Til innholdet

INFORMASJON OM TRYGGE VISNINGER OG BEFARINGER

Eiendomsmeglerbransjen har samarbeidet med FHI og Helsedirektoratet arbeidet for at bolighandelen skal forbli trygg og smittefri for alle involverte parter. Sammen har vi funnet egnede smittevernstiltak for visninger, kundemøter, kontraktsmøter og overtagelser.

 

Eiendomsmegling er av Finanstilsynet definert som samfunnskritisk virksomhet og vår plikt er å tilrettelegge for et velfungerende boligmarkedet – til det beste for både selgere og kjøpere. Dette gjelder visninger, kundemøter, kontraktsmøter og overtagelser.

Etter siste dagers nedstenging velger vi å informere om føringer fra Eiendom Norge for boligmarkedet;

Visning er ikke definert som et arrangement eller en privat sammenkomst. Eiendom Norges vurdering er at reise til visning for visningsdeltakere er å anse som nødvendig, selv om visningen foregår i en annen kommune enn bostedkommunen. Dette gjelder selv om man er bosatt i en av de 25 kommunene hvor det er innført anbefaling om å unngå andre reiser enn de som er strengt nødvendige.

Les gjerne igjennom Eiendom Norges koronaretningslinjer ved å følge linken under. 

https://eiendomnorge.no/nyheter/eiendom-norges-koronaretningslinjer-article1828-919.html

Oppdatert 24.03.21

Visninger fortsetter derfor som normalt med påmelding til megler i forkant og avtale om private visningstidspunkter. Hos oss i z-eiendom følges selvfølgelig øvrige smittevernstiltak som avstand, håndsprit og munnbind.

Richard, Simon og Linda ønsker velkommen til trygge visninger hos oss :)


Har du spørsmål, så kontakt en av våre dyktige meglere for god service og god rådgivning. Sammen finner vi gode og trygge løsninger til det beste for oss alle.

Med vennlig hilsen alle oss i Z-Eiendom