Til innholdet

Nå kan du sikre deg enebolig på Nøtterøy for under 3 millioner – Dette er ikke helt vanlig

Man hører ofte om boliger som ligger ute for salg på øyene. Gjerne er det da snakk om store, flotte eiendommer i mangemillionersklassen. Nå ligger det derimot fire eneboliger ute for salg på Nøtterøy for under 3 millioner.

Det forteller eiendomsmegler Bjørnar Leirdal i Z Eiendom at ikke er hverdagskost i øykommunen vår.

Uvanlig

Leirdal forteller at det gjerne er tre faktorer fører til at boliger i Færder får en prisantydning som er under tre millioner kroner,

– De ligger gjerne utenfor det som er vanlig boligområde og også et stykke unna sjøen. Her er det ofte også snakk om eldre boliger som har noen oppgraderingsbehov.

– Her i Færder pleier de fleste boliger å ligge på en prisklasse godt over tre millioner. At det nå er fire til salgs for under dette, er nok bare en tilfeldighet.

Landlig og rolig beliggenhet!

Kan bli attraktiv

Selv megler Leirdal en av disse boligene. Den ligger i Torbjørnrødveien på Nøtterøy og har en prisantydning på 2,65 millioner kroner.

– Det er på mange måter en veldig innholdsrik eiendom. Den har blant annet fire soverom og to bad. Boligen ligger i et stille og rolig område og har ingen direkte naboer. Så det er ikke noe innsyn å snakke om der.

– Eierne har gjort en kjempejobb med å pusset opp det ene badet og soverommene i annenetasje, men boligen har fortsatt noen oppgraderingsbehov.

Søndag denne uken er det visning og Leirdal forteller at det er mange som har klikket seg inn på boligannonsen i forkant.

– Her får man mye for pengene og jeg tror den kan bli attraktiv i markedet, avslutter Leirdal.

Tb Av Joakim Teveldal