Til innholdet

Sjelden anledning - Nyoppusset leilighet (2018) midt i byen - 2 sov - 2 stuer - Høye himlinger og klassisk stil!

Øvre Langgate 9D
Prisantydning 2 950 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 78
BRA: 78 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1896
Tomtareal: 480 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 13.45 - 14.30

Dokumenter

Sjelden anledning - Nyoppusset leilighet (2018) midt i byen - 2 sov - 2 stuer - Høye himlinger og klassisk stil!


Kort om eiendommen

Velkommen til denne flotte leiligheten, beliggende midt i hjertet av Tønsberg sentrum!

Kort nevnes;
- Stilfull planløsning over 2 plan, med egen tv-stue/loftstue
- 2 soverom
- Nytt kjøkken i 2018
- Skiftet endel på el-anlegg inkludert ledninger, stikk, brytere og sikringer i 2018. Samsvarserklæring foreligger på dette.
- Nye overflater på vegg og himling i stue og kjøkken i 2018
- Innredet loft (ferdigattest) med soverom og stue i 2012
- Designertrapp til loftsetasjen
- Romslige og luftige rom gjennomgående i leiligheten
- Vinduer fra 2015 gir lavere energikostnader
- Klassisk, flott bygård med tro innredning
- Originale tregulv
- Original brannmur/pipe i teglstein
- Fint utsyn over byen
m.m.

På vegne av selger ønskes det velkommen til hyggelig visning i Øvre Langgate 9D!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG SENTRUM

Adresse

Øvre Langgate 9D 3110 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg jernbanestasjon kjører man langs togskinnene og forbi Farmandstredet kjøpesenter og tar til høyre i første rundkjøring. Ta så til venstre i lyskrysset inn Stoltenbergsgate og følg denne til neste lyskryss. Ta her til høyre inn St. Olavsgate og følg denne til Øvre Langgate krysser St. Olavsgate. Eiendommen er så liggende på hjørnet på venstre hånd, med rolig inngangsparti via felles bakgård. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Z-eiendom ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Svært sentral beliggenhet i et historisk og sjarmerende boområde med kun få minutters gange til Gunnarsbøparken, Tønsberg brygge, torvet og alle servicefunksjoner Tønsberg sentrum kan by på.
Skoler, barnehager og øvrige aktivitetstilbud som svømmehall, idrettsanlegg mm, ligger også i nærområdet. Gangavstand til kulturelle tilbud som biblioteket, Haugar kunstmuseum og Slottsfjellet. Leiligheten ligger noe tilbaketrukket fra selve sentrum, så du blir ikke sjenert av støy og bråk.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1896, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Eldre bygård bygget i trekonstruksjon over mur.

Innhold:
Inngang fra rolig bakgård;
2.etg.: Entré/gang med plass til garderobe og trapp til 3.etg., kjøkken med spiseplass, hovedsoverom, stue og flislagt baderom.
3.etg.: Loftstue, soverom, bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

2.Etasje: 57 / 57 kvm p-rom/BRA.
3.Etasje: 21 / 21 kvm p-rom/BRA. Kott/bod innenfor soverom tilfredsstiller ikke krav til målbarhet og kommer i tillegg til målte arealer.

Møblering / utstyr

Taklampe i stue og på kjøkken, samt kjøleskap medfølger ikke i handelen.

Standard

Dette er en leilighet for den som søker det klassiske og nostalgiske, samtidig som det nye og funksjonelle. Leiligheten har vært gjenstand for omfattende oppussing de senere år. Stuen er lys og åpen med god takhøyde med LED downligths. Her er store vinduer (2015) som slipper rikelig med sollys og som tillater utsikt over byen og grøntarealer fra sofakroken.

Gamle tregulv som har blitt slipt og lakkert i tro stil, eldre dører og bjelker i loftsetasjen vitner om at dette er en bolig av sent 1800-talls årgang. Vegger er gjennomgående pusset opp og lysmalte. Sammen med den gode takhøyden gjør dette at leiligheten oppleves lys og luftig og enda romsligere enn arealet skulle tilsi.

I kjøkkenet lykkes en med å forene det nye med det eldre, med praktisk innredning (2018) med høye overskap og integrerte hvitevarer. Med den stramme kjøkkeninnredningen, bryter man litt opp i det klassiske som ellers preger leiligheten. Kjøkkenet rommer dessuten plass til et stort spisebord, perfekt for sosiale sammenkomster.

Badet er stilrent innredet med "sjakkfliser" på gulv og vegger i hvitt og svart, og med varmekabler i gulv. Det er montert dusjkabinett for trygg og sikker bruk, samt opplegg for vaskemaskin.

Via en designertrapp levert av trappemaker Magnar Hansen (2012) kommer man opp i en nyere innredet loftsetasje (2012) med master bedroom og egen tv-stue. Her kombineres det rustikke med det moderne, med tøffe originale bjelker og hvite stilrene veggflater, takvindu og nytt laminatgulv. I tillegg finnes lagringsbod med varmtvannsbereder inn fra soverom.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

Oppvarming

Det er varmekabler på badet. For øvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 480 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Adrian Gran Julie Schive Kjærnli

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i ureguert område, avsatt til boligbebyggelse. Det er planforslag som vil kunne berøre eiendommen i Byplan - sentrum.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bruksendring og innredning av loft, datert 18.07.2013. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Gunnarsbø Borettslag, Orgnr.: 994587501
Andelsnr.: 7
Andel fellesgjeld: kr. 47 123,-
Andel fellesformue: kr 8 558,-

Forkjøpsrett: Nei
Styregodkjenning: Nei
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
Forsikret hos: Gjensidige Forsikring - polisenummer 83382359.

Selskapets totale lån og vilkår:
* OBBK02-98207501719 A 316.506,- 16 år 11 md. 12 Flyt 2,35% * OBOS03-98207568309 A 207.796,- 18 år 12 Flyt 2,35%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er IKKE forkjøpsrett i dette borettslaget.

Prisantydning

2 950 000,- / Felleskostnader: 2 452,- pr. mnd Inkl. avdrag og renter på fellesgjeld, personalkostnader, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, drift og vedlikehold, forsikringer, kommunale avgifter, energi/fyring fellesarealer, kabel tv-anlegg og andre driftskostnader

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) 47 123,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 997 123,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 002 255,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 700 152,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Inkl i fellesutgiftene

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markedspakke (Kr.9 990) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 997 123,-) (Kr.40 461,16) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Totalt kr. (Kr.82 380,16)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?