daikin.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinner fra Smartly. Aggregat til anlegget er plassert på vaskerommet i 2. etasje.

Parkering

Eiendommen har gode parkeringsfasiliteter. I tillegg til parkering i carport, er det biloppstillingsplasser på eiendommens steinlagte gårdsplass.

Forøvrig gateparkering etter områdets reguleringer.

Tomt og hage

Solrik, usjenert og svært pent opparbeidet hagetomt. Tomtens størrelse er 425,80 m² iht. matrikkelkart og tomten er selveiet.

På syd og vestsiden av eiendommen, åpenbarer det seg en solfylt og barnevennlig hagetomt hvor man kan nyte lange soldager. Hagen innbyr fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap. Vintergrønn hekk er plantet rundt hele eiendommen og vil sørger for å gi svært god skjerming for innsyn gjennom alle årstider. Denne vil også skape en lun og usjenert atmosfære.

Tomteterrenget består av et tilnærmet flatt terreng som er pent opparbeidet med gressplen og noe prydbusker.

Tomten er praktisk anlagt, noe som gjør den lettstelt. Adkomstareal, gangareal og gårdsplass er steinlagt med tidsriktig og solid, tromlet belegningssten. På gårdsplassen er det også rikelig med parkeringsplasser. Noe bruk av granittstein i ytterkant av belegningssteinen. Både beplatning og steinleggingen er utført av anleggsgartner.

Utvendig belysning montert utvendig på boligen med innfelte downlights under gesims, alt styrt over astroursystem.

Tomtens grenselinjer fremkommer av situasjonskart som utgjør vedlegg til komplett salgsoppgave.

Eier

Emil Vedvik

Vei, vann og avløp

Huset er kommunalt tilknyttet vann og avløp.

Eiendommen har adkomst fra privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger iht. kommuneplanens arealdel i område avsatt til boligebyggelse - nåværende ihht. gjeldende kommuneplan for Tønsberg kommune av 22.05.2019.

Eiendommen ligger i regulert område med planid 704 20140097, plannavn Bjellandhagen av 20.05.2015 med reguleringsformål boligbebyggelse-frittstående småhusbebyggelse.

I følge innhentede opplysninger fra kommunen, omfattes ikke eiendommen av bebyggelsesplan etter eldre Plan- og bygningslov. Eiendommen ligger heller ikke innenfor område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Andel i realsameie
2016/1166493-1/200. Opprettelse av realsameie tinglyst 15.12.2016. Denne matrikkelenhet har andel i: Knr: 0704 Gnr: 48, Bnr: 280 - 1/13 andel.
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 16.10.2017. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 290 000,-

Beregnet totalkostnad

4 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,-)) -------------------------------------------------------- 119 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 409 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Skattemessig formuesverdi

Ligningsverdi: 1 142 249,-
Sekundær ligningsverdi: 4 112 097,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 23.08.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 9 811 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk siste 2 år.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter og forholdet til evt. eiendomsskatt

Kr. 9 974 pr. år

Kommunale gebyrer for inneværende år er fordelt som følger (årlig beløp):
Vann kr. 2704,-, avløp kr. 4725,- og renovasjon kr. 2545,-

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Forholdet til boplikt, konsesjon og odel

Det er Ikke boplikt, og eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen hybel eller separat boenhet. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 09.10.19 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 290 000,-) (Kr.42 900) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.81 210)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?