Til innholdet

INTERIØRTRENDER FOR 2021

Det er viktigere enn noen gang å ha en hyggelig atmosfære hjemme, hvordan vi brukte hjemmene våres endret seg drastisk i 2020. Komfort, hjemmekontor og ro sto i høyt fokus. Men vil dette vare?

Man kan absolutt se at noen av vanene blir med oss videre, men at vi har fått andre behov, trangen til endringer, og funksjonalitet vil prege trendbildet i 2021. Det vi ser i Norstyled er at mange har behov for mer farger, personlighet og et tidløst preg på hjemmene sine.

2021 er absolutt tiden for å få farger inn i hjemmet.

Trendbildet har lenge vært beige, grått og hvitt. Ton i ton av forskjellige nyanser vil fortsatt bli, men man ser at fargerike elementer vil prege interiøret.
Store flossete tepper med mønster og farger, friske blomster, og vaser i forskjellige varianter og sett stemningen i hjemmet med levende lys. Et tips fra meg er å finne de tingene som DU liker og som setter det personlige preget hjemme. Interiør trenger heller ikke å koste all verden, butikker som HM home er et godt eksempel steder man kan gjøre gode funn av interiørtekstiler og dekorasjoner. Bare det å friske opp hjemmet med nytt sengetøy kan gjøre underverker for kropp og sjel.

 

Vi vil se at farger som gul, grønt, beige og rosa vil bli en stor del interiøret, her kommer nesten alle typer nyanser inn. Det finnes et hav av flotte farger å velge i, derfor vil jeg anbefale og snakke med en profesjonell slik at ditt hjem blir tilpasset dine behov, ønsker og ideer. Alle hjem er ulike, og dermed vil også farger oppleves forskjellig.


En av de fargene vi vil se mest av dette året er gult, og dette er da i et bredt spekter. Disse fargene gir masse energi og glede, og passer derfor perfekt til rommene hvor man skal være sosial, kreativ og aktiv. Man kan velge en dempet grågul tone som LADY 120880 SOFT RADIANCE, en farge som vil gi et sofistikert inntrykk til hjemmet.

Eller man kan være mer vågal og gå for LADY VELVET 10246 slik vi har gjort på showroom til Norstyled. Fortsatt en dempet og varm tone, men med et tydelig gult preg over seg.

Grønt har lenge vært i manges hjem, og dette er ikke uten grunn. Det å bringe naturen inn gir en friskhet til hjemmene våre. Under en pandemi er det også slik at vi nok søker mer til naturen, det gir hos behag og ro noe vi vil ha med inn. Det finnes et hav av forskjellige grønn toner, og vi i Norstyled har falt for fargene som LADY GREEN LEAF 8469, LADY SERENE BLUE 5490 eller den lyse vårlige LADY LØVSAL 8118. For de som vil safe med en klassisk farge, men gi hjemmet et tidløst preg anbefaler vi en grønnlig beige tone LADY GRANSKYGGE 1288.

Et tips fra meg er å finne de tingene DU liker og som setter det personlige preget hjemme

Koralltoner, fersken, brent oransje og rødt kan gi ifra seg et kraftfullt utrykk, men samtidig er det sprudlende og harmonisk. Dette er også farger vi har sett en stund i trendbildet, og mye av dette er nok fordi det er farger som minner oss om det å reise, utforske, og det eksotiske. Forskjellen er nok bare at vi ser flere varianter i 2021 da vi våger å tørre mer med fargene.

Ifølge Jotun vil også fargene i de duse pastellene fremtre mer, de blålige rosa tonene, mot lilla til lavendel.

Mal, utforsk, og skap ditt drømmehjem i 2021. Lykke til!

 

Christina Merkesdal
Interiørkonsulent & boligstylist
Norstyled
Interiør design studio