Til innholdet

Nå er denne luksus-eiendommen solgt!

Strand, brygge og skjærgårdsutsikt er drømmen for mange – og for noen ble det nylig en realitet. Det tok et par måneder, men til slutt ble luksuseiendommen i Søndre Tenvikvei på Nøtterøy solgt. Dog til 3 millioner kroner under prisantydning.

Boligen, som kan skimte med en 40 meter lang strandlinje, brygge med to båtplasser og flott skjærgårdsutsikt, hadde nemlig en prisantydning på 12 millioner kroner.

– Den gikk til slutt for 9,3 millioner, opplyser megler Petter Hillås i Z-Eiendom.

Solfylt er stikkordet når det gjelder denne eiendommen, som ligger fint plassert langs skjærgården i Tenvik. Men, flott eiendom til tross - nye kjøpere må belage seg på litt oppussing. Boligen, med tre soverom, har behov for oppgradering.

Siden eiendommen ble lagt ut for salg har det vært stor interesse blant potensielle kjøpere. Likevel tok det en liten stund før salget var i boks.


Megleren lar seg ikke overraske av dette. – Det var som forventet. Eiendommer av denne typen går ikke så fort, sier Hillås.

Han har ønsket mange velkommen på visning. Det kan tenkes at nysgjerrigheten er stor hos folk som kanskje ikke har råd til å kjøpe, men gjerne skulle besøkt en slik eiendom. Hillås forteller at de s
om dukket opp på visning var mer enn bare nysgjerrige boliginteresserte.

– Vi har stort sett hatt folk på visning som har vært reelt interessert i boligen, sier han.


Hektisk etter stille vinter


Boligen i Søndre Tenvikvei føyer seg inn i rekken av boligsalg som har skjedd i maimåned. En intens periode for kjøpere, selgere og meglere.
– Vi har solgt veldig mye i mai. De aller fleste eiendommer går fort nå altså, sier Hillås.

Tidligere i måneden snakket Tønsbergs Blad med megler Tor Fredrik Westrum Lindman om den hektiske vårperioden på boligmarkedet. Han mener det skyldes en unormalt stille vinter.

– Vinteren var kald og guffen, og da trekker boligselgere seg litt inn i skallene sine og orker ikke ordne klart til salg. Etter en lang stilleperiode blir det gjerne hektisk.