Til innholdet

Arkitektonisk & stilfull enebolig med sjønær beliggenhet - Stor takhøyde og mye lysinnslipp! Stille & rolig i blindgate

Buerstadveien 21
Prisantydning 5 750 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 163
BRA: 168 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1990
Tomtareal: 915 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Buerstadveien 21 og denne stilige, særpregede eneboligen med en svært sjønær og solrik beliggenhet med gangavstand til stranden og sjøen!
Dette er en virkelig tøff enebolig med mange stilfulle interiørvalg; kanskje aller viktigst en enorm takhøyde innvendig!
Boligen har en praktisk og fin planløsning med alle soverom og bad samlet på ett sted, samtidig som det er en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning i hovedetasjen.

Kort oppsummert;
- Arktitektonisk og stilfull enebolig med stue og kjøkken i "riktig" etasje
- Kun få meter ned til Movikstranda og Buerstranda båthavn
- Nytt bad og overflater i hele 1.etg. fra 2014/2015
- Nytt elektrisk i 1.etg inkl. sikringsskap i 2015
- Varmepumpe 2014
- Ny drenering lagt i 2015
- Takfornying utført i 2015
- Ny terrasse i 2015
- Ny pipehatt m.m. i 2020
- Nydelige turområder i umiddelbar nærhet! Gå til Nøtterøys høyeste punkt på 5 minutter.
- INGEN BOPLIKT!
m.m.

Vi ønsker velkommen til en trygg og hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - MOVIK

Adresse

Buerstadveien 21 3135 Torød

Adkomst

Fra Tønsberg: Kjør over Kanalbroen og følg Kirkeveien (309) mot Tjøme i veikrysset før Teie. Ta til venstre inn Strengsdalsveien på Engås ca 1 km etter Skjerve. Følg Strengsdalsveien rett frem helt til veideleren hvor
man tar Torødveien til venstre. Følg denne over en bakketopp og du får deretter Buerstadveien som går ned til høyre. Du får eiendommen på høyre side på toppen av bakken.

Se vedlagte kartskisse i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til Buerstadveien 21. Eiendommen er skiltet med "Til salgs" skilt fra Z Eiendom og det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Buerstadveien 21 ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde med gangavstand ned til Movikstranda og Buerstranda båthavn.

Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter til skogs og langs vannkanten i umiddelbar nærhet. Det er kort avstand ned til sjøen med deilige svaberg og strender. Med en kort sykkeltur er du også på den populære Torødstranda. Torød er særlig tilrettelagt for barnefamilier med god skolekrets, flere gode aktivitetstilbud hele året som eget skianlegg(!), volleyballbane og stor lekeplass. Samt den lokale dagligvarebutikken Joker og en Pizza-restaurant som ligger vegg i vegg.
Torød skole ligger kun ca 1,5 km fra boligen.

God offentlig kommunikasjon med avganger hvert 15. minutt til Tønsberg by, kun ca 300 meter fra eiendommen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1990

Bygninger og byggemåte

Boligen har støpt gulv på grunn og grunnmur av pussede lecablokker. Yttervegger består av bindingsverk med utvendig trekledning. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål. Frittstående garasje oppført i tre over grunnmur av lettklinkeblokker.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, 3 soverom, flislagt baderom med badekar, dusjnisje, servantinnredning og wc. Vaskerom med egen inngangsdør samt garderoberom/bod. Separat toalettrom med wc og servant.
2.etg.: stue med mønehøyde, kjøkken med innredning og spiseplass, bod/kontor.
3.etg.: mesanin/hems/loftstue, lagringsbod.

Frittliggende dobbelgarasje.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 168 kvm, Bruttoareal: 187 kvm

1.Etasje: 73 / 78 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 79 / 79 kvm p-rom/BRA
Hems: 11 / 11 kvm p-rom/BRA.

Dobbelgarasje på 33 kvm BRA.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Romslig, velholdt og innbydende enebolig med en praktisk og god planløsning. Stor flislagt hall med behagelige fargesammensetninger (nymalt i 2018) og praktiske løsninger. Romslig og flislagt baderom med badekar, dusj, wc og servant. Tre gode soverom i første etasje. Pent flislagt vaskerom med egen utgang og tilkomst til eget klesrom/bod. Hovedetasjen består av stue, kjøkken og kontor/bod.

Innholdsrikt og delikat kjøkken med rikelig skap- og benkplass. Benkeplate i larvikkitt som tåler det meste!

Stor stue med mønehøyde som gir en meget god romfølelse, og gjør at boligen skiller seg ut i mengden. Utgang til sydvendt balkong med supre solforhold og utsikt over nærmiljøet og mot Vrengensundet. Fra stuen er det trapp opp til mesanin/loftstue med topp atmosfære og gode utsiktsforhold. God lagringsplass i loftsbod innenfor loftstua.

Frittliggende dobbel garasje med portåpnere og plass til to biler.

Overflater innvendig oppsummert;
Gulv: Fliser, teppe og malt parkett.
Vegger: Malt flater.
Himlinger: Malte flater og malt panel.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Vannrør: Inspiserbare rør er av kobber.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Varmtvannsbereder: Boligen har en 200 liters varmtvannsbereder fra 2015 plassert i vaskerom.
Boligen har et skjult el-anlegg med jordfeilbryter og automatsikringer. Sikringsskap er plassert i hall.

For komplett tilstandsvurdering og beskrivelse av eiendommen, se tilstandsrapport.

Oppvarming

Det er montert luft-til-luft varmepumpe i hovedstue, samt peisovn.
Termostatstyrte varmekabler i entré/gang, vaskerom og bad.
For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt, samt i dobbelgarasje.

Areal og eierform

Areal: 915 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet og svært ryddig hagetomt med flere nivåer og muligheter for uteplasser rundt om. Hovedsakelig gressplen rundt boligen, samt belegningstein i oppkjørsel. Diverse blomsterbed og prydbusker. Delvis hekk mot naboer og gaten.

Eier

Martha Kristine Løvland Harsheim Jostein Wågen Hauge

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i uregulert område, avsatt til boligområde - nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg kommunen.
Eiendommen grenser til LNF-område i vest.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1980/4325-1/91BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
18.07.1980
Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område

1990/9415-1/91ERKLÆRING/AVTALE
18.06.1990
Bestemmelse om vann/kloakkledning

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest i kommunens arkiver, men det er godkjente tegninger på boligen og garasjen, datert 06.11.1990.
Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik dokumentasjon eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 750 000,-

Beregnet totalkostnad

5 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 143 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 156 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 906 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter

Kr. 15 835 pr. år Inkl. vann, avløp, renovasjon og feiing.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 210421 (Kr.4 500) Tilrettelegging (Kr.14 950) Ukens bolig (Kr.2 750) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.12 150) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 750 000,-) (Kr.46 000) Totalt kr. (Kr.89 200)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?