Til innholdet

ØRSNES PARK SIN STØRSTE LEILIGHET M/2 TERRASSER. Frontleilighet med 142 m² grunnflate m/panorama til Kanalen og byen.

Kanalveien 4 - Ørsnes park
Prisantydning 8 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 127
BRA: 127 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2017
Tomtareal: 4826 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Adresse

Kanalveien 4 - Ørsnes park 3127 Tønsberg

Velkommen til en av Tønsberg by sine flotteste leiligheter med unik beliggenhet i vannkanten med uslåelig utsikt

Helt i vannkanten ved Ørsnes park har vi nå har gleden av å presentere en eksklusiv mulighet for deg som setter høye krav til hvor du vil bo.
Private, solrike balkonger med sol store deler av dagen og nydelig utsikt mot fjorden, Tønsberg by og Kanalen, grunnflate på hele ca. 142 m² på ett plan, heis direkte ned til garasjeplass og høy standard. Med andre ord tilbyr vi her en sjelden mulighet som må oppleves!

I front av dette nyoppførte bygget har leiligheten en majestetisk plassering i 4. etasje med yttervegger mot tre sider og herlige balkonger på begge sider.
Utsikten er slående imponerende nesten uansett hvor man oppholder seg i leiligheten.
Vakker utsikt både innover i Byfjorden og utover Kanalen i retning Træla. I tillegg har man panorama over byen - en utsikt som er vel så flott på kveldstid når byen er belyst. 
Man har også flott utsyn ned til Ørsnes park sine lekre fellesarealer med blant annet det oppvarmede svømmebassenget og parken inne på området.

Leiligheten er nylig ferdigstillet og du kan bli den første som flytter inn i denne delikate og lyse leiligheten med svært gunstig plassering i forhold til unik utsikt og herlige solforhold. Her har du nemlig solen fra tidlig morgen til sent på kveld!

Dette er den største leiligheten i prosjektet Ørsnes park. Stuene og kjøkkenet ligger i front mot vannet, og leiligheten har gjennomgående planløsning
Boligen byr på en særdeles fin planløsning, og har dyp og store vindusflater mot tre himmelretninger, som slipper inn godt med naturlig lys og bidrar til ekstra god romfølelse.
Med sin flotte størrelse, tilbyr leiligheten mange av villalivets fordeler med planløsning og soner som minner om villaens tilbaketrukne privatliv.
 
I forbindelse med det overbygde hovedterrassen på nesten 30 m² kan man åpne opp mot vannet ved å skyve den brede foldedøren til side. Denne terrassen har nymontert og påkostet "screenvegg" som er elektrisk og hindre innsyn samtidig som den gir flott le til denne fantastiske uteplasssen. Denne unike uteplassen er overbygget i sin helhet, og kan glasses inn dersom ønskelig. Det foreligger godkjenning for slik innglassing.
I tillegg har leiligheten en balkong på 8,4 kvm som vender inn mot parken.

Fantastisk romslig stue, kjøkken og spisestue med et totalt areal på nesten 65 m². Vinduer på tre sider gjør leiligheten særdeles lys! Leilighetens to soverom er romslige og har plass til dobbeltsenger. Hovedsoverommet har eget bad og egen garderobegang. Leiligheten har selvfølgelig to baderom, og i den store entreèn på nesten 14 m² kan du ønske familie og gjester velkommen inn!

Man har eksklusiv adkomst med heis til til eget trappehus som deles med kun en naboleilighet på etasjeplanet, og bilen din parkerer du trygt og god i parkeringshuset som ligger på nederste etasjeplan.

Velkommen til en leilighet som vil tror vil begeistre selv den mest kresne boligkjøper!

Kort fortalt om leiligheten og Ørsnes park

º Ørsnes park sin største leilighetstype
º I vannkanten med slående og unik utsikt Byfjorden, Kanalen og Tønsberg by
º Hjørne-/frontleilighet med vegger mot tre sider 
º Store og dype vinduer ned til gulv skaper en helt spesiell stemning
º Vestvendt terrasse på nesten 30 m² som er overbygget
º Nymontert elektrisk "screenvegg" skjermer hovedterrassen på en unik måte
º Hovedterrassen kan innglasset dersom ønskelig - godkjenning foreligger
º Østvendt morgen-/formiddagsterrasse på over 8 m² m/morgen-/formiddagssol
º Stor 4-dørs foldedør åpner stuen og kjøkkenet ut mot Kanalen og Tønsberg by
º Stue-/spisestue-/kjøkken på hele ca. 64 m² med vinduer på 3 sider
º To soverom - begge med plass til dobbeltseng og hovedsoverom m/utgang terrasse
º To lekre baderom hvorav et ligger i tilknytning til hovedsoverom
º Vannbåren gulvvarme i alle rom gir herlig varmekomfort
º Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og eget ventilasjonsaggregat
º Svært energivennlig - energiklasse A
º 1-stavs mattlakkert eikeparkett i alle rom
º Lekkert kjøkken m/Siemens hvitevarer og steinplater
º  Eksklusiv løsning med heis direkte ned til P-hus
º  Felles oppvarmet svømmebasseng
º  To felles gjesterom i sameiet
º  Felles kajakkrom og felles sykkeparkering
º  Lav statlig dokumentavgift - (kun kr. 16 930) og IKKE 2,5% av kjøpesum

Beliggenhet

Ørsnes Park har en sentral beliggenhet ved sjøen.
Kort vei til både Teie Torv og Tønsberg sentrum - det er faktisk omtrent den samme korte avstanden til begge steder.
Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet.

En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg by sitt allsidige tilbud eller til det koselige handelssenteret på Teie med Apotek, Vinmonopol, restauranter og butikker.
Eller hva med en skogstur i Teieskogen?
Med fellesrom for kajakker ved Ørsnes park er kanskje terskelen lav for en padletur i Tønsbergfjorden - kanskje du også får besøk via sjøveien?

Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte.
Tønsberg har også et rikt kulturliv. Med alt dette innen gangavstand, vil du helt sikkert bruke bilen mindre enn tidligere - denne kan stå trygt og godt i prosjektets garasjekjeller.

I løpet av ca. en time med bil/tog kan kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av den flotte beliggenheten.

Innhold

Leiligheten inndelt med følgende arealeffektive planløsning:
Stor og bred ENTRE OG GANG på ca, 14 m² med skyvedørsgarderobe.

Fantastisk romslig STUE-/SPISESTUE hvor den herlige foldedøren tar deg ut til den store hovedterrassen på ca. 30 m² mot byen og Kanalen. Sammen med kjøkkenet er disse imponerende rommene på drøye ca. 64 m².

KJØKKENET ligger tilbaketrukket fra stue-/spisestue, men likevel plassert delvis åpent i fin harmoni mot leilighetens kanskje mest naturlige sted å ha spisestue. Herfra er det utgang til morgen-/formiddagsbalkongen mot sjøen og parken.

TO SOVEROM hvorav hovedsoverom med verandadør ut til hovedbalkongen. Begge rommene har skyvedørsgarderober og plass til dobbeltseng.

TO BADEROM - begge med dusj og wc. Hovedbadet har også nisje for vaskemaskin/tørketrommel.

GARDEROBEROM i tilknytning til hovedsoverommet som også har skyvedør inn til et av baderommene.

Innvendig BOD hvor det er godt med lagringsplass.

Bod utenfor leiligheten:
Det medfølger avlåsbar sportsbod på kjellerplanet.

Garasjeplass:
Leiligheten disponerer 1. stk. garasjeplass i byggets P-hus.
Se punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse av denne.

Eksklusiv adkomst til leiligheten

Det er eget, innvendig heis-/trappehus i bygningen som fører deg direkte til leiligheten. Den innvendige gangen disponeres kun av to leilighetseiere, og egen inngangsdøren ligger omtrent rett ut for heis. Hovedinngangsdør til bygningen er avlåst og utstyrt med ringetablå med porttelefon som kan fjernåpnes innvendig fra leiligheten. Heisen har også direkte adkomst til P-kjeller og bodanlegg.

Fellesrom ved Ørsnes park

Ørsnes Park har to ekstra gjesterom. Her kan du innlosjere familie og venner for overnatting i gjesterommene som er bygget felles for beboerne.
Hvert av de to gjesterommene er fullt møblert inkludert garderobeskap, dobbeltseng og med egne baderom.

Allrom/trimrom er et flerbruksrom til felles benyttelse for beboerne ved Ørsnes Park. Rommet benyttes til daglig som trimrom som er utstyrt med treningsapparater for kondisjon og styrke.
Dette rommet kan også leies for kr 500,- + renhold pr. bruk som selskapslokale. Lokalet er innredet med bord-/stoler for 22 personer, kjøkken med oppvaskmaskin/kjøleskap, glass/servise/bestikk, kaffetrakter, vannkoker m.m. Det er pr. i dag ikke steke-/kokemuligheter.

Kajakkrom i kjelleretasjen er fellesrom, og herfra kan man trille egen kajakk ut i Kanalen.

Svømmebassenget omkranset av felles terrasse. Bassenget har mulighet for helårsbruk, og det er også vedtatt reglement for bruk av felles badeanlegg, se vedlegg til salgsoppgaven. For vinteren 2018/2019 antas det at bassenget ikke vil være åpent for bruk i perioden fra november til og med februar med mindre sameiet vedtar vinteråpent basseng.

Standard

Leiligheten byr på en særdeles fin planløsning, og har dyp og store vindusflater mot tre himmelretninger, som slipper inn godt med naturlig lys og bidrar til ekstra god romfølelse.
Med sin flotte størrelse, tilbyr leiligheten mange av villalivets fordeler med planløsning og soner som minner om villaens tilbaketrukne privatliv.
En forenklet moderne boform med sofistikert komfort, gjennomførte kvaliteter, privat og skjermet innenfor en større enhet.

Leiligheten er innredet med moderne, høy og tiltalende standard med gjennomtenkte løsninger som beskrives blant annet som følger:

Gulver:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg".
Det er 1-stavs mattlakkerte eikegulver i alle rom. 
Disse er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester.
Vannbåren gulvvarme gir en lun og deilig følelse.

Stue-/spisestue:
Den store foldedøren tar deg ut til den store vestvendte balkongen hvor du kan nyte en helt unik utsikt over vannet og byen.
I tillegg har du sen kveldssol på uteplassen som er helt overbygget og dermed ypperlig egnet for evt. senere innglassing dersom ønskelig.
Den vakre og slående utsikten nyter du uvhengig av hvor du oppholder deg i rommet - de store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med byens og Kanalens "puls".
Rommet "fylles" med utsikt og maritime inntrykk med de store og dype vinduene.
Det er godt med veggplass å møblere mot, og åpner du den flotte foldedøren får man følelsen av å sitte i ute i friluft mot vannet selv om man oppholder seg inne.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken med mange påkostede og flotte detaljer.
Innholdsrikt med Innredning i hvit utførelse fra produsenten Arens.
Her er det lagt vekt på detaljer som gir et eksklusivt preg, som blant annet takhøye overskap og benkeplater av naturstein. Kjøkkenøyen sørger for at du kan tilberede alle døgnets måltider med blikket vendt mot utsikten!
Hvitevarer fra Siemens med helintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate, stekeovn, mikrobølgeovn i høyskap og integrert kjøle- og fryseskap.
Underlimt oppvaskkum i kvadratisk utførelse gir et moderne uttrykk og gjør renholdet enklere og mer praktisk.
Stiltilpasset ventilator fra Røråshetta, flere underskap med kolonialskuffer og innfelte LED-lys i de av overskapene som har glassdører.

Entre/gang:
Den brede og romslige entreèn har en praktisk skyvedørsgarderobe med innredning dører av speil. Det er i tillegg plass til ytteligere møbler som kommoder, skoskap eller lignende.
Fra rommet er det blant annet skyvedør inn til stue og kjøkken.
De innfelte downlightsene i himlingen gir god belysning til rommet.

Baderommene:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen?
Begge baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme.
I dusjløsningene i begge rommene er det matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med glassdører i herdet glass.
Baderommet i tilknytning til hovedsoverommet har foldedører av herdet glass i dusjnisjen. 
Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonene.
Baderomsinnredning hvor servantskap har kolonialskuffer fra Arens med to kolonialskuffer på begge baderommene. På hovedbadet er det ekstra godt med skapplass.
Begge rommene har også vegghengte toaletter.
Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Begge baderommene leveres derfor med innfelte downlights med nivåjustering.
Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på hovedbadet hvor dette området er skjermet med flislagt nisje.

Soverommene:
Begge soverommene har store vindusflater mot vest og har utsikt mot Kanalen.
Hovedsoverommet har terrassedør som tar deg direkte ut til terrassen.
Begge soverommene har plass til dobbeltseng og har skyvedørsgarderobe med speidører.
Garderobegangen som fører deg inn til hovedsoverommet, rommer masse ekstra garderobeplass. Herfra er det skyvedør inn til hovedsoverommet sitt "private" bad.

Innervegger, himlinger og belistning:
Alle innevegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger i samtlige rom. Oppholdsrommene har en moderne gråfarge, og øvrige rom går i "antikk hvit" - dette gir en flott helhet! Overliggende tapet gir bedre finish og mer slitestyrke til veggene.

Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips. Downlights i himling i entreèn og på begge baderommene.

På gulvet er det eikelister som følger de flotte 1-stavs eikegulvene. Hvitmalte lister som i himlinger rundt dører, rundt vinduer og i tak. Alt malt listverk er sparklet og malt.

Vinduer og balkong-/terrassedører:
Vinduer med vedlikeholdsvennlig PVC-ramme. Foldedøren fra Schûko er av lakkert aluminium.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjonssystem m/varmeveksler - leiligheten har eget ventilasjonsaggregat med innvendig, veggmontert betjeningspanel.

Annet:
* Felles brannvarslingssystem og innfelt  vannsprinkelsystem i himlinger m/blendelokk
* Innedører av god kvalitet - "rammedører" i hvit utførelse
* Porttelefon med kameraskjerm

Type, eierform og byggeår

Selveierleilighet - nyoppført i 2017

Adkomst - slik finner du Ørsnes park

Fra Tønsberg sentrum tar du til venstre i rundkjøringen når du har kjørt over Kanalbroen på Nøtterøysiden. Ørsnes park ligger på venstre side av Kanalveien, og leiligheten har adkomst fra heis og trappehus i bygget lengst vekk fra Kanalbroen.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Felleskostnadene på pt. kr. 2.552,- pr. måned dekker kostnader for leiekostnad for 1 stk. garasjeplass (se punktet "parkering"), TV-grunnpakke fra Viken fiber, internett fra Viken fiber, felles bygningsforsikring, snøbrøyting, vaktmester-tjenester for fellesarealer, avsetting til vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg, drifts-/vedlikeholdskostnader for svømmebasseng, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre m.m.

Det innbetales i tillegg akonto kr 892,50,- pr. mnd til forbruk av vannbåren gulvvarme og varmt tappevann. Selger opplyser at de ved seneste avregning i forhold til faktisk forbruk fikk tilbakebetalt deler av innbetalt akontoinnbetaling.

Felleskostnadene inkluderer ikke kommunale avgifter. Disse vil blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune.
Til informasjon er det felles vannmåler, hvilket vil påvirke fakturert beløp fra kommunen som etterhvert vil baseres på erfaringstall for sameiets normale forbruk.

Parkering

Rett til leie av 1 stk. garasjeplass i garasjeanlegget på eiendommen som ikke eies av boligsameiet, men vil bli eiet av egen aktør. Plassen er tildelt i byggets P-hus, og det tegnes leiekontrakt for denne. Leiepris er pr. tiden kr 803,- pr. mnd som er inkludert i seksjonens andel fellesutgifter kan kun justeres årlig ihht. økning i konsumprisindeks.

Bilen holder seg snøfri på vinterdager og skjermes for solen på hete sommerdager. Det er selvfølgelig heis fra leilighetsplanet og ned til P-huset.

Det blir ingen gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget.
Det blir ingen utvendig parkering/utvendig gjesteparkering på eiendommen.

Leilighetens areal

Primærrom - P-rom: ca. 122 m²
Bruksareal - BRA: ca. 127 m²
Bruttoareal - BTA: ca. 142 m² + kjellerbod

Mål iht. beregninger fra Spir arkitekter. I oppgitt areal for primærrom (p-rom) er alle leilighetens arealer medtatt bortsett fra innvendig bod.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv innvendig i leiligheten, bortsett fra på baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Det er ulike soner i boligen for termostatstyring av gulvvarmen.

Det vannbårne anlegget blir avregnet etter forbruksmålere m/akontoinnbetaling.

Andre løpende kostnader

Selger har ikke tatt i bruk eller bebodd leiligheten da den selges fra utbygger. Fullstendig oversikt over størrelsen på de typiske faste løpende kostnadene foreligger ikke. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster av tappevann etc.

Areal og eierform

I tillegg til å ha sjøen som nærmeste nabo, skiller Ørsnes Park seg ut med sine flotte park.

Leilighetseierne disponerer sammen et romslig hageanlegg på felles selveiertomt som danner et sentum med ulike aktivitetselementer som ligger i parkanlegget mellom de ulike bygningene.
Med bygningenes plassering og ved at parken blir løftet opp fra bryggekanten, er det skapt et solrikt og privat uteoppholdsarealet for leilighetseierne.

Parken består blant annet av sameiets eget oppvarmede svømmebasseng hvor det rundt deler av dette anlegges er sol-/uteplass, stein-/hellelagte gangarealer, gressplen og ulik beplantning.

Ørsnes Park er utformet med to bygninger som åpner seg ut mot Kanalen. Alle innganger er fra denne parken som har forbindelse til både Kanalveien og brygga langs Kanalen. I tillegg kan alle trapper og heiser nås direkte fra parkeringskjeller som også inneholder sportsboder og sykkelparkering.

Det er trapp opp fra bryggekanten og opp til parkanlegget, og det er etablert beplantning på eiendommens adkomstparti mot bryggekanten og inn til parkanlegget. Under fellesparken ligger underetasjen med garasjeanlegg og boder.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Kanalveien som er offentlig vei.

Reguleringsplan

I følge innhentede opplysninger fra Tønsberg kommune, ligger eiendommen ligger i område godkjent til "Annet byggeområde - framtidig, havn - nåværende og fotgjengerstrøk"- nåværende ihht. kommuneplan. Det er egen reguleringsplan for området; Reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2A og 4 av 10.9.2008 med formål bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass.
Plan m/bestemmelser fås av megler på forespørsel.

Den tilgrensende naboeiendommen Kanalveien 2 (mot nordvest), gnr. 1004, bnr. 49 er under oppføring. I følge nåværende kommuneplan er den tilgrensende naboeiendommen gnr. 1004, bnr. 96 (mot sydøst) avsatt i kommuneplanen av 16.04.2008 til blant annet byggeområde "framtidig" og havn "nåværende". Denne eiendommen må forventes fremtidig utviklet.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Boligens selges fri for pengeheftelser, dog. med unntak av at det er lovbestemt panterett til sameiet i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av hver enkelt sameiers fellesforpliktelser, jf. Lov om eierseksjoner.

Servitutter i grunn som er tinglyst og som følger seksjonen:
1975/6594-3 04.12.1975
ERKLÆRING/AVTALE
- avløpsledning.
RETTIGHETSHAVER: TAU
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: KNR: 0704 GNR: 1004 BNR: 94

1977/6157-2 25.10.1977 ERKLÆRING/AVTALE
Rett til anlegg av avløpledning, best. ang. erstatning.
RETTIGHETSHAVER: TAU

2016/130956-1 15.02.2016 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0704 GNR: 1004 BNR: 49. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
2016/130956-2 15.02.2016 ERKLÆRING/AVTALE
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0704 GNR: 1004 BNR: 49. Rett til å etablere felles avkjørsel samt gangareal. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.12.2017 for både leilighetsbygg og garasjeanlegg.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Prisantydning

8 790 000,- / Fellesutgifter: 2 552,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

9 485 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 000,- (Innskuddkapital til sameiet - engangsgebyr)
24 730,- (Dokumentavgift (uavhengig av salgssum da kun av tomteverdi))
--------------------------------------------------------
30 952,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 515 952,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon

Boligselgerforsikring

Det er mulig for kjøper å tegne boligkjøperforsikring gjennom HELP-forsikring AS. Denne forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtedato. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om dette på help.no. Meglerforetaket mottar et administrasjonshonorar fra Help forsikring vedrørende formidling av kjøperforsikring.

Takst / tilstandsrapport

Det er ikke uarbeidet tilstandsrapport.
Leiligheten selges av utbygger, Ørsnes park AS.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A

Forholdet til Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er», jf. Avhendingsloven § 3-9 da den er ferdigstillet på salgstidspunktet.
Lovens normalordning, som beskrevet i Avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. 
En «som den er» klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. 
Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. Avhendingsloven § 3-9, annet punktum. 
Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses som oppfylt.
Det antas at en «som den er» klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. 
Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen av opplysningen ikke ble gitt.

Boligsameiet Ørsnes park

Boligsameiet Ørsnes Park  består av 94 seksjoner.
Parkeringshuset er seksjonert som næringsseksjon da disse plassene leies ut.
Forretningsfører i sameiet: Kuba Norge AS v/Lena Onarheim.
Styreleder i sameiet: Jan Fredrik Kveil (beboer).

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Utleie

Leiligheten har kun en boenhet, og den har ingen separat utleiedel.
Seksjonen kan fritt leies ut, dog. må utleie meldes til sameiets styre/forretningsfører for registrering.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 300817 (Kr.4 200) Oppgjør tinglysning (Kr.4 875) Tønsbergs Blad 200917 (Kr.8 400) Nye bilder (Kr.4 000) Tønsbergs Blad 181017 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 211017 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 281017 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 291117 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 141118 (Kr.5 000) Internett annonsering - opp på finn.no (Kr.1 000) Foto (Kr.2 800) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 281118 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 160119 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 230119 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 080519 (Kr.4 500) Opprykk finn.no 7. mai 2019 (Kr.1 000) Foto (Kr.9 990) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 790 000,-) (Kr.40 938) Tilretteleggingshonorar (Kr.4 688) Totalt kr. (Kr.127 291)

Boligkjøperforsikring

Det er mulig for kjøper å tegne boligkjøperforsikring gjennom HELP-forsikring AS. Denne forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtedato. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om dette på help.no. Meglerforetaket mottar et administrasjonshonorar fra Help forsikring vedrørende formidling av kjøperforsikring.

Formueverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB).
Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Da boligen nettopp er ferdigstilt og overskjøtet på selger i august 2017 foreligger ikke slik verdi pr. tiden.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale.

Leiligheten kan overtas på kort varsel hvis ønskelig for kjøper

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?