Til innholdet

Sjarmerende enebolig med 3 soverom, 2 stuer og romslig selveiertomt. Naturskjønne, rolige og barnevennlige omgivelser! Gangavstand til Borgheim!

Gunnestadveien 5A
Prisantydning 2 850 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 115
BRA: 151 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1900
Tomtareal: 834 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 14.00 - 15.00

Dokumenter

Sjarmerende enebolig med 3 soverom, 2 stuer og romslig selveiertomt. Naturskjønne, rolige og barnevennlige omgivelser! Gangavstand til Borgheim!


Kort om eiendommen

- Frittliggende enebolig
- Romslig selveiertomt på 834 kvm.
- Solrikt og idyllisk
- Naturskjønne omgivelser
- Barnevennlig og rolig område
- Sentralt på Nøtterøy
- Gangavstand til Borgheim
- Nøtterøy golfbane i umiddelbar nærhet
- Klassisk og sjarmerende stil
- Romslige rom
- 3 soverom
- 2 stuer
- Uinnredet areal/ loft på ca. 30 kvm.
- Gulvvarme i gang, kjøkken og bad.
- Solrik og usjenert uteplass
- Pent opparbeidet tomt
- Flotte turområder
- Kort vei til badeplasser
- Gode bussforbindelser

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Borgheim

Adresse

Gunnestadveien 5A 3140 Nøtterøy

Adkomst

Fra sentrum kjører man over kanalbroen til Nøtterøy og fortsett i høyre felt mot Tjøme. Etter Borgheim sentrum tar man Gunnestadveien til høyre. Ta så til høyre på toppen av bakken og eiendommen ligger nå på høyre hånd. Det vil bli hengt opp "til salgs" plakat på boligen og skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i landlige, rolige og barnevennlige omgivelser med kort vei til Borgheim sentrum med dagligvare, bakeri, tannlege, m.m. Golfbane ligger i umiddelbar nærhet fra eiendommen og kort vei til idrettsanlegg. Flotte turmuligheter i nærområde og kort vei til badeplasser. Lysløypa er like ved eiendommen med flotte skiløyper om vinteren og turområder resten av året. Boligen ligger solrikt og usjenert til i naturskjønne omgivelser.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1900

Bygninger og byggemåte

Enebolig fra 1900 med en del oppgraderinger gjort i 1990-94. I denne perioden ble tak lagt om, vinduer og inngangsdør byttet. Forekommer enkelte anmerkninger ifb med tak. Kledning av eldre årgang men enkelte bord er byttet i senere tid. Bad, kjøkken og vaskerom oppgradert/bygget tidlig på 90 tallet.

Boligen er antatt fundamentert på fjell og steinmasser. Yttervegger av tømmer, stående plank og reisverk. Ukjent isolasjonstatus men noe etterisolert ifb med bytte av vinduer. Utvendig er boligen kledd med liggende vestlandskledning. Plassbygd takkonstruksjon med sperrer. Undertak av rupanel. Taket er tekket med dobbeltkrummet betongstein fra 1994. Da ble undertak av papp,slisser og lekter byttet.

Alle arealer og bygningsbeskrivelser er hentet fra takstmannens tilstandsrapport.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

BRA: 151 kvm.
1.Etasje, 82 kvm: Bad, hall m/trapp, kjøkken, stuer 2 stk. , vaskerom og soverom.
2.Etasje, 69 kvm: Gang, 2 soverom, kott og loft.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Selger informerer om at taklamper i stue, kjøkken, gang og hovedsoverom ikke medfølger.
Komfyr medfølger ikke, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.

Standard

Frittliggende enebolig på romslig selveiertomt i naturskjønne og barnevennlige omgivelser. Boligen er innholdsrik og har en sjarmerende eldre stil.

Man kommer inn i en romslig gang med flislagt gulv og gulvvarme. Videre har man et flislagt bad fra tidlig 1990 tallet med gulvvarme, servant i baderomsinnredning, wc (ny i 2013) og dusj. Hyggelig og praktisk soverom med vaskerom innenfor. Vaskerommet er fra tidlig 1990 tallet med løst vinylbelegg på gulvet, rommet er ikke bygget som våtrom. Man kommer så inn i en romslig og meget koselig stue med heltregulver, vedovn og utgang til terrasse/hage. Stue nr. 2 i boligen er stor og sjarmerende med stort potensial. Videre har man et romslig kjøkken fra 1990 tallet med gulvvarme og skrog/ fronter av folierte trefiberplater. Benkeplate av laminat med fliser over benk. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, samt rom for spiseplass. Det er også praktisk kjøkkenskjenk med heltre benkeplate, og koselig vedovn.

Boligens 2. etasje har et meget stort hovedsoverom med garderobeskap og pent utsyn. Soverom nr. 2 er også romslig med lagringskott på innsiden. I tillegg er det en uinnredet del/ loft som har stort potensial med god takhøyde og ca. 30 kvm. målbart areal som ikke er innredet i dag. Adkomst til dette er via dør fra gangen i 2. etasje.

Meget sjarmerende og idyllisk eiendom i barnevennlige, rolige og solrike omgivelser. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp av panelovner, vedfyring og varmekabler i gang, kjøkken og på badet.

Parkering

Eiendommen har parkering på egen tomt. Forøvrrig parkering etter områdets bestemmelse.

Gunnestadveien 5B og 5C har tinglyst avtale om rett på bruken av garasjen på eiendommen.

Areal og eierform

Areal: 834 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en meget idyllisk og pent opparbeidet selveiertomt på 834 kvm. med flotte solforhold og pent utsyn. Tomten består av diverse beplantning, frukttrær og gressplen, samt store deler av tomten omkranset med hekk. Tomten gir et usjenert og hyggelig inntrykk.

Eier

Bente Irene Odden Sæthra

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Kommunen opplyser at det er septiktank på eiendommen, men dette er helt ukjent for selger. Kommunen skal erstatte gammelt vann- og avløpsnett langs Gunnestadveien, Rektorveien og Stangebyveien. Det vil i nær fremtid komme pålegg om separering av avløpet.

Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde), vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Erklæring/avtale  
Dagboknr. 1989/7599-2/91
Tgl. 19.05.1989 
Rett til oppføring av 2 garasjer på d.e.
RETTIGHETSHAVER: GNR. 120, BNR. 49

Eiendommens rettigheter:
Rettigheter på 0729-120/49/0/1-4
Best. om adkomstrett  
Dagboknr. 1989/7599-7/91
Tgl. 19.05.1989 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:120 Bnr:42  
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0729-120/49/0/4
Best. om adkomstrett  
Dagboknr. 1989/67599-1/91
Tgl. 19.05.1989 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:120 Bnr:42  
Med flere bestemmelser
Konverteringsfeil. Korrekt dokumentnummer er 7599

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

2 850 000,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 83 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 933 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 14.09.2018

Kommunale avgifter

Kr. 13 991 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2.850.000,-) (Kr. 49.875,-)
Tilretteleggingshonorar (Kr. 9.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk. Det foreligger rapport fra Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS datert 29.01.2007 angående pipe og ildsted, denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?