Til innholdet

Sandefjord / Ringkollen - Innholdsrik leilighet i 1.etg! Innbydende og lys atmosfære. Terrasse og nyere garasje!

Ringkollen 1 D
Prisantydning 1 490 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 95
BRA: 95 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1976
Tomtareal: 16014 m²

Visninger

lørdag 19. januar Kl 13.00 - 14.00

Dokumenter

Sandefjord / Ringkollen - Innholdsrik leilighet i 1.etg! Innbydende og lys atmosfære. Terrasse og nyere garasje!


Adresse

Ringkollen 1 D 3227 Sandefjord 1. etasje

Adkomst

Fra sentrum kjører du ut Kilgata (ved Indre Havn). I rundkjøringen ved Shell tar du Vardeveien rett opp. Følg veien til toppen og videre forbi ungdomsskolen og ta til venstre inn Ringkollen. Kjør første til venstre og parker på gjesteparkeringen.
Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i etablert boligområde med lavblokkbebyggelse ca. 2 km. fra sentrum med gode bussforbindelser. Her bor man stille og fredelig i et barnevennlig område. Kort vei ut til Vesterøyas flotte badeplasser og turområder. Fra leiligheten går du til nærmeste badeplass på Djupesund på ca. 10 minutter. Det er flere lekeplasser i området og kort vei til fotballbane. Barneskole, barnehage, ungdomsskole og grendehus i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1976, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Leilighet i bestående av 2 etasjer. Det er felles trappegang med inngang på bakkeplan. Bygget er oppført i betong/stål/tre. Fasader er kledd med teglstein, trepanel og fasadeplater. Tak er tekket med sveiset membran.
Leiligheten er innvendig pusset opp i senere år. Det utvendige vedlikeholdet virker å være godt ivaretatt av borettslaget. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

1.Etasje: Gang, kjøkken, stue, terrasse.
U.Etasje: Gang, bad, toalett, 2 soverom, bod/kontor.
Tilleggsarealer:
Bod i fellesgang, 2 kvm. Utvendig sportsbod. Garasje i fellesanlegg.

Standard

Velkommen til Ringkollen 1 D!
En innholdsrik og fin gjennomgående leilighet med beliggenhet på Ringkollen. Fine fellesområder med fine solforhold på eiendommen hele dagen. Koselige uteplasser flere steder på eiendommen.
Romslig og god stue, godt med naturlig gjennombelysning og god romfølelse.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, noe integrerte hvitevarer og en stor praktisk arbeidsøy, samt god plass til spisebord, hvor man fint kan dekke opp til langbord for familie og venner.
En innholdsrik leilighet med mange muligheter og en fin atmosfære.

Inngangsparti, entrè og gang:
Felles inngangsparti og trappeoppgang som er overbygget.
I leilighetens inngangsparti er det skyvedør garderobeskaper med speildører i gangen.
På samme plan i fellesgangen er det en egen lagringsbod.

Kjøkken: 
Nyere kjøkkeninnredning fra 2013 med folierte fronter og benkeplate av laminat.
Det er fliser på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: Oppvaskmaskin, platetopp, microbølgeovn og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.
Kjøkkenet er luftig og godt med skap og benkplass, samt noe integrerte hvitevarer, og en praktisk stor arbeids- kjøkkenøy.
Rommet er i halvåpen løsning mot stuen. Det er god plass til langbord på kjøkkenet hvor man fint kan dekke opp til langbord for familie og venner.

Stue/spisestue:
Stua har god plass til sittegruppe. Dette rommet er i praktisk tilknytning til kjøkkenet.
Det er godt med vinduer, noe som skaper en fin atmosfære og godt med gjennomlys i rommet.
Fra stuen har man utgang til terassen på ca 12 kvm. Denne er overbygget og fungerer fint som en naturlig forlengelse av stuen på sommeren. Også med utgang direkte til hagen.

Baderom/vaskerom og wc:
Det er et bad, samt et toalettrom i leiligheten. Begge er i nær tilknytning til soverommene.
Badet er fra 2013 og har fliser på gulv og vegger. Disse er i lyse, tidsriktige farger, lyse og bruntonede.
Badet inneholder baderomsmøbel, badekar med dusjvegger og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk over badekar.
Toalettrommet inneholder toalett og servant. Overflater består av flislagte vegger og gulv, samt malt himling. Rommet har mekanisk avtrekk.

Soverom:
Det er 2 soverom i boligen. Begge i god størrelse.
Hovedsoverommet har godt med plass til garderobeplass.
Et 3. rom er innredet som et kontor/gjesterom, men dette er i hovedsak et bodarealet.
Rommene har fine tidsriktige farger, pene gulver og lysmalte tak. Soverommene er lokalisert nært baderommene.

Garasje:
Egen nyere enkelgarasje fra 2017 med plass til en bil. Forøvrig gjesteparkeringsplasser i borettslaget.

Velkommen til en hyggelig visning!

Areal og eierform

Areal: 16 014 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Lene Hamre Høyendahl Jan Egil Prestegården

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, Varden del 1-2-3-4 (26.8.1976), med formål veie, gangareal, parkering boliger og friområde.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 04.01.1980. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Ringkollen Borettslag, Orgnr.: 951212148 Andelsnr.: 10 Andel fellesgjeld: 265044, Andel fellesformue: 31664
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 490 000,- / Felleskostnader: 4 037,- Kommunale avgifter, felles strøm, drift og vedlikehold, forr.fører, kabel TV, forsikringer, nedbetaling av f.gjeld, m.m

Beregnet totalkostnad

1 490 000,- (Prisantydning) 265 044,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 755 044,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 760 176,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 07.01.2019

Forsikring

Nemi Forsikring Polisenummer: 3060985

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Sandefjords Blad 180119 (Kr.3 500) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 650) Markedspakke (Kr.9 990) Kommunale opplysninger (Kr.1 000) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 755 044,-) (Kr.38 750) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.2 500) Pantattest selger (Kr.387) Totalt kr. (Kr.80 249)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?