Til innholdet

Arealeffektiv 2-roms leilighet med flott utsikt i 7. etg - Stor balkong - Nytt bad 2019 - Kjøper må være over 50 år.

Kjernåsveien 7A
Prisantydning 1 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 37
BRA: 37 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1979
Tomtareal: 6214 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Linda Svensson

Linda Svensson

Kort om eiendommen

Velkommen til Kjernåsveien 7A!

En lettstelt og arealeffektiv 2-roms leilighet i 7.etg i Vestskogen. Leiligheten fremstår som lys, og den har godt med lysinnslipp fra de store vindusflatene. Fra den store balkongen kan man nyte varme dager med sol og flott utsikt. Det bør påberegnes litt oppgradering for å tilfredsstille dagens standard.

Leiligheten har en sentral beliggenhet i forhold til friarealer, fine turområder, legesenter, apotek, dagligvareforretning, frisør m.m. Gangavstand til Vestfjorden, Hella og flere kilometerlang kyststi. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Her bor man også trygt og godt! Bygget er avlåst, det er installert callinganlegg opp til leiligheten og byggets heisanlegg fører deg trygt opp til etasjeplanet.

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER/VESTSKOGEN

Adresse

Kjernåsveien 7A 3142 Vestskogen 7. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum følger man veien over Kanalbrua og rett frem i Teie veidele. Følg Kirkeveien til skiltet mot Vestskogen på høyre hånd, ved Astoria Hagesenter. Følg denne til Circle K, ta til venstre rett før den, og deretter første til høyre. Eiendommen ligger innerst i veien. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et idyllisk boligområde i Vestskogen, Færder kommune. Området har umiddelbar nærhet til Kiwi dagligvare, nærhet til bussholdeplass og daglige servicetilbud. Det er ca. 3 km til gangbrua over til Tønsberg og kun ca. fem minutter å gå til nærmeste badested. Nøtterøy kulturhus byr på flotte tilbud gjennom hele året. Kort vei til fotballbane, svømmehall og golfbane, m.m. Ved ungdomsskolen ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner. Ellers er det et større servicetilbud på Teie Torv, som ligger ca 3 km unna. Der finner du både bank, diverse forretninger, kafe og vinmonopol.

Se også vedlagte nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1979

Bygninger og byggemåte

Eiendommen består av et boligbygg over 8 etasjer med andels leiligheter. Boligen er fundamentert med betongfundament på stabile masser. Det er i alt 99 leiligheter i bygningen. Det er innvendig felles trappeløp og heis. Fellesareal i kjeller, samt at det er tilhørende bod til besiktiget leilighet.

Leilighetens tilstand anses sett i relasjon til alder som normalt god, bortsett ifra kjøkkeninnredning. OBOS sørger for felles vedlikehold av bygget.
Bad og røropplegg er ifra 2019, borettslaget har oppgradert bad og har dokumentasjon.
Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 37 kvm

7.Etasje: bad, kjøkken, entré, 1 soverom og stue med utgang til balkong på ca. 7 m2.

Standard

Velkommen til Kjernåsveien 7A!

En lettstelt og arealeffektiv 2-roms leilighet i 7.etg i Vestskogen. Leiligheten fremstår som lys, og den har godt med lysinnslipp fra de store vindusflatene. Fra den store balkongen kan man nyte varme dager med sol og flott utsikt. Det bør påberegnes litt oppgradering for å tilfredsstille dagens standard, da kjøkken er av eldre dato og enkelte overflater er stedvis slitt.

Leiligheten har en sentral beliggenhet i forhold til friarealer, fine turområder, legesenter, apotek, dagligvareforretning, frisør, samt noen øvrige forretninger. Gangavstand til Vestfjorden, Hella og flere kilometerlang kyststi. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Her bor man også trygt og godt! Bygget er avlåst, det er installert callinganlegg opp til leiligheten og byggets heisanlegg fører deg trygt opp til etasjeplanet.

Merk at det er kun enslige eller ektepar over 50 år uten hjemmeværende barn som kan være andelseiere i dette borettslaget. Spør megler for mer informasjon rundt dette.

ENTRÈ:
I entrèen er det plass til både klesskap, skoskap, knagger osv.

STUE-/SPISESTUE:
Stuen-/spisestuen som har plass til både sofagruppe og spisegruppe, har godt med lysinnslipp fra de store vinduene og er i delvis åpen løsning med kjøkkenet. Fra stuen er det direkte adkomst til vestvendt overbygget balkong på ca 7 m2 hvor man kan nyte den flotte utsikten på varme dager.

KJØKKEN:
Kjøkken er av eldre dato, og det bør påberegnes en oppgradering. Det er plass for frittstående komfyr og kjøleskap. I tilstandsrapporten er det gitt tilstandsgrad 2 pga alder, og det bør installeres en ventilator.

BAD:
Badet ble renovert i regi av borettslaget i 2019 og har fliser på vegg og gulv i lys utførelse, samt gulvvarme. Badet inneholder innredning med servant, wc, dusjhjørne, samt opplegg for vaskemaskin.

SOVEROM:
Leiligheten har et soverom med et romslig frittstående garderbeskap.

Det er laminat på alle gulv i leiligheten, med unntak av bad hvor det er flis. Det er malt strie på veggene, med unntak av bad hvor det er flis på vegg. Det er bemerket tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten på grunn av stedvis slitasje på veggene. Himling har malte flater.

BOD:
Det medfølger også en låsbar bod på ca 3 m2 i fellesareal.

FELLESAREALER:
Koselig fellesstue med kjøkken og utleielokaler i 1. etg.
2 rom til utleie.
Trimrom, frisør, sykkelrom og god lagringsplass i 1. etg.
Fellesvaskeri med 2 vaskemaskiner og 2 tørketromler.

TEKNISK:
Standard røropplegg, rør i rør oppgradert i 2019.
Standard sanitærinstallasjoner.
Felles varmtvannsbereder plassert uten for leiligheten.
Standard el-anlegg. Sikringsskap m/måler i felles gang, rett utenfor inngangsdør. Hovedsikring på 2 x 25 amp. og 6 stk. automatsikringer.
Dørcalling/porttelefon med automatisk åpner.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm. Varme i badegulv og panelovner.
 Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Det medfølger ikke garasjeplass eller parkeringsplass til leiligheten. Borettslaget har 2 garasjebygg med til sammen 24 garasjeplasser.
Det søkes styret om garasje, tildeling etter ansiennitet. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser. Borettslaget har ca. 35 parkeringsplasser. Det er "førstemann til mølla" og det betales ikke parkeringsleie. Det er mulig for borettslagets beboere å søke styret om MC- eller scooterparkering i felles garasje.

Areal og eierform

Areal: 6 214 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Luftig, åpent og pent opparbeidet fellesområde med blant annet stor gressplen, diverse prydbusker, blomsterbed og ulike trær. På tomten er det satt ut noen felles sitteplasser for beboerne.
Parkeringsplassen på østsiden av eiendommen er asfaltert.

Eier

Jan Erik Lie-Hansen

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Tinglyste erklæringer og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1974/7564-5/91  Bestemmelse om bebyggelse  
12.12.1974 
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

1978/7731-1/91  Bestemmelse om bebyggelse  
11.12.1978 
Div. forpliktelser vedtatt angående midlertidig bebyggelse

1997/13130-1/91  Leieavtale  
06.10.1997 
leietid: 10 År
fra dato: 06.09.1997
leie: NOK 8.000 Pr. År
Rettighetshaver:TELENOR MOBIL AS  
Org.nr: 964094659
Bestemmelser om regulering av leien
Bestemmelser om forlengelse
Kan framleies uten samtykke av
hjemmelshaver/utleier
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3811-128/213

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som kommuneplanen/kommunedelplanen av 31.01.2018 er avsatt til "kombinert bebyggelse og  anleggsformål - nåværende (næring/forretning), "boligbebyggelse - nåværende", "byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav" og "gang/sykkelvei - nåværende".
Eiendommen ligger i regulert område med plannavn "Del av Vestskogen sentrum" av 23.08.1974 som har reguleringsformål "boliger, forretning, felles garasjeanlegg og offentlig trafikkområde".
Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan- og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 25.09.1979. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Kjærnåsveien borettslag, Orgnr.: 953185970 Andelsnr.: 79 Andel fellesgjeld: 284000, Andel fellesformue: 17085, Total gjeld: 37775886, Oppdatert pr: 01.04.2021 Forkjøpsrett: Ja

Selskapets totale lån og vilkår:
* OBOS03-98207773719 A 37.775.886,- 23 år 12 Flyt 1,78%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei 
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har strømavtale med BKK Energitjenester. Andelseier oppretter selv strømavtale med BKK (www.bkk.no), måleravlesning sendes BKK. Telefon: 05123. E-postadresse: energitjenester@bkk.no.

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Klausuler: Bare enslige og ektepar over 50 år uten hjemmeværende barn kan være andelseiere.

Boligselskapets hjemmeside: http://kjernasveienborettslag.no/

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Dyrehold: Det er ikke tillatt med dyrehold i borettslaget. I tilfeller med tjenestehund kan det sendes søknad til styret kjernasvn@styrerommet.net om dispensasjon fra denne regel.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 290 000,- / Felleskostnader: 3 029,- pr. mnd Felleskostnader dekker kom. avg., varmtvann, bygningsforsikring, kabel-tv/internett (grunnpakke), trappevask, vaktmester, styrehonorar, forretningsførsel, betjening av fellesgjeld, utvendig vedlikehold, m.m.

Beregnet totalkostnad

1 290 000,- (Prisantydning) 284 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 574 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 579 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jon Nyvoll Formuesverdi : 382 658,- Sekundær formuesverdi : 1 377 567,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6621529

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Tilrettelegging (Kr.14 950) Første visning (Kr.1 875) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Tønsbergs Blad 210421 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 574 000,-) (Kr.49 020) Totalt kr. (Kr.111 440)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Linda Svensson

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Linda Svensson

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?