Til innholdet

Arkitekttegnet bolig øverst på fjellkolle m/vakker sjøutsikt. Idylllisk hage, stor takterrasse og garasje. Svært solrikt

Movikåsen 2A
Prisantydning 5 350 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 142
BRA: 145 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2015
Tomtareal: 875 m²
Få salgsoppgave

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - MOVIK V/SJØEN

Adresse

Movikåsen 2A 3135 Torød 1. etasje

Velkommen til Movikåsen 2a - høytliggende og "nytt" med takterrasse og fantastisk sjøutsikt

Movikåsen 2a er en arkitekttegnet, vertikaltdelt bolig med suveren beliggenhet øverst på et sydvestorientert høydedrag med nydelig utsikt over Vrengensundet, Tjøme og vakkert naturlandskap.

Noen få steinkast fra eiendommen kan man ta del i idylliske strender, badeplasser og kilometerlange stier langs sjøen og i vakkert skogsterreng. Fra småbåthavnen, som man ser rett ned på fra eiendommen, har man adkomst til kanskje landets flotteste skjærgård og Færder nasjonalpark.

Eiendommen har suverene solforhold. I den sydvestorienterte hagen kan man nyte lange soldager, og på en unik takterrasse på ca. 22 m² kan, i tillegg til vid sjøutsikt, solen nytes fra formiddagen og fram til ca. klokken ti på sommeren.

Hjemmet er oppført over to plan, med moderne funkispreg og høy kvalitet på materialvalg og innredning. Følelsen av en nyere bolig gir deg ro og glede i mange år framover. Utvendig er det benyttet vedlikholdsvennlige materialer hvor fasaden er kledd med ytterpanel fra Møre Royal, terrassegulv på takterrasse og utvendig trapp i almendrillo-tre og vinduene med utvendige aluminiumsrammer.
Innvendig særpreges huset av åpne, sosialeløsninger, store og dype vindusflater som gir unikt lysinnslipp og ikke minst av høye himlinger som gir herlig romfølelse. Tidsriktig fargevalg og solid materialvalg gir et moderne og innbydende helhetsinntrykk.

Bilen din parkerer du trygt og godt i egen halvpart av dobbel garasje og på egen gårdsplass i front av boligen.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning!

Kort fortalt om eiendommen

* Fantastisk, sydvestvendt takterrasse på ca. 22 m² med vakker sjøutsikt
* Arkitekttegnet, vertikaldelt funkisbolig oppført i 2015 med TEK-10 standard
* Øverst på fjellhøyde med idyllisk hageanlegg og solrike uteplasser
* Sol på takterrasse frem til ca. kl. 22 om sommeren
* Åpen røsting i stue-/kjøkkensone med overlysvinduer gir et herlig særpreg
* Store og dype vinduer mot "malerisk" sjøutsikt mot Vrengensundet
* Lekre gulv  - heltregulv av eik i alle rom i øverste etasjeplan
* Meget innholdsrikt og påkostet kjøkken med stor kjøkkenøy
* To store, lekre og moderne baderom
* Tre lyse og romslige soverom
* Godt med tilpassede garderobeskap
* Påkostet, utvendig solskjerming med elektriske screens
* Påkostet elektisk anlegg og moderne lyssetting
* Moderne gipshimlinger og spennende takløsninger
* Vedlikeholdsvennlig ytterkledning fra Møre Royal
* Påkostet gulv av almendrillo-tre på takterrasse og utvendige trappetrinn
* Lekkert, påkostet og moderne rekkeverk i stål og glass
* Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner gir godt inneklima
* Oppvarming med flott peisovn, varmekabler og varmepumpe
* Høy kvalitet på materialvalg og innredning
* Flott, stiltilpasset garasje og parkeringsplasser
* Sedumtak på garasje hvor lavtvoksende planter skifter farge gjennom årstidene
* Godkjent rammetillatelse for oppføring av ekstra garasje dersom ønskelig
* Ladepunkt for elektrisk bil er installert i garasje
* Ingen boplikt!

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen ligger i et idyllisk område med sjøen og Vrengensundet nesten som "nærmeste nabo". Her på sydspissen av Nøtterøy, i tilknytning til Norges flotteste skjærgård, har man en suveren beliggehet. Trafikkstille og svært barnevennlig gate uten gjennomgangstrafikk. Movikveien, som ligger rett på nedsiden av eiendommen, ender ned til sjøen, så dette er stedet for de som er opptatt av rolige omgivelser!

Området er preget av eneboliger og noe fritidsbebyggelse på romslige tomter. Det er gangavstand ned til sjøen. Offentlige badeplasser ligger også noen få stenkast unna, som f.eks. "Storbader`n" i Vrengensundet som ligger like på nedsiden av eiendommen. Det er også flott badestrand nede ved båthavnen i Movik, Buerstadstranda. I båthavnen er det erfaringsmessig mulig å få sommerplass hvis ønskelig, og med båt har man landets kanskje med idylliske og populære skjærgård rett i nærheten.

Nærmest rett på utsiden av eiendommen er det også flotte turområder og langstrakte kyststier. Færder kommune har ervervet større deler av områdene ved sjøen for å bevare disse som friarealer for nåværende og kommende generasjoner.

Legg gjerne turen til Torød, ca. 2 km fra Movikåsen 2, som har en svært barnevennlig profil med vekt på godt oppvekstmiljø for barn og unge. Torød har ved flere anledninger fått pris for beste nærmiljøanlegg i Norge bl.a. med dets aktivitetstilbud hele året. Her er det anlagt fotballbane, volleyballbane og håndballbane. Torødstranda er også et populært og velkjent sted for Nøttlendinger. På vinterstid gjøres anlegget om til slalåmbakke med skitrekk og flombelyst skøytebane. På Torød ligger det også dagligvareforretning (Joker-nærbutikk).
Barnehage og barneskolen på Torød ligger også innen kort avstand, hhv. ca. 1,6 og 1,9 km.  Det er skolebuss til Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy videregående skole. Gode bussforbindelse til Tønsberg sentrum som ligger i underkant av 13 km fra eiendommen. Bussholdeplassen i Movikåsen ligger kun ca 50 metr fra eiendommen. Fra Torødveien er det faktisk gang-/sykkelsti hele veien inn til Norges eldste by!

Ved å benytte bil tar det ca. 15 min til Tønsberg. Det er ca. 36 km til Torp flyplass og ca. 11 mil til Oslo.

Se også vedlagte nabolagsprofil som beskriver fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2015

Innhold

Boligen er oppført over to etasjeplan med tillegg av takterrasse med adkomst fra innvendig trapp i det imponerede stue-/kjøkkenarrangementet.

1. etasje: Entré, hall med trappegang til 2. etasje, baderom, vaskerom/teknisk rom, tre soverom og bod under trapp.
2. etasje: Fantastisk stue-/kjøkkenarrangement med trappoppgang til takterrasse, TV-/spisestue og baderom.

Andre rom utenfor boligen: Lagrings-/sportsbod i bakkant av garasje.

Garasje: Frittstående garasje hvor halvparten av denne (vestre del) tilhører boligen. Se ytterligere beskrivelse av garasjen i punktet "parkering".

Planskisser over husets inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen plantegning. Frittstående garasje fremkommer ikke av planskissene.

Tomt og hage

Boligen ligger høyt og fritt på en idyllisk øst-syd-vest orientert tomt. Eiendommen er skjermet, svært solrik og pent opparbeidet tomt med koselig hage, stedvis naturtomt med fjell i dagen, samt asfaltert gårdsplass. Vakre blomsterbed med gjennomtenkt og variert flora pryder eiendommen. Tomten er videre opparbeidet med gruslagte gangareal, gressplen, ulike prydbusker, diverse beplantning og trær.

Mot hagen er det støpt markplatting langs deler av vestvendt langvegg og rundt til inngangsparti på sydsiden. Dette utomhusområdet har adkomst fra hagen og fra utvendig trapp fra stuen i andre etasje. Trappen har vedlikeholdsfrie trinn av oljet almendrillo-tre, og rekkverket er kledd vedlikeholdsfritt panel fra Møre Royal.

Fra stuen i andre etasje er det også adkomst via trapp opp til en herlig sydvestorientert takterrasse på ca. 22 m² hvor solen nytes formiddagen og fram til ca. kl. 22 om sommeren. Utsikten fra takterrassen over Vrengensundet og Tjøme er vid og vakker. Terrassen har stor, elektrisk terrassmarkise,  rekkverk i stål og transparent glass og vedlikeholdsvennlig gulvdekke i almendrillo-tre. Takterrassen er godt skjermet mot naboseksjonen og den store terrassemarkisen gir flott overdekning. Det er tett vegg av royalimpregnert kledning mot naboseksjon, og det er installert uttrekkbar levegg (markisevegg) på motsatt side.

Byggemåte

Boligen er arkitekttegnet og oppført av Mesterhus Tønsberg ved byggmester Ole Anton Langedrag AS.

Vertikaldelt tomannsbolig oppført i tre på i det vesentlige støpt plate med ringmurselementer. Støpte gulv mot grunnen som er isolert inkl. dampsperre mot grunnen.

Huset har yttervegger i bindingsverk av tre som er utvendig kledd med vedlikeholdsvennlig, royalimpregnert trekledning - Møre Royal. Yttervegger under terreng i mur - betong og støpte vegger. 

Yttertaket er har pulttakskonstruksjon med sperrer av tre, tekket med flat, stiltilpasset betongtakstein fra Monier Zanda. Takutbygget, som er flatt, har folietekking. Det er stålbeslag på overganger og israfter, og takrenner og nedløp er av aluminium.

Vinduer og terrassedørerer har 3-lags isolerglass, rammer av ferdigmalt tre og utvendig aluminiumsbeslag. Etasjeskiller i trebjelkelag som er isolert.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport fra Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 6, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 145 kvm, Bruttoareal: 181 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 76/70/67 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 81/75/75 m²

I summert BTA (bruttoareal) er 24 m² garasje medtatt. Garasjen er ikke medtatt i andre oppgitte areal.

Angivelse av primærrom:
Alle leilighetens innvendige rom i 1. og 2. etasje er medtatt i oppgitt primærrom (p-rom) utenom bod i 1. etasje på ca. 3 m².

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Boligen er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger.

God kvalitet på interiøret, særpregede løsninger skapt av eiendommens arktiekt og moderne bad/kjøkken. TEK-10 utførelse m/god varmeøkonomi fordrer til høy trivsel. Alt dette er det lagt til rette for ved eiendommen.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom i 2. etasje er det derfor lagt heltre, oljet plankegulv i eik som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Alle gulv som ikke er flislagt i 1. etasje har to stavs eikeparkett. Unntaket er boden hvor det er en stavs laminatparkett. På begge baderommene, i entrèen i 1. etasje og på vaskerom er det flislagte gulv med varmekabler.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i huset har malte overflater med malte gipsvegger. Gjennomtenkt fargevalg og stedvis bruk av kontrastvegger gir en flott helhetsfølse.  I tillegg bidrar fraværet av taklister og listefrie smyg i vindusposter til å understreke det moderne og funksjonalistiske preget. Baderommene har flislagte veggflater. Samtlige himlinger i boligen har hvitmalt gips som understreker det moderne uttrykket, og det er noe bruk av integrerte downlights i himlingene.

Den imponerede stuen i 2. etasje med enorm takhøyde:
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet - et svært imponerede rom som domineres av det høye skråtaket, overlysvinduene oppunder takoppløftet mot takterrasse og ikke minst de store og dype vinduene mot sjøen. Mellom kjøkken og studelen er det utgang til trapp som fører en ned til den koselige hagen og sydvestvendt uteplass. I motsatt ende, ved inngangen til TV-/spisestue,  tar en stilfull designtrapp med stålspiler i rekkverk med trinn og håndløper i lakkert eik deg opp til den suverene takterrassen. Trappen blir et flott møbel i rommet. Stuedelen er romslig og har plass til både spisebord og salong. Legg merke til detaljen med himling malt i samme gråfarge som innervegger, denne har også et stort antall innfelte downlights som gir god belysning på mørke kvelder. Stuen har herlig lysinnslipp fra syd-vest, og det er montert påkostede sceengardiner med elektrisk montorstyring på de store glassflate på vestsiden.

Unik kjøkkenløsning - husets samlingsplass:
Kjøkkenet er et imponerende rom, sentralt plassert i åpen løsning mot stuen og med doble glassdører inn til TV-/spisestuen i motsatt ende av huset. Her er det bare å la seg begeistre over arkitektens løsninger! Det høye skråtaket som gir en svært luftig romfølelse, vinduene øverst på veggen mot takterrassen, den åpne løsningen mot de store vinduene og ikke minst kjøkkeninnredning med svært høye skapløsninger som skaper et eksklusivt preg. Legg også merke til den flotte detaljen med plassbygde bokhyller under vinduene på det høyeste himilngsnivået i rommet. Den lekre og energieffektive peisoven med matchende stålpipe sørger for ekstra hyggelig stemning på mørke kvelder i vinterhalvåret.
Kjøkkenet har stor og praktisk kjøkkenøy fra 2017 med massevis av kolonialskuffer. Øyen har bred platetopp av kvarts (stein) og overheng som gir plass for sitte-/spiseplass for flere personer.
Innredningen er moderne og lekker. Enda en flott detalj fra arkitekten åpenbarer seg på sydveggen, her er det bygget tak i overkant av overskapene som blant annet gir plass til utenforliggende downlights langs skaprekken. Legg også merke til heldekkende vindusflate mellom over-/underskap i samme himmelrening med utsyn til både sjøen og den frodige hagen. Fronter i grå høyglans, hvit høyglans på fronter i kjøkkenøyen.
Her bys det på god benke- og lagringsplass og utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer. Legg merke til de eksklusive benkeplatene av kvarts som gir et eksklusivt sæpreg til innredningen. Moderne og diskre LED stripe er montert under enkelte overskap.
Alt av integrerte hvitevarer medfølger; induksjon platetopp, stekeovn, micro og oppvaskmaskin. Det er også integrert ventilator med utlufting ut i yttervegg. Kjøle-/fryseskap er frittstående i kjøkkeninnredningen og medfølger evt. kun etter nærmere avtale.

TV-stue/spisestue
Vegg-i-vegg med kjøkkenet har boligen en lys og trivelig spisestue. Denne kan alternativt benyttes som avdelt TV-stue da det er god plass til spisestuemøbler i stue-/kjøkkenarrangementet. 2-fløyet innerdør med glassfelt adskiller rommene og gir ekstra spillerom og privatliv dersom man vil trekke seg unna husets hovedoppholdsrom. Stuen byr på god plass til ulike møbler og nevnte allside bruksmuligheter. Også dette rommet særpreges av moderne skråtak og moderne vindusflater. Et flott og stort rammevindu, som strekker seg fra gulv og nesten helt opp til tak, slipper landskapet inn mot øst. Som i de øvrige oppholdsrommene i andre etasje, gir de lekre heltregulvene en lun og flott kvalitetsfølelse.

De to lekre baderommene:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. Badet i 2. etasje er designet i delikat "spatema" med grå gulv-/veggfliser og "småflis" i dusjsonen. Baderommet i 1. etasje har avlange, hvite veggfliser og lune gulvfliser med beige fargetoner. Begge baderommene har dusjvegger med inn-utadslående glassdører av herdet glass. På baderommet i 2. etasje er det i tillegg plass for evt. badekar ut fra vinduet mot syd hvis ønskelig.
Baderomsinnredningen i begge baderommene har servantskap med doble kolonialskuffer og vegghengte toaletter med skjult sisterne. Badet i annen etasje har speil med integrert belysning, mens badet i 1. etasje har speilskap m/overlys. Legg også merke til detaljene med flislagte smyg i vindu på hvert av badene - disse gir masse naturlig lysinnslipp.

Vaskerommet:
Huset har eget, separat vaskerom adskilt fra baderommene. Vaskerommet ligger strategisk plassert i tilknytning til entréen og fungerer med sin størrelse og utforming samtidig som et praktisk oppbevaringsrom.Innredet med over-/underskap, smarte hyllesystemer, vegghengt tørkestativ og plassbygget 2-dørs skyvedørsgarderobe med god plass. I benkeplaten er det nedfelt vaskekum, samtidig er det plass til vaskemaskin/tørketrommel i både underkant og overkant av benkeplaten. På motsatt side, under vinduet mot husets inngangsparti, er det plass til f.eks. topphengslet fryseskap hvis ønskelig. Rommet har mørke grå gulv- og sokkelfliser med gulvvarme. Vaskerommet fungere også som teknisk rom med blant annet installasjon av boligens ventilasjonsanlegg, varmtvannstank, sentralstøvsuger med mer.

Entré og hall med trapegang til 2. etasje og tilknyttet bod:
Huset har overbyggert inngangsparti, og via stiltilpasset hovedinngangsdør med glassfelt kommer man inn i en innbydende entré i åpen løsning med stor og åpen hall. Entreen har åpen garderobeløsning og praktisk inngang direkte til vaskerommet. I hallen er det massevis av speildørsgarderober med slagdører, integrert i en tilpasset nisje. Fra hallen er det inngang til alle tre soverom i tillegg til inngang til praktisk og romslig bod med god oppbevaringsplass under den lekre eiketrappen med tette trinn. Både entreèn og hallen har grå gulvfliser med underliggende varmekabler som gir delig varme til rommene.

Boligens tre soverom:
Hjemmet har tre lyse, moderne og smart plasserte soverom med tostavs parkettgulv av eik. Rommene er plassert i hvert sitt hjørne av huset, hovedsoverommet adskilt fra de to øvrige i motsatt side av første etasje på husets hjørne mot nord-øst. Soverommet innenfor uteplassen mot syd-vest er svært lyst med vinduer i begge himmelretninger som gir herlig, naturlig lysinnslipp og flott kontakt med hagen. Dette rommet er innredet med to garderobeskap. Soverommet vegg-i-vegg har 4-dørs takhøy skyvedørsgarderobe. Hovedsoverommet har innlagt TV-uttak og her er det installert 3-dørs skyvedørsgarderobe fra vegg-til-vegg med brede dører.

Øvrig - teknisk: 
- Sentralstøvsuger fra Flexit med uttak i hver etasje
- Massive innerdører i tre
- Glass i innerdører mellom stue/kjøkken og spisestue
- Elektrisk tavleskap med automatiske sikringer
- Elektrisk spredenett lagt som skjult anlegg
- En rekke ekstra strømuttak og el-installasjoner er påkostet i 2017
- 50 ampere hovedsikringer
- Eget tavleskap med fordeling av internettsignaler
- 200 liter varmtvannstank fra Høiax plassert på vaskerom
- Alarm/waterstop er installert i benk på vaskerom
- Innbygget VVS skap for rør-i-rør med vannfordelingsrør
- Brann-/tyverialarm fra Sector kan overtas v/videreføring av vekteravtale
- Rikelig med utvendig belysning styrt over astrourstystem
- Eco lite ladestasjon for elektrisk kjøretøy installert i garasje
- Innlagt kabel TV fra Canal digital

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet tilstandsalgsrapport som følger av salgsoppgave.

Oppvarming og balansert ventilsjonsanlegg

Boligen har oppvarming med luft-til-luft varmepumpe, vedfyring og strøm.

Elektrisk oppvarming med termostatstyrte varmekabler i alle flislagte gulv. Enkelte elektriske panelovner/opplegg for elektriske panelovner.

Vedfyring med rentbrennende og energieffektiv peisovn fra Nordpeis sentralt plassert i husets stue-/kjøkkenarrangment. Det er montert elegant, forskriftsmessig glassplate ifm. ildstedet. Peisovnen er tilknyttet varmeisolert stålpipe.

Varmepumpen er plassert i TV-/spisestue og gir jevn og fin temperatur gjennom alle årstider.

Det balanserte ventilasjonsanlegget fra Flexit med varmegjenvinner sørger for god luft og sunt inneklima.

Husets fyringsanlegg er senest stedling kontrollert av Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) den 10/5-2019. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Rapport utleveres på henvendelse.

Adkomst - hvordan finner jeg frem til Movikåsen 2a?

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen og holder høyre fil i retning Tjøme. Følg Kirkeveien til du kommer til Engås. Nå tar man Strengsdalsveien til venstre og følg skilter mot Torød. Ta deretter Movikveien på høyre side, og Movikåsen ligger som stikkvei på venstre side for  Movikveien. Movikåsen 2a ligger på venstre side på første bakketopp.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Parkering og ladepunkt for elektrisk kjøretøy

Det er parkering i halvpart av frittstående dobbelgarasje og på asfaltert gårdsplass på egen eiendom.

Garasjen er flott og stiltilpasset boligen på en flott måte. Denne består av garasjedel og bod bygget sammenhengende med naboseksjon. Innkjøring til garasjen fra leddport av stål med elektrisk motorstyring. Det er innlagt strøm og lys, og det er installert ekstra ladepunkt for elektrisk kjøretøy. Garasjen har støpt gulvdekke av betong, støpt vegg i betong med høyde 90 cm mot terreng vest, forøvrig oppført i tre og utvendig kledning av royalimpregnert kledning av samme type som boligen. Flatt yttertak tekket med banebelegg og overliggende Sedumtak hvor lavtvoksende planter skifter farge gjennom årstidene.

Øvrig parkering utover i egen garasje og på gårdsplass etter områdets gjeldende bestemmelser.

NB! Selger har tegnet og omsøkt oppføring av dobbeltgarasje på eiendommen. Tegninger kan evt. overtas av kjøper hvis ønskelig, og evt. oppføring må skje på nærmere avtalte vilkår med naboseksjon. Det har vært dialog med selger og naboseksjon om evt. utkjøp av garasjeplass i eksisterede garasje. Konferer megler for mer informasjon.

Areal og eierform

Areal: 875 kvm, Eierform: Fellestomt

Oppgitt areal er sameiet totale tomteareal som disponeres av de to seksjonseierne i fellesskap. Det foreligger avtale gjennom sameiets vedtekter hvor det er avtalt fordeling av arealet. Vedtektene regulerer også bruken og vedlikeholdet av tomtearealet. Dokumentene og kart finner du i salgsoppgave.

Eier

Ingvild Kristine Hjelseth Viggo Mørk

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Utkjøring til Movikåsen som er kommunal vei.

Reguleringsplan samt forholdet til konsesjon/boplikt og odel

Det er IKKE boplikt på eiendommen. Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Eiendommen ligger i regulert område, "reguleringsplan for Øst for Movikveien" av 20.10.1987. Reguleringsplan og bestemmelser finner man i salgoppgaven.

Eiendommen ligger videre i et område som i kommuneplanen av 17.6.2015 er avsatt til Boligbebyggelse - nåværende hvor eiendommen ligger i område avsatt til "boligbeggyggelse - nåværende".

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger iht. innhentet informasjon fra Færder kommune.

Tinglyste servitutter, heftelser og rettigheter

Det er ingen tinglyste serviutter, heftelser eller rettigheter som følger seksjonen ved overdragelse til ny eier.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G, men sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som ikke er tinglyst, men som følger av lovverk.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.10.2015 for både boligdelen og garasjen.

Kopi av ferdigattesten kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 350 000,-

Beregnet totalkostnad

5 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 133 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 350 000,-)) -------------------------------------------------------- 146 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 496 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Formuesverdi

Ligningsverdi: 1 029 644,-
Sekundær ligningsverdi: 3 706 718,-

Ligningsverdi er innhentet fra Skatt sør og er pr 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 24 227 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.
Presisere at strømforbruket de to seneste år har vært inkl. hyppig lading av el-bil.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Kommunale avgifter og forholdet til evt. eiendomsskatt

Kr. 14 357 pr. år

De kommunale avgiftene dekker gebyr for vann, avløp, renovasjon (avfall) og feiing. Det er ikke installert vannmåler i huset.  Størrelsen på kommunale avgifter er iht. fakturert årsbeløp til eier for 2019.

Det er for tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Forsikring

Eiendommen er i dag forsikret i Gjensidige forsikring med polisenummer 86893059. Kjøper kan selv velge forsikringsskap uavhengig av naboseksjon da bebyggelsen er vertikaltdelt og ikke må forsikres samlet.

Opplysninger om sameiet

Sameiet består av to seksjoner med adressene Movikåsen 2a og 2b. Det er ikke opprettet noe formelt sameie med organsiert ordning for fellesutgifter, årsmøte/styremøte etc. Eiendommen er seksjonert iht. tinglyst seksjoneringsbegjæring den 22/5-2017 med sameiebrøk stor 50% for hver av de to seksjonene. Tinglyst seksjoneringsbegjæring finnes i salgsoppgave.

Det er utarbeidet regulerende vedtekter, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i disse. Vedtektene finnes som vedlegg til salgsoppgave.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Evt. forkjøpsrett i sameiet

Det foreligger ikke forkjøpsrett for sameiere.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig, og selger er ikke kjent med forhold som er til hindrer for at eiendommen kan leies ut dersom ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 350 000,-) (Kr.48 150) Tønsbergs Blad 120619 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 190619 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 360) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.90 980)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, ref. vedlagte egenerklæring i salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Takhengte kjøkkenlamper, plasbygde bokhyller i "taket" mot takterrassen og fastmontert trappestige på kjøkkenet medfølger.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra E-verk.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tingspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud på eiendommen. Konferer gjerne megler.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?