Til innholdet

NØTTERØY/TANDSTAD - Pen kjedet enebolig i solrike og barnevennlige omgivelser

Øvre Smidsrødvei 67C
Prisantydning 3 475 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 118
BRA: 120 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2002
Tomtareal: 1413 m²

Visninger

lørdag 19. januar Kl 13.30 - 14.30

Dokumenter

NØTTERØY/TANDSTAD - Pen kjedet enebolig i solrike og barnevennlige omgivelser


Adresse

Øvre Smidsrødvei 67C 3120 Nøtterøy

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua og tar til venstre mot Teie. Følg Smidsrødveien forbi Teie torg og ta Øreveien til høyre etter ca 1,5 km. Følg den til du kommer til toppen og ta til venstre. Du er nå i Øvre Smidsrødvei. Boligen ligger
etter ca 200m påhøyre hånd.
Huset er skiltet med til salgs-plakat, og det vil bli skiltet med visningsbukker fra Z-Eiendom på fellesvisninger.

Beliggenhet

Den kjedede eneboligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Tandstad nær Teie, drøye 5 km sør for Tønsberg sentrum. Området har nærhet, og gang/sykkelvei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Kommunesenteret Borgheim ligger ca. 1,6 km unna. Her er det idrettshall, Tuftepark og beachvolleyball-bane, m.m. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim. Videre er det kort vei til lekeplass, skiløyper og svømmehall. Ved ungdomsskolen Teigar  ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane.
Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Det er relativt kort vei til fjorden og Øhrebukta, samt gang- og sykkelvei over til Føynland. På Føynland ligger Fjærholmen som er kommunens største og kanskje fineste badeplass. Stedet byr på sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2002

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

1.Etasje: Vindfang, vaskerom, gang, toalettrom, kjøkken, stue, bod.
2.Etasje: Trappegang, bad, garderobe, 3 Soverom.

Standard

Velkommen til Øvre Smidsrødvei 67C, en velholdt og oppgradert del av tomannsbolig, beliggende i et hyggelig nabolag.
Stor stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Parkett på gulv, tapetserte vegger med kontrastvegg. Sentralt plassert i rommet, står vedovnen, som gir en god varme og atmosfære i vinterhalvåret. Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget terrasse, samt hage. Stue/kjøkkenløsningen gir god plass til både sofakrok og spisebord. Ny kjøkkeninnredning fra 2017, med profilerte fronter.
Pent flislagt bad i 2. etasje, innredet med badekar, dusjhjørne, servant i baderomsinnredning og wc. Badet har nye fliser i 2018, nytt dusjkabinett og varmekabler. Separat wc i 1. etasje, samt eget vaskerom.
3 soverom i 2. etasje. Alle rommene har god plass til garderobe.
Eget kott, som i dag er innredet med walk-in-closet.

Oppvarming

1. Etasje: Gulvarme i gang og vaskerom. Ildsted i stue. Varmepumpe i stue.
2. Etasje: Gulvarme på bad. Panelovner.

Parkering

På felles gruset gårdsplass

Areal og eierform

Areal: 1 413 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles eiet tomt, med gruset innkjørsel. Seksjonen disponerer egen hagedel med gressplen, solrik uteplass og hekk rundt.

Eier

Elin M Valdemarsson

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp.
Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i Færder kommunes kommuneplan er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og gang/sykkelvei - fremtidig.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 13.02.2002.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 475 000,-

Beregnet totalkostnad

3 475 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 475 000,-)) -------------------------------------------------------- 99 192,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 574 192,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 883 434,- Sekundær ligningsverdi : 3 180 363,-

Kommunale avgifter

Kr. 13 540 Kommunale avgifter inkluderer vann/avløp, renovasjon og feiing.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 475 000,-) (Kr.38 225) Markedspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 030119 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.82 449)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Petter Hillås

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Petter Hillås

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?