Til innholdet

V/foten av Presterødåsen - Nyere og moderne 3 roms eierleilighet i 1. etg. | rolig beliggende i blindvei

Døsserødveien 74a
Prisantydning 2 850 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 67
BRA: 71 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2013
Tomtareal: 0 m²

Visninger

lørdag 12. januar Kl 12.00 - 13.00

Dokumenter

V/foten av Presterødåsen - Nyere og moderne 3 roms eierleilighet i 1. etg. | rolig beliggende i blindvei


Adresse

Døsserødveien 74a 3118 Tønsberg 1. etasje

Standard

Moderne 3 roms leilighet fra 2013 med moderne innredning og løsninger. Beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger:

Kjøkken og stue
Kjøkkenet er moderne og stilrent, samt praktisk designet på en måte som utnytter plassen godt. Det har åpen løsning mot stuen. Innredningen har takhøye skap med hvite, slette fronter med innfelte håndtak og benkeplater i laminat med moderne tapet med glassplate over.  Av hvitevarer er det integrert induksjonstopp, stekeovn i brysthøyde, samt oppvaskmaskin. Videre er kjøkkenet utstyrt med en ventilator i overkant av kokesonen.

Leilighetens stue/kjøkken er smakfull og lys. Her er det god plass til både spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement. Rommet har parkettgulv og veggene er malt i flotte farger. I rommet er det store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys, samt utgang til balkong.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har et delikat bad med flislagt gulv og vegger - alt i en pene fargetoner. Badet er utstyrt med deilig gulvvarme, sokkeltoalett og et dusjhjørne med skyvedører i glass. Den romslige baderomsinnredningen består av speil med lysarmatur, veggskap og underskap med heldekkende servant. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

De 2 soverommene og lagring
Leiligheten har to fine og behagelige soverom, hvorav det ene er utstyrt med en romslig skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med innvendig bod/teknisk rom, samt en disponibel bod på ca. 5 kvm på fellesområdene.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et etablert og attraktivt boligområde på Presterød, ca. 3 km fra Tønsberg sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra Presterød er det gangavstand til Kilden Kino hvor det også er bowlinghall. Rett i nærheten finner du også Kilen Handelspark med et stort utvalg av varehus.

Eiendommen har også umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder som Presterødkilen naturreservat. På varme sommerdager legger de fleste turen til Ringshaugstranda - en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Skallevoldstranda og Karlsvika er andre populære strender i samme område, ca. 3-4 km fra Presterød.

Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, svømmehall og golfbane, m.m. I nærområdet finner du både Slagenhallen, og Flints idrettsanlegg med flere fotballbaner. Ved Søndre Slagen kirke er det flotte turområder og spennende kulturminner. I Tønsberg sentrum finner du Haugar kunstmuseum med norsk samtidskunst.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 i Kilen, Kiwi på Gauterød og Meny på Tolvsrød. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gode shoppingmuligheter ved Kilen handelspark og i Tønsberg sentrum. Ved bussterminalen i sentrum finner du Farmandstredet med godt over 100 butikker. Tønsberg har også en rekke hyggelige kafeer, restauranter og utesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Almeveien som ligger drøyt 200 meter fra boligen. Med bil fra Presterød tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, hvor det er ca. 19 min til Horten, 19 min til Tjøme, 22 min til Sandefjord, 46 min til Drammen og 1 time til Oslo.

Eiendommen har gangavstand til Presterød barneskole og Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2013

Bygninger og byggemåte

Leilighet i kjedet horisontaldelt tomannsbolig. Antatt oppført på støpt, armert og isolert plate. Yttervegger i bindingsverk. Fasader med trekledning og puss. Takstoler, saltak og tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Renner, nedløp, snefangere og beslag i stål. Isolerglassvinduer og ytterdører med isolerglass. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 71/71/67 m2.

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom, minus i leiligheten er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler

Felleskostnader inkluderer

Forretningsførsel
Boligforsikring
Grunnpakke TV/bredbånd.
Snømåking
Normalt utvendig vedlikehold
Strøm i fellesarealer
Vedlikehold av fellesarealer
2. stk filter pr år til ventilasjonsanlegg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Oppvarming/Teknisk

Boligen er oppvarmet elektrisk med varmekabler i baderomsgulvet og med stedvise panelovner ellers. Det er også et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer og er plassert i teknisk rom/bod.

Videre har leiligheten rør-i-rør system og en 200 liters varmtvannsbereder fra 2013.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass. P.t. disponerer leiligheten en egen biloppstillingsplass rett ved inngagsdør (i utgangspunktet en handikapplass).

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Fra stuen har leiligheten utgang til en trivelig balkong som ligger lunt til. Den har glassrekkverk og måler ca. 9 kvm, noe gir god plass til sittegruppe. Her er det godt med sollys på dagtid og man kan hvile øynene på en behagelig utsikt over sameiets fellestomt. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel og gårdsplass, samt grøntarealer beplantet med gressplen og prydbusker.

Eier

Lena Charlotte Kjeldsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Olsrød-Døsserødmed vedtaksdato 02.06.1999 og reguleringsformål frittliggende småhusbebyggelse og høyspenningsanlegg.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.05.2014. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 850 000,- / Fellesutgifter: 1 900,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,-)) 5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER) -------------------------------------------------------- 90 062,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 940 062,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6647152

Sameiet

Beskrivelse av sameiet
Sameiet består av 14 seksjoner.
Sameiet Presterødgrenda er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 913376463, og ligger i TØNSBERG kommune med følgende adresse: Døsserødveien 70 Til 74 Gårds- og bruksnummer : 148/369

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Det er tillatt med husdyrhold, søknad om dyrehold må søkes styret. Se for øvrig mer utfyllende bestemmelser om husdyrhold i husordensreglene som er vedlagt salgsoppgaven.

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnad Kr. 1.900,- pr. Mnd

Andre faste utgifter: Strøm, ca. kr. ______,- pr år.
Kommunale avgifter Kr. 9.706,- pr. år
Forsikring i Obos kr (polisenummer 13181)
Andre utgifter

Felleskostnaden var pr. 29.12.18 (salgsoppgavetidspunkt) kr. 1 662,-, men økte med 15,5% fra 01.01.2019 på grunn av utvendig maling på våren 2019, samt Kabel-tv økte med kr. 42/mnd den. 01.01.19. Ny felleskostnad, kr. 1.900,-, er oppgitt av forretningsfører.

Andel fellesgjeld / formue Kr 0,- / Kr 14.315,- pr 31.12.2017 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 020119 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.14 990) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.34 019)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?