Til innholdet

Stokke / Storevahr - Innholdrik og velholdt enebolig med 3 soverom og nyere garasje. Populært og barnevenlig byggefelt!

Ravnøveien 56
Prisantydning 3 350 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 118
BRA: 156 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1989
Tomtareal: 790 m²

Visninger

lørdag 19. januar Kl 15.00 - 15.00

Dokumenter

Stokke / Storevahr - Innholdrik og velholdt enebolig med 3 soverom og nyere garasje. Populært og barnevenlig byggefelt!


Finn.no: Lokalområde

Storevahr

Adresse

Ravnøveien 56 3160 Stokke

Adkomst

Fra Tønsberg: I rundkjøringen ved Jarlsberg Travbane tar man mot Stokke/Melsomvik. Følg Melsomvikveien forbi Stokke golfbane og ta rett frem i neste rundkjøring. Følg Storevarveien/FV554 over Solnesåsen mot Storevahr. Gåsøveien følger til venstre og Ravnøveien følger som første til høyre. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom og det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen har en fordelaktig beliggenhet i et meget barnevennlig og veletablert boligområde på Storevahr. Umiddelbar nærhet til tennisbane, fotballbane (skøytebane om vinteren) og flotte friområder med fine turmuligheter. Kort avstand også til sjø/badestrand, småbåthavn med mulighet for leie av båtplass, skoler og Stokke sentrum med de fleste sentrumsfunksjoner. Eiendommen er beliggende i boligfeltet med lite/ingen sjenerende gjennomgangstrafikk. Solrik beliggenhet med friområde rett utenfor døren.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1989, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur/støpt betongplate på mark i 1989. Boligener oppført i halvannen etasje samt krypeloft. Frittliggende enkel garasje oppført i tre på støpt betongplate i 2016.
Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen fukt registrert. Rommet er opprinnelig fra 1989 men selger opplyser at det har blitt utført oppussing av deler av overflater. Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett eller eventuelt badekar
så lenge rommet har sin nåværende utførelse.
Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 172 kvm

1.Etasje: Vindfang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og walk-in garderobe/bod.
2.Etasje: Stue, soverom og bod.
Garasje.

Standard

Velkommen til Ravnøveien 56!
En innholdsrik og fin enebolig med populær beliggenhet på Storevahr. En flott hage rundt huset med fine solforhold hele dagen og ettermiddagen, koselige uteplasser flere steder på eiendommen.
Romslig og god stue, godt med naturlig lys og god romfølelse. Koselig peisovn og utgang til terrassen og videre til hagen.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass samt god plass til spisebord.
Romslig enkelgarasje med god plass. Her er det plass til en bil og en liten verkstedsavdeling. 
En innholdsrik koselig enebolig med mange muligheter. Boligen har en herlig atmosfære. Vi må også fremheve den nydelige terrassen ut fra stuen og de mange koselige uteplassene - her kan man nyte lange og deilige sommerdager helt uten innsyn fra ytre omgivelser!
Denne eiendommen MÅ sees. Her kan man flytte rett inn!

Inngangsparti, entrè og gang:
Inngangspartiet er overbygget, og gårdsplassen er asfaltert.
Gangen i boligen er en fin entrè. Her er det fliser på gulv og lyse farger på veggene.
Ved inngangspartiet er det en herlig uteplass, med morgensol. God plass til utemøblement, hvor man kan nyte morgenkaffen.

Kjøkken: 
Kjøkkeninnredningen er opprinnelig fra 1989, men fronter ble skiftet i 2016 og har slette dører og skuffer og heltre benkeplate.
Kjøkkenet er luftig og godt med skap og benkplass, samt noe integrerte hvitevarer.
Rommet er i adskilt løsning mot stuen. God plass til spisebord.

Stue/spisestue:
Stua i 1.etg. har plass til sittegruppe og spisestue. Denne delen er i praktisk tilknytning til kjøkkenet.
Det er godt med vinduer, noe som skaper en fin atmosfære og godt med lys i rommet. Rommet er for øvrig i lyse farger.
Fra stuen er det utgang til en stor herlig vestvendt terrasse, deler av denne er også overbygget.
I 2.etg. er det en praktisk loftsstue, denne vil passe perfekt for barna. Her er det også utgang til en deilig balkong.

Baderom/vaskerom og wc:
Badet ligger i første etasje og er i tilknyttning til hovedsoverommet.
Fliser på gulv og baderomstapet vegger. Disse er i fine, tidsriktige farger.
Det er også opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulvene.
Badet/vaskerommet har inngang til walk-in garderobe, gang og soverom.

Soverom:
Det er hele 3 soverom i boligen. Alle i god størrelse og hovedsoverommet har godt med garderobeplass og walk-in garderobe.
Gjesterommene har lyse farger, pene gulver og lysmalte tak.
2 av rommene er i 1.etg, mens det siste er i andre.

Garasje:
Stor enkelgarasje med plass til en bil og verkstedsavdeling.
Garasjen er fra 2016.

Hage og uterom:
Det er flere fine uteplasser på eiendommen. På baksiden av huset er det en god hage med fin gressplen. Hagen er delvis inngjerdet med hekk og prydbusker. Flere av uteplassene på eiendommen kan man være helt uskjenert.
Tomten er noe beplantet med trær og prydbusker.
Stor terrasse ut fra stuen. Denne vender mot vest og har godt med sol hele dagen.
Nydelig solforhold på tomten og i hagen hele dagen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Parkering

Garasje oppført i 2016, forøvrig godt med parkering på egen asfaltert gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 790 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flott hage rundt huset. Beplantet med busker og trær. Vestvendt terrasse på bakkeplan og luftebalkong fra andre etasje.

Eier

Henning Berg

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, med plannavn og vedtaksdato: Storevahr (2.1.1978) og formål: Boliger.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 08.01.1991. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 350 000,-

Beregnet totalkostnad

3 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 96 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 446 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tore Rønning Takstdato : 07.05.2018

Kommunale avgifter

Kr. 8 877

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 101018 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 211118 (Kr.5 000) Kommunale opplysninger (Kr.3 060) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 350 000,-) (Kr.30 000) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.73 542)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?