Til innholdet

Nøtterøy/Nesbrygga- Lys og hyggelig enebolig med stor selveiertomt og dobbel garasje. Barnevennlige og rolige omgivelser. Gangavstand til sjøen og gode solforhold!

Steinklossveien 8
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 160
BRA: 185 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1969
Tomtareal: 1485 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 15.30 - 16.30

Dokumenter

Nøtterøy/Nesbrygga- Lys og hyggelig enebolig med stor selveiertomt og dobbel garasje. Barnevennlige og rolige omgivelser. Gangavstand til sjøen og gode solforhold!


Kort om eiendommen

- Frittliggende og idyllisk
- Stor selveiertomt på 1485 kvm.
- Lys og hyggelig enebolig
- Tidsriktig og god standard
- 4 soverom og 2 stuer
- 2 bad og separat vaskerom
- Kjøkken fra 2013
- Bad i 1 etg. fra 2009
- Drenert i 2014
- Praktisk og pent opparbeidet tomt
- Stor terrasse på hele 60 kvm.
- Dobbel garasje på hele 53 kvm.
- Barnevennlige og rolige omgivelser
- Umiddelbar nærhet til NIF idrettsanlegg
- Flotte turområder
- Gangavstand til sjøen med flere badeplasser
- Kort vei til skole og barnehager

Adresse

Steinklossveien 8 3133 Duken

Adkomst

Fra sentrum kjører man over Kanalbrua, holder venstre felt og tar til venstre i lyskrysset før Teie torv. Følg Smidsrødveien til man kommer til Shell stasjonen på Hjemseng og ta så til venstre inn Breidablikkveien. Kjør et lite stykke videre før Steinklossveien (gamle Lindholmveien) kommer på høyre side. Ta så inn stikkvei til venstre og eiendommen ligger på venstre side nesten innerst i veien. Det vil bli hengt opp "til salgs" plakat på eiendommen og skiltet til fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et særdeles attraktivt boligområde med rolige, sjønære og barnevennlige omgivelser. Fra eiendommen er det kun en kort spasertur med utfart til en fantastisk skjærgård og lokale badeplasser i både sundet ved Nesbrygga og ved Knarberg med blant annet Vardun og Ulvøtangen som lokale badeplasser. Kort avstand til kommunale båthavner ved Knarberg og Arås båthavn i tillegg til Nøtterøy båtsenter på Hjemseng. Det er gangavstand til barnehager og umiddelbar nærhet til NIF idrettsanlegg med fotball- og flerbruksbaner. Kort vei til Hårkollhallen for inneidretter. Lysløype i Nesskogen m.fl. idylliske turområder. Det er også rikelig med lekeplasser og friluftsområder i nærmiljøet. Kiwi dagligvare ligger like i nærheten av eiendommen,  og det er kort kjørevei til Meny Bye-Andersen på Skallestad.

Kort vei til Nøtterøy golfbane på Borgheim og Nøtterøy sin kanskje flotteste sandstrand, Fjærholmen med bl.a. sandstrand, gressletter, svaberg med stupebrett, sandvolleyballbane og svært aktiv seilforening.
Eiendommen ligger ca. 4 km. fra Teie torg med dagligvareforretninger, baker, bank, vinmonopol, restaurant, interiør- og klesforretninger, samt ca. 6-7 km. fra Tønsberg sentrum med alt av servicetilbud. Gode bussforbindelser rett ved boligen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1969

Bygninger og byggemåte

Enebolig som er bygget rundt 1969 og er tilbygget/påbygget rundt 1982/1984. Det er gjort en del oppgraderinger fra rundt 2009 og frem til 2018. Nyere oppgraderinger gjelder drenering, automatiske sikringer, kjøkken, bad, en del innvendige overflater, trapp til inngang, bereder, trykktank og veranda på rundt 60 kvm.

Fundamentert med støpt såle, grunnmur i sementblokker og oppført i tre. Ut i fra byggeåret er det 10 cm isolasjon i vegger som er utvendig panelt. Sperretak med saltaks form som er tekket med dobbeltkrum takstein.

Alle arealer og byggteknisk info er hentet fra tilstandsrapporten utført av takstmann.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 202 kvm

Kjeller, 79 kvm: Bad, gang, hall m/trapp, kjellerstue, soverom, bod og kjellerrom.
1.Etasje, 106 kvm: Bad, kjøkken, entré, hall, trapperom, vaskerom, stue, 3 soverom og garderobe.

Dobbel garasje på hele 53 kvm.

Dagens planløsning avviker fra opprinnelige bygningstegninger. Soverom mot sør (bak vaskerom) er opprinnelig boder og ikke søkt om bruksendring. Opprinnelige tegninger av kjeller er ikke mulig å få tak i og megler/selger kan derfor ikke kontrollere forholdet mellom dagens planløsning og opprinnelige tegninger. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Selger opplyser at følgende skal følge med i salget:
Dobbeltsidig kjøle- og fryseskap på vaskerommet
Fryseboks og sofa i kjelleren.
Hvitevarer på kjøkkenet.
Alt av garderobeskap
Ved på eiendommen og i kjeller

Standard

Lys og hyggelig enebolig på stor selveiertomt i barnevennlige og rolige omgivelser. Boligen har en praktisk og innholdsrik planløsning, stor dobbel garasje og romslig terrasse med flotte solforhold.

Hyggelig frokostterrasse kombinert med inngangsparti. Man kommer inn i et praktisk vindfang før en luftig og åpen gang med nedgang til kjeller. Romslig og delikat hovedsoverom med walk in close, samt 2 andre fine soverom i etasjen med garderobeskap. Videre er det et innbydende bad med flislagte vegger og gulv med varmekabler. Badet ble vesentlig oppgradert i 2009 og inneholder servant i baderomsinnredning, wc og dusjkabinett. Det er separat vaskerom med egen inngang. Lyst og hyggelig vaskerom med skap- og benkeplass, samt utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og dobbeltsidig kjøl- og fryseskap. Videre er det en stor, innbydende stue i åpen løsning med kjøkken. Flott og moderne allrom med flere innredningsmuligheter. Rommet er lyst og delikat med koselig peisovn og utgang til stor solrik terrasse. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys og den åpne løsningen gir en luftig følelse. Her kan man kose seg med venner og familie i hyggelig lag. Stuen og kjøkkenet har parkett på gulv og lyse overflater forøvrig. Kjøkkenet er fra 2013 og har godt med skap- og benkeplass. Innredningen er i tidsriktig hvit høyglans, fliser mellom over og underskap. Både hvitevarer som er integrerte og ikke på kjøkkenet følger med i salget.

Kjelleretasjen har en romslig og hyggelig kjellerstue med nytt gulv og lyse overflater. Stuen har en god rominndeling som gir flerbruksmuligheter. Videre er det et soverom og rikelig med lagringsplass i hele 3 boder på tilsammen ca. 19 kvm. Det er også et bad i kjelleren som har belegg på gulvet og malt panel på vegger. Badet inneholder servant i baderomsinnredning, dusjkabinett, wc og bidé. Innredning og servant er fra rundt 2018 og resten er fra rundt 1999.

Innholdsrik og hyggelig enebolig på stor, idyllisk tomt i meget attraktive omgivelser. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsteder, gulvvarme på to bad, kjellerstue og verksted. Det er ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Eiendommen har stor dobbel garasje på hele 53 kvm. For øvrig parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 485 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor og særdeles praktisk selveiertomt på hele 1485 kvm. Tomten er tilnærmet flat som gir flere bruksmuligheter. Veldig barnevennlig tomt med god plass til ulike utendørsaktiviteter. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel/gårdsplass, steinlagt "gangvei" fra garasjen til inngangsparti og gressplen. Stor terrasse på hele 60 kvm. mot sør og trapp til inngangspartiet med liten terrasse mot nord.

Eier

Anne Karine Knem Karin Lilleeng

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er idag en septiktank på eiendommen med kommunal tømming. Det er pålegg fra kommunen om separering av avløp, se vedlagt brev fra kommunen i salgsoppgaven. Det informeres om at Steinklossveien 4 og 6 må grave opp og legge nytt VA over en liten del av tomten mot Nord, se vedlagt kart i salgsoppgaven fra Nøtterøy Graveservice. Kostnad for dette og opparbeidelse av  denne delen av tomten vil dekkes av nr. 4 og 6. Det går kommunale VA-ledninger over eiendommen, se vedlagt kart i salgsoppgaven.

Eiendommen har adkomst fra privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Nesskogen (ID 722 10) med formål felles avkjørsel, vedtatt den 05.03.1975.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Best. om vann/kloakkledn. 
Dagboknr. 1978/4921-1/91
Tgl. 23.08.1978 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv

Bestemmelse om vannledn. 
Dagboknr. 2011/325620-1/200
Tgl. 29.04.2011 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:28 Bnr:113  
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eneboligen datert 01.08.1970 på eiendommen. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 09.07.2018

Forsikring

IF Polisenummer: 0981396

Kommunale avgifter

Kr. 13 540 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3.990.000,-) (Kr. 45.885,-)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble utført kontroll med rapport fra Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS den 10.08.2015, se vedlagt rapport i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Det kan komme pålegg om å fjerne oljetank.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?