Til innholdet

Andebu - Flott leilighet på bakkeplan! Romslig åpen løsning, 2 soverom! Gode solforhold, utsikt og garasje!

Seljeveien 2
Prisantydning 2 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 93
BRA: 98 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2011
Tomtareal: 3200 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 17. august Kl 16.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Seljeveien 2 3158 Andebu 1. etasje

Adkomst

Fra Andebu sentrum tar man opp Askjemveien og følger veien opp over jordene. Ta så avkjøring til venstre inn Seljeveien.
Fra Tønsberg kan man kjøre mot Andebu og følge anvisning over. Alternativt kan man kjøre over Fossnes. Ta da inn mot Arnadal kirke fra Andebuveien inn på Vennerødveien. Ta til høyre inn på Dyrsøveien og følg veien over i Askjemveien ca 4 km. Ta deretter til høyre inn i Seljeveien. Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli satt opp visningsskilt under fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen har en fin beliggenhet i et nyetablert og barnevennlig boligstrøk i utkanten av Andebu sentrum. Nærhet til barnehage, skoler, friareal og flotte tur -og friluftsområder. Kort vei til skiløyper om vinteren og gangavstand til bademuligheter i Askjemvannet og Kullerødvannet om sommeren. Området består hovedsaklig av villa og småhusbebyggelse og er etterhvert et etablert boligområde.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2011

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet beliggende i 1. etasje i en firemannsbolig. Bygget er oppført over støpt plate på mark. Yttervegger og etasjeskiller består av betong/mur. Flatt tak med tekking av sveiset membran.
Boligen er oppført i 2011 og fremstår med normalt god standard. Det er ikke observert tegn til avvik fra normal tilstand på befaringsdagen.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

1.Etasje: Gang, stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom, gjestetoalett, bod/teknisk rom.

Standard

Velkommen til Seljeveien 2!
Leiligheten er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Leiligheten er gjennomgående, noe som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn leiligheten".

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Plass til stor sittegruppe i stuen. Her er det også montert varmepumpe.
Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, og har fin utsikt over omgivelsene.
Rommet er malt i nøytrale fine lyse farger.
Det er lagt opp til kabel-Tv/ fibernett i stuen.
Leiligheten har utgang til en nydelig hellebelagt markterrasse på ca. 25 kvm mot sør. Terrassen er delvis takoverbygget via overliggende veranda.

Kjøkken:
Et romslig rom i åpen løsning til spisestuen og stuen.
Innredning med slette fronter og benkeplate av laminat.
Integrerte hvitevarer: Kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.

Soverom:
Soverommene vender mot øst, noe som gjør at man har et svalt rom på sommeren.
Hovedsoverommet har godt med garderobeplass i skyvedørsgarderobe.
Leilighetens andre soverom er noe mindre, men også her med garderobeplass.

Baderom/wc/vaskerom:
Leilighetens baderom inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med servant, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett.
Gjestetoalettet inneholder veggehengt toalett og servant.
Lyse fliser på vegg og gråtonede på gulv.
Rommene har mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv.

Terrasse/uteplass/garasje:
Terrassen er vendt mot sør som gir godt med sol hele dagen, og utover kveldingen.
Terrassen er delvis overbygget. 
Fin plass til sofagruppe.
Fra terrassen er det godt med utsyn og ingen gjenboere.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Varmepumpe luft/luft. Varmekabler i bad, wc og entrè.
Boligen har et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning. Anlegget skal sikre godt innemiljø med tilstrekkelig luftutskifting.

Parkering

Egen garasje med elektrisk portåpner i felles garasjerekke.

Areal og eierform

Areal: 3 200 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Molly Besseberg

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, privat adkomstvei.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

2013/429296-1/200  Seksjonering 29.05.2013
opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 50/400

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 03.04.2013 Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Seljeveien 2-8, Orgnr.: 915447481
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 290 000,- / Fellesutgifter: 1 000,- Husforsikring, brøyting, gressklipp, fremtidig vedlikehold m.m.

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 65 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 355 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 15.03.2019

Forsikring

Eika Polisenummer: 6041575

Kommunale avgifter

Kr. 8 687

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 690 000,-) (Kr.43 040)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?