Til innholdet

Andebu/ Søndre Holt - Nyoppført lekker enebolig. 4 soverom - Lave omk. - Meget barnevennlig! Kontakt megler for visning! ZOLGT

Søndre Holt 9
Prisantydning 4 090 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 155
BRA: 155 m²
Soverom: 0
Byggeår: 2020
Tomtareal: 749 m²

Kort om eiendommen

Velkommen til Søndre Holt 9 og denne lekre, nyoppførte eneboligen som nettopp er ferdigstilt og står klar for sin første eier. Alt innvendig er gjort klart, så boligen er klar til innflytning.

Denne moderne boligen særpreges blant annet av funksjonalistiske løsninger, svært god planløsning og ikke minst en sentralt og solfylt plassering. Dette lekre hjemmet med to fulle etasjeplan byr blant annet på en romslig stue-/spisestue med åpen løsning mot velutstyrt kjøkken, innbydende entrè/gang, fire soverom, loftstue,  to lekre og flislagte bad og separert toalettrom i 1 etg. Innvendig er huset malt i tidsriktige og moderne farger som gir et flott helhetsinntrykk. Selger og megler ønsker velkommen til visning!

Adresse

Søndre Holt 9 3158 Andebu

Adkomst

Se vedlagt kart på kartskissen så får du en god veibeskrivelse fra der du befinner deg. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Beliggende i naturskjønne omgivelser i et boligfelt som er under utbygging. Her har man skogen og herlige turområder rett på utsiden av døren. Idylliske og landlige omgivelser, dog allikevel veldig sentralt. Kort vei til Andebu sentrum med ulike sentrumsfunksjoner. Kort vei til Tønsberg sentrum og E-18 for pendleren.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2020

Bygninger og byggemåte

Hus bygget i isolert bindingsverk på ringmur i elementer/blokker. Gulvene i 1 etasje er støpt/isolert og ligger på en fylling av grus. Bygget med bjelkelag i treverk som blir isolert med mineralull.
Takkonstruksjon i treverk/bjelker isolert med mineralull. Taket er tekket med takstein.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 169 kvm

1.Etasje: Stue, kjøkken, bad/vaskerom/wc, hall m/trapp, gang/ hall, soverom, wc
2.Etasje: Loftstue, 2 soverom, trapperom,  kontor/soverom og bad med wc.

Det er i tillegg en carport på ca. 15 kvm.

Standard

Velkommen til denne lekre, nyoppførte eneboligen som nettopp er ferdigstilt og står klar for sin første eier. Alt innvendig er gjort klart så boligen er klar til innflytning.
Nyoppført, stilren og tøff enebolig med gjennomarbeidet og stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av tidsriktig materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger. Det er parkett i alle rom hvor det ikke er flis på gulv, mens baderommene er helfliselagt med moderne fliser. Kjøkkenet har en moderne og delikat kjøkkeninnredning med slette fronter, samt alt av hvitevarer er integrert. 

De 2 stuene:

I spesielt hovedstuen er det tenkt på alt; lys -luft -gode og fleksible møbleringsmuligher og ikke minst en flott romfølelse. De store og stedvis nesten takhøye vinduene i hovedstuen gir rommet særpreg og slipper inn deilig dagslys. Det er også godt med innvendig veggplass å møblere mot tross de store vindusflatene. Det er utgang til terrassen fra stuen og utgang til balkong fra loftstuen.
Kjøkkenet:

Flott Kvik kjøkken som i åpen løsning til hovedstuen, noe som gir gjennomlys til rommet og gjør dette til en sosial sone. Innredningen er moderne og meget delikat med slette fronter i lys utførelse og matchende, gråtone benkeplate. Alt av hvitevarer er integrert fra Bosch; kjøl-/ og fryseskap, induksjonstopp, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med uttrekk til yttervegg over induksjonstopp.

Baderommene:

Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Begge baderommene er helflislagte med gråtonene 30x30 fliser på gulv med  elektrisk varmekabler på gulvet. Veggene er det flislagt med lyse 30x60 fliser. Badene er utstyrt med baderomsinnredning med servant med underskuffer, samt overhengende speil. Videre er det i begge rommene vegghengt toalett og dusnisje med dusjvegger som har glassdører i herdet glass. Taklys og belysning i overkant av speil ifm. baderomsinnredningen. Badet i 1 etg. har opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel.


Soverommene:

Det er 4 soverom, 1 beliggende i 1.etasje og de tre andre plassert i boligens andre etasje.


Innvendige overflater:

Gulver:

Tregulver gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom der gulvene ikke er flislagt, er det matt, hvitpigmentert lakkert Westheim 3-stavs eikeparkett - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i. På baderom og i hall er det fliser.


Innervegger:

Vegger er i malte gipsplater. På baderom er det fliser.


Himlinger:

Samtlige himlinger har malte gipstak.


Teknisk:

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Yttervegger 19x148 mm liggende dobbelfals, grunnet fra fabrikk + 1-strøk "Aske 9937"
- Vinduer er 3-lag super energi glass, hvitmalte.
- Balkong i 2.etg. er imp. terrassegulv.

En super og arealeffektiv bolig - flytt rett inn og bo lettstelt og enkelt uten de store vedlikeholdsutgiftene i nær fremtid. Velkommen!

Oppvarming

Moderne vedovn i stuen, varmekabler på badene og i gang. Eller`s elektrisk oppvarming.

Parkering

På tomt og i carport.

Areal og eierform

Areal: 749 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Søndre Holt B6 AS

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Veien er hovedsakelig kommunal, med en liten privat vei inn til eiendommen.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område. Navn på reguleringsplanen er: Holt boligfelt 3/11, datert 15.02.2011. Området er regulert til boligbebyggelse-/ frittliggende småhusbebyggelse. I følge Sandefjord kommune foreligger det ingen nye reguleringsplaner som berører eiendommen. Kopi av reguleringsplanen kan fåes ved henvendelse til megler.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Er rekvirert og foreligger før overtagelse til ny eier.

Prisantydning

4 090 000,-

Beregnet totalkostnad

4 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 22 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 35 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 125 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 190820 (Kr.4 500) Fotograf (Kr.6 900) Meglerprovisjon (Kr.63 906,25) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 468,75) Tønsbergs Blad 260820 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.102 650)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Ved omsetning av nyoppført bolig, slik som i dette kontrakts tilfellet, skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses som oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangels vurderingen ved omsetning av ny bolig.
Selger skal straks etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen  frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Dersom selger ikke oppfyller plikten til straks å stille garanti, har kjøper rett til å holde tilbake alt vederlag frem til det er dokumentert at garantien foreligger.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?