Til innholdet

5 prosjekterte hytter Fjellseterlia, Skrim. En av de siste mulighetene på lenge til å bygge ny hytte på Skrim.

Fjellseterlia, Skrim Nord
Prisantydning 5 290 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 109
BRA: 0 m²
Soverom: 5
Byggeår: 0
Tomtareal: 0 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Adresse

Fjellseterlia, Skrim Nord 3648 Passebekk

Adkomst

Følg skilter Skrim Nord (inn  Digerhaugveien) Følg denne helt opp til Digerhaugparkering. Ta inn ringebom øverst til H. Følg så veien noen hundre meter, og hold til H. etter lite hytteområde. Kjør over skibru, og ta inn 1. vei til V. Tomtene 11 og 12 ligger på V side av veien, men tomtene 16,17 og 18 har adkomst fra stikkvei opp til H.

Beliggenhet

Følg skilter Skrim Nord (inn  Digerhaugveien) Følg denne helt opp til Digerhaugparkering. Ta inn ringebom øverst til H. Følg så veien noen hundre meter, og hold til H. etter lite hytteområde. Kjør over skibru, og ta inn 1. vei til V. Tomtene 11 og 12 ligger på V side av veien, men tomtene 16,17 og 18 har adkomst fra stikkvei opp til H.

Nærområdet

Skrim byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne. 
Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. Det er et omfattende merket løypenett, både sommer og vinter, hvor ca. 90 km, skiløyper kjøres opp med to-spors-løypemaskin eller snøscooter. Vintrene er snøsikre på Skrim, og løypenettet er blant de beste i Kongsberg. Løypene er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til f.eks. "Styggemann" som er et kjent utsiktspunkt.
Fra Skrim er det ca. 40 minutters kjørevei til golfbane og skisenteret i Kongsberg. Således er det ikke problematisk når de yngste søker mere fart og spenning enn de flotte oppkjørte løypene i Skrimfjella kan by på. Alpinløypene i Kongsberg byr for øvrig på turer av varierende vanskelighetsgrad, slik at de fleste vil finne utfordringer som passer for alder, kondisjon eller dagsform. Alpinbakker finnes og så i Bergerbakken (Hvittingfoss) som nås på ca. 30 minutters biltur.

Hytteområdet ligger som nærmeste nabo til Skrim og Sauherrad naturreservat samt Skrimnfjella landskapsvernområde. Hovedløypenettet og turområdet er i umiddelbar nærhet.

Klikk den inn på VisitSkrim sin youtube-kanal for flotte videoer, både sommer som vinter! Se for øvrig mer informasjon på www.visitskrim.no.
Link (kopieres til nettleser): https://www.youtube.com/channel/UCaaMM-bGEJjO5yrq-2s3mZw

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier

Bygninger og byggemåte

Hytter bygget i egen husfabrikk med høy ferdighetsgrad og kvalitet som gir kort byggetid.

Mørk utvendig kledning "type Nord" fra Bergene Holm. Malt inngangsdør og 3-lags vinduer i mørk antrasitt.

Se forøvrig utfyllende opplysninger i eget innhold/leveransebeskrivelse som er vedlagt i prospektet.

Bildene i prospektet er ILLUSTRASJONSFOTO, tatt av lignende modell/kundetilpasset modell. Variasjoner/standard kan variere og må ikke oppfattes som en del av leveransen, men som illustrasjon. Konferer utbygger eller megler.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 1, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 109 kvm

1.Etasje: Primærrom 86 m2, Bruksareal 86 m2
2.Etasje: Primærrom 24 m2, Bruksareal 24 m2

P-rom ca. 110 kvm:

1. etasje med entre, gang, bad, bodrom (kan bli ekstra wc evt. vaskerom), 3 soverom og stue/kjøkken/spisestue.

2. etasje med loftstue. samt 2 ekstra soverom

Arealer er avrundet opp til nærmeste hele kvadratmeter og er oppgitt fra tegning mottatt fra selger.

Standard

5 prosjekterte moderne hytter - Mariushytta 2S - med stilrent uttrykk.
Prosjekterte hytter på tomt (i h.h.t. tomtekart - tomter Middagslia) 16, 17 og 18. På tomt 11 og 12 er det mulig å se på annen hyttemodell etter samme konsept. Det kan også være mulig å se på større utgave av Mariushytta 2 S på de andre tomtene.

Mariushytta 2 oppføres på tomt 18  
Prisantydning kr. 5 290 000,-
Avgiftsgrunnlag kr. 975 000,-
Prisen er fast frem til 01.04.22. Fra 01.04.22 reguleres prisen etter SSb Byggekostnader for bustader.

Fantastisk utsikt via store vindusflater skaper gode lysforhold med tanke på naturlig lysinnførsel.
Bilvei frem til parkering på egen tomt.
God beliggenhet i nydelig natur er det flere muligheter til utflykter for liten og stor i variert naturlandskap.
Her får man maks ut av helgedagene med følelse av et lite ferieavbrekk. Skap minnerike stunder for hele familien for eksempel ved å spille brettspill, ved å drikke kakao foran peisen eller ved å utforske det fantastiske naturlandskapet som er rett utenfor døren.

Gjennomgående bruk av panel på vegger og i tak foruten veggparti i dusjsonen på baderom som flislegges.
Fliser på gulv i Entre' og baderom.  Ellers er det 1 - stavs parkett på gulver.
 

Platting med overbygg ved inngangsparti fører inn til 1. etasje og entré med gulvvarme, garderobe og trappeadkomst til 2. etasje.
Bod (som kan bli separat toalettrom).
Romslig bad med vegghengt WC, dusjsone med glassdører, baderomsinnrednig med vask og speil samt elektrisk vifte. Gulvvarmen bidrar til en lun atmosfære. Muligheter til å montere vaskemaskin på bad.
3 soverom i hovedetg.
Kjøkken-/stueløsning med god romfølelse da det er åpen røsting og vindusflater i hele gavlvegg som gir flere møbleringsmuligheter til spisestue og sofagruppe. Grå moderne kjøkkeninnredning med slette dører  med integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger i handelen. Utgang til stor uteplass med takoverbygg via skyvedør.
I 2. etasje er en loftstue med sovemulighet, samt 2 soverom. Åpning fra loftstuen mot kjøkken-/stueløsningen i 1. etasje gir lys og godt utsyn i rommet. Loftstuen er et ypperlig rom om man søker alenesoner/evt. som tv-stue.
Frittliggende sportsbod på ca. 10 kvm. er opsjon.

Forbehold fra selger/Thorrud Bolig AS
Kjøper er forpliktet å inngå egen byggekontrakt med selger. Ved avtale om kjøp, blir innbetaling for tomt og omkostninger innbetalt til megler. samtidig som det skrives egen byggekontrakt med utbygger. Kjøper vi således overta eiendomsretten til tomten før bygging igangsettes. Kjøper ordner selv byggelånsfinansiering. Kjøper vil få gjennomgang med utbygger før byggestart med nærmere spesifikasjon/detaljer/ønskede endringer.
Arealavvik kan forekomme.
Arealer er avrundet opp til nærmeste hele kvadratmeter og er oppgitt fra tegning mottatt fra selger.
Prisen er fast frem til 01.04.22. Fra 01.04.22 reguleres prisen etter SSb Byggekostnader for bustader.
NB! Bilder i prospekt og annonse er illustrasjoner og kan avvike fra virkeligheten.

Oppvarming

Gulvvarme i entré og bad (ytterligere gulvvarme som opsjon).

Varmeovn på vegg i øvrige rom

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Solrik naturtomt beliggende øverst i Fjellseterlia ca. 625-650 m.o.h. Flott utsikt midt i vakkert naturlandskap/den gamle hyttebyen..

Tomt 11, Gnr. 42 Bnr. 255 - ca. 1 114 kvm. eiet tomt i henhold til matrikkelbrev.
Tomt 12, Gnr. 42 Bnr. 256 - ca. 1 137 kvm. eiet tomt i henhold til matrikkelbrev.
Tomt 16, Gnr. 42 Bnr. 262 - ca. 1 008 kvm. eiet tomt i henhold til matrikkelbrev.
Tomt 17, Gnr. 42 Bnr. 263 - ca. 933 kvm. eiet tomt i henhold til matrikkelbrev.
Tomt 18, Gnr. 42 Bnr. 264 - ca. 946 kvm. eiet tomt i henhold til matrikkelbrev.

Oppgitt tomteareal er et avrundet nedover til nærmeste hele tall hentet fra beregnet areal innhentet hos/oppgitt av Kongsberg kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Eier

Thorrud bolig as v. Håkon Thorrud

Vei, vann og avløp

Helårs vei, vann og kloakk.
Årlige kostnader:
Skrim hytteservice (begge hovedveiene opp til Skrim Syd og Skrim Nord - eget bomkosrtr som gjelder begge) p.t. ca. kr. 2.300,- pr. år. Brøyting internveier/gårdsplass og vannforsyning p.t. ca kr. 5.300,-, Skrim vann og avløp p.t. ca. kr. 5.300,-.
Frivillg bidrag til løypekjøring ca. kr. 600,- og Skrim hytteierforening (også frivillg) ca. kr. 350,-.

Prisantydning

5 290 000,-

Beregnet totalkostnad

5 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 5 290 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Dokumentavgift beregnes av tomteverdi kr 975.000,-, kr 24.375,-. Totalt kr. 5.314.375,-. I tillegg kommer tng gebyr av skjøte med kr. 585,- samt eventuelle pantobligasjon med samme beløp. Totalt kr. 5.315.545,-.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 160322 (Kr.4 500) Totalt kr. (Kr.4 500)

Solgt iht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?