Til innholdet

Tønsberg/ Kaldnes - Flott bolig sentralt beliggende på Kaldnes!

Verftsveien 5C
Prisantydning 3 190 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 134
BRA: 142 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1974
Tomtareal: 80 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 15.00 - 16.00

Dokumenter

Tønsberg/ Kaldnes - Flott bolig sentralt beliggende på Kaldnes!


Adresse

Verftsveien 5C 3115 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen til Nøtterøy og tar til høyre i første rundkjøring. Ta deretter Solveien til høyre etter Færder videregående/Yrkesskolen følg veien frem til neste rundkjøring, ta så til venstre i rundkjøringen, deretter første vei til høyre inn Fagerheimsgaten. Verftsveien går ned til høyre.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde med kort vei til Tønsberg sentrum, her finner du blant annet kino, bibliotek, kulturhus, svømmehall og flere idrettsanlegg med mer. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Området har flere flotte tur- og rekreasjonsområder, og fra eiendommen er det blant annet kort gangavstand til Teieskogen. Tønsberg stadion ligger på andre siden av sentrum, og herfra har du et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier, oppført i 1974

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført på støpte såler i betong. Støpte gulver mot terreng. Taket er tekket med sveiset asfaltpapp.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 156 kvm

1.Etasje: Bra/P-rom: 48/48m² : Entrè, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2.Etasje: Bra/P-rom: 48/48m² : Bad, gang og 3 soverom.
Kjeller: Bra/P-rom: 46/38m² : Gang, kjellerstue, vaskerom, wc, to boder samt en bod under trapp.

Standard

Velkommen til Verftsveien 5 c, dette er en flott rekkehusleilighet som i nyere tid har blitt vesentlig oppgradert. Boligen er innredet i lyse og tidsriktige farger og fremstår som meget godt vedlikeholdt hvor man kan flytte rett inn uten å måtte tenke på oppussing.

Stue
Stor romslig stue med vedovn og utgang til solrik terrasse. Stuen har blitt renovert i 2018 og her har selger satt inn nytt Opus laminat gulv, alle overflater er nymalte, ny gips rundt alle vegger foruten gang og vegg mot trapp/peis, ny dør mellom stue og yttergang. Verandadøren ble byttet i 2016 og da ble også terrassen på hele 38m² bygget. Selger opplyser at det er gode solforhold, og man sitter meget usjenert og i le fra vinden uansett retning vinden blåser fra.

Kjøkken
Kjøkken og stue i åpen løsning danner et praktisk allrom med gode muligheter til salong, spisebord og andre møbler. Nyere Epoq kjøkken i gloss hvit(høyglans) fra 2017 med 4 års reklamasjonsrett og 25 års funksjonsgaranti. Concrete grey benkeplate. wit 60 komfyrvifte. Blandebatteri-Blanco linus antracit med uttrekkbar tut. Underlimt Dobbel Blanco kjøkkenkum.  Det er installert ny dobbel waterguard som er koblet til både varmt og kaldt vann til kjøkkenkum. Det ligger en sensor ledning i skap under sokkel og under fremtidig oppvaskmaskin som vil fange opp evt lekkasje og stenge vannet.

Bad
Badet ble renovert i 2017 hvor alle overflater ble malt, nytt vikingbad  Ida 90 baderoms innredning, nytt toalett samt nytt dusjkabinett fra Vikingbad.

Soverom

Tre soverom hvor av det største har walk-in closet med praktisk innredning fra Ikea pax garderobeløsning. Alle soverommene ble malt i 2012 + at barnerommet ble malt på nytt i 2013 og det største soverommet i 2018. I 2011 ble det lagt nytt Berry allock gulv på alle rommene i 2 etg. utenom badet. Trappegangen fra kjeller til topp er nymalt i 2018 samt at det er satt inn teppe i trappetrinnene. Det er også satt inn nye lysbrytere og nye dørhåndtak i 2 etg.

Underetasje

Kjellerstuen har blitt mer eller mindre totalrenovert i 2018. Her har selger malt alle overflater, byttet nytt gulv til Opus laminatgulv, ny spott taklampe, nye dørhåndtak og nye lysbrytere i hele kjelleren. I gangen har alle overflater blitt malt og det er også satt inn ny spott taklampe. Toalettet er nytt og her er det også satt inn nytt servantmøbel med speil samt at alle overflater har blitt malt.

For nærmere beskrivelse av standard se vedlagt boligsalgsrapport utført av Takstmann Hans Holt, denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Parkering er kommunal, man kan registrere bilskilt hos kommunen og betale 350kr i mnd. Beboerne i Verftsveien har prioritert tilgang til parkeringsplass på den kommunale plassen utenfor eiendommen.

Areal og eierform

Areal: 80 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Alexander K. Strande Marie Elisabet Roggert

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til nåværende boligbebyggelse( kommuneplan 03.02.2016). Båndlegging for regulering etter pbl.(kommuneplan). Det er ifølge opplysninger fra Tønsberg kommune ingen reguleringsplaner eller planforslag som vil berøre denne eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har/har ikke ferdigattest datert 15.10.1974 Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er bygge meldt eller godkjent.

Prisantydning

3 190 000,-

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 80 972,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 270 972,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Forsikring

Codan

Kommunale avgifter

Kr. 10 168 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Selger opplyser at det ikke foreligger noe form for sameie, og man betaler for utgifter knyttet til sin egen bolig. Egen forsikring, og kommunale avgifter. Måking går på rundgang, men erfaringsmessig så har dette blitt utført av en nabo som har snøfreser.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Markedspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 090119 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 160119 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.32 629)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Det er innhentet tilbud på maling av utvendig fasade. Dette har naboene blitt enig om at må gjøres og kostnad pr. husstand er estimert til kr. 24.000,- Arbeidet skal etter planen utføres til våren 2019.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?