Til innholdet

OPPUSSET ENEBOLIG MED FLOTTE SOLFORHOLD I BARNEVENNLIG OMRÅDE.

Amundrødveien 77
Prisantydning 3 790 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 147
BRA: 225 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1966
Tomtareal: 1348 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 14.15 - 15.15

OPPUSSET ENEBOLIG MED FLOTTE SOLFORHOLD I BARNEVENNLIG OMRÅDE.


Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - VESTSKOGEN

Adresse

Amundrødveien 77 3142 Vestskogen

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du over Kanalbroen, følg Kirkeveien mot Tjøme og ta til høyre mot Vestskogen. Følg Kjernåsveien til den møter Amundrødveien. Ta til venstre i krysset, eiendommen befinner seg etter ca.400 meter på høyre side inn en liten stikkvei. Det vil bli hengt opp "til salgs" plakat fra Z-eiendom på eiendommen og skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til på Vestskogen, med gangavstand til flotte turområder, sjø og strand. Eiendommen er solrik beliggende med sen kveldssol. Kort vei til Vestskogen barneskole, Teigar ungdomsskole, Steinerskolen og Nøtterøy videregående. Flere barnehager i nærområdet. Nærbutikk og bussforbindelse i umiddelbar nærhet. Kort vei til Teieskogen, idrettsanlegg og golfbane. Det er ca. 3 km. til Teie torv og ca. 5 km. til Tønsberg sentrum med alt av servicetilbud.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1966, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

1.Etasje: Vf, kjellernedgang, soveromsgang, 3 soverom, bad med wc, kjøkken, stue med utgang til terrasse og dobbel garasje.

Kjeller: Trappegang, gjesterom, kjellerstue, vaskerom, bod med opplegg til wc, bod og 2 lagerrom.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 225 kvm, Bruttoareal: 245 kvm

Standard

Innholdsrik og hyggelig enebolig med stor tomt, fantastiske solforhold og dobbel garasje! Det er etterisolert og lagt ny kledning på sørveggen samt nye vinder i det meste av huset. Det er også laget ny gesims med bedre utlufting. Det er nydrenert mot sørvestveggen i 2018 samt at det er separert takvann ut på egen tomt.  Den øvre delen av terrassen er byttet. Innvendig så er alle rom nymalte med unntak av badet.
Praktisk hall/entre med garderobemuligheter. Flott kjøkken fra 2010 som inneholder ventilator, komfyr, microovn, platetopp og oppvaskmaskin. Her er det godt med skap- og benkeplass. Ved kjøkkenet har en mulighet til å ha en hyggelig spiseplass for å samle familie og venner. Romslig stue med mye naturlig lys og store vinduer. Det er en flott og varmende peisovn i stuen. Fra stue er det utgang til en fantastisk terrasse på hele152 kvm. Her kommer en garantert til å benytte mye tid i sommermånedene! Stor og romslig terrasse hvor en kan ha flere sittegrupper/avdelinger. Flotte solforhold og usjenert terrasse. Eneboligen inneholder 3 romslige soverom, som alle er i 1.etasje. Pent baderom som inneholder veggmontert wc, dusjkabinett og dobbel servant i baderomsinnredning. I kjelleren er det hele to ekstra stuer som kan benyttes etter behov. Lyse og pene rom, hvorav det ene har vedovn. Det er også et vaskerom i denne etasjen. Følgende medfølger ikke: Gardiner på begge barnerom samt huskestativ. En flott og innholdsrik enebolig med fantastisk uteplass og solforhold! Velkommen til visning!

Oppvarming

Peisovn i stuen. Termostatstyrte varmekabler i soveromsgang og bad 1. etg. For øvrig elektriske panelovner.

Parkering

Dobbel garasje på eiendommen. For øvrig parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 348 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2064, Festeavgift: 3319, Neste regulering av festeavgiften er 01.01.2027, og den skal reguleres ihht. konsumprisindeksen.

Tomt og hage

Stor solrik tomt opparbeidet med gruslagt gårdsplass, gressplen og en særdeles stor terrasse. Praktisk flat tomt med god skjerming mot Amundrødveien. Usjenert og flott beliggende terrasse hvor en garantert vil benytte mye tid. Her er det god plass til flere sittegrupper og det er gode solforhold. En stor og innholdsrik tomt som er godt utnyttet.

Eier

Thea Sofie Christensen Lasse Hansen Øiseth

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp. Kommunen opplyser det vil komme pålegg om separering av avløp. Det kan komme pålegg om å fjerne oljetank.
Adkomst fra privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Boligfelt amundrødveienmm. Vestskogen (ID 722 11) med formål boliger og offentlig trafikkområde, vedtatt den 16.03.1965.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen fra Nøtterøy kommune datert 22.11.1966. Det foreligger midlertidig brukstillatelse på tilbygg datert 7.11.1980.

Prisantydning

3 790 000,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 107 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 897 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Sverrisson Ligningsverdi : 741 247,- Sekundær ligningsverdi : 2 371 990,-

Kommunale avgifter

Kr. 13 540

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging: kr. 12.995,-
Provisjon: 1,25 % av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?