Til innholdet

Sjelden anledning - Enebolig med alt på 1 flate oppført 2012/13 - Må oppleves - Landlig og svært solrikt beliggende

Gjelstadveien 86
Prisantydning 4 590 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 147
BRA: 200 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2012
Tomtareal: 992 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 12.00 - 13.00

Dokumenter

Sjelden anledning - Enebolig med alt på 1 flate oppført 2012/13 - Må oppleves - Landlig og svært solrikt beliggende


Kort om eiendommen

Gjelstadveien 86 er en enebolig beliggende i et nyere etablert boligfelt nær Strange i Våle. Med nærhet til alt naturen har å by på, samt kun få meter til kollektivtransport og skolebuss, bor man svært fint til i dette området.
Boligen ligger vestvendt og har fantastiske solforhold fra morgen til kveld!

Kort fortalt;
- Alt på ett plan
- Lite vedlikehold med teglsteinsmur
- Stor, innholdsrik og moderne enebolig.
- Parkering i dobbelgarasje med el-port.
- Deilig hage og flotte uteplasser.
- Hollandsk glassert takstein
- Huseby kjøkkeninnredning og Miele hvitevarer
- Store, gode oppholdsrom
- Hovedsoverom med on-suite bad og egen dør til hagen
- 3/4 soverom
- 2 bad
- Kino/filmrom, alt. soverom
- Vannbåren varme i gulv, samt flott peis i stue
- Boligen har balansert ventilasjon.
m.m.

Vi ønsker velkommen til denne særegne og flotte eneboligen som virkelig er verdt en titt!

Finn.no: Lokalområde

VÅLE

Adresse

Gjelstadveien 86 3178 Våle

Adkomst

Fra Revetal sentrum: Følg Bispeveien (Fv 35) nordover til du kommer til Shell bensinstasjon, ta deretter til høyre inn på Kopstadveien. Følg deretter Kopstadveien til du får innkjøring til Siltvedtveien på venstre hånd.
Følg denne til du kommer til Gjeldstadveien og ta ut på venstre på Gjelstadveien. Gjeldstadveien ligger rett etter Sørum sag og inn avstikkeren til venstre.
Det vil bli skiltet med  visningsskilt fra Z-Eiendom ved fellesvisninger. Velkommen!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolig blindvei, i et nyetablert, landlig og barnevennlig boligområde på Strange i Re kommune. Området har nærhet til lekeplass, barnehager, barneskole og offentlig kommunikasjon. Det er umiddelbar nærhet til idylliske friområder med skiløyper vinterstid. Det er ca. 6 min kjøring til Brekkeåsen med butikk, barneskole, barnehage, familiebarnehager og kirke.

I Brekkeåsen finner du også Bibomyra idrettspark med fotballbaner, lysløype med skytebane, klubbhus, kiosk og skatepark. I tilknytning idrettsparken ligger Vålehallen med Våle skytterlag og Ivrig idrettslag med tilbud innen turn, fotball, ski og volleyball. Re kommune har et rikt kulturliv med god satsning innen kultur og idrett, noe som gir gode og sunne oppvekstsvilkår.

Re kommune byr på flotte tur- og friluftsområder med noe bøkeskog, variert terreng og kystlandskap som gir god rekreasjon på helårsbasis. Rundt Strangenfeltet går det turløype som vinterstid egner seg godt til friske skiturer. Det er også kort vei til flere vann innover i marka som byr på muligheter for både fiske og bading. Det er ellers kun en liten kjøretur til idylliske badeplasser ved fjorden der late dager kan nytes om sommeren.

Her finner du Sandsletta badeplass ved Sand campingplass som også har volleyballbane, gressletta, toalettfasiliteter og sommerkiosk. Herfra kan du også følge kommunens fine kyststi.

Type, eierform og byggeår

Enebolig selveier, oppført i 2012/2013.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon, forblendet med teglstein. Støpt ståle med vannbåren varme.

Innhold:
Entré/gang, garderoberom, teknisk rom, bod, flislagt bad/gjestebad med dusjhjørne, vegghengt wc og servantinnredning. 3 soverom hvorav ett hovedsoverom med adkomst til on-suite bad. Flislagt med dusjhjørne, vegghent wc og servantinnredning. 2 romslige boder hvorav den ene er i bruk som vaskerom (opplegg til vaskemaskin og benk. Fra dette rommet er det direkte adkomst fra dobbelgarasje, samt separat utgangsdør.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 200 kvm, Bruttoareal: 220 kvm

1.Etasje: 147 / 200 kvm p-rom/BRA

Markterrasse på 128 kvm.

Møblering / utstyr

Vegghyller over TV-benk i stue, samt hyller i vindfang og kontor medfølger ikke i handelen.

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard fra byggeår 2012. Det er bevisst valgt høykvalitets materialer som for eksempel Huseby kjøkkeninnredning med Miele hvitevarer og svært stilige fliser på baderommene (må ses).
Med 3/4 soverom og hele 2 bad samt separat vaskerom, er dette en bolig som kan passe de fleste. Her er det lagt vekt på moderne komfort, og boligen er altså bygget med fokus på enkelt vedlikehold og trivsel. Alle rom har laminat på gulv og de fleste er malt gips på veggenes overflater. Enkelte rom med malt smartpanel.

Entré:
Boligen har et lunt og innbydende inngangsparti. En rødmalt, stilig ytterdør tar deg inn i denne svært tiltalende eneboligen. Hallen er innredet med vannbåren gulvvarme under store fliser og hvitmalte panelte vegger. Belysningen består av downlights supplert med dagslys via to langsgående vinduer ved ytterdøren. Direkte adkomst til garderoberom med plass til oppheng.

Kjøkken:
Eneboligen har et stort, moderne kjøkken med innredning fra Huseby som ved siden av å være boligens kanskje viktigste rom, også egner seg utmerket til sosiale stunder. Kjøkkenet blir automatisk en samlingsplass med sin store og sentrerte øy, har plass til både kokken og alle hans hjelpere.
Stilfull, slett innredning med takhøye skap og tildels midthengte overskap. Stilfull ventilator over kjøkkenøy. Miele integrerte hvitevarer som; steketopp med induksjon, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, stort kjøleskap og eget fryseskap.
Stue og kjøkken er i åpen løsning, og strekker seg over ca 50 kvm.

Stue:
Med åpen løsning med spisestue og stue, glir rommene over i hverandre og skaper en svært luftig og romslig følelse. Her har du mengder med plass til stort spisebord og mange stoler, samt sofagruppe til daglig bruk. Svært flott peisinnsats i den steinforblendede muren gir ekstra god varme på kalde dager, eller bare som kos i tillegg til varmen i gulvene. Fra stua kommer man ut på den store terrassen og hagen mot vest.

Soverommene:
Boligen har tre soverom, hvorav to av disse i dag er i bruk som henholdsvis kontor og kino-rom. Rommene er fine som barne- eller gjesterom. Det er også et mindre rom som kan brukes som et ekstra gjesterom e.l.
Hovedsoverommet er svært romslig, har egen utgang til hagen, samt eget bad direkte ("on-suite").

Badene:
Hovedbadet/on-suite er et svært lekkert og innbydende baderom. Her er det lagt stor vekt på kvalitet og luksus-følelse! Legg merke til flisene som enkelte steder har innfelte bilder - annerledes og stilig. Dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning.
Gjestebadet er innredet med lyse og stilige fliser på gulv og vegg. Innredet med servantinnredning, vegghengt toalett og dusjhjørne.

Vaskerom:
Direkte inn fra garasjen kommer man inn i rommet som i dag er innredet som vaskerom. Det tilfredstiller ikke krav til våtrom, men har opplegg for vaskemaskin og benkeplate for effektiv håndtering av klær. Egen dør ut.

Garasje:
Romslig, dobbel garasje med stor port og autmatisk portåpner. Praktisk med direkte adkomst.

M.m.
Boligen bør oppleves!

For ytterligere teknisk info om boligen, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Anders Kjær.

Oppvarming

Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme via elektrokolbe.
Dobbelmantlet bereder fra med kapasitet på totalt 300 liter. 200/100 liter fordelt på forbruk og gulvvarme. Bygningen ventileres via balansert ventilasjonsanlegg fra byggeår med tilluftventiler i oppholdsrom, og avtrekksventiler i våtrom og kjøkken.
Termostatstyrt elektrisk varmekabel på begge bad. Støpt platting foran boligen med "snøsmelt"/varme i trappetrinn og foran inngangsparti.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt, samt i den romslige dobbelgarasjen. Kjør rett inn og gå tørrskodd inn i boligen.

Areal og eierform

Areal: 992 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Boligen ligger på en nærmest flat, pent opparbeidet tomt med stor, gruslagt gårdsplass, deilig hage som innbyr til lek og flotte uteplasser hvor late sommerdager kan nytes. Boligens hage grenser til et lite skogholt og jorder mot vest (her kjøres det skiløyper på vinteren) med svært gode solforhold fra morgen til kveld.

En stor markterrasse (128 kvm) strekker seg langs boligens fasade mot  vest med utgang fra både stua og hovedsoverommet. Meget flott og barnevennlig hage, som er enkelt å holde i stand.

Tilliggende fasiliteter

Fiberkabel lagt inn til huset, venter på montør for evt. oppkobling.

Eier

Nicolas Pendo Savadi Sørum

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vann og avløp via minirenseanlegg (Velforening). Adkomst via privat vei. Kostnad for vei, vann og brøyting kr 500,- pr mnd betales til velforeningen, iflg eier.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligområde, nåværende. Frittliggende småhusbebyggelse. Det ekstisterer ingen planforslag som vil kunne berøre eiendommen, iflg. kommunen.
Eiendommen grenser til friområde i vest.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det finnes ikke ferdigattest i kommunens arkiver, men det foreligger godkjente bygningstegninger på bolig og garasje samt igangsettingstillatelse.

Prisantydning

4 590 000,-

Beregnet totalkostnad

4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 127 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 717 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Ligningsverdi : 1 290 290,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter

Kr. 9 799 pr. år Eiendomsskatt og renovasjon. Evt. utfgifter til vei og vann kommer i tillegg.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markedspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 160119 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 590 000,-) (Kr.45 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.87 024)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?