Til innholdet

SOLVANG; Innholdsrikt, lyst og pent rekkehus | 2 stuer, 2 bad/wc og 3 sov | sydvendt terrasse og balkong | barnevennlig, rolig og sentralt

Grevinneveien 16L
Prisantydning 3 390 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 135
BRA: 143 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1969
Tomtareal: 9074 m²

Visninger

tirsdag 15. januar Kl 17.00 - 18.00

Dokumenter

SOLVANG; Innholdsrikt, lyst og pent rekkehus | 2 stuer, 2 bad/wc og 3 sov | sydvendt terrasse og balkong | barnevennlig, rolig og sentralt


Finn.no: Lokalområde

Solvang

Velkommen til visning

Grevinneveien 16L er en innholdsrik og pen rekkehusleilighet over tre plan med en rominndeling av bl.a. 2 stuer, 2 bad og 3 soverom.

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt til på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde! En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum og med bl.a. skole, barnehage og flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

Boligen er oppusset og modernisert innvendig de siste årene og gir et lyst og godt inntrykk. Spesielt fremhves et særdeles gjennomgående lyst og delikat stue- og kjøkkenrom med utgang til balkong og et praktisk kjellerplan med bl.a. stue og bad

Kort fortalt:
* Meget innholdsrikt med bl.a. 2 stuer, 2 bad og 3 soverom
* Store vinduer mot syd og nord slipper inn dagslys i massevis!
* Ildsted i stue
* Flere uteplasser
* Meget sentral, rolig og barnevennlig beliggenhet med kort gangavstand til sentrum
* Kort gangavstand til barnehager og skoler

Z-eiendom ønsker velkommen til visning!

Boligens innhold

Lyst og tiltalende rekkehus oppført over 3 plan med god planløsning med funksjonelle rom og store vindusflater som slipper mye lys inn. Spesielt fremhves et særdeles gjennomgående lyst og delikat stue- og kjøkkenrom med utgang til balkong og et praktisk kjellerplan med bl.a. stue og bad

Boligens inndelingen er som følger:

1. etasje:
Vindfang med adkomst fra overbygget inngangsparti
Romslig hall med skyvedørsgarderobe og trapp til 2. etasje.
Baderom med wc og dusjkabinett.
3 soverom hvorav et med utgang til terrassen og hagen.

2. etasje:
Gjennomgående og stor stue med åpen  kjøkkenløsning, peisovn og utgang til sydvendt balkong med markise.

Kjelleretasje:
Trapegang med trapp til 1. etasje.
Praktisk kjellerstue
Baderom/vaskerom med badekar, wc og opplegg for vaskemaskin.
3 boder med gode lagringsmuligheter. 

Planskisser:
Vedlagt følger planskisser for leiligheten. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.

Standard

Lys og pen rekkehusbolig som er oppgradert de senere år. Boligen fremstår pent oppusett og gir et gjennomgående godt inntrykk med bl.a. følgende standard:

Stuen med åpen kjøkkenløsning, peisovn og utgang til balkong:
Stuen har en gjennomgående løsning med vinduer mot både nord og syd, og er et særdeles lyst og hyggelig rom. Den åpne løsningen til kjøkkenet gir en god romfølelse og en naturlig plass til spisebordet ved kjøkkeninnredningen. Her har du god kontakt med gjestene mens maten lages. De store vinduene sørger for naturlig lys på morgenen og skaper et trivelig arbeidsområde. Kjøkkeninnredningen har rikelig med både skap- og benkeplass. Lyse fronter med moderne profiler og heltre benkeplater. Av integrerte hvitevarer er det; komfyr, keramisk platetopp og oppvaskmaskin. Sentralt plassert i rommet står peisovnen. Det er utgang til sydvendt balkong med markise.

Kjellerstuen:
Boligen har en romslig kjellerstue med god plass til møblement, noe som gir ekstra spillerom for hele familien. Her kan barna trekke seg tilbake med gode venner, eller familien samles til en hyggelig filmkveld.

Baderommet i 1. etasje:
Badet har belegg på gulv og flis på vegger. Innredningen består av servant på innredning med to underskap, speilskap og lysarmatur. Videre er det dusjkabinett (nytt i 2018), sokkeltoalett. Ventileres via el- vifte i vegg og opp over tak. Takstmann har gitt TG- 2 grunnet alder på bad.

Baderommet/vaskerommet kjeller:
Badet er helfliselagt og varmekabler i gulv gir deilig temperatur året rundt. Innredningen består av servant nedfelt i innredning med to underskap, høyskap, speil og overlys. Videre er det badekar og vegghengt toalett. Ventileres via el- vifte i yttervegg.

De 3 soverommene:
Alle tre soverommene ligger strategisk plassert på samme plan i 1. etasje. Det er utgang til terrasse og hage fra hovedsoverom. Det er garderobeskap på alle soverommene.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Nyere laminatparkett
2. etasje: Parkett.
Undereretasje: Laminatparkett i stue og gang. Malte betonggulver i boder.

Vegger:
1. etasje: Malte plater og malt tapet.
2. etasje: Malt betong og malte plater.
Undereretasje:  Malte plater og malt tapet.

Himling:
1. etasje: Malte (2018) plater
2. etasje: Malte plater
Undereretasje: Malte tak-ess plater og malte plater

Øvrig vedr. teknisk og utstyr:
* Borettslaget har tilleggsisolert vegger, skiftet yttervegg, samt vinduer på nordvegg i 2017.
* El- skap med automatsikringer og 50 ampere hovedsikringer.
* Varmtvannsbereder på 200 liter fra 2010.
* Byttet Sarnafil taktekking i 2013
* Utebelysning og uteplasser på begge sider av boligen.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde! En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Sykehuset i Vestfold (SIV) og jernbanestasjonen ligger også innenfor gangavstand! Ca. 900 meter til Greveskogen Videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 500 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1969

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 143 kvm, Bruttoareal: 154 kvm

Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 50/46/38 m2
1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 51/47/47 m2
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 53/50/50 m2

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle rom i under-, første- og andre etasje, unntatt 3 bodrom i underetasjen er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg sentrum kjører en til jernbanestasjonen og tar Stenmalveien opp mot Eik / Horten. Kjør frem til Grevinneveien som går til høyre rett etter at en har passert jernbanebroen. Følg Grevinneveien frem til Wergelandsvei og ta til venstre. Greven borettslag ligger da på høyre side og boligen ligger i andre rekke. Det vil bli satt opp til salgsplakat og skiltet frem ved fellesvisninger.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Fellerkostnader og hva de inkluderer

Felleskostnad : 3.313,- pr. mnd. 
Mediaprodukter: 286,- pr. mnd.

Totale felleskostnader er dermed kr 3.602,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:
* Kabel-/TV og bredbånd fra Viken Fiber
* Kommunale avgifter
* Felles bygnigsforsikring
* Forretningsførerhonorar
* Felles strøm
* Renter og avdrag på felles lån
* Drift og vedlikeholdskostander
* Andre felleskostander til borettslaget

Oppvarming

Flott peis med innsats i stuen. Det er elektriske varmekabler på bad i underetasje. Forøvrig er det elekstrisk oppvarming via panelovner.

Parkering

Det er 1 oppmerket parkeringsplass til denne leiligheten rett utenfor hovedinngangsdøren.

Borettslaget har 28 garasjeplasser. Andelseier kan søke styre om garasjeplass som tildeles etter venteliste. Garasjeplass koster kr. 350,- pr./mnd. (liten plass) og kr. 420,- pr./mnd, (stor plass).

Areal og eierform

Areal: 9 074 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Felles opparbeidet selveiertomt med asfalterte internveier og parkeringsplasser. Pene fellesarealer som er beplantet med busker og diverse trær og busker.

Leiligheten disponerer egen og sydvent uteplass som er opparbeidet med terrasse, gressplen, samt hekker mot naboer.

Eier

Sofia Farid Tahir mubeen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offenltig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men ombefattes av kommuneplanen/kommunedelplanen, hvor formålet er boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 30.12.1969. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Greven brl. (Reg=2008.10.20 av JEW), Orgnr.: 953214776 Andelsnr.: 27 Forkjøpsrettgebyr: 6556 Andel fellesgjeld: 267000, Andel fellesformue: 26180, Total gjeld: 9913439

Lånevilkår på felleslån:
Lån 1: DNB med lånenummer 12127926989. Annuitetslån med restløpetid 12 år og 6 mnd. Restgjeld pt.: kr. 2.232.994,- og flytende lånerente pt. 2,25%
Lån 2: DNB med lånenummer 12125885185. Annuitetslån med restløpetid 22 år 6 mnd. Restgjeld pt.: kr. 2.128.188,- og flytende lånerente pt. 2,25%
Lån 3: DNB med lånenummer 12135154251. Annuitetslån med restløpetid 25 år. Restgjeld pt.: kr. 5.275.818,- og flytende lånerente pt. 2,10%
Lån 4: Husbanken med lånenummer 11484051 10. Annuitetslån med restløpetid 8 år 3 mnd. Restgjeld pt.: kr. 276.439,- og flytende lånerente pt. 1,45%

Det ingen IN-ordning (individuell nedbetalingsordning) for andelshaverne i borettslaget.

Borettslaget består av 44 andelsleiligheter.

Sikringsfond:
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsvarslet på OBOS sine hjemmesider.

Prisantydning

3 390 000,- / Felleskostnader: 3 602,-

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) 267 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 657 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 556,- (Forkjøpsrettsavklaring) -------------------------------------------------------- 11 688,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 668 688,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Forsikring

IF Polisenummer: 587778

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 245) Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.5 245) Markedsføringspakke (Kr.11 550) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 657 000,-) (Kr.45 712,50) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.2 050) Totalt kr. (Kr.92 172,50)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?