Til innholdet

Retrohus solgt langt over takst

En etter en kastet seg inn i budrunden – retrohuset solgt for langt over takst!

– Vi opplever at interessen er ekstra stor når boligen trenger en kjærlig hånd, sier Lars Ole Wittingsrud. Han forteller om den store pågangen både før og under fellesvisningen av retroperlen eller oppussingsobjektet som Tønsbergs Blad skrev om i forrige uke.

450.000 kroner over takst

I boligen hadde tiden nærmest stått stille siden den ble bygget på 60-tallet.

– Det var rundt 20 forskjellige interesserte med følge på fellesvisningen og tre private visninger i forkant, forteller megleren.

Da budrunden startet morgenen etter første visning, kastet seks budgivere seg inn i boligkampen.

– Vanligvis er det en eller to budgivere med i rundene, så når så mange som seks henger seg på, er det ekstra gøy for oss som driver med dette, sier megleren.

Eneboligen ble solgt før lunsj samme dag og gikk for 3.800.000 kroner, det vil si 450.000 kroner over takst.

På leit lenge

– Det var ikke så uventet, ut ifra erfaringer fra tidligere salg i samme gate. Når prisen er lav og området attraktivt, går det gjerne fort, sier han.
Megleren forklarer at boligene som tiltrekker seg mest oppmerksomhet og har kortest omsetningstid er enten de som trenger totalrehabilitering eller de som er i tipp topp stand og innflytningsklare.

– Omsetningen i maimåned har, tradisjonstro, vært høy. Familien som kjøpte boligen på Teie, er fra området og har vært på leit lenge. Nå flytter de altså tilbake til øya, sier han.

Kilde: Tønsbergs Blad