Til innholdet

Ny og innflyttingsklar eierleilighet. Stilren hjørneleilighet i 1. etasje med 2 soverom og p-plass i garasjekjeller

Ysterigata 3
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 88
BRA: 93 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 0 m²

Dokumenter

Ny og innflyttingsklar eierleilighet. Stilren hjørneleilighet i 1. etasje med 2 soverom og p-plass i garasjekjeller


Finn.no: Lokalområde

Sandefjord/Stokke sentrum

Adresse

Ysterigata 3 3160 Stokke 1. etasje

Adkomst

Kjør over jernbaneovergangen i Stokke sentrum mot Bøkeskogen. Ta første vei inn til venstre som er Nygårds allé. Følg Ysterigata til høyre hvor eiendommen følger på venstre hånd i Ysterigata 3.
Leiligheten vil bli markert med skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Nyoppført og innflyttningsklar leilighet som er beliggende i 1. etasje med kort gangavstand til dagligvareforretninger, kjøpesenter som Lille torget og Stokke senter, jernbanestasjon, vinmonopol, butikker, kafeer med mer.
Nærområdet byr på flere flotte tur- og rekreasjonsområder som for eksempel Bøkeskogen med bygdetun, Storås med lysløyper og Vestfold golfklubb med18-hulls golfbane som ligger mellom Vear og Melsomvik. Nærhet til barnehage, skoler, idrettshall-/anlegg, fotballbane og svømmehall.
Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter med buss og tog til Sandefjord og videre med ferjeforbindelser til Strømstad, destinasjoner til inn- og utland med fly fra Torp Sandefjord Lufthavn samt kun én drøy time med bil eller tog fra Oslo.
Eller man kan ta turen til Tønsberg som er er en populær by med sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.
Det er ca. 10 minutters kjøretur med bil til Sandefjord Lufthavn Torp og 15 minutters kjøretur med bil til både Tønsberg og Sandefjord sentrum.
Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Byggning oppført i tre på mur.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 93 kvm

Standard

Stilren og innflyttningsklar hjørneleilighet i 1. etasje.
Entrè med garderobe og bod/teknisk rom.
Stue og kjøkken i åpen løsning med store vindusflater som gir leiligheten et lyst og luftig preg. Utgang til overbygget terrasse.
Hvit kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon, innebygget komfyr, kombinert kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Flisimitert plate over kjøkkenbenk. Avsatt sted til spiseplass.
2 soverom med garderobeskap.
Bad med WC, servant med skuffeseksjon, dusj med foldedører og WC.
Bad/vaskerom med WC, servant, dusj med foldedører samt speilskyvedør til vaskeromsdel med varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin og opplegg for tørketrommel.  

Eikeparkett på gulv i stue/kjøkken, begge soverommene og entrè. Bad og bad/vaskerom har fliser på gulv.
Malte innvendige overflater i lys fargepalett. Flislagte vegger i bad og bad/vaskerom.
Malte slette himlinger.

Garasjekjeller med 1 tilhørende parkeringsplass (garasjeplass nr. 1) og 1 tilhørende sportsbod (bodplass nr. 1) samt fellesboder og felles sykkelparkering.

Felles trapp og heis fra hovedinngang/garasjekjeller til inngangsplan i hver etasje.

Diverse
Eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner". Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to boligseksjoner i sameiet, med unntak av erverv av fritidsbolig.
Fellesutgifter er 3 800,- pr. mnd. og er fastsett av sameiet i fellesskap. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, er felleskostnader. Disse inkluderer ytre vedlikehold, snørydding/strøing, drift heis, TV/bredbånd, drift/vedlikehold garasje, lys/oppvarmin fellesareal, felles bygningsforikring, regnskaps-/forretningsførsel og felles bygningsforsikring med mer.
Fellesutgifter som knytter seg til den enkelte bruksenhet fordeles likt mellom seksjonseierne samt kostnader knyttet til garasjeseksjonen fordeles likt mellom eierne av seksjonen.
Sameiebrøken for denne leiligheten er 94/1385 og uttrykker seksjoneierens forholdsmessige eierandel i sameiet.
Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av sameiet Ysterigata 3 sine fellesutgifter.

Vedtekter og fellesutgifter fastsettes av Eierseksjonssameiet Ysterigata 3 i fellesskap ved årsmøte/sameiermøte. Ekstraordinært årsmøte/sameiermøte er avholdt i november 2018.
Ved årsmøtet ble ikke vedtekter og vedlegg til vedtekter vedtatt og under endring. Disse må pt. ansees som foreløpige. 

I foreløpig vedlegg til vedtekter er det omtalt vedrørende bruk av garasjekjeller (Snr. 13):
Snr. 1-12 har en eksklusiv bruksrett til garasje- og bodplass nr. 1-12 i snr 13. Hver av seksjonene 1-12 eier 17/252 av Snr. 13. Eierskapet er knyttet direkte opp mot hver enkelt seksjon.

Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Sameiets styre skal underrettes om alle overdragelse og leieforhold.
Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.
Regnskapsfører for Eierseksjonssameiet Ysterigata 3 er foreslått til Sparebank1 Regnskapshuset BV AS. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i foreløpige vedtekter og vedlegg til vedtekter samt seksjonering. Se ytterligere informasjon på vedlagte foreløpige vedlegg til vedtekter for Ysterigata 3 som følger i salgsoppgaven. Megler innehar foreløpige vedtekter og vedlegg til vedtekter, seksjonering og protokoll fra stiftelsesmøtet samt budsjett og protokoll fra ekstraordinært årsmøte avholdt i november-18. Kopi av dette kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det kan kunne påregnes dugnadsplikt, evnt. konkrete regler om fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Det vedtatt at hver seksjon skal betale kr. 5 000,- i sameieinvestering/oppstartkapital. Dette tilkommer som tillegg på øvrige omkostninger.

Oppvarming

Vannbåren gulvarme med termostat, i alle gulv unntatt i boder, som er tilknyttet energibesparende varmepumpe.

Parkering

1 tilhørende parkeringsplass (garasjeplass nr. 1) med 1 tilhørende sportsbod i bakkant (bodplass nr. 1) i felles garasjekjeller.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten er felles for sameiet og disponeres i henhold til seksjonsbegjæringen/vedtekter for Eierseksjonssameiet Ysterigata 3.
Alle felles utvendige uteområder er etablert med plen og/eller er steinbelagt. Gårdsplass og parkeringsplasser asfalteres.

Eier

Stokke Investment AS v. Knut Roar Stein

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er ligger i område som i kommuneplanen, vedtatt 02.11.2015, er avsatt til bolig.
Eiendommen ligger i regulert område som i reguleringsplanen, vedtatt 24.09.1990 med plannavn Frydenbergjordet og planID 1070, er avsatt til bolig. Det foreligger en endring i reguleringsplanen, vedtatt 19.04.1999, om utvidelse av Engveien eldresenter.
Detaljregulering for ny utbygging på eiendommen er vedtatt 02.10.2015.
Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyst heftelse i Gnr. 422 Bnr. 74 Snr. 2 med dagboknr. 9000083, tinglyst  06.05.1959 - Bestemmelse om bebyggelse:  
Rettighetshaver:Knr: 0710 Gnr: 422 Bnr: 108  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på under 4 m
Opprinnelig dok nr 501174/1959 fra TØNSBERG TINGRETT
Overført fra: 0710-422/74
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst grunndata i Gnr. 422 Bnr. 74 Snr. 2 med dagboknr. 830383, tinglyst 01.06.2018 - Seksjonering:
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 94/1385
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Tinglyst heftelse i Gnr. 422 Bnr. 74 Snr. 13 med dagboknr. 9000083, tinglyst  06.05.1959 - Bestemmelse om bebyggelse:  
Rettighetshaver:Knr: 0710 Gnr: 422 Bnr: 108  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på under 4 m
Opprinnelig dok nr 501174/1959 fra TØNSBERG TINGRETT
Overført fra: 0710-422/74
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst grunndata i Gnr. 422 Bnr. 74 Snr. 13 med dagboknr. dagboknr. 830383, tinglyst 01.06.2018 - Seksjonering:
Opprettet seksjoner:
Snr: 13
Formål: Næring
Sameiebrøk: 252/1385
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det er ustedt midlertidig brukstillatelse datert 26.04.2018.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 390 000,- / Fellesutgifter: 3 800,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 11 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 450 000,-)) 5 000,- (Sameieinvestering/oppstartkapital) 5 000,- (Eierskiftegebyr forretningsfører) -------------------------------------------------------- 29 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 419 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport


Fastsettelse av ligningsverdi gjøres enten av Ligningskontoret eller på grunnlag av Boligkalkulator på www.skatteetaten.no.
Ligningsverdi vil avhenge av hvorvidt eier benytter boligen som sin primærbolig (folkeregistert adresse) eller sekundærbolig, hvorav sistnevnte vil få en høyere ligningsverdi enn primærboligen. Formuesverdien for en primærbolig utgjør 25 prosent (2016 og 2017) av beregnet markedsverdi for boligen. For en sekundærbolig utgjør formuesverdien 80 prosent (2016) eller 90 (2017) av boligens beregnede markedsverdi.
Se mer info på Skatteetatens hjemmeside.

Forsikring

Tryg Forsikring AS Polisenummer: 6801152

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes av fellesutgifter pr. måned.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".
Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to boligseksjoner i sameiet, med unntak av erverv av fritidsbolig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markedsføringspakke (Kr.9 990) Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale avgifter (Kr.314) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 390 000,-) (Kr.40 625) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.774) Totalt kr. (Kr.76 573)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Arealangivelsene er hentet fra tegning mottatt fra utbygger Blink Hus Tønsberg AS.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?